Spezia – Benevento 1:1 (kon.) | Udinese – Sassuolo 2:0 (kon.) | Juventus – Lazio 3:1 (kon.)
konec
Juventus FC
3:1 (1:1)
S. S. Lazio
Sobota 06.03.2021, 20:45Italská Serie A • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Všem fanynkám a fanouškům přeju krásný sobotní večer! Vítám vás při sledování 26. kola italské Serie A, u zápasu mezi Juventusem a Laziem.
     
    Juventus FC

    Zdá se, že devítiletá nadvláda Staré dámy se chýlí pomalu, ale jistě ke konci. Po neúplných 25 kolech se Juventus nachází na třetí příčce o čtyři body za AC Milán a o devět bodů za Interem, oproti oběma soupeřům ale má jedno utkání k dobru. Svěřenci kouče Pirla doplácí především na špatný úvod sezóny, v posledních týdnech se jejich výkony značně zlepšili. V posledních sedmi zápasů v rámci Serie A prohráli pouze 0:1 v Neapoli, jinak pětkrát zvítězili a remizovali ve Veroně. Na problémy si zadělali v Lize mistrů, na půdě Porta prohráli 1:2. Nejlepším střelcem týmu je Cristiano Ronaldo s 26 góly.
     
    S. S. Lazio

    Také Lazio patří k tomu lepšímu, co italská Serie A nabízí. Také celek z Říma odehrál pouze 24 zápasů ačkoli se tento víkend hraje už 26. kolo. Momentálně se nachází na sedmé příčce tabulky, tedy poslední příčce, která nezaručuje poháry, ale na šestou Neapol ztrácí jediný bod. Inzaghiho družina neprožívá ideální období. Nejprve v rámci osmifinále Ligy mistrů doma schytala porážku 1:4 od Bayernu, následně prohrála na stadiónu Bologni překvapivě 0:2. Střeleckou produktivitu týmu vede s 19 trefami Ciro Immobile.
     
    Úvodní sestavy:

    Juventus FC: Szczęsny – J. Cuadrado, Danilo, Demiral, Sandro (C) – Chiesa, Rabiot, Ramsey, Bernardeschi – Kulusevski, Morata.
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – M. Aké, Arthur, Bonucci, Di Pardo, Dragusin, Fagioli, McKennie, D. Peeters, Ronaldo, De Marino.

    S. S. Lazio: Reina – Marušić, Hoedt, Acerbi – Lulić, S. Milinković-Savić, Lucas Leiva, Alberto, Fáris – Correa, Immobile (C).
    Náhradníci: Pereira, Strakoša – Akpa-Akpro, F. Caicedo, Cataldi, Escalante, Muriqi, Musacchio, Parolo, Patric, Pereira, Shehu.

    Rozhodčí: Massa – Meli, Malassio.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních černo-bílých dresech. Hostující Lazio pro dnešní střetnutí obléklo dresy tmavě modré. Výkop patřil Juventusu.
     
    3
    Federico Chiesa si při plnění defenzivních povinností počínal velmi zkušeně. Dal si tělo před Cira Immobileho, který si pomohl faulem.
     
    4
    Svěřenci trenéra Pirla zahájili střetnutí aktivněji. Juan Cuadrado zkoušel za obranu vysunout Dejana Kulusevského, toho ovšem udržel na zádech Wesley Hoedt.
     
    5
    Poprvé zahrozilo mužstvo z Říma. Muhammad Fáris se na levém křídle uvolnil kolem Cuadrada, míč si navedl na střed a tvrdý projektil vyslal těsně nad břevno.
     
    6
    Španělský útočník Álvaro Morata našel v meziprostoru mezi třemi obránci Aarona Ramseyho. Velšan selhal při zpracování, míč mu odskočil od kopaček.
     
    7
    Hosté opět zkusili štěstí přes Cuadrada. Jmenovitě Joaquín Correa, avšak argentinský forvard na soka nevyzrál, Kolumbijec mu vypíchl míč z pod kopačky.
     
    8
    Luis Alberto středem vyslal do uličky Immobileho, jenž ale nemohl střílet, neboť byl z velkého úhlu. Střílený pas naslepo středem nenašel žádného ze spoluhráčů.
     
    9
    Inzaghiho družina vybojovala standardní situaci těsně za hranicí velkého vápna. Sergej Milinković-Savić si tělem podržel balón, k zemi jej podrazil Aléx Sandro.
     
    10
    Exekuce volného přímého kopu se chopil sám faulovaný Milinković-Savić. Zkoušel štěstí střelou na stranu gólmana. Wojciech Szczęsny zasahovat nemusel, míč proletěl vedle tyčky.
     
    11
    Dejan Kulusevski dnes dostal v základní sestavě překvapivě přednost na úkor Cristiana Ronalda. Chtěl si narazit s Moratou, jenže zpětná nahrávka byla zastavena obránci.
     
    12
    Zkušený italský stoper Francesco Acerbi podklouzl po střetu s Dejanem Kulusevskim. Rozhodčí dlouho váhal, nakonec odpískal nedovolený zákrok.
     
    13
    Častěji na míči zatím hrají hosté. Muhammad Fáris viděl Senada Luliće, stejně jako Juan Cuadrado, jenž přízemní nahrávku přečetl a míč uzmul pro sebe.
     
    14
    Protiútok Juventusu skončil u Adriena Rabiota. Francouzský středopolař hledal v pokutovém území Moratu, špičkou kopačky pozměnil směr letu míč Hoedt.
     
    14
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Kulusevski se od trenéra pochvaly rozhodně nedočká. Mizernou zpětnou nahrávkou totiž vyslal do šance JOAQUINA CORREU, jenž v souboji jeden na jednoho vymotal Demirala a povedenou akci zakončil střelou do protipohybu gólmana.
    14. Joaquín CORREA - 0:1
     
    16
    Vedení hostujícího celku je zasloužené. Lazio hraje s velkou chutí, což se o soupeři říct nedá. Hra Staré dámy postrádá myšlenku, s kombinačními akcemi kolem středu hřiště Římané nemají žádné větší problémy.
     
    17
    Inzaghiho svěřenci zkouší kombinačně štěstí sami. Ve finále Correa hledal Cira Immobileho, ten byl tentokráte dobře pokryt stoperskou dvojicí.
     
    18
    Fotbalisté v černo-bílých dresech neví kudy. Kulatá nesmysl drží na kopačkách, avšak marně se snaží dostat do nějaké šance, či k nějakému zajímavému střeleckému pokusu.
     
    19
    Snahu rozvinout útok směrem dopředu vyvinul Juan Cuadrado, jenže se mu žádný z kolegů nenabídl. Proto logicky následoval pas jenom na Demirala.
     
    20
    Nechybělo moc, aby Sergej Milinković-Savić poslal Lazio do dvoubrankového vedení. Obranná řada proti němu couvala až do šestnáctky, technický přízemní obstřel na zadní tyč Szczęsny úspěšně vyrazil.
     
    21
    Domácí většinu útoků hrají přes Cuadrada. Ten dobře myšleným obloučkem hledal Moratu, který ovšem úmysl spoluhráče nepochopil, zareagoval příliš pozdě.
     
    22
    Wesley Hoedt zariskoval a zpětný pas Lucase Leivy si pustil za sebe. Dejan Kulusevski ho nebezpečně stíhal, ale nizozemský obránce si pomohl malou domů.
     
    23
    Švédský mladík Kulusevski mohl napravit selhání předcházející první brance, ale neuspěl. Pokusel se Cuadradovi narazit, přihrávka byla příliš prudká.
     
    24
    Druhý úspěšný zákrok v utkání pro Wojciecha Szczęsného. S projektilem Luise Alberta neměl moc starostí, neboť mířil přímo do středu brány.
     
    25
    Domácí se dožadovali odpískání poutového kopu poté, co skluzující Acerbi poslal balón do pravé horní končetiny Hoedta. Píšťalka rozhodčího zůstala němá.
     
    26
    Útočným faulem se na polovině hřiště prezentoval Federico Chiesa. Senada Luliće okopával tak dlouho, až arbitra Massu přinutil přerušit hru.
     
    27
    Těžko říct, koho Aaron Ramsey svým centrem hledal. Kulatý nesmysl každopádně o pořádný kus přeletěl hlavy Chiesy i Morata, hosté budou vhazovat.
     
    28
    Federica Bernardeschiho obtěžoval Milinković-Savić, ale italský reprezentant se nakonec probojoval k centru. Ten zblokoval Leiva do zámezí za cenu rohového kopu.
     
    29
    Rozehrávka na krátkou vzdálenost nebyla dobrým řešením. Francesco Acerbi se včas stáhl k Aléxi Sandrovi, domácího kapitána k centru nepustil.
     
    30
    Acerbimu při zpracování odskočil balón, čehož využil Dejan Kulusevski. Dal si tělo před soupeře a pod tlakem zvládl nahrát volnému Ramseymu na středu.
     
    31
    Nahrávku Senada Luliće zblokoval rozhodčí a jako další hrál jeden z domácích hráčů. Podle nových pravidel došlo k přerušení hry, neboť z důvodu zásahu hlavního arbitra získal výhodu soupeř. Balón je vrácen do držení Lazia.
     
    32
    Situaci tři na tři zakončil Federico Chiesa sběhnutím na střed a technickým obstřelem na zadní tyč. Kulatý nesmysl prosvištěl těsně nad břevnem.
     
    33
    Juventus se dostává do hry, v posledních minutách je jasně lepším týmem. Ale defenziva hostujícího celku pracuje na jedničku, soka ještě k ničemu nepustila.
     
    34
    Po ztrátě Rabiota se do brejku vydal Joaquín Correa. Dosud jediný střelec gól ovšem byl předskočen Cuadradem, následně došlo k útočnému prohřešku.
     
    35
    Odvážným skluzem ve vlastním pokutovém území se prezentoval Wesley Hoedt. Ale byl úspěšný, neboť zasáhl balón a až pak útočícího Moratu.
     
    36
    Nákop Acerbiho směřoval na Cira Immobileho, který by v tomto momentě potřeboval pár centimetrů navíc. Hlavou jen přizvedl balón do rukavic domácího brankáře.
     
    37
    Nejstarší hráč na trávníku Senad Lulić se dopustil faulu proti Aaronu Ramseymu, jemuž bolestivě přišlápl nohu. Slibná standardka pro Starou dámu.
     
    38
    Kousek od vyrovnání byl Álvaro Morata. Španělský útočník se probojoval k hlavičce po centru Bernadeschiho, balón poslal těsně vedle pravé tyče!
    38. Morata hlavičkoval těsně vedle
     
    40
    Juventus právě vstřelil branku!
    Stará dáma s blížícím se koncem první půle zaslouženě vyrovnává! Morata přihrál do vnitra pokutového území ADRIENU RABIOTOVI, jenž se s balónem nepáral a nekompromisně jej napálil pod břevno. Překvapený Reina se zakončením z úhlu nepočítal, byl v pohybu na druhou stranu.
    40. Adrien RABIOT - 1:1
     
    42
    Svěřenci kouče Pirla by rádi vybojovali vedení ještě před odchodem do šaten. Federico Chiesa si proti Marušićovi pomohl zatažením za dres, což pomezní rozhodčí zaregistroval a dal hlavnímu pokyn k pozastavení hry.
     
    43
    Acerbiho centr našel hlavu Senada Luliće, jenž ještě chtěl vyšperkovat celou akci sklepnutím na Immobileho. Z brány vystartoval Wojciech Szczęsny, balón sebral do svého držení.
     
    44
    K souboji jeden na jednoho vyzval Sergej Milinković-Savić beka Sandra. Úspěšný byl tak z polovin. Za záda protivníka se nedostal, ale vybojoval aut.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    První poločas zápasu mezi Juventusem a Laziem Řím nabídl dvě branky, po jedné na každé straně. Do vedení se dostali hosté, když velkou chybu v rozehrávce Kulusevskiho potrestal Joaquín Correa úspěšným průnikem kolem Demirala a zakončením do protipohybu gólmana. Domácí postupně zlepšili hru a odměnou jim bylo ve 40. minutě vyrovnání, tvrdou střelou pod horní tyč se z úhlu prezentoval Adrien Rabiot. Druhé dějství slibuje velkou bitvu, hlavně Juventus se určitě nebude chtít smířit pouze s remízou.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:47.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě. Oba celky tak pokračují v původním rozložení.
     
    48
    Po faulu na Fáríse rychle rozehrál volný přímý kop Luis Alberto. Na levé straně našel Lucase Leivu, střela z velkého úhlu se mezi tři tyče nevešla.
     
    49
    Federico Chiesa si v souboji proti dvěma protihráčům počínal velmi zkušeně. Trefil nastavenou nohu Acerbiho a pro Starou dámu vybojoval rohový kop.
     
    50
    Exekuce se chopil Juan Cuadrado, ale jeho centr na přední tyč nebyl vůbec povedený, letěl příliš nízko nad zemí. Mimo šestnáctky vykopl balón Luis Alberto.
     
    51
    V akci znovu Federico Chiesa, jenž se krásně prokličkoval mezi trojicí protihráčů, dokonalosti chyběla jen gólová tečka. Přízemní pokus skončil v boční síti.
     
    52
    Sergej Milinković-Savić zkoušel z prvního doteku uvolnit Cira Immobileho. Dobře zareagoval Aléx Sandro, kanonýra k zakončení nepustil.
     
    53
    Chyběl centimetry! Na centr zleva si naběhl kolem pasivně stojícího Bernadeschiho naskočil Sergej Milinković-Savić, Szczęsného zachránilo břevno!
    53. Milinković-Savić hlavičkoval do břevna
     
    54
    Domácí chtějí uklidnit divoký úvod druhého poločase kombinací na útočné polovině. Přihrávky si v poklidu vyměňují stopeři v blízkosti středového kruhu.
     
    55
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Lucas Leiva, přichází Gonzalo Escalante.
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Senad Lulić, přichází Patric.
     
    56
    Danilo v hlavičkovém souboji porazil Immobileho. Jenže nahrál nepřesně, Rabiot očekával pas do lajny, míč směřoval na střed.
     
    57
    Juventus právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán, Pirlova družina vede! Chiesa si píchl balón kolem Escalanteho a spolu s ÁLVAREM MORATOU vrazil do brejku. Nahrávku obdržel španělský útočník do běhu, načež si míč prvním dotekem zpracoval a druhým vypálil na přední tyč, Reina se za balónem natahoval marně.
    57. Álvaro MORATA - 2:1
     
    59
    Juventus má okamžitě šanci odskočit do dvoubrankového náskoku. Aaron Ramsey po střetu s Milinkovićem-Savićem v pokutovém území upadl a hlavní rozhodčí Massa nařídil penaltu!
    59. Nedovolený zákrok Milinkoviće-Saviće na Ramseyho, po němž hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop
     
    60
    Juventus právě vstřelil branku!
    Exekuce "desítky" se chopil ÁLVARO MORATA, jenž zaznamenává druhý zásah v rozmezí tří minuty! Při zakončení zachoval chladnou hlavu, krajanovi Reinovi poslal míč na opačnou stranu.
    60. Álvaro MORATA - 3:1
     
    62
    Viditelně frustrovaní hosté způsobili rozmíšku, v níž hráli hlavní roli Gonzalo Escalante a Federico Chiesa. Rozhodčí obě horké hlavy včas odtrhl od sebe.
     
    63
    Dejan Kulusevski narazil Ramseymu, Velšan posléze přenesl hru doprava na Sandra. Domácí teď pochopitelně nikam spěchat nebudou, dvoubrankové vedení je dostatečné.
     
    64
    Fotbalisté Lazia Řím vysunuli presink, zatím jim to k ničemu dobrému není. Stopeři si mezi sebou posílají balón bez větších problémů.
     
    65
    Do kombinace nohama se dokonce zapojil i Wojciech Szczęsny. Polský reprezentační gólman se rozhodl neriskovat, volil dlouhý odkop na útočnou polovinu.
     
    66
    K nejaktivnějším hráčům na hrací ploše bezesporu patří Federico Chiesa. K jedné asistenci chtěl přidati gól, ale střelou na přední tyč neuspěl.
     
    67
    Efektivní patičkou Dejan Kulusevski Juan Cuadrado uvolnil Aarona Ramseyho. Středopolař využil více volného prostoru ke střele, prudká rána se mezi tři tyče nevešla.
     
    68
    Ojedinělý útok hostujícího mužstva vedl středem hřiště Patric. Akci zpomalil nahrávkou do lajny Hoedtovi, jehož centr měl k úspěchu daleko.
     
    69
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Álvaro Morata, přichází Cristiano Ronaldo.
     
    70
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Juan Cuadrado, přichází Arthur.
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Aaron Ramsey, přichází Weston McKennie.
     
    71
    Malou domů obdržel Pepe Reina. Rozhlédl se a na lajnu přenesl hru na úplně volného Escalanteho. Hostům se krátí čas, směrem do ofenzivy musejí výrazně přidat.
     
    72
    První rohový kop pro Lazio vybojoval Joaquín Correa. Jeho kličkovanou ukončil Weston McKennie, od amerického hráče míč doskákal mimo hrací plochu.
     
    73
    Pro centr od rohového praporku vystartoval Wojciech Szczęsny. Polský strážce svatyně nenechal nikoho na pochybách, Hoedta přeskočil výrazně.
     
    74
    Ukázkovým obranným skluzem se prezentoval Merih Demiral. Turecký stoper poměrně riskoval, ale ještě stihl trefit balón než si jej Immobile stihl posunout po lajně.
     
    75
    Luis Alberto rozehrával druhý rohové kop v krátkém časovém sledu. A centr kopl mizerně, jenom do boční sítě. Defenziva v černo-bílém měla situaci pod kontrolou.
     
    76
    Z dvaceti metrů vyzkoušel Ciro Immobile střelou z kroku pozornost domácího brankáře. Na patnáctý ligový zásah si italský kanonýr bude muset počkat, Szczęsny projektil směřující k pravé tyče vytěsnil do autu.
     
    77
    Federico Bernardeschi udělal to nejlepší, co v danou chvíli mohl. Podržel si míč proti trojici protihráčů, načež jednoho z nich nakopl a pro Juventus získal aut.
     
    78
    Svěřenci trenéra Inzaghiho sice v posledních minutách hrají častěji na míči, jenže převážně na vlastní polovině. Stará dáma si dvougólový náskok hlídá s velkou jistotou.
     
    79
    Frustrovaný Sergej Milinković-Savić si hlasitě říkal o žlutou kartu, ale zatím jí úspěšně uniká. Zákrok na Bernadeschiho byl hraniční, rozhodčí se spokojil s ústním varováním.
     
    80
    Žlutou kartu o pár vteřin později vyfasoval Francesco Acerbi. Zkušený italský stoper zastavil po lajně unikajícího Chiesu jen stažením za dres.
     
    81
    Tvrdý souboj ve středu hřiště proti sobě svedli Weston McKennie a Joaquín Correa. Hlavní rozhodčí souboj posoudil jako nedovolený zákrok domácího fotbalisty.
     
    82
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Ciro Immobile, přichází Vedat Muriqi.
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Federico Chiesa, přichází Leonardo Bonucci.
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Luis Alberto, přichází Felipe Caicedo.
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Adam Marušić, přichází Andreas Pereira.
     
    83
    Juventusu se daří nepouštět konkurenta blízko vlastnímu vápnu. Obrana se od rozpačitého úvodu výrazně zlepšila, Wojciech Szczęsny ve druhém dějství moc práce neměl.
     
    84
    Presující Vedat Muriqi vybojoval balón proti Bonuccimu, ale sám proti třem si netroufl. Raději otočil těžiště hry, zpětným pasem oslovil Escalanteho.
     
    85
    Právě Gonzalo Escalante byl hlavním strůjcem útočné akce Lazia. Narazil si s Hoedtem, následný oblouček na obranu, za kterým běžel Caicedo, odhlavičkoval mimo nebezpečí McKennie.
     
    86
    Komu se dnes z domácích řad nedaří, to je Dejan Kulusevski. Byl hlavním viníkem jediného inkasovaného gólu a ani s přibývajícími minutami není moc vidět.
     
    87
    Nyní si ale Kulusevski poradil velmi dobře. Obhodil si míč kolem Acerbiho a chtěl pokračovat v cestě do šestnáctky, soupeř ho zastavil jen za cenu faulu.
     
    88
    Centr Federica Bernadeschiho na přední tyč trefil Cristiana Ronalda do kolene. Málem z toho byla kuriózní branka, kulatý nesmysl proletěl těsně vedle levé části brankové konstrukce.
     
    89
    Patric byl sice u míče dříve než Bonucci, avšak jeho oblouček neměl oči. Ciro Immobile měl k míči daleko, Merih Demiral hrudí sklepl balón do rukavic brankáře.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    90+1
    Joaquín Correa nebyl daleko od svého druhého zásahu v utkání. Napřáhl k povedené střele z hranic velkého pokutového území, na poslední chvíli přispěchal s důležitým blokem Danilo.
     
    90+2
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Dejan Kulusevski, přichází Alessandro Di Pardo.
     
    90+3
    V závěru zápasu ještě vyzkoušel střelecké štěstí Vedat Muriqi. Rána nepostrádala razanci, nýbrž přesnost. Kulatý nesmysl skončil v boční síti.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:6. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:13.
     
    Juventus v rámci 26. kola italské Serie A potvrdil roli favorita a na domácím stadiónu porazil Lazio 3:1.

    Utkání přitom nezačalo pro Starou dámu vůbec dobře, neboť ve 14. minutě po chybě Kulusevskiho v rozehrávce skóroval pěkně provedeným brejkem Joaquín Correa. Domácí ovšem dokázali odpovědět ještě v prvním poločase, tvrdou střelou pod břevno vyrovnal Adrien Rabiot. Ve druhém dějství byli Pirlovi svěřenci jasně lepší a odměnou jim byly dva zásahy v průběhu tří minut. U obou hrál hlavní roli Álvaro Morata, jenž nejprve zakončil protiútok povedenou střelou k bližší tyči, následně proměnil pokutový kop po zákroku Milinkoviće-Saviće na Ramseyho. Zbytek střetnutí si pak úřadující mistr s přehledem pohlídal dvoubrankové vítězství.

    Pirlova družina se díky vybojovaným třem bodů přiblížila druhému AC Milánu na rozdíl jediného bodu, na vedoucí Inter pak ztrácí bodů sedm. Lazio zůstává sedmé.
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:49:05)

    Milan Huppert

    Branky: 40. Rabiot (Morata), 57. Morata (Chiesa), 60. Morata (pen.) – 14. Correa

    Karty:   80. Acerbi (LAZ)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:6. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:13.
    Juventus FC: Szczęsny – J. Cuadrado (70. Arthur), Danilo, Demiral, Sandro (C) – Chiesa (82. Bonucci), Rabiot, Ramsey (70. McKennie), Bernardeschi – Kulusevski (90+2. Di Pardo), Morata (69. Ronaldo).
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – M. Aké, Arthur, Bonucci, Di Pardo, Dragusin, Fagioli, McKennie, D. Peeters, Ronaldo, De Marino.

    S. S. Lazio: Reina – Marušić (82. Pereira), Hoedt, Acerbi – Lulić (55. Patric), S. Milinković-Savić, Lucas Leiva (55. Escalante), Alberto (82. F. Caicedo), Fáris – Correa, Immobile (C) (82. Muriqi).
    Náhradníci: Pereira, Strakoša – Akpa-Akpro, F. Caicedo, Cataldi, Escalante, Muriqi, Musacchio, Parolo, Patric, Pereira, Shehu.

    Rozhodčí: Massa – Meli, Malassio
    bahis siteleri