Boston – Washington 1:2 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Toronto 1:6 (kon.) | Anaheim – St. Louis 2:3 (kon.)
Vegas – Minnesota 5:1 (kon.) | Los Angeles – Arizona 2:3 (kon.) | San Jose – Colorado 0:4 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
1:6 (0:1, 1:4, 0:1)
Toronto Maple Leafs
Čtvrtek 04.03.2021, 02:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:33 Zach HYMAN - 1:6
     
    50:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Po tvrdé ráně Jasona Spezzy se k zakončení dostal ZACH HYMAN, který před bránkářem zachoval chladnou hlavu a bez větších problémů překonává bezmocného Smitha.
    Asistence: Jason Spezza a T.J. Brodie
    38:22 William NYLANDER - 1:5
     
    38:22
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Po tlaku domácího celku se k protiútoku odhodlali hráči Leafs, konkrétně akci zahájil Morgan Rielly, který přihrál kapitánovi, Johnu Tavaresovi, a ten ještě našel WILLIAMA NYLANDERA, který si položil bránicího obránce a suverénně zakončil.
    Asistence: John Tavares a Morgan Rielly
    33:46 Ryan NUGENT-HOPKINS - 1:4
     
    33:46
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Po vyhraném vhazování se Leon Draisaitl dostal do skvělé palebné pozice, jeho pokus mu ještě stihl vyrazit gólman Anderson, ovšem na dorážku RYANA NUGENTA-HOPKINSE neměl již jakýkoliv nárok.
    Asistence: Leon Draisaitl a Kris Russell
    27:02 Ilja MICHEJEV - 0:4
     
    27:02
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Akci zahájil Zach Hyman, který se v plné rychlosti dostal před bránicího obránce, jeho střelu pouze vyrazil, možná trošku nejistě, gólman Smith. K dorážce se ze všech nejrychleji dostal ILYA MICHEJEV, který zvyšuje vedení hostujícího celku.
    Asistence: Zach Hyman a Pierre Engvall
    24:44 John TAVARES - 0:3
     
    24:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Pouhých šest vteřin stačilo hostujícímu celku k využití první přesilové hry v utkání. V předbrankovém prostoru se nejrychleji, za pomoci Joa Thorntona, zorientoval JOHN TAVARES, který bez větších problémů, překonává Mikea Smitha.
    Asistence: Joe Thornton a Mitchell Marner
    22:57 Jimmy VESEY - 0:2
     
    22:57
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Skvělá kombinace hostujícího celku, radost se dívat, vše začlo překvapivě dlouhou přihrávkou od branky Andersena, kterou přijal Travis Boyd, okamžitě posunul puk na Jasona Spezzu a ten ještě našel JIMMYHO VESEYE, který zakončil kotouč do zcela odkryté branky soupeře.
    Asistence: Jason Spezza a Travis Boyd
    09:03 Jimmy VESEY - 0:1
     
    09:03
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Po velkém závaru před brankou Smitha se ke krátké kombinaci dostala trojice hráčů Leafs. V samotném finále Travis Boyd skvělou přihrávkou nalezl JIMMYHO VESEYA, který střelou na přední tyč, překvapil bránkáře Smitha.
    Asistence: Trevis Boyd a Jason Spezza

    Vojtěch Adamek

    Branky a nahrávky: 34. Nugent-Hopkins (Draisaitl, K. Russell) – 10. Vesey (Boyd, Spezza), 23. Vesey (Spezza, Boyd), 25. Tavares (J. Thornton), 28. I. Michejev (Hyman, Engvall), 39. W. Nylander (Tavares, Rielly), 51. Hyman (Spezza, Brodie)


    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Barrie, Nurse, A. Larsson (A), K. Russell, Bear, Jones – Puljujärvi, McDavid (C), Neal – Yamamoto, Draisaitl, Nugent-Hopkins (A) – J. Archibald, Khaira, Ennis – D. Shore, Turris, Nygärd.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Woll) – Rielly (A), Brodie, Muzzin, Holl, Dermott, Bogosian – J. Thornton, Matthews (A), Marner – Kerfoot, Tavares (C), W. Nylander – I. Michejev, Engvall, Hyman – Vesey, Boyd, Spezza.

    Rozhodčí: Meier, Skilliter – Mills, Cormier
    bahis siteleri