Bohemians 1905 – Karviná 2:0 (kon.) | Brno – Jablonec 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Slavia 0:3 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905
2:0 (1:0)
MFK Karviná
Neděle 14.03.2021, 14:00 • Ďolíček, Praha-Vršovice • FORTUNA:LIGA • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Rozhodčí nastaví tři minuty!
     
    89
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Roman Květ, přichází Josef Jindřišek.
    88. David BARTEK - 2:0
     
    88
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí se po množství šancí přeci jen dočkali pojistky! Balón dostal do šestnáctky Ibrahim Keita, který si ho dobře zpracoval a nahrál Petrovi Hronkovi. Ten ho rovněž dokázal udržet a posunul k DAVIDOVI BARTKOVI, jenž zblízka překonal bezmocného Bolka – 2:0.
     
    85
    Připomněl se i druhý ze střídajících hráčů, Antonín Vaníček. Ten nabral rychlost ve středu hřiště, vyvezl míč k šestnáctce a nahrál doleva Romanovi Květovi. Ten se dostal do ostrého úhlu a balón tak mezi nohama vybíhajícího Bolka vracel do ohně. Tam byli obránci MFK.
     
    83
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Tomáš Necid, přichází Antonín Vaníček.
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Till Schumacher, přichází Ibrahim Keita.
     
    73
    Další z mnoha šancí domácích! Necid si zpracoval míč zády k bráně v pokutovém území a poslal ho proti noze Martinovi Dostálovi. Ten z hranice pokutového území střílel těsně vedle pravé tyče z pohledu Bolka!
    70. Schumacherův přímák zaplachtil těsně mimo
     
    70
    Domácím prostě není přáno navýšit náskok! Till Schumacher zahrával přímý kop kousek za pokutovým územím. Jeho technická střela těsně minula vzdálenější tyč.
     
    68
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází David Puškáč, přichází David Bartek.
     
    67
    Gól neplatí! Tomáš Necid v šestnáctce bojoval s Tavaresem a získal míč pro Davida Puškáče. Ten našel prostor mezi bránícími hráči a jeho střela zapadla za záda nic nevidícího Bolka. Tomu však podle posouzení rozhodčího Proskeho stál ve výhledu i Necid a gól klokanů tak není uznán pro ofsajd!
     
    66
    Domácí vstřelili gól, ale sudí Proske byl kolegou u videa zavolán k monitoru. V okamžiku gólové střely Puškáče totiž brankáři Bolkovi možná clonil Tomáš Necid, který v to době stál v ofsajdovém postavení...
     
    59
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Róbert Mazáň, přichází Lukáš Čmelík.
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Jean Mangabeira, přichází Vasilij Siňavskij.
     
    59
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Rafael Tavares, přichází Roman Haša.
    58. Ránu Květa vyrazil Bolek.
     
    58
    Tentokrát se musel Petr Bolek blýsknout výborným zákrokem! Roman Květ střílel z hranice šestnáctky pod břevno. Bolek balón vytáhl na rohový kop!
    56. Necidovu hlavičku zastavil na brankové čáře Bartošák
     
    56
    Třetí šance Bohemky po změně stran! Po centru Tilla Schumachera z levé strany hlavičkoval Tomáš Necid asi mimo dosah brankáře Bolka. Za toho však před brankovou čarou zaskočil Lákáš Bartošák!
     
    53
    Christián Herc ostře fauloval Romana Květa. Záložník Karviné dostal žlutou kartu.
    49. Květ mohl střílet, jeho (nadbytečnou) přihrávku odvrátil Jursa
     
    49
    Málem další tutovka domácích! David Puškáč uvolnil výbornou přihrávkou Romana Květa, který v situaci dvou na jednoho obránce chtěl nahrávat na vzdálenější tyč Tillovi Schumacherovi, jenž by asi už pohodlně doklepával do sítě. Puškáčovu nabídku však ve skluzu zablokoval Jursa!
     
    47
    Domácí byli blízko navýšení náskoku! Martin Dostál poslal krásný míč za obranu na Davida Puškáče, který si ho dobře zpracoval a sám před Bolkem zakončoval do vzdálenější tyče! Odražený balón mohl vrátit do prázdné brány dobíhající Till Schumacher. Tomu však nevyšel krok a míč tak usměrnil mimo svatyni MFK!
    40. Tavaresovi v lepší koncovce zabránil Vondra
     
    40
    Náznak šance pro Karvinou! Domácí obránce Vondra v šestnáctce nechtěně sklepl míč k Rafaelovi Tavaresovi, jemuž se však střela nepovedla ideálně a právě přes bránícího Vondru ji nasměroval mimo bránu Bohemky.
     
    34
    Eduardo Santos zastavil domácí akci faulem, za který vyfasoval žlutou kartu.
     
    32
    Roman Květ byl faulován Rafaelem Tavaresem a následně na protihráče slovně vystartoval. Sudí Proske vášně uklidnil žlutými kartami pro oba hráče.
     
    27
    Další možnost domácích! Roman Květ posílal z levé strany do pokutového území zpětnou přihrávku, která oslovila Davida Puškáče. Ten však balón levačkou špatně trefil a nasměroval ho úplně mimo brankové území.
    26. Po centru Puškáče neproměnil tutovku Necid
     
    26
    Pěkná akce domácích, na jejímž konci byl kvalitní centr Davida Puškáče a zakončení Tomáše Necida. Ten však osamocen na hranici malého vápna netrefil balón ideálně a zazdil tak velkou šanci Bohemians!
    3. Till SCHUMACHER - 1:0
     
    3
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Klokani rychle otevírají skóre utkání! Centr Martina Dostála od pravé postranní čáry propadl do malého vápna, kde si míč po odskoku našel TILL SCHUMACHER, jenž využil nedůrazného bránění soupeře a levačkou balón ze vzduchu uklidil do vzdálenějšího horního růžku Bolkovy brány. Hostující gólman hlasitě okřikuje své obránce.

    Martin Augustin

    Branky: 3. Schumacher (M. Dostál), 88. Bartek (Hronek)

    Karty:   32. Květ (BOH) – 32. Tavares (KAR), 34. Santos (KAR), 53. Herc (KAR)


    Rohy: 3:0.
    Bohemians Praha 1905: P. Le Giang – M. Dostál (C), Köstl, Bederka, Vondra – Hronek, Ljovin, Květ (89. Jindřišek), Schumacher (83. Keita) – Puškáč (68. Bartek), Necid (83. Vaníček).
    Náhradníci: Bačkovský – Jindřišek, Bartek, Keita, Krch, Vaníček, Kosek.

    MFK Karviná: Bolek – Jursa, Santos, Šindelář, Mazáň (59. Čmelík) – Mangabeira (59. Siňavskij), Smrž – Tavares (59. Haša), Herc, Bartošák – Papadopulos (C).
    Náhradníci: Ciupa – Kokovas, Haša, Čmelík, Mikuš, Janečka, Siňavskij.

    Rozhodčí: Proske – Kotík, Vaňkát
    bahis siteleri