Boston – NY Rangers 4:0 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Philadelphia – Washington 3:5 (kon.)
Toronto – Winnipeg 4:3 (po pr.) | Carolina – Nashville 5:1 (kon.) | Columbus – Florida 4:5 (po pr.)
NY Islanders – New Jersey 5:3 (kon.) | Detroit – Tampa 6:4 (kon.) | Dallas – Chicago 2:4 (kon.)
Calgary – Montreal 2:1 (kon.)
konec
New York Islanders
5:3 (2:0, 2:0, 1:3)
New Jersey Devils
Pátek 12.03.2021, 01:10 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:31
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Kyle Palmieri – 2 min., nedovolené bránění).
     
    55:52
    Devils právě vstřelili branku!
    Z celkem nenápadné akce je tu ještě jedna branka, kterou dáva mladík JACK HUGHES, jenž byl dnes celkem neviditelný. Mladý centr dostal přihrávku mezi kruhy, kde se Hughes prosadil bekhendem. Asistence: Andreas Johnsson.
     
    50:24
    Devils již nějakou dobu hrají v přesilovce, ale jsou nadále pod obrovským tlakem. Clutterbuck se dostal ke střele mezi kruhy, ale orazítkoval brankovou konstrukci!
     
    49:56
    Vyloučení v týmu New York Islanders (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    47:04
    Jordan Eberle tentokrát ujel po pravé straně do pásma a jeho zakončení na první tyčku skončilo jen na brankové konstrukci!
     
    46:12
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Ryan Murray – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    44:44
    Islanders právě vstřelili branku!
    Jenže Devils hned dostávají branku a jejich snažení bylo tak nějak k ničemu. Pulock kroužil s kotoučem u levého mantinelu, aby před brankou našel BROCKA NELSONA. Ten zblízka nedal Blackwoodovi šanci. Asistence: Ryan Pulock.
     
    44:03
    Devils právě vstřelili branku!
    A vzápětí je tu další branka od hostujícího celku a brankář Sorokin nemůže mít úplně čisté svědomí. MICHAIL MALCEV si najel po pravé straně před branku a bekhendem dostal puk do branky svého krajana. Asistence: Michael McLeod.
     
    43:23
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils se dostali do útoku a dávají hodně šťastnou branku. Sorokin vyrazil puk před sebe a měl jej u betonu, kde do něj plácl JANNE KUOKKANEN. Kotouč následně přeletěl brankáře Sorokina a zapadl do branky. Asistence: P.K. Subban a Travis Zajac.
     
    38:39
    Mezi kruhy se dostal ke střele Šarangovič, ale tomu se z velice lukrativní pozice nepovedlo prostřelit Sorokina v domácí brance!
    37:13 Josh BAILEY - 4:0
     
    37:13
    Islanders právě vstřelili branku!
    Severson dnes hraje naprosto příšerné utkání. Tentokráte byl dohrán u mantinelu a Isles šli sami na branku. Cizikas si najel před branku, kde našel volného JOSHA BAILEYHO, který neměl problém zakončit do odkryté branky. Asistence: Casey Cizikas.
     
    34:15
    Hned po vhazování domácí ujeli, ale bekhendové zakončení skončilo v lapačce Blackwooda, který dělá co může...
     
    34:04
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (2 min. pro hráčskou lavici – zdržování hry / neúspěšná trenérská výzva).
    34:04 Noah DOBSON - 3:0
     
    34:04
    Islanders právě vstřelili branku!
    Branka platí! Blackwood byl povalen poté, co Vatanen poslal Wahlstroma na svého brankáře, Severson si následně dal naprosto nepochopitelný vlastní gól. Branka je připsána obránci NOAHU DOBSONOVI. Asistence: Jean-Gabriel Pageau a Andy Greene.
     
    34:04
    Islanders se dočkali třetí branky, ale Devils si vzali trenérskou výzvu ohledně nedovoleného bránění brankáři.
     
    25:43
    Mackenzie Blackwood byl nyní pořádně zaměstnán proti několika pokusům Islanders. Jen s podivem nic neskončilo v brance, nejblíže byl na brankovišti Barzal!
     
    21:02
    Josh Bailey se objevil u pravé tyčky u dorážky, ale zblízka Blackwooda nedokázal překonat! Jednička Devils nyní svůj celek zachránila.
     
    16:09
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Ty Smith – 2 min., nedovolené bránění).
    09:54 Adam PELECH - 2:0
     
    09:54
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hodně snadno se dostávají domácí do dvoubrankového vedení, Devils jsou naprosto neškodní. ADAM PELECH dostal puk na modré čáře a svižným zakončením na první tyčku zvyšuje na 2:0. Asistence: Ryan Pulock a Anders Lee.
    03:15 Matt MARTIN - 1:0
     
    03:15
    Islanders právě vstřelili branku!
    Z následné akce již branka padá a Islanders poprvé před svými fanoušky po více jak roce vedou! MATT MARTIN svižně nahazoval od modré čáry na branku a kotouč se dostal za záda dezorientovaného Blackwooda. Asistence: Scott Mayfield a Nick Leddy.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. M. Martin (Mayfield, Leddy), 10. Pelech (Pulock, Lee), 35. Dobson (Pageau, A. Greene), 38. Jo. Bailey (Cizikas), 45. B. Nelson (Pulock) – 44. Kuokkanen (P. K. Subban, Zajac), 45. M. Malcev (M. McLeod), 56. J. Hughes (A. Johnsson)


    New York Islanders: I. Sorokin (Varlamov) – Pelech, Pulock, Leddy, Mayfield, A. Greene, Dobson – Lee, Barzal, Eberle – Beauvillier, B. Nelson, Jo. Bailey – Dal Colle, Pageau, Wahlstrom – Clutterbuck, Cizikas, M. Martin.
    New Jersey Devils: Blackwood (Wedgewood) – T. Smith, Severson, D. Kulikov, P. K. Subban, R. Murray, Vatanen – Šarangovič, Zajac, Kuokkanen – Wood, M. Malcev, Bratt – J. Hughes, Zacha, Palmieri – A. Johnsson, M. McLeod, Bastian.
    bahis siteleri