Spezia – Benevento 1:1 (kon.) | Udinese – Sassuolo 2:0 (kon.) | Juventus – Lazio 3:1 (kon.)
konec
Juventus FC
3:1 (1:1)
S. S. Lazio
Sobota 06.03.2021, 20:45Italská Serie A • 26. kolo
Předzápasové kurzy
    60. Álvaro MORATA - 3:1
     
    60
    Juventus právě vstřelil branku!
    Exekuce "desítky" se chopil ÁLVARO MORATA, jenž zaznamenává druhý zásah v rozmezí tří minuty! Při zakončení zachoval chladnou hlavu, krajanovi Reinovi poslal míč na opačnou stranu.
    57. Álvaro MORATA - 2:1
     
    57
    Juventus právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán, Pirlova družina vede! Chiesa si píchl balón kolem Escalanteho a spolu s ÁLVAREM MORATOU vrazil do brejku. Nahrávku obdržel španělský útočník do běhu, načež si míč prvním dotekem zpracoval a druhým vypálil na přední tyč, Reina se za balónem natahoval marně.
    40. Adrien RABIOT - 1:1
     
    40
    Juventus právě vstřelil branku!
    Stará dáma s blížícím se koncem první půle zaslouženě vyrovnává! Morata přihrál do vnitra pokutového území ADRIENU RABIOTOVI, jenž se s balónem nepáral a nekompromisně jej napálil pod břevno. Překvapený Reina se zakončením z úhlu nepočítal, byl v pohybu na druhou stranu.
    14. Joaquín CORREA - 0:1
     
    14
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Kulusevski se od trenéra pochvaly rozhodně nedočká. Mizernou zpětnou nahrávkou totiž vyslal do šance JOAQUINA CORREU, jenž v souboji jeden na jednoho vymotal Demirala a povedenou akci zakončil střelou do protipohybu gólmana.

    Milan Huppert

    Branky: 40. Rabiot (Morata), 57. Morata (Chiesa), 60. Morata (pen.) – 14. Correa

    Karty:   80. Acerbi (LAZ)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:6. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:13.
    Juventus FC: Szczęsny – J. Cuadrado (70. Arthur), Danilo, Demiral, Sandro (C) – Chiesa (82. Bonucci), Rabiot, Ramsey (70. McKennie), Bernardeschi – Kulusevski (90+2. Di Pardo), Morata (69. Ronaldo).
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – M. Aké, Arthur, Bonucci, Di Pardo, Dragusin, Fagioli, McKennie, D. Peeters, Ronaldo, De Marino.

    S. S. Lazio: Reina – Marušić (82. Pereira), Hoedt, Acerbi – Lulić (55. Patric), S. Milinković-Savić, Lucas Leiva (55. Escalante), Alberto (82. F. Caicedo), Fáris – Correa, Immobile (C) (82. Muriqi).
    Náhradníci: Pereira, Strakoša – Akpa-Akpro, F. Caicedo, Cataldi, Escalante, Muriqi, Musacchio, Parolo, Patric, Pereira, Shehu.

    Rozhodčí: Massa – Meli, Malassio
    bahis siteleri