Eryk Anders - Darren Stewart Bez vítěze (kon.) | Manel Kape - Matheus Nicolau Nicolau (kon.)
Jonathan Martinez - Davey Grant Grant (kon.) | Dan Ige - Gavin Tucker Ige (kon.)
Misha Cirkunov - Ryan Spann Spann (kon.) | Leon Edwards - Belal Muhammad Bez vítěze (kon.)
konec
Jonathan Martinez - Davey Grant

Grant

Neděle 14.03.2021, 03:15UFC Fight Night
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 03:00.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům bojových sportů! Nejprestižnější bojová organizace UFC má před sebou další turnaj, který ponese název UFC Fight Night. My se společně zaměříme pouze na hlavní kartu, která již tradičně čítá šest zápasů. I tentokráte se můžeme těšit na velice zajímavé zápasy, hlavní kartu totiž odstartuje souboj ve střední váze mezi Erykem Andersem a Darrenem Stewartem. Posléze přejdeme do muší váhy, kde se proti sobě představí Manel Kape a Matheus Nicolau. Hlavní karta obsáhne i bantamovou váhu, tentokráte si to proti sobě rozdá Jonathan Martinez a Davey Grant. Kdo by očekával ženský souboj, tak je na omylu. Druhou polovinu hlavní karty totiž načne souboj v pérové váze, kde síly změří Dan Ige a Gavin Tucker. Chybět nebude ani polotěžká váha, a sice souboj mezi Mishou Cirkunovem a Ryanem Spannem. Celou hlavní kartu poté uzavře hlavní zápas ve welterové fáze, kde světová trojka Leon Edwards vyzve třináctku Belala Muhammada.
     
    Začalo první kolo.
     
    0:25
    Poměrně ofenzivní podívaná hned v úvodu zápasu, kdy jsme sledovali kopy z obou stran, avšak pouze do bloku.
     
    0:59
    Davey Grnat to poté zkoušel tvrdou pravačkou, načež také dobrou kombinací u pletiva, která soupeři rozhodně nemohla chutnat.
     
    1:26
    Zatím o něco aktivněji působí Grant, který to snad třikrát zkoušel kopem na nohu. Poté přidal dobrou kombinaci a jeho soupeř se zatím spíše hledá.
     
    2:07
    Jonathan Martinez nejprve sám inkasoval, poté se mu ale povedlo rychle nastoupit a rovněž trefil. Rytmus zápasu zatím diktuje jeho soupeř.
     
    2:39
    Grant investuje celé množství sil, což by se mu pochopitelně nemuselo postupem času vyplatit a naopak by to hrálo do karet Martinezovi.
     
    3:15
    Grant se pokouší volit celou řadu pestrých úderů, pro soupeře je to hodně předvídatelné. Martinez nyní ale vykryl pokus o high kick.
     
    4:10
    Jonathan Martinez a jeho pravá přední, která ovšem nebyla přesná. Poté se mu povedlo rychlým blokem zablokovat high kick.
     
    4:39
    A v závěru kola byl Grant sestřelen na zem, kde se Jonathan Martinez pokoušel dokončit dílo, jenomže nemá čas.
     
    Skončilo první kolo.
     
    Začalo druhé kolo.
     
    0:20
    Grant se i v úvodu druhého kola pokouší působit aktivně, což mu spíše škodí, neboť nepříjemně inkasoval.
     
    0:50
    Jonathan Martinez se dostal do menších problémů, po které to Davey Grant chtěl vzít na zem, což se ale nepovedlo.
     
    1:11
    Jonathan Martinez se pokoušel změnit svůj styl boje a nečekaným high kickem překvapil soupeře, který přesto kop vykryl.
     
    2:16
    Grantova kombinace ani tentokráte nepřinesla nic moc zásadního. Jonathan Martinez je o poznání trpělivější a také přesnější.
     
    2:30
    Nyní se už ovšem Grantovi povedlo tvrdou pravačkou přesně zamířit, což pochopitelně potřeboval.
     
    3:03
    To jsou věci! Davey Grant nakonec pokračoval v aktivitě a fantastickým vypínákem levou rukou poslal Jonathana Martineze k zemi. Grant ještě skočil za soupeřem k zemi, kde už nebylo o čem a nakonec z toho je KO.
     
    Konec zápasu.
     
    Máme za sebou třetí duel hlavní karty, který skončil dost možná překvapivě. Davey Grant ovšem v tomto duelu působil nesmírně aktivně, což soupeře rozhodně muselo překvapit. Jonathan Martinez nakonec zaváhal zhruba v polovině druhého kola, kde si nepohlídal povedenou kombinaci soupeře, po které byl sestřelen k zemi a duel pro něj skončil porážkou.
     
    Vítěz: D. Grant (KO) (03:21:48)

    David Suchý

    bahis siteleri