Jihlava – Vyšehrad 1:1 (kon.)
konec
FC Vysočina Jihlava
1:1 (1:0)
FC Slavoj Vyšehrad
Pátek 05.03.2021, 14:00 • Stadion v Jiráskově ulici, Jihlava • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Jihlava dosáhla druhé branky v samotném závěru! Křišťál dal parádní centr do vápna, kde si na něj naskočil Patrák a poslal jej do branky. Radost ale po pěti sekundách ukončil rozhodčí, který píská útočný faul domácím!
     
    89
    Vyšehrad právě vstřelil branku!
    PAVEL VANDAS těžký moment ustál, pustil míč prudkou střelou doprostřed branky a v samotném závěru tak Vyšehrad srovnává – 1:1!
     
    88
    Penalta i pro Vyšehrad! Arroyo nezachytil náběh pronikajícího Černého, podrazil ho prakticky stejně, jako Košút při první penaltě a i tentokrát rozhodčí ukazuje na puntík!
     
    87
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Stanislav Klobása, přichází Fares Shudeiwa.
     
    85
    Ritter si udělal prostor a prostřelil obranný blok, Babka reagoval v poslední chvíli, musel jít na zem a vyrazil míč na roh!
     
    73
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Michal Ševčík, přichází Luis Arroyo.
     
    67
    Střídání v týmu FC Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Daniel Procházka, přichází Pavel Vandas.
    Střídání v týmu FC Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Samuel Kulig, přichází Josef Jakab.
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Jakub Selnar, přichází Vojtěch Patrák.
     
    59
    Košút si při obranném zákroku míčem fakticky nafackoval a dal prostor Klobásovi, který z pravé strany poslal parádní centr po zemi zcela volnému Ševčíkovi. Střelec první branky ale v tutovce promáchl!
     
    57
    Ševčík využil nepovedeného křížení záložníků šemíků a míč se ocitl rázem na jeho kopačkách. Proto ihned pasem za obranu vyslal dopředu Klobásu, který sice hrábl, Košút byl ale na balonu dříve a do úniku jihlavského hroťáka nepustil!
     
    46
    Milan Králíček dohrál po necelé minutě druhé půle! Za nešikovný faul ve vzdušném souboji kasíruje ihned druhou žlutou a Vyšehrad jde do deseti hráčů!
     
    46
    Střídání v týmu FC Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Tomáš Egert, přichází Konrad Zaradny.
     
    44
    Držení míče ale hostům skončilo po pár sekundách. Králíček trefil Červa kopačkou do hlavy v souboji, i když byl Červ v lehkém předklonu. Zpětně přichází udělení žluté karty pro hostujícího hráče.
     
    43
    Na hlavičku se nabídl Vlček, který v záklonu i zakončoval, Babka musel padající míč pod břevno vytáhnout nad kasu!
     
    39
    Co vypadalo jako zdánlivě jasný zákrok Babky, se změnilo v komplikaci, neboť došlo k nedorozumění a Králíček ještě před gólmanem hostí míč zahrával. Takto vznikl prostor pro Klobásu ke střele, měl ale příliš málo času na to, aby nějakým způsobem pokořil Babku!
     
    35
    Zahrávaný míč na bližší tyč propadl až do malého vápna, kde si nabíhal Křišťál, ale zblízka trefil jenom blokujícího obránce Vyšehradu! Tlak Jihlavy ještě posléze pokračoval, hosté to již ubránili.
     
    30
    Vlček šel do souboje jako na saních a sundal Černého na půlící čáře. Přichází tak první žlutá karta v dnešním souboji a Vyšehrad může pokračovat ve hře dopředu.
     
    22
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Na penaltu šel i faulovaný, a to MICHAL ŠEVČÍK! Penaltu kopl ideálně, zamířil přesně k pravé tyči, kam sice Babka skákal, ale na míč umístěný do vrchní části branky už nedosáhl – 1:0!
     
    20
    Penalta pro Jihlavu! Ševčíkovi se otevřel v šestnáctce prostor a Košút do něj nalétl zboku, rozhodčí Cieslar neváhal ani vteřinu a ukázal na puntík!
     
    15
    Ševčík převzal na levém křídle přihrávku a poslal do šestnáctky centr na protější tyč, kde zavíral prostor Křišťál. V pádu ale nedokázal domácí hráč přesně zacílit mezi tři tyče a trefil jenom reklamní bannery za brankou!
     
    12
    Po rychlé výměně pozic na levém křídle následovala přihrávka do vápna na Ševčíka, jehož otočka jej ale vystavila do těžké pozice. I tak se ale jednalo o střelu na kasu a Babka musel vyrazit na roh!
     
    2
    A hned to byl závar, kdy se Egert tlačil ve skluzu k míči na malém vápně, před ním však dobře stál Štefánek a zahrál na další roh pro Vyšehrad!

    Tomáš Kalas

    Branky: 22. Ševčík (pen.) – 89. Vandas (pen.)

    Karty:   30. T. Vlček (JIH) – 44. Králíček (VYS)   46. Králíček (VYS)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 7:1. Rohy: 18:16.
    FC Vysočina Jihlava: Číž – Křišťál, Vedral, T. Vlček, Horák – Červ, Lacko – Ritter, Ševčík (73. Arroyo), Selnar (67. Patrák) – Klobása (87. Shudeiwa).
    Náhradníci: Jágrik – Peřina, Shudeiwa, Chocholatý, Patrák, Arroyo.

    FC Slavoj Vyšehrad: Babka – Stropek, Egert (46. Zaradny), Košút, Schneider – Šandera, Kulig (67. Jakab) – Hezoučký, D. Procházka (67. Vandas), M. Černý – Králíček.
    Náhradníci: Kafka – Burda, Vandas, Vaněk, Hampl, Jakab, Zaradny.

    Rozhodčí: Cieslar – Mikeska, Bureš
    bahis siteleri