Slalom žen, 1. kolo, Jasná Vítězka: P. Vlhová (SVK) (kon.) | Sjezd mužů, Saalbach-Hinterglemm Vítěz: V. Kriechmayr (AUT) (kon.)
Slalom žen, 2. kolo, Jasná Vítězka: M. Shiffrinová (USA) (kon.)
konec
Sjezd mužů, Saalbach-Hinterglemm

Vítěz: V. Kriechmayr (AUT)

Sobota 06.03.2021, 11:00Sjezdové lyžování
     
    Ode mne je to pro dnes již vše. Přeji pěkný víkend! (13:30:50)
     
    Konečné pořadí:

    1. Vincent Kriechmayr (AUT) 1:53,07
    2. Beat Feuz (SUI) +0,17
    3. Matthias Mayer (AUT) +0,27
    4. Dominik Paris (ITA) +0,42
    5. Marco Odermatt (SUI) +0,79
    5. Max Franz (AUT) +,079
    7. Otmar Striedinger (AUT) +0,85
    8. Erik Arvidsson (USA) +1,30
    9. Johan Clarey (FRA) +1,31
    10. Bryce Bennett (USA) +1,39
    11. Matthieu Bailet (FRA) +1,49
    12. Romed Baumann (GER) +1,51
    13. Stefan Rogentin (SUI) +1,53
    14. Daniel Danklmaier (AUT) +1,62
    15. Niels Hintermann (SUI) +1,68
    16. Daniel Hemetsberger (AUT) +1,69
    17. Adrien Théaux (FRA) +1,76
    18. Felix Monsen (SWE) +1,80
    19. Nils Mani (SUI) +1,83
    20. Ralph Weber (SUI) +1,85
    21. Christof Innerhofer (ITA) +1,90
    22. Emanuele Buzzi (ITA) +1,91
    23. Jeffrey Read (CAN) +1,98
    24. Carlo Janka (SUI) +2,00
    25. Andreas Sander (GER) +2,04
    26. Brodie Seger (CAN) +2,05
    27. Henrik Røa (NOR) +2,05
    28. Matteo Marsaglia (ITA) +2,13
    29. Blaise Giezendanner (FRA) +2,14
    30. Maximilian Lahnsteiner (AUT) +2,22

    52. Jan Zabystřan (CZE) +5,47
    53. Sam Morse (USA) DNF
    54. Olle Sundin (SWE) DNF
    55. Hannes Reichelt (AUT) DNS
     
    Závod končí a vítěze jsme poznali už v jeho samotném úvodu. Rakušan Vincent Kriechmayr se do trati vydal jako první, využil čerstvě připravené sjezdovky a předvedl nejrychlejší čas ze všech. Druhý skončil nejlepší muž disciplíny, Beat Feuz ze Švýcarska, který ztratil 17 setin. Bronzovou medaili pak získá krajan vítěze Matthias Mayer, jehož ztráta činila 27 setin.

    Jediný český zástupce Jan Zabystřan se do trati vydal jako poslední a také jako poslední, respektive nejpomalejší, dorazil do cíle. Za ním jsou ve výsledkové listině pouze závodníci, kteří závod nedokončili.
     
    Konec
    Závod skončil.
     
    55
    Jako poslední se do závodu vydal český lyžař Jan Zabystřan. Bohužel byl ještě o šest setin sekundy pomalejší než Brit jedoucí před ním a český závodník tak uzavírá listinu lyžařů, kteří dojeli do cíle.
     
    54
    Britský závodník Roy-Alexander Steudle výkon Etxezaretty ještě výrazně překonal a se ztrátou téměř pět a půl sekundy je nyní naopak on suverénně nejpomalejší.
     
    53
    Adur Etxezarreta ze Španělska se pak řadí úplně k nejhorším. Nebo byl spíše úplně nejpomalejším, kdo dojel do cíle. Za ním jsou, v uvozovkách, jen ti, kteří buď nedostartovali nebo závod nedokončili.
     
    52
    Rakušan Stefan Babinsky dnes očekávání také úplně nepředčil a do cíle dojel se ztrátou 2,87 až jako 44. nejrychlejší závodník.
     
    51
    Kanaďan Broderick Thompson byl o pár desítek sekundy pomalejší než předchozí dva závodníci a je tak průběžně až čtyřicátý.
     
    50
    Kolem tohoto času je to celkem hodně nahuštěné. Miha Hrovat ze Slovinska byl totiž jen o 16 setin rychlejší než Jocher. I přes to je ovšem o šest míst výše.
     
    49
    Simon Jocher ze šedi závodníků nevybočil a dojel na 36. místě. Německý lyžař ztratil skoro dvě sekundy a půl.
     
    48
    Švýcar Nils Mani byl o téměř sekundu rychlejší než před ním startující Crawford a bude spokojený. Momentálně je totiž v nejlepší dvacítce, konkrétně devatenáctý.
     
    47
    James Crawford, kanadský závodník, je nyní 39. se ztrátou pomalu se blížící ke třem sekundám.
     
    46
    Francouzi Blaiseovi Giezendannerovi se už závod dokončit podařilo a nyní je na 28. pozici. Ztratil dvě sekundy a 14 setin.
     
    45
    A vzápětí se to stejné stalo i Američanovi Samu Morseovi.
     
    44
    Prvním závodníkem, který dnes sice odstartoval, ale nedojel do cíle, je Švéd Olle Sundin.
     
    43
    Rakušan Maximilian Lahnsteiner byl rychlejší než Alphand a to asi o sedmdesát setin. Zatím mu to staří na 28. místo.
     
    42
    Od Francouze Nilse Alphanda to slavné nebylo. Na vedoucího závodníka ztratil skoro tři sekundy a to jej řadí do zadních pozic výsledkové listiny.
     
    41
    Druhým z reprezentantů země javorového listu pak byl Brodie Seger, který předvedl časově hodně podobný výkon jako jeho krajan. Byl jen o sedm setin pomalejší, ale je až tři místa za Readem.
     
    40
    První z dvou po sobě startujících Kanaďanů Jeffrey Read byl prakticky o sekundu rychlejší než Giraud Moine a to jej tak dostalo na 22. místo.
     
    39
    Valentin Giraud Moine byl ještě o něco pomalejší než předchozí Slovinec a zařadil se až čtyři místa za něj.
     
    38
    Od Slovince Klineho Boštjana už to tak skvělé nebylo. Do elitní třicítky se dnes už s jistotou nevyjde, protože mu jeho výkon stačil zatím na 32. místo
     
    37
    I Felix Monsen ze Švédska dnes bude s největší pravděpodobností usínat spokojený. Zařadil se na osmnácté místo se ztrátou 1,80.
     
    36
    Stefan Rogentin, švýcarský lyžař, byl ovšem naladěn na tu pozitivnější notu a také nepředvedl vůbec špatnou jízdu. Jeho dobrý výkon ho zatím řadí na 13. příčku.
     
    35
    Naopak Němec Manuel Schmid předvedl úplný opak a do cíle dojel jako poslední. Byl ještě o 17 setin pomalejší než do této chvíle poslední Goldberg.
     
    34
    Výkon Erika Arvidssona si zaslouží zařazení do kolonky "důležité", Američan totiž předvedl nejspíše svůj životní výkon a se ztrátou jedné sekundy a třiceti sekund se dnes zařadil na osmé místo!
     
    33
    A Ralph Weber byl ještě lepší než Buzzi. Švýcarský krajan se zařadil o dvě místa před Švýcara, konkrétně na místo šestnácté.
     
    32
    Naopak italský lyžař Emanuele Buzzi zajel lépe. Byl sice pomalejší než Hintermann, i tak mlže ale být s průběžným 17. místem spokojený.
     
    31
    Gilles Roulin z Francie už tak povedený výkon v dnešním závodě neukázal a řadí se až na 27. místo. Ztratil 2,70.
     
    Průběžné pořadí v cíli (30/55):

    1. Vincent Kriechmayr (AUT) 1:53,07
    2. Beat Feuz (SUI) +0,17
    3. Matthias Mayer (AUT) +0,27
    4. Dominik Paris (ITA) +0,42
    5. Marco Odermatt (SUI) +0,79
    5. Max Franz (AUT) +0,79
     
    30
    Niels Hintermann se vybočil z davu a dnes předvedl na své poměry opravdu velmi povedený výkon. Švýcar, který je v pořadí disciplíny až ve čtvrté desítce, dojel do cíle na pěkném třináctém místě se ztrátou 1,68!
     
    29
    V posledních minutách se závodníci řadí do poměrně úzkého časového rozmezí. I Němec Dominik Schwaiger se řadí k předchozím závodníkům a je na děleném dvacátém místě s identickou ztrátou jako Raffort.
     
    28
    Matteo Marsaglia se pak řadí přesně před předchozí startující. Starší bratr lyžařky Francescy Marsagliové ztratil 2 sekundy a 13 setin, což ho řadí na 19. místo.
     
    27
    Po něm si sjezdovku sjel Němec Josef Ferstl, který se v cíli zařadil hned za něj. Jeli téměř identicky, Ferstl byl pouze o tři setiny pomalejší než Raffort.
     
    26
    Jako 26. se do trati vydal francouzský závodník Nicolas Raffort, jehož výkon ho se ztrátou 2 sekundy a 26 setin řadí na 19. místo.
     
    25
    Daniel Hemetsberger je dalším Rakušanem, který se zúčastnil dnešního sjezdu. A in on odsunul zmiňovaného Francouze o jedno místo a zařadil se hned za reprezentačního kolegu Danklmeiera.
     
    24
    Hannes Reichelt dnes do závodu neodstartoval.
     
    23
    Slušný závod dnes odjel i Rakušan Daniel Danklmaier, který byl ještě o něco rychlejší než Théaux a vystřídal jej na dvanácté příčce výsledkové listiny.
     
    22
    Adrien Théaux se dnes hodně přiblížil postupu do finále Světového poháru, kam se může dostat podesáté v řadě. Dnes totiž předvedl pěkný výkon a je v cíli průběžné na 12. místě.
     
    21
    Stejně jako u většího množství předchozích závodníků ztrácel Henrik Røa na prvních dvou třech mezičasech poměrně málo. Na těch posledních dvou jeho ztráta také narostla a do první desítky se tak nakonec nevlezl. Je patnáctý.
     
    Průběžné pořadí v cíli (20/55):

    1. Vincent Kriechmayr (AUT) 1:53,07
    2. Beat Feuz (SUI) +0,17
    3. Matthias Mayer (AUT) +0,27
    4. Dominik Paris (ITA) +0,42
    5. Marco Odermatt (SUI) +0,79
    5. Max Franz (AUT) +0,79
     
    20
    Maxence Muzaton ničím extrémně nepřekvapil a od začátku na vedoucího lyžaře ztrácel. Nakonec dojel až jako třetí od konce a se svým výkonem spokojený ani zdaleka nebude.
     
    19
    Kriechmyr musel velmi dobře zajet druhou polovinu trati, protože v ní se většinou ztráta jeho vyzyvatelů markantně navyšuje. To stejné se stalo i Kjetilu Jansrudovi, který skončil až jako průběžně patnáctý.
     
    18
    Marco Odermatt se na rozdíl od většiny závodníků zúčastnil i závodů obřího slalomu minulý týden v Bansku a dlouho to vypadalo, že svým soupeřům dnes ve sjezdu vypálí rybník. Na třetím mezičase byl totiž ve vedení! Nakonec však velmi překvapivý výkon do konce úplně nedotáhl a je tak na děleném pátém místě se stejnou ztrátou jako Franz. I tak ale skvělá práce od Švýcara.
     
    17
    Německý závodník Romed Baumann jel v první polovině trati hodně dobře a ztrácel pouze půl sekundy. V druhé půli trati už sice nabíral trochu více, ale v cíli mu to momentálně stačí na pěkné desáté místo.
     
    16
    Američan Jared Goldberg se do trati vrhl hodně divoce a riskantně, k úspěchu to ovšem nevedlo. Do cíle dojel o tři sekundy pomaleji než Kriechmayr, což mu stačí až na průběžné 16. místo. Po dojezdu byl hodně naštvaný.
     
    15
    Podle předpokladů to mohl být Christof Innerhofer, který skončil v předchozích tři svěťácích ve sjezdu vždy mezi nejlepšími šesti závodníky. Na své předchozí výkony ale dnes navázat nedokázal. Jízdě nešlo úplně moc co vytknout, ovšem sníh už je pomalejší. Ital dojel až jako desátý.
     
    14
    Uvidíme, zda někdo ze závodníků dále v hloubi startovního pole předvede nějaký překvapivý výkon. Francouz Nils Allegre to třeba rozhodně nebyl, do cílového prostoru totiž dojel nejpozději ze všech a je tak poslední.
     
    13
    Hodně zajímavě se to v úvodu vyvíjelo pro Švýcara Carla Janku, který na druhém mezičase neztrácel ani třetinu sekundy. Ve zbytku závodu ale jel už pomaleji a nakonec ztratil hodně, konkrétně přesně dvě sekundy.
     
    12
    Další Rakušan v dnešním závodě Otmar Striedinger předváděl hodně slušný výkon a na čtvrtém mezičase se nacházel na průběžném pátém místě. V poslední fázi trati jej to ovšem hodně zmáčklo a vypadalo to, že spadne. Nakonec to zvládl skončil jako šestý se ztrátou 0,85.
     
    11
    Po krátké pauze jsme viděli jízdu dalšího závodníka. Byl jím německý lyžař Andreas Sander, který vystřídal předchozího Američana na devátém místě.
     
    Průběžné pořadí v cíli (10/55):

    1. Vincent Kriechmayr (AUT) 1:53,07
    2. Beat Feuz (SUI) +0,17
    3. Matthias Mayer (AUT) +0,27
    4. Dominik Paris (ITA) +0,42
    5. Max Franz (AUT) +0,79
     
    10
    Vypadá to vypadá, že stejně jako v Jasné, kdy jako první dnes odstartovala Petra Vlhová a nakonec první kolo slalomu ovládla, i v Rakousku bude vítězem závodu lyžař, který se do trati vydal jako první v pořadí. Kriechmayr už odolal největším vyzyvatelům. Nyní jel Američan Ganong, který byl lepší jen než poslední Čater a je tak až devátý.
     
    9
    Prvním Fracounzem, který se vydal na trať, byl Johan Clarey. Jeho ztráta na Kriechmayra se s dalším každým mezičasem navyšovala a závod tak dokončil jako šestý. Čtyřicetiletý veterán ztratil sekundu a 31 setin.
     
    8
    Dalším Rakušanem na startu byl Max Franz. Ani jeho jízda nebyla špatná a v cíli ztrácí na první místo 79 setin, což ho řadí na průběžné páté místo.
     
    7
    Ani průběžně druhý nejlepší sjezdař letošní sezóny na Kriechmayra nestačí. Matthias Mayer sice nezajel vůbec špatnou jízdu, ale stejně jako Feuz na svého krajana nepřekonal. Do cíle dorazil jako momentálně třetí o deset setin za druhým Feuzem. Švýcarův náskok na čele hodnocení sjezdu se tak opět trochu navýší.
     
    6
    Slovinský závodník Martin Čater se svým výkonem spokojený dnes nebude, V cíli je totiž suverénně poslední se ztrátou téměř dvě a půl sekundy.
     
    5
    Nyní vedoucí muž Světového poháru ve sjezdu. Beat Feuz měl ovšem nečekaně pomalý začátek a na prvním měřeném místě ztrácel na Kriechmayera už 71 setin! Postupně se na Rakušana sice dotahoval, nakonec na něj ale o 17 setin nestačil!
     
    4
    Američan Bryce Bennett na vedoucího Rakušana nestačil už na prvním mezičase o polovinu sekundy. Dokonce to vypadalo, že možná spadne. Situaci ale ustál a se zbytkem sjezdovky si už poradil bez problémů. Jeho ztráta ovšem mezi třetím a čtvrtým mezičasem hodně narostla. Nakonec dojel jako třetí o deset setin rychleji než Bailet.
     
    3
    Vítěz poslední závodu Světového poháru ve sjezdu Dominik Paris svou dobrou formu úplně nepotvrdil a je jasné, že dnes nevyhraje. Na všech mezičasech byl horší než Kriechmayr. Je se svým výkonem ovšem docela spokojený. V cíli má ztrátu 42 setin sekundy.
     
    2
    Matthieu Bailet z Francie je prvním, kdo se porovnává s Kriechmayerem a od úvodního mezičasu na Rakušana trochu ztrácel. Jeho ztráta pak byla s každým měřeným úsekem vyšší a vyšší a v cíli tak Bailet ztrácel jednu sekundu a 49 sekund.
     
    1
    Jako první se na sjezdovku vydal rakouský závodník Vincent Kriechmayr. Vypadalo to, že svůj závod odjel bez problémů a dokončil jej s časem 1:53,07. Uvidíme, co z toho bude.
     
    Start
    Závod začal.
     
    Startovní listina:

    1. Vincent Kriechmayr (AUT)
    2. Matthieu Bailet (FRA)
    3. Dominik Paris (ITA)
    4. Bryce Bennett (USA)
    5. Beat Feuz (SUI)
    6. Martin Čater (SLO)
    7. Matthias Mayer (AUT)
    8. Max Franz (AUT)
    9. Johan Clarey (FRA)
    10. Travis Ganong (USA)
    11. Andreas Sander (GER)
    12. Otmar Striedinger (AUT)
    13. Carlo Janka (SUI)
    14. Nils Allegre (FRA)
    15. Christof Innerhofer (ITA)
    16. Jared Goldberg (USA)
    17. Romed Baumann (GER)
    18. Marco Odermatt (SUI)
    19. Kjetil Jansrud (NOR)
    20. Maxence Muzaton (FRA)
    21. Henrik Røa (NOR)
    22. Adrien Théaux (FRA)
    23. Daniel Danklmaier (AUT)
    24. Hannes Reichelt (AUT)
    25. Daniel Hemetsberger (AUT)
    26. Nicolas Raffort (FRA)
    27. Josef Ferstl (GER)
    28. Matteo Marsaglia (ITA)
    29. Dominik Schwaiger (GER)
    30. Niels Hintermann (SUI)
    31. Gilles Roulin (SUI)
    32. Emanuele Buzzi (ITA)
    33. Ralph Weber (SUI)
    34. Erik Arvidsson (USA)
    35. Manuel Schmid (GER)
    36. Stefan Rogentin (SUI)
    37. Felix Monsen (SWE)
    38. Boštjan Kline (SLO)
    39. Valentin Giraud Moine (FRA)
    40. Jeffrey Read (CAN)
    41. Brodie Seger (CAN)
    42. Nils Alphand (FRA)
    43. Maximilian Lahnsteiner (AUT)
    44. Olle Sundin (SWE)
    45. Sam Morse (USA)
    46. Blaise Giezendanner (FRA)
    47. James Crawford (CAN)
    48. Nils Mani (SUI)
    49. Simon Jocher (GER)
    50. Miha Hrobat (SLO)
    51. Broderick Thompson (CAN)
    52. Stefan Babinsky (AUT)
    53. Adur Etxezarreta (ESP)
    54. Roy-Alexander Steudle (GBR)
    55. Jan Zabystřan (CZE)
     
    Průběžné pořadí sjezdu (6/8):

    1. Beat Feuz (SUI) 406 bodů
    2. Matthias Mayer (AUT) 358
    3. Dominik Paris (ITA) 288
    4. Johan Clarey (FRA) 243
    5. Aleksander Aamodt Kilde (NOR) 190
    6. Romed Baumann (GER) 174
    7. Vincent Kriechmayr (AUT) 167
    8. Otmar Striedinger (AUT) 155
    8. Andreas Sander (GER) 155
    10. Max Franz (AUT) 141
     
    Průběžné pořadí Světového poháru (29/37):

    1. Alexis Pinturault (FRA) 1 034 bodů
    2. Marco Odermatt (SUI) 824
    3. Marco Schwarz (AUT) 718
    4. Loïc Meillard (SUI) 630
    5. Matthias Mayer (AUT) 604
    6. Filip Zubčić (CRO) 602
    7. Henrik Kristoffersen (NOR) 587
    8. Aleksander Aamodt Kilde (NOR) 560
    9. Vincent Kriechmayr (AUT) 515
    10. Beat Feuz (SUI) 487
    ...
    64. Adam Žampa (SVK) 101
    129. Andreas Žampa (SVK) 11
     
    Zdravím vás u sobotního závodu sjezdu mužů v rakouském Saalbach-Hinterglemm. Páteční sjezd nebyl z důvodu nepříznivého počasí vůbec dokončen a o to víc tak budou závodníci natěšeni na dnešek. Uvidíme, kterému ze sjezdařů se podaří nejlépe navnadit na závěrečný podnik letošního ročníku Světového poháru, který přivítá v druhé polovině března švýcarské Lenzerhiede. Tam nás totiž bude čekat poslední sjezd.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.

    Filip Krůza

    Konečné pořadí:
    1. Vincent Kriechmayr (AUT) 1:53,07
    2. Beat Feuz (SUI) +0,17
    3. Matthias Mayer (AUT) +0,27
    4. Dominik Paris (ITA) +0,42
    5. Marco Odermatt (SUI) +0,79
    5. Max Franz (AUT) +,079
    7. Otmar Striedinger (AUT) +0,85
    8. Erik Arvidsson (USA) +1,30
    9. Johan Clarey (FRA) +1,31
    10. Bryce Bennett (USA) +1,39
    11. Matthieu Bailet (FRA) +1,49
    12. Romed Baumann (GER) +1,51
    13. Stefan Rogentin (SUI) +1,53
    14. Daniel Danklmaier (AUT) +1,62
    15. Niels Hintermann (SUI) +1,68
    16. Daniel Hemetsberger (AUT) +1,69
    17. Adrien Théaux (FRA) +1,76
    18. Felix Monsen (SWE) +1,80
    19. Nils Mani (SUI) +1,83
    20. Ralph Weber (SUI) +1,85
    21. Christof Innerhofer (ITA) +1,90
    22. Emanuele Buzzi (ITA) +1,91
    23. Jeffrey Read (CAN) +1,98
    24. Carlo Janka (SUI) +2,00
    25. Andreas Sander (GER) +2,04
    26. Brodie Seger (CAN) +2,05
    27. Henrik Røa (NOR) +2,05
    28. Matteo Marsaglia (ITA) +2,13
    29. Blaise Giezendanner (FRA) +2,14
    30. Maximilian Lahnsteiner (AUT) +2,22

    52. Jan Zabystřan (CZE) +5,47
    53. Sam Morse (USA) DNF
    54. Olle Sundin (SWE) DNF
    55. Hannes Reichelt (AUT) DNS
    Startovní listina:
    1. Vincent Kriechmayr (AUT)
    2. Matthieu Bailet (FRA)
    3. Dominik Paris (ITA)
    4. Bryce Bennett (USA)
    5. Beat Feuz (SUI)
    6. Martin Čater (SLO)
    7. Matthias Mayer (AUT)
    8. Max Franz (AUT)
    9. Johan Clarey (FRA)
    10. Travis Ganong (USA)
    11. Andreas Sander (GER)
    12. Otmar Striedinger (AUT)
    13. Carlo Janka (SUI)
    14. Nils Allegre (FRA)
    15. Christof Innerhofer (ITA)
    16. Jared Goldberg (USA)
    17. Romed Baumann (GER)
    18. Marco Odermatt (SUI)
    19. Kjetil Jansrud (NOR)
    20. Maxence Muzaton (FRA)
    21. Henrik Røa (NOR)
    22. Adrien Théaux (FRA)
    23. Daniel Danklmaier (AUT)
    24. Hannes Reichelt (AUT)
    25. Daniel Hemetsberger (AUT)
    26. Nicolas Raffort (FRA)
    27. Josef Ferstl (GER)
    28. Matteo Marsaglia (ITA)
    29. Dominik Schwaiger (GER)
    30. Niels Hintermann (SUI)
    31. Gilles Roulin (SUI)
    32. Emanuele Buzzi (ITA)
    33. Ralph Weber (SUI)
    34. Erik Arvidsson (USA)
    35. Manuel Schmid (GER)
    36. Stefan Rogentin (SUI)
    37. Felix Monsen (SWE)
    38. Boštjan Kline (SLO)
    39. Valentin Giraud Moine (FRA)
    40. Jeffrey Read (CAN)
    41. Brodie Seger (CAN)
    42. Nils Alphand (FRA)
    43. Maximilian Lahnsteiner (AUT)
    44. Olle Sundin (SWE)
    45. Sam Morse (USA)
    46. Blaise Giezendanner (FRA)
    47. James Crawford (CAN)
    48. Nils Mani (SUI)
    49. Simon Jocher (GER)
    50. Miha Hrobat (SLO)
    51. Broderick Thompson (CAN)
    52. Stefan Babinsky (AUT)
    53. Adur Etxezarreta (ESP)
    54. Roy-Alexander Steudle (GBR)
    55. Jan Zabystřan (CZE)
    Průběžné pořadí sjezdu (6/8):
    1. Beat Feuz (SUI) 406 bodů
    2. Matthias Mayer (AUT) 358
    3. Dominik Paris (ITA) 288
    4. Johan Clarey (FRA) 243
    5. Aleksander Aamodt Kilde (NOR) 190
    6. Romed Baumann (GER) 174
    7. Vincent Kriechmayr (AUT) 167
    8. Otmar Striedinger (AUT) 155
    8. Andreas Sander (GER) 155
    10. Max Franz (AUT) 141
    Průběžné pořadí Světového poháru (29/37):
    1. Alexis Pinturault (FRA) 1 034 bodů
    2. Marco Odermatt (SUI) 824
    3. Marco Schwarz (AUT) 718
    4. Loïc Meillard (SUI) 630
    5. Matthias Mayer (AUT) 604
    6. Filip Zubčić (CRO) 602
    7. Henrik Kristoffersen (NOR) 587
    8. Aleksander Aamodt Kilde (NOR) 560
    9. Vincent Kriechmayr (AUT) 515
    10. Beat Feuz (SUI) 487
    ...
    64. Adam Žampa (SVK) 101
    129. Andreas Žampa (SVK) 11
    bahis siteleri