Rapid Ústí n/L – České Budějovice 7:6 (kon.) | Chrudim – Slavia 3:0 (kon.) | FTZS Liberec – Helas Brno 3:1 (kon.)
konec
FK Chrudim
3:0 (2:0)
SK Slavia Praha
Neděle 14.03.2021, 19:00 • Sportovní hala Chrudim • 1. Futsal liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    36:16
    A znovu Marek Karpiak v permanenci! Tentokrát se o celou akci postaral Martin Doša, který zachytil útočný výpad Slavie a následně v přečíslení pořádně protáhl hostujícího gólmana!
     
    35:54
    Bratrům Drozdovým nepřeje štěstí, Pavel Drozd tentokrát z první trefuje levou tyčku slavistické branky!
     
    34:36
    Přinesla stoprocentní příležitost pro Pavla Drozda, proti jeho střele se ale dalším fantastickým zákrokem blýskl Marek Karpiak!
    27:29 P. DROZD - 3:0
     
    27:29
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A máme tu možná rozhodující trefu, která uklidní domácí výběr! Pohledná kombinace Chrudimi přinesla akci na jeden dotek, na jejímž konci využil perfektivního pasu bratra Davida PAVEL DROZD a upravil již na rozdíl tří branek – 3:0!
     
    22:07
    Na opačné straně své zkušenosti ukázal Zdeněk Sláma, který si zasekl balon a následně levačkou protáhl brazilského brankáře Rennana! Ten skvělým zákrokem udržel čisté konto a dvoubrankové vedení Chrudimi.
     
    16:07
    Matěj Slováček na půlící čáře přišel o balon v souboji s Janem Křemenem, kterého následně popotáhl za dres. Křemen sice mohl postupovat do šance, tu mu ale následně čistým skluzem utnul vracející se Pavel Drozd. Žlutá karta pro Slováčka.
    11:30 EVERTON - 2:0
     
    11:30
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Rozehranou standardní situaci poslal patičkou Kubáta na rozběhnutého EVERTONA, jeho první rána byla sice zablokována, následně ale vymetl všechny pavučinky v pravém horním rohu Karpiakovy branky – 2:0!
     
    07:23
    Vedení Chrudimi je zatím naprosto zasloužené a mohlo být ještě vyšší po další ráně z repertoáru Evertona, kterou ze šibenice vyškrábl nad břevno Marek Karpiak!
     
    06:44
    Náskok Chrudimi mohl rychle navýšit Everton, svoji prudkou pravačku ale nasměroval do spojnice břevna a tyče!
    05:48 MAX - 1:0
     
    05:48
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Branka chrudimského týmu dlouho visela ve vzduchu a na sklonku šesté minuty se domácí dočkali! První ránu MAXE sice vytáhl Karpiak na roh, ten ale rozehrál Everton znovu na nohu chrudimského kapitána, který se již druhou střelou mezi nohy slavistického gólmana nemýlil – 1:0!
     
    04:52
    Dobré počínání druhé chrudimské čtveřice mohl vedoucí brankou podtrhnout Tomáš Koudelka, jenž jeho rychlá otočka přinesla jen zakončení kousek od pravé tyče!
     
    02:41
    Domácí mají na začátku zápasu jasně herně navrch, Yuri šikovně posunul po lajně Evertona, jehož rána na zadní tyč jen těsně minula slavistickou klec!
     
    00:38
    Tak to byl skvělý začátek Chrudimi, hned v první minutě jsme se mohli dočkat vedoucí branky! Nástřel z levé strany tečoval těsně před brankou kapitán Max, Karpiak si připsal první úspěšný zákrok, kterým zachránil Slavii od inkasovaného gólu!

    Petr Dejnožka

    Branky: 6. Max (Everton), 12. Everton (Kubát), 28. P. Drozd (D. Drozd)

    Karty:   17. Slováček (CHR)


    FK Chrudim: Rennan (Javorski) – Yuri, Everton, Mužík, Kubát, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Malý, Balog, Slováček
    SK Slavia Praha: Karpiak – Vaktor, Jošt, Sita, Ševčík, Hruška, Sláma, Plíšek, Homola, Ostrák, Záruba, Křemen

    Rozhodčí: Rygl, Kliner
    bahis siteleri