NHL
NY Rangers – Philadelphia 4:5 (po pr.) | Florida – Chicago 6:3 (kon.) | Pittsburgh – Boston 4:1 (kon.)
Buffalo – Washington 0:6 (kon.) | Ottawa – Vancouver 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Montreal 2:4 (kon.)
Calgary – Edmonton 4:3 (kon.) | Vegas – San Jose 2:1 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
0:6 (0:1, 0:3, 0:2)
Washington Capitals
Úterý 16.03.2021, 00:05 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:21 Alexandr OVEČKIN - 0:6
     
    56:21
    Washington právě vstřelil branku!
    Tohle je už debakl Buffala! Z pravé strany zavezl puk před branku Conor Sheary, který nalezl bekhendovou přihrávkou ALEXANDRA OVEČKINA, který z mezikruží vymetl pravý horní růžek z pohledu Huttona – 0:6. Asistence: Conor Sheary.
    46:46 Garnet HATHAWAY - 0:5
     
    46:46
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají pátou branku! Carl Hagelin nahrál na modrou čáru Justinovi Schultzovi, který využil provozu před brankovištěm a jeho střela tak zapadla až za Huttonova záda. Kotouč ještě tečoval GARNET HATHAWAY – 0:5. Asistence: Justin Schultz a Carl Hagelin.
    35:07 Daniel SPRONG - 0:4
     
    35:07
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté si na svou příležitost počkali a zvyšují už na 4:0! Do samostatného úniku se dostal útočník z hokejově exotického Nizozemska DANIEL SPRONG, který chladnokrevně zakončil střelou nad pravé rameno brankáře Huttona. Asistence: Nick Jensen.
    25:59 Richard PÁNIK - 0:3
     
    25:59
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté vedou už o tři góly! Hráči Buffala ztratili puk ve středním pásmu a hra se rychle otočila směrem k jejich brance. Na pozici levého křídla zavezl kotouč do útočné třetiny obránce Dmitrij Orlov, který pak našel RICHARDA PÁNIKA a ten z mezikruží pálil do odkryté poloviny branky, kam se už Hutton nestačil přemístit. Asistence: Dmitrij Orlov.
    22:41 Nicklas BÄCKSTRÖM - 0:2
     
    22:41
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují na dvougólový rozdíl! Nádhernou individuální akci předvedl T. J. Oshie, který se dostal k puku u pravého mantinelu, obhodil si Dahlina a cestou k brance pak obehrál i další dva bránící hráče. Jeho bekhendové zakončení ještě Hutton vyrazil, proti dorážce NICKLASE BÄCKSTRÖMA už byl však bezmocný – 0:2. Asistence: T. J. Oshie a Nick Jensen.
    18:46 Jevgenij KUZNĚCOV - 0:1
     
    18:46
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují těsně po skončení jejich přesilovky! Brankář Hutton si tenhle gól rozhodně bude vyčítat. JEVGENIJ KUZNĚCOV ho totiž překonal nenápadnou střelou švihem od pravého mantinelu, která zaplula k bližší tyčce. Asistence: Justin Schultz a Conor Sheary.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 19. Kuzněcov (J. Schultz, Sheary), 23. Bäckström (Oshie, Jensen), 26. Pánik (Orlov), 36. Sprong (Jensen), 47. Hathaway (J. Schultz, Hagelin), 57. Ovečkin (Sheary)


    Buffalo Sabres: C. Hutton (J. Johansson) – Ristolainen (A), Bryson, C. Miller, Dahlin, Montour, Irwin – T. Thompson, Sheahan, Hall – S. Reinhart (A), E. Staal, Olofsson – Mittelstadt, Lazar, Skinner – Okposo (A), Asplund, Rieder.
    Washington Capitals: Vaněček (Samsonov) – Carlson (A), Dillon, J. Schultz, Orlov, Jensen, Chára, T. van Riemsdyk – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Sprong, Kuzněcov, J. Vrána – Pánik, Dowd, Sheary – Hathaway, Hagelin.

    Rozhodčí: Pochmara, Dunning – Tobias, Kovachik
    bahis siteleri