Boston – NY Rangers 4:0 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Philadelphia – Washington 3:5 (kon.)
Toronto – Winnipeg 4:3 (po pr.) | Carolina – Nashville 5:1 (kon.) | Columbus – Florida 4:5 (po pr.)
NY Islanders – New Jersey 5:3 (kon.) | Detroit – Tampa 6:4 (kon.) | Dallas – Chicago 2:4 (kon.)
Calgary – Montreal 2:1 (kon.)
konec
New York Islanders
5:3 (2:0, 2:0, 1:3)
New Jersey Devils
Pátek 12.03.2021, 01:10 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:52
    Devils právě vstřelili branku!
    Z celkem nenápadné akce je tu ještě jedna branka, kterou dáva mladík JACK HUGHES, jenž byl dnes celkem neviditelný. Mladý centr dostal přihrávku mezi kruhy, kde se Hughes prosadil bekhendem. Asistence: Andreas Johnsson.
     
    44:44
    Islanders právě vstřelili branku!
    Jenže Devils hned dostávají branku a jejich snažení bylo tak nějak k ničemu. Pulock kroužil s kotoučem u levého mantinelu, aby před brankou našel BROCKA NELSONA. Ten zblízka nedal Blackwoodovi šanci. Asistence: Ryan Pulock.
     
    44:03
    Devils právě vstřelili branku!
    A vzápětí je tu další branka od hostujícího celku a brankář Sorokin nemůže mít úplně čisté svědomí. MICHAIL MALCEV si najel po pravé straně před branku a bekhendem dostal puk do branky svého krajana. Asistence: Michael McLeod.
     
    43:23
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils se dostali do útoku a dávají hodně šťastnou branku. Sorokin vyrazil puk před sebe a měl jej u betonu, kde do něj plácl JANNE KUOKKANEN. Kotouč následně přeletěl brankáře Sorokina a zapadl do branky. Asistence: P.K. Subban a Travis Zajac.
    37:13 Josh BAILEY - 4:0
     
    37:13
    Islanders právě vstřelili branku!
    Severson dnes hraje naprosto příšerné utkání. Tentokráte byl dohrán u mantinelu a Isles šli sami na branku. Cizikas si najel před branku, kde našel volného JOSHA BAILEYHO, který neměl problém zakončit do odkryté branky. Asistence: Casey Cizikas.
    34:04 Noah DOBSON - 3:0
     
    34:04
    Islanders právě vstřelili branku!
    Branka platí! Blackwood byl povalen poté, co Vatanen poslal Wahlstroma na svého brankáře, Severson si následně dal naprosto nepochopitelný vlastní gól. Branka je připsána obránci NOAHU DOBSONOVI. Asistence: Jean-Gabriel Pageau a Andy Greene.
    09:54 Adam PELECH - 2:0
     
    09:54
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hodně snadno se dostávají domácí do dvoubrankového vedení, Devils jsou naprosto neškodní. ADAM PELECH dostal puk na modré čáře a svižným zakončením na první tyčku zvyšuje na 2:0. Asistence: Ryan Pulock a Anders Lee.
    03:15 Matt MARTIN - 1:0
     
    03:15
    Islanders právě vstřelili branku!
    Z následné akce již branka padá a Islanders poprvé před svými fanoušky po více jak roce vedou! MATT MARTIN svižně nahazoval od modré čáry na branku a kotouč se dostal za záda dezorientovaného Blackwooda. Asistence: Scott Mayfield a Nick Leddy.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. M. Martin (Mayfield, Leddy), 10. Pelech (Pulock, Lee), 35. Dobson (Pageau, A. Greene), 38. Jo. Bailey (Cizikas), 45. B. Nelson (Pulock) – 44. Kuokkanen (P. K. Subban, Zajac), 45. M. Malcev (M. McLeod), 56. J. Hughes (A. Johnsson)


    New York Islanders: I. Sorokin (Varlamov) – Pelech, Pulock, Leddy, Mayfield, A. Greene, Dobson – Lee, Barzal, Eberle – Beauvillier, B. Nelson, Jo. Bailey – Dal Colle, Pageau, Wahlstrom – Clutterbuck, Cizikas, M. Martin.
    New Jersey Devils: Blackwood (Wedgewood) – T. Smith, Severson, D. Kulikov, P. K. Subban, R. Murray, Vatanen – Šarangovič, Zajac, Kuokkanen – Wood, M. Malcev, Bratt – J. Hughes, Zacha, Palmieri – A. Johnsson, M. McLeod, Bastian.
    bahis siteleri