Slalom mužů, 1. kolo, Kranjska Gora Vítěz: C. Noël (FRA) (kon.) | Slalom mužů, 2. kolo, Kranjska Gora Vítěz: C. Noël (FRA) (kon.)
konec
Slalom mužů, 1. kolo, Kranjska Gora

Vítěz: C. Noël (FRA)

Neděle 14.03.2021, 09:30Sjezdové lyžování • 1. kolo
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 09:30.
     
    Všem fanynkám a fanouškům zimních sportů přeju krásné nedělní dopoledne! Vítám vás při sledování alpského lyžování, u závodu prvního kola slalomu mužů.
     
    Průběžné pořadí Světového poháru (32/37):

    1. Alexis Pinturault (FRA) 1 100 bodů
    2. Marco Odermatt (SUI) 1 069
    3. Marco Schwarz (AUT) 718
    4. Loïc Meillard (SUI) 710
    5. Matthias Mayer (AUT) 700
    6. Vincent Kriechmayr (AUT) 675
    7. Filip Zubčić (CRO) 642
    8. Henrik Kristoffersen (NOR) 623
    9. Beat Feuz (SUI) 607
    10. Aleksander Aamodt Kilde (NOR) 560
    ...
    66. Adam Žampa (SVK) 106
    134. Andreas Žampa (SVK) 11
     
    Bitva o velký křišťálový glóbus

    S blížícím se koncem letošní sezóny se pořádně začíná zamotávat bitva o celkové prvenství. Alexis Pinturault měl od prvních závodů skvěle nakročeno k zisku velkého křišťálového glóbu, ale po světovém šampionátu zažívá pokles formy a na Francouze se nebezpečně začíná dotírat Marco Odermatt. Momentálně ztrácí 31 bodů, ale je jisté, že dnes ztrátu nesníží, protože Švýcar slalomy nejezdí. Pro Pinturaulta je tedy ve slalomu velká šance svému nejbližšímu a již jedinému konkurentovi zase o pár bodů poodskočit.
     
    Průběžné pořadí slalomu (9/11):

    1. Marco Schwarz (AUT) 589 bodů
    2. Ramon Zenhäusern (SUI) 443
    3. Sebastian Foss-Solevåg (NOR) 405
    4. Clement Noël (FRA) 373
    5. Manuel Feller (AUT) 348
    6. Henrik Kristoffersen (NOR) 339
    7. Alexis Pinturault (FRA) 304
    8. Linus Strasser (GER) 300
    9. Loïc Meillard (SUI) 232
    10. Michael Matt (AUT) 228
     
    Bitva o malý křišťálový glóbus

    K zisku malého křišťálového glóbu za slalom má velmi blízko Marco Schwarz. Na druhého Ramona Zenhäuserna má velký náskok 146 bodů a jelikož za vítězství je 100 bodů, tak je potřeba, aby švýcarský závodník na Rakušana dnes najel alespoň 47 bodů. Pokud by Zenhäusern zvítězil, musel by Schwarz skončit hůře jak čtvrtý, jestli bude na bedně, má rakouský lyžař prvenství jisté.

    Doposud poslední slalom se jel na světovém šampionátu v italské Cortině, kde si Marco Schwarz vybral slabší chvilku a po chybě druhé kolo nedokončil. Zlato vybojoval Sebastian Foss-Solevåg, druhý skončil Adrian Pertl a bronz bral další Nor Henrik Kristoffersen. Ramon Zenhäusern otevíral až druhou desítku pořadí.
     
    Startovní listina:

    1. Henrik Kristoffersen (NOR)
    2. Clement Noël (FRA)
    3. Marco Schwarz (AUT)
    4. Alexis Pinturault (FRA)
    5. Manuel Feller (AUT)
    6. Sebastian Foss-Solevåg (NOR)
    7. Ramon Zenhäusern (SUI)
    8. Loïc Meillard (SUI)
    9. Michael Matt (AUT)
    10. Victor Muffat-Jeandet (FRA)
    11. Dave Ryding (GBR)
    12. Alex Vinatzer (ITA)
    13. Linus Strasser (GER)
    14. Daniel Yule (SUI)
    15. Adrian Pertl (AUT)
    16. Filip Zubčić (CRO)
    17. Manfred Mölgg (ITA)
    18. Stefan Hadalin (SLO)
    19. Aleksandr Chorošilov (RUS)
    20. Luca Aerni (SUI)
    21. Fabio Gstrein (AUT)
    22. Kristoffer Jakobsen (SWE)
    23. Tanguy Nef (SUI)
    24. Jean-Baptiste Grange (FRA)
    25. Christian Hirschbühl (AUT)
    26. Albert Popov (BUL)
    27. Sandro Simonet (SUI)
    28. Stefano Gross (ITA)
    29. Timon Haugan (NOR)
    30. Giuliano Razzoli (ITA)
    31. Erik Read (CAN)
    32. Sebastian Holzmann (GER)
    33. Armand Marchant (BEL)
    34. Matej Vidović (CRO)
    35. Istok Rodeš (CRO)
    36. Žan Kranjec (SLO)
    37. Marc Digruber (AUT)
    38. Jonathan Nordbotten (NOR)
    39. Marc Rochat (SUI)
    40. Tommaso Sala (ITA)
    41. Anton Tremmel (GER)
    42. Johannes Strolz (AUT)
    43. AJ Ginnis (GRE)
    44. Billy Major (GBR)
    45. Benjamin Ritchie (USA)
    46. Samuel Kolega (CRO)
    47. Luke Winters (USA)
    48. Jett Seymour (USA)
    49. Theo Letitre (FRA)
    50. Julian Rauchfuss (GER)
    51. Riccardo Tonetti (ITA)
    52. Alexander Steen Olsen (NOR)
    53. Aljaž Dvornik (SLO)
    54. Joaquim Salarich (ESP)
    55. Kryštof Krýzl (CZE)
    56. Johei Kojama (JPN)
    57. Fabian Himmelsbach (GER)
    58. Stevan Amiez (FRA)
    59. Dries van den Bröcke (BEL)
    60. Simon Jefimov (RUS)
    61. Joachim Jagge Lindstøl (NOR)
    62. Tobias Kastlunger (ITA)
    63. Dionys Kippel (SUI)
    64. Tijan Marovt (SLO)
    65. Alex Leever (USA)
    66. Kamen Zlatkov (BUL)
    67. Cristian Javier Simari Birkner (ARG)
     
    Závod začal.
     
    1
    Jako první se ze sjezdovky spustil Henrik Kristoffersen, který moc dobře, ví, jaké je to vyhrát slalom v Kranjske Goře, zvítězil zde v roce 2015. Nor předvedl velmi solidní jízdu, cílem projel v čase 49,79.
     
    2
    Obhájce malého křišťálového glóbu Clement Noël neprožívá tak dobrou sezónu jako loni. První kolo ale zvládl třiadvacetiletý rodák z Remiremontu na jedničku, Kristoffersena porazil rozdílem 49 setin!
     
    3
    Marco Schwarz si dnes může pojistit zisk malého křišťálového glóbu. Rakouský závodník se ale potýká s bolestí zad, proto pojal první kolo volnějším tempem. Neporazil ani Noëla, ani Kristiffersena. Je třetí.
     
    4
    Vedoucí muž Světového poháru Alexis Pinturault má velkou šanci v celkovém hodnocení odskočit Odermattovi, který se slalomu podle očekávání neúčastní. Francouz zabojoval a manko stáhl pod šest desetin. Střídá Schwarze na třetí příčce.
     
    5
    Manuel Feller v letošní sezóně opanoval slalom ve Flachau, od té doby však nejsou jeho výsledky tak dobré, zaznamenal i několik výpadků. Druhý z Rakušanů jel hodně opatrně, jeho ztráta se vyšplhala až ke vteřině a půl.
     
    6
    Mistr světa Sebastian Foss-Solevåg ve druhém kole bude mít, co napravovat. Jel hodně na patkách lyží, což nebylo tou nejlepší volbou. Nor je prvním lyžařem, jehož ztráta přesáhla dvě vteřiny.
     
    7
    Posledním mužem, který Schwarzovi může překazit cestu za malým křišťálovým glóbem, je Ramon Zenhäusern. Vysoký Švýcar si v silném sněžení poradil s náročnou tratí na výbornou. Svedl těsný souboj s Pinturaultem, kterého zdolal o dvě setiny a je třetím nejrychlejším mužem.
     
    8
    Úvod Loïcu Meillardovi vyšel na jedničku, od druhého mezičasu už ale byl druhý muž sobotního obřího slalomu v červených číslech. S průběžným šestým místem ovšem bude spokojený, zvláště když si připsal skalp specialistů na disciplínu Fellera a Fosse-Solevåga.
     
    9
    Třetím z rakouských reprezentantů ve startovní listině byl Michael Matt. Jel podobně jako Zenhäusern hodně na riziko, což se mu ve finále vyplatilo. Průběžně sedmé místo není vůbec špatným počinem.
     
    10
    Velmi pěknou jízdou se prezentoval Victor Muffat-Jeandet. Před startem se společně s týmem nahecoval a na krajana Noëla na trati nabral jen šest desetin, což jej vyšvihlo na pátou příčku.
     
    11
    Mezi slalomovou špičku můžeme řadit rovněž britského závodníka Davea Rydinga. Jel dobře až do finálového úseku, kde udělal chybu a měl velké štěstí, že se vešel do branek. Ztratil přes dvě a půl sekundy a je novým nejpomalejším lyžařem.
     
    12
    Největší naději vkládají Italové do Alexe Vinatzera. Čtvrtý muž z domácího mistrovství světa mívá často problémy s výpadky, ale v prvním kole se na trati udržel a zajel solidní čas 50,76. Devátá pozice.
     
    13
    Překvapivým vítězem v Záhřebu se stal Linus Strasser, od té doby ovšem na výraznější výsledek čeká. A s největší pravděpodobností jej nedosáhne ani ve Slovinsku. Němec převedl neurovnanou jízdu, aktuálně otevírá druhou desítku.
     
    14
    Loňskou skvělou sezónu Daniel Yule hledá marně, dokonce bojoval o účast na světovém šampionátu ve švýcarském týmu, kterou nakonec vybojoval na úkor Simoneta. V Kranjske Goře zvládl dopolední jízdu dobře, vměstnal se na deváté místo.
     
    15
    Adrian Pertl na senzační stříbro z mistrovství světa nenaváže, nicméně Rakušan ukázal, že formu nemá špatnou. Na Noëla nabral něco málo přes vteřinu a půl, dostal pod sebe tři soupeře.
     
    16
    Filip Zubčić je specialistou na obří slalom, ale i slalom umí zajet velmi kvalitně. To ostatně potvrdil i teď, když neudělal žádnou větší chybu a časem 51,25 se vyšvihl na čtrnáctou pozici.
     
    17
    Velezkušený italský lyžař Manfred Mölgg okáže i v osmatřiceti letech bojovat s užší světovou špičkou. Ale dnes se ve druhém kole nepředstaví, neboť mu podklouzla přední lyže, načež se již nedokázal srovnat včas.
     
    18
    Stefan Hadalin patří mezi velké univerzály, velmi dobře umí slalom, ale o obří slalom. S nástrahami trati si poradil obstojně, ačkoli porazil pouze Brita Rydinga.
     
    19
    Držitelem nového nejpomalejšího času je Aleksandr Chorošilov. Sedmatřicetiletý ruský veterán je prvním závodníkem, který ztratil přes tři sekundy.
     
    20
    Luca Aerni svedl těsný souboj s před malou chvílí jedoucím Chorošilovem. Nakonec byl rozdílem osmi setin Švýcar tím smutnějším.
     
    21
    Sněžení je čím dál tím intenzivnější, a to není dobrá zpráva pro závodníky, kteří mají první kolo teprve před sebou. Fabio Gstrein si s těžkou viditelností poradil na jedničku, s patnáctým nejrychlejším časem je Rakušan spokojený.
     
    22
    Jak je jeho zvykem, tak Kristoffer Jakobsen pojal slalom hodně agresivním stylem, nehledě na podmínky. Manko švédské jedničky se však z důvodu chyby ve finálovém úseku vyšplhalo ke třem vteřinám.
     
    23
    Tanguy Nef se do druhého kola nepodívá. Švýcarský reprezentant vypadl už v úvodní pasáži, když z trati z důvodu podklouznutí.
     
    24
    Jistotu postupu si zajistil Jean-Baptiste Grange, jenž si s těžkými podmínkami poradil na výbornou a v cíli se zařadil na osmnáctou příčku.
     
    25
    Třicetiletý Christian Hirschbühl se bude muset strachovat o postup do druhého kola. Jel příliš opatrně a nabral na Noëla přes tři a půl vteřiny, což je zatím nejvíc ze všech.
     
    26
    Vzrůstem nejmenší závodník ve startovní listině Albert Popov atakoval čas Hirschbühla, ale neúspěšně. Za výkonem rakouského reprezentant zaostal Bulhar rozdílem devatenácti setin.
     
    27
    Sandro Simonet měl solidní mezičasy, jenže při nájezdu do závěrečného úseku upadl po vnitřní lyži. Závod pro něj tak končí.
     
    28
    Dobře rozjetou jízdu měl Stefano Gross, jenže ve druhé polovině trati se nevyvaroval drobných chyb, které jej stály cenné desetiny. Přesto pod sebe Ital posunul dva soupeře a druhé kolo by jej nemělo minout.
     
    29
    Timon Haugan má problémy s častými výpadky. S náročnou slovinskou sjezdovkou si ovšem poradil velmi dobře a atakoval čas Grosse, s nímž nakonec prohrál o čtyři setiny. I tento Nor by měl postoupit.
     
    30
    Třicítku startujících uzavřel Giuliano Razzoli, jenž je třetím vypadnuvším závodníkem. Až příliš podjel červenou branku a nedokázal se už správně natlačit do následné modré.
     
    31
    Erik Read s velkou pravděpodobností může na postup zapomenout. S horní polovinou trati si poradil dobře, ale v té dolní se trápil. Je poslední se ztrátou blížící se čtyř a půl vteřinám.
     
    32
    Ani Sebastian Holzmann nemůže být se svou jízdou spokojený. Ztrátu na lídra stlačil o setinu pod čtyři sekundy, porazil jen Reada.
     
    33
    Povedenou jízdu ukázal Armand Marchant, který v cíli má důvod být spokojený. Neudělal žádnou větší chybu a zařadil se na 23. pozici.
     
    34
    Ještě lepší jízdu zaznamenal Matej Vidović! Chorvatský slalomář byl v souboji s Belgičanem úspěšnější o tři desetiny, aktuálně otevírá třetí desítku.
     
    35
    Istok Rodeš bude muset čekat. Nezvládl jízdu tak dobře jako krajan Vidović, ztratil tři sekundy a šest desetin. Momentálně je na 28. místě, nesmí jej tak přeskočit tři závodníci. Ze hry je Erik Read.
     
    36
    Včera nezvládl obří slalom a ani se slalomem nebude Žan Kranjec spokojený. Už má jistotu nepostupu, je prvním pod čarou.
     
    37
    Prvního špicara v závodě dostal Marc Digruber při průjezdu červenou bránou Rakouský lyžař početnou skupiny krajanů ve druhém kole nedoplní.
     
    38
    Jonathan Nordbotten měl obrovské problémy s horšící se tratí. Norský lyžař může být rád, že se vůbec podíval do cíle, se ztrátou přes šest sekund pochopitelně nemá šanci na postup.
     
    39
    Mezi nejlepší třicítku se nevměstnal ani Marc Rochat. Švýcar svedl těsný souboj s dosud třicátým Holzmannem, ale prohrál s ním o tři setiny.
     
    40
    Tommaso Sala jel hodně na hraně, se složitou viditelností si vůbec nedělal problémy. To se mu nakonec vymstilo, když špatně projel modrou bránu.
     
    41
    Kvalifikován nebude v celkovém pořadí ani Anton Tremmel. Německý lyžař skončil na zemi krátce po startu.
     
    42
    Třetím vypadnuvším závodníkem v řadě se stal Johannes Strolz. Rakušan neměl dobré mezičasy, své trápení ukončil po neprojetí červenou brankou.
     
    43
    Jediný řecký reprezentant AJ Ginnis rovněž skončil předčasně. Při průjezdu terénní vlnou upadl, naštěstí se jednalo o kontrolovaný pád.
     
    44
    Registrujeme šestý výpadek v řadě za sebou. Billy Major zřejmě neviděl nic, neboť jel dobře, ale sám asi nabyl dojmu, že udělal nějakou chybu.
     
    45
    Benjamin Ritchie vypadl na podobném místě jako před malou chvíli Major. Americký slalomář na poslední chvíli ustál pád, když mu podklouzla vnitřní lyže.
     
    46
    Samuel Kolega se sice do cíle podíval, avšak s obrovskou ztrátou přesahující šest sekund. To jen potvrzuje, že trať se v důsledku hustého sněžené zhoršuje víc a víc.
     
    47
    Další z amerických lyžařů Luke Winters bojoval statečně, ačkoli sám musel vědět, že nejede na hraně postupové třicítky. První kolo nakonec nedokončil, těsně před cílem špatně projel modrou bránou.
     
    48
    Jett Seymour neatakoval postupové příčky, ale dojel, což pro něj může být menším vítězstvím. Ztrátu na Noëla nabral téměř pěti sekundovou.
     
    49
    Theo Letitre měl velké problémy na cílovém úseku, ale situaci ustál. Francouzovo manko narostlo přes šest vteřin, porazil pouze Nordbottena.
     
    50
    Padesátku startujících uzavřel Julian Rauchfuss. Na mezičasech třicítku neatakoval, těsně před cílem pak vypadl z důvodu pádu po vnitřní lyži.
     
    51
    Riccardo Tonetti vzdal jízdu ještě před průjezdem prvním mezičasem. Po menším zaváhání se ani nesnažil srovnat pohyb do další branky.
     
    52
    Ve stejném místě jako Ital vypadl i Alexander Steen Olsen. Ten se pokusil situaci ustát, ale výsledkem byl pád.
     
    53
    Aljaž Dvornik bojoval srdnatě a s vypětím všech sil se dopotácel do cíle. Slovinec je pátým pod čarou s velkým odstupem na třicátého Holzmanna.
     
    54
    Jediný španělský reprezentant Joaquim Salarich skončil už na prvním úseku. Osudnou se mu stala špatně projetá modrá brána.
     
    55
    Kryštof Krýzl si poradil s extrémně náročnou tratí velmi dobře a podíval se do cíle. Bez šance na postup, na Holzmanna ztratil šest desetin.
     
    56
    Na přílišnou agresivitu doplatil Johei Kojama. Japonský závodník úplně minul průjezd modrou bránou, což si hned uvědomil a zbytek trati vzdal.
     
    57
    Fabian Himmelsbach je dalším vypadnuvším slalomářem. Moc dobře věděl, že pro zachování nadějí na postup musel riskovat, po chybě v horní polovině ale nebude kvalifikován.
     
    58
    Cílovým prostorem neprojel rovněž Stevan Amiez. Horní polovinu trati zvládl bez zaváhání, jenže při úvod dolní části nezvládl a měl velké štěstí, že neupadl.
     
    59
    Pád se nevyhnul Driesi van den Bröckemu. Druhý z Belgičanů tak ve druhém kole krajana Marchanta nedoplní, to se všem očekávalo.
     
    60
    Simon Jefimov v závodním tempu dlouho nevydržel. Doplatil na špatnou viditelnost a vydal se špatným směrem.
     
    61
    Debut ve Světovém poháru si Joachim Jagge Lindstøl určitě představoval jinak. Na podobné počasí mladý Nor zřejmě není zvyklý, upadl už pár metrů po startu.
     
    62
    První kolo nedokončil také Tobias Kastlunger. Poslední z italských reprezentantů ve startovní listině dostal špicara.
     
    63
    Dionys Kippel udělal všechno pro to, aby při svém premiérovém startu mezi elitou dojel do cíle a měl měřený čas. To se mu povedlo, ačkoli se musel do jedné z bran vracet a nabral tak velkou ztrátu. To je ale vedlejší. Švýcar je v cíli a bude kvalifikován, i když až na posledním místě.
     
    64
    Na rozdíl od Tijana Marovta, jenž jízdu zabalil po průjezdu prvními třemi brankami. Domácí závodník doplatil na špatný průjezd červenou brankou.
     
    65
    Alex Leever chyboval hned při průjezdu druhou brankou, ale Američan sympaticky zabojoval a podobně jako Kippel se vyšplhal, aby si mohl v závodním tempu sjet i zbytek trati. Ztráta se vyšplhala k půl minutě.
     
    66
    Bulharský reprezentant Kamen Zlatkov zajel na své poměry a vzhledem k podmínkám na trati velmi solidní jízdu. Dokonce atakoval čas Kryštofa Krýzla, s nímž prohrál o pět desetin.
     
    67
    První kolo uzavřel Cristian Javier Simari Birkner z Argentiny. Velké trápení ukončil na druhém mezičase, když z vlastní iniciativy vyjel z trati.
     
    První kolo skončilo.
     
    Výsledky prvního kola:

    1. Clement Noël (FRA) 49,30 s
    2. Henrik Kristoffersen (NOR) +0,49 s
    3. Ramon Zenhäusern (SUI) +0,56
    4. Alexis Pinturault (FRA) +0,58
    5. Victor Muffat-Jeandet (FRA) +0,61
    6. Marco Schwarz (AUT) +0,76
    7. Loïc Meillard (SUI) +0,97
    8. Michael Matt (AUT) +1,12
    9. Daniel Yule (SUI) +1,43
    10. Alex Vinatzer (ITA) +1,46
    11. Manuel Feller (AUT) +1,47
    12. Adrian Pertl (AUT) +1,57
    13. Linus Strasser (GER) +1,74
    14. Filip Zubčić (CRO) +1,95
    15. Fabio Gstrein (AUT) +2,01
    16. Sebastian Foss-Solevåg (NOR) +2,03
    17. Stefan Hadalin (SLO) +2,32
    18. Jean-Baptiste Grange (FRA) +2,38
    19. Dave Ryding (GBR) +2,69
    20. Kristoffer Jakobsen (SWE) +2,97
    21. Matej Vidović (CRO) +3,11
    22. Aleksandr Chorošilov (RUS) +3,12
    23. Luca Aerni (SUI) +3,20
    24. Armand Marchant (BEL) +3,46
    25. Stefano Gross (ITA) +3,51
    26. Timon Haugan (NOR) +3,55
    27. Christian Hirschbühl (AUT) +3,66
    28. Istok Rodeš (CRO) +3,68
    29. Albert Popov (BUL) +3,85
    30. Sebastian Holzmann (GER) +3,99
    ...
    34. Kryštof Krýzl (CZE) +4,62
     
    Vítězem první kola slalomu ve slovinské Kranjske Goře se stal francouzský lyžař Clement Noël. Ten využil nízkého startovního čísla, předvedl krásnou, čistou a plynulou jízdu a odpoledne bude hájit náskok půl vteřiny.

    Nejbližším pronásledovatelem Francouze je Henrik Kristoffersen. I on těžil z nízkého startovního čísla, když celý závod otevíral. Zajel výbornou jízdu, přesto na Noëla ztratil 49 setin.

    Z třetí příčky zaútočí na vylepšení pozice Ramon Zenhäusern. Vysoký Švýcar jel se startovním číslem 7, oproti dvěma vedoucím lyžařům tak měl již více rozbořenou trať. Ale zabojoval a za Kristoffersenem zaostal jen o sedm setin. Na stupně vítězů určitě zaútočí Alexis Pinturault, jenž zaostává o dvě setiny za Zenhäusernem, o další tři setiny zpět je další Francouz Victor Muffat-Jeandet.
     
    Druhé kolo je na programu ve 12:30 a i z něj vám přineseme podrobný online přenos. K jeho sledování jste srdečně zváni. (11:08:03)

    Milan Huppert

    Výsledky prvního kola:
    1. Clement Noël (FRA) 49,30 s
    2. Henrik Kristoffersen (NOR) +0,49 s
    3. Ramon Zenhäusern (SUI) +0,56
    4. Alexis Pinturault (FRA) +0,58
    5. Victor Muffat-Jeandet (FRA) +0,61
    6. Marco Schwarz (AUT) +0,76
    7. Loïc Meillard (SUI) +0,97
    8. Michael Matt (AUT) +1,12
    9. Daniel Yule (SUI) +1,43
    10. Alex Vinatzer (ITA) +1,46
    11. Manuel Feller (AUT) +1,47
    12. Adrian Pertl (AUT) +1,57
    13. Linus Strasser (GER) +1,74
    14. Filip Zubčić (CRO) +1,95
    15. Fabio Gstrein (AUT) +2,01
    16. Sebastian Foss-Solevåg (NOR) +2,03
    17. Stefan Hadalin (SLO) +2,32
    18. Jean-Baptiste Grange (FRA) +2,38
    19. Dave Ryding (GBR) +2,69
    20. Kristoffer Jakobsen (SWE) +2,97
    21. Matej Vidović (CRO) +3,11
    22. Aleksandr Chorošilov (RUS) +3,12
    23. Luca Aerni (SUI) +3,20
    24. Armand Marchant (BEL) +3,46
    25. Stefano Gross (ITA) +3,51
    26. Timon Haugan (NOR) +3,55
    27. Christian Hirschbühl (AUT) +3,66
    28. Istok Rodeš (CRO) +3,68
    29. Albert Popov (BUL) +3,85
    30. Sebastian Holzmann (GER) +3,99
    ...
    34. Kryštof Krýzl (CZE) +4,62
    Startovní listina:
    1. Henrik Kristoffersen (NOR)
    2. Clement Noël (FRA)
    3. Marco Schwarz (AUT)
    4. Alexis Pinturault (FRA)
    5. Manuel Feller (AUT)
    6. Sebastian Foss-Solevåg (NOR)
    7. Ramon Zenhäusern (SUI)
    8. Loïc Meillard (SUI)
    9. Michael Matt (AUT)
    10. Victor Muffat-Jeandet (FRA)
    11. Dave Ryding (GBR)
    12. Alex Vinatzer (ITA)
    13. Linus Strasser (GER)
    14. Daniel Yule (SUI)
    15. Adrian Pertl (AUT)
    16. Filip Zubčić (CRO)
    17. Manfred Mölgg (ITA)
    18. Stefan Hadalin (SLO)
    19. Aleksandr Chorošilov (RUS)
    20. Luca Aerni (SUI)
    21. Fabio Gstrein (AUT)
    22. Kristoffer Jakobsen (SWE)
    23. Tanguy Nef (SUI)
    24. Jean-Baptiste Grange (FRA)
    25. Christian Hirschbühl (AUT)
    26. Albert Popov (BUL)
    27. Sandro Simonet (SUI)
    28. Stefano Gross (ITA)
    29. Timon Haugan (NOR)
    30. Giuliano Razzoli (ITA)
    31. Erik Read (CAN)
    32. Sebastian Holzmann (GER)
    33. Armand Marchant (BEL)
    34. Matej Vidović (CRO)
    35. Istok Rodeš (CRO)
    36. Žan Kranjec (SLO)
    37. Marc Digruber (AUT)
    38. Jonathan Nordbotten (NOR)
    39. Marc Rochat (SUI)
    40. Tommaso Sala (ITA)
    41. Anton Tremmel (GER)
    42. Johannes Strolz (AUT)
    43. AJ Ginnis (GRE)
    44. Billy Major (GBR)
    45. Benjamin Ritchie (USA)
    46. Samuel Kolega (CRO)
    47. Luke Winters (USA)
    48. Jett Seymour (USA)
    49. Theo Letitre (FRA)
    50. Julian Rauchfuss (GER)
    51. Riccardo Tonetti (ITA)
    52. Alexander Steen Olsen (NOR)
    53. Aljaž Dvornik (SLO)
    54. Joaquim Salarich (ESP)
    55. Kryštof Krýzl (CZE)
    56. Johei Kojama (JPN)
    57. Fabian Himmelsbach (GER)
    58. Stevan Amiez (FRA)
    59. Dries van den Bröcke (BEL)
    60. Simon Jefimov (RUS)
    61. Joachim Jagge Lindstøl (NOR)
    62. Tobias Kastlunger (ITA)
    63. Dionys Kippel (SUI)
    64. Tijan Marovt (SLO)
    65. Alex Leever (USA)
    66. Kamen Zlatkov (BUL)
    67. Cristian Javier Simari Birkner (ARG)
    Průběžné pořadí slalomu (9/11):
    1. Marco Schwarz (AUT) 589 bodů
    2. Ramon Zenhäusern (SUI) 443
    3. Sebastian Foss-Solevåg (NOR) 405
    4. Clement Noël (FRA) 373
    5. Manuel Feller (AUT) 348
    6. Henrik Kristoffersen (NOR) 339
    7. Alexis Pinturault (FRA) 304
    8. Linus Strasser (GER) 300
    9. Loïc Meillard (SUI) 232
    10. Michael Matt (AUT) 228
    Průběžné pořadí Světového poháru (32/37):
    1. Alexis Pinturault (FRA) 1 100 bodů
    2. Marco Odermatt (SUI) 1 069
    3. Marco Schwarz (AUT) 718
    4. Loïc Meillard (SUI) 710
    5. Matthias Mayer (AUT) 700
    6. Vincent Kriechmayr (AUT) 675
    7. Filip Zubčić (CRO) 642
    8. Henrik Kristoffersen (NOR) 623
    9. Beat Feuz (SUI) 607
    10. Aleksander Aamodt Kilde (NOR) 560
    ...
    66. Adam Žampa (SVK) 106
    134. Andreas Žampa (SVK) 11
    bahis siteleri