HC Slovan – Nitra 3:2 (2:1 po s.n.) | Nové Zámky – Detva 5:3 (kon.) | Poprad – Zvolen 4:6 (kon.)
Michalovce – Lipt. Mikuláš 5:0 (kon.) | Banská Bystrica – Trenčín 6:3 (kon.) | Miskolc – Košice 3:2 (kon.)
konec
HK Poprad
4:6 (2:0, 0:3, 2:3)
HKM Zvolen
sk Neděle 14.03.2021, 16:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania definitívne pečatia svoje víťazstvo v Poprade. McPherson sa zo stredného pásma vyrútil za pukom, bol faulovaný a hlavní rozhodcovia to posúdili ako technický gól. Gól je pripísaný JAKUBOVI KOLENIČOVI.
     
    56:51
    Poprad dal gól!
    Popradčania ešte neskladajú zbrane a opäť znižujú zvolenské vedenie. Dalhuisen dostal prihrávku na modrú čiaru, skúsil to švihom ideálne na teč pre MAREKA ZAGRAPANA, ktorý to cez nič nevidiaceho Rahma trafil do bránky.
    Asistencie: Mike Dalhuisen, Filip Mešár.
     
    54:43
    Zvolen dal gól!
    Tak napokon predchádzajúca individuálna akcia MIKKA NUUTINENA bola gólová. Videorozhodca si k telefónu vyžiadal hlavného rozhodcu, prebehla diskusia a napokon z istého uhla záberu videorozhodca posúdil, že prienik Nuutinena a následný zákrok betónu Vošvrdu už bol za bránkovou čiarou a puk teda prenikol za bránkovú čiaru. Zvolen teda vedie opäť o dva góly.
     
    48:38
    Poprad dal gól!
    Elitná popradská formácia využíva presilovku piatich proti trom. Haščák krížom posunul na ľavý kruh Svitanovi, ten naservíroval spätne krížom pred bránu DÁVIDOVI SKOKANOVI a Rahm sa už presunúť nestihol.
    Asistencie: Patrik Svitana, Marcel Haščák.
     
    45:18
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania strieľajú gól a odskakujú Popradu na rozdiel dvoch zásahov. MILOŠ KELEMEN individuálne vyštartoval po pravom krídle, zabrzdil na kruhu a presnou prudkou strelou prekvapil Vošvrdu.
    Bez asistencie.
     
    27:43
    Zvolen dal gól!
    V priebehu necelých ôsmich minút Zvolen v Poprade otáča skóre. MILOŠ KELEMEN najprv vystrelil spomedzi kruhov, od Vošvrdu sa to odrazilo na bránkovú čiaru k Pulišovi, ktorý to vrátil pred bránku Kelemenovi a ten zblízka zakončil prakticky do odkrytej brány, keďže Vošvrda bol ďalej vysunutý.
    Asistencia: Radovan Puliš.
     
    22:55
    Zvolen dal gól!
    Tak ako výborne vstúpil Poprad do prvej tretiny, tak to sa dá teraz povedať o zvolenskom bleskovom gólovom nástupe do druhej tretiny. Spred bránkoviska Zuzin posunul dozadu voľnému MAREKOVI VIEDENSKÉMU, ktorý tvrdou strelou namieril ponad Vošvrdovu vyrážačku.
    Asistencie: Peter Zuzin, Václav Stupka.
     
    20:56
    Zvolen dal gól!
    Po 56 sekundách druhej tretiny využívajú rytieri presilovku a strieľajú kontaktný gól. Ivan z modrej čiary nabil tesne za ľavý kruh MIKKOVI NUUTINENOVI, ktorý tvrdou delovkou prestrelil po prvýkrát Vošvrdu.
    Asistencie: Michal Ivan, Allan McPherson.
     
    05:03
    Poprad dal gól!
    Zvolenčania v krátkom časovom slede dostávajú druhý gól. Brankár Vošvrda výborne rozohral až do stredného pásma na Haščáka, ktorý priťukol do jazdy DÁVIDOVI SKOKANOVI, pred ktorým sa nečakane otvoril veľký priestor. Vyrazil prakticky sám na bránku a strelou spomedzi kruhov prestrelil Rahma.
    Asistencie: Marcel Haščák, Tomáš Vošvrda.
     
    02:24
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú presilovku a dostávajú sa v zápase do vedenia. Po opätovnom zisku pásma Haščák posunul k zadnému mantinelu Skokanovi, ktorý prešiel poza bránu, nabil prihrávkou na pravý kruh PATRIKOVI SVITANOVI a ten strelou z prvej pod Rahmovu vyrážačku rozvlnil sieť.
    Asistencie: Dávid Skokan, Marcel Haščák.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 3. Svitana (Skokan, Haščák), 6. Skokan (Haščák, Vošvrda), 49. Skokan (Svitana, Haščák), 57. Zagrapan (Dalhuisen, Mešár) – 21. Nuutinen (Ivan, McPherson), 23. Viedenský (Zuzin, Stupka), 28. Kelemen (Puliš), 46. Kelemen, 55. Nuutinen, 60. McPherson


    HK Poprad: Vošvrda (55. Rychlík) – Drgoň, Brejčák, Seigo, Dalhuisen, Hudec, Višnevskij, Kramár – Svitana, Skokan, Haščák – Mashinter, Bjalončík, Handlovský – Tavi, Preisinger, Livingston – Mešár, Zagrapan, Matúš Paločko – Valigura
    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Betker, Meliško, Ivan, Melancon, Hraško, Kubka, Hatala – Bondra, Mikúš, Kelemen – McPherson, Puliš, Nuutinen – Zuzin, Viedenský, Stupka – Marcinek, Tibenský, Kolenič – Gubančok

    Rozhodčí: D. Konc st., Hronský – Synek, Gegáň
    bahis siteleri