NHL
Minnesota – Arizona 4:0 (kon.) | St. Louis – Vegas 4:5 (po pr.) | Edmonton – Ottawa 6:2 (kon.)
Colorado – Los Angeles 2:0 (kon.) | Anaheim – San Jose 0:6 (kon.) | Boston – NY Rangers 0:4 (kon.)
Columbus – Dallas 4:3 (po pr.)
po prodl.
St. Louis Blues
4:5 (0:2, 2:1, 2:1 - 0:1)
Vegas Golden Knights
Sobota 13.03.2021, 02:07 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:38 Reilly SMITH - 4:5
     
    62:38
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tak přeci jenom Vegas využívá přesilovou hru! Po rychlé kombinaci to měl do střelecké pozice REILLY SMITH, kterému se prudce povedlo zamířit přesně k bližší brankové konstrukci, kam se Binnington sice natáhl, avšak na puk nakonec nedosáhl.
    Asistence: Jonathan Marchessault, Alec Martinez.
    51:27 Alec MARTINEZ - 4:4
     
    51:27
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hodně rychlým způsobem máme srovnáno! Vegas se po delší době dostalo na druhou stranu, kde si až do střelecké pozice Theodore, kterému se povedlo trefit pouze brankáře Binningtona. Ten ovšem vyrážel pouze vedle sebe, kde byl s dorážkou úspěšný ALEC MARTINEZ.
    Asistence: Shea Theodore, Nicolas Roy.
    50:40 David PERRON - 4:3
     
    50:40
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru, což znamená první vedení v utkání! Zavánělo to nedovoleným zákrokem Vegas, jenomže se pokračovalo ve hře. K puku se tak dostal DAVID PERRON, kterému se pohodlně povedlo trefit poloprázdnou branku, kam se Fleury nedokázal ideálně přesunout.
    Asistence: Brayden Schenn, Vladimir Tarasenko.
    44:53 Zachary SANFORD - 3:3
     
    44:53
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí celek nakonec využívá přesilovou hru! St. Louis Blues se totiž usadilo v pásmu soupeře, kde u pravého kruhu tvrdě pálil Hoffman. Jeho ránu Fleury vyrážel pouze vedle sebe, kde číhal důrazný ZACHARY SANFORD, kterému se povedlo dorazit kotouč za brankáře Vegas.
    Asistence: Mike Hoffman, Jordan Kyrou.
    33:36 Vladimir TARASENKO - 2:3
     
    33:36
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Šťastná branka domácích znamená snížení! St. Louis Blues se při přechodu do pásma nevystavilo do ofsajdu, naopak to po pravém křídle na sebe vzal Blais, kteérmu se povedlo proniknout až před brankáře Fleuryho. Tam trefil protihráče, od kterého se puk dostal na hokejku VLADIMIRA TARASENKA, který přesně dorážel.
    Asistence: Sammy Blais, Robert Bortuzzo.
    30:12 Tomáš NOSEK - 1:3
     
    30:12
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Nápor hostujícího celku přináší další branku! Vegas se totiž dokázalo usadit v pásmu soupeře, kde to fantastickým způsobem provedl Coghlan, kterému se před brankou povedlo najít hokejku TOMÁŠE NOSKA. Český útočník bleskovým zakončením přesně zamířil mezi ruku brankáře Binningtona.
    Asistence: Dylan Coghlan, Nicolas Roy.
    25:14 Ryan O'REILLY - 1:2
     
    25:14
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají zpět do zápasu, je tu kontaktní branka! Sundqvistovi se totiž povedlo zavézt kotouč do útočného pásma, kde jeho formace mohla kombinovat. Nakonec po rychlé souhře pálil od pravého kruhu RYAN O'REILLY, kterému se přízemní pokus povedlo umístit přesně k bližší brankové konstrukci.
    Asistence: Justin Faulk, Zachary Sanford.
    15:29 Jonathan MARCHESSAULT - 0:2
     
    15:29
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    V krátkém časovém sledu je tu druhá hostující branka! Na jedné straně měl šance domácí celek, který byl poté nedůrazný ve svém brankovišti. Tam se totiž k dorážce dostal JONATHAN MARCHESSAULT, kterému se na dlouhou hokejku povedlo dorazit puk za dezorientovaného brankáře Binningtona.
    Asistence: Reilly Smith.
    14:48 Mark STONE - 0:1
     
    14:48
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté se přeci jenom dostávají do vedení! Stephenson totiž zavezl kotouč do pásma, kde si ho vyměnil s kolegou Paciorettym. Prvně jmenovaný měl poté hodně prostoru k nahrávce do předbrankového prostoru, kde se nacházel kapitán MARK STONE, kterému tak pouze stačilo nastavit svou hokejku.
    Asistence: Chandler Stephenson, Max Pacioretty.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 26. R. O'Reilly (Faulk, Sanford), 34. Tarasenko (Blais, Bortuzzo), 45. Sanford (Hoffman, Kyrou), 51. Perron (B. Schenn, Tarasenko) – 15. Mark Stone (Stephenson, Pacioretty), 16. Marchessault (R. Smith), 31. Nosek (Coghlan, N. Roy), 52. Martinez (Theodore, N. Roy), 63. R. Smith (Marchessault, Martinez)


    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Faulk, Krug, Scandella, Dunn, Bortuzzo, Mikkola – Tarasenko (A), R. O'Reilly (C), Kyrou – Perron, B. Schenn (A), Hoffman – Blais, Sundqvist, Sanford – MacEachern, Joshua, Clifford.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (Thompson) – Theodore, Martinez, Whitecloud, Hague, Coghlan, McNabb – Mark Stone (C), Stephenson, Pacioretty – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault (A) – Tuch, Glass, N. Roy – Reaves, Nosek, Kolesar.

    Rozhodčí: O'Rourke, Pochmara – Gawryletz, Marquis
    bahis siteleri