NHL
NY Rangers – Philadelphia 4:5 (po pr.) | Florida – Chicago 6:3 (kon.) | Pittsburgh – Boston 4:1 (kon.)
Buffalo – Washington 0:6 (kon.) | Ottawa – Vancouver 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Montreal 2:4 (kon.)
Calgary – Edmonton 4:3 (kon.) | Vegas – San Jose 2:1 (kon.)
konec
Florida Panthers
6:3 (1:1, 2:2, 3:0)
Chicago Blackhawks
Úterý 16.03.2021, 00:05 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:04 Alexander WENNBERG - 6:3
     
    59:04
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí dobře bránili své pásmo, vybojovali kotouč a ALEXANDER WENNBERG, který dostal přihrávku na střed, vypálil z útočné modré čáry přesně do prázdné branky. Asistence: Patric Hornqvist, Jonathan Huberdeau.
    58:16 Carter VERHAEGHE - 5:3
     
    58:16
    Florida právě vstřelila branku!
    Barkov sice střelou z vlastní modré prázdnou branku netrefil, ale CARTER VERHAEGHE byl u kotouče, jenž se odrazil od zadního mantinelu, jako první a dorazil jej do opuštěné klece. Asistence: Aleksander Barkov.
    53:26 Aleksander BARKOV - 4:3
     
    53:26
    Florida právě vstřelila branku!
    Stejně jako při minulém oslabení, i tentokrát domácí vyrazili do útoku a tentokrát se jim povedlo skórovat! ALEKSANDER BARKOV zavezl puk do útoku spolu s Acciarim, znovu počkal na Weegara, jemuž poslal přihrávku do levé strany. Ránu Weegara Lankinen sice chytil, ale puk mu propadl do brankoviště, kde jej úspěšně dorazil za jeho záda právě Barkov! Asistence: Noel Acciari, MacKenzie Weegar.
    36:00 Gustav FORSLING - 3:3
     
    36:00
    Florida právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Před Lankinenem se vytvořil zdánlivě neprostupný blok ze čtyř hráčů obou týmů. Ale pouze zdánlivě. GUSTAV FORSLING totiž vypálil od modré čáry a kotouč prošel nejen skrz tyto hráče, ale i přes Lankinena! První gól Forslinga v sezoně. Asistence: Aleksander Barkov, Carter Verhaeghe.
    34:58 Aaron EKBLAD - 2:3
     
    34:58
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí využívají druhou přesilovku v utkání! Yandle posunul na modré čáře puk do strany k AARONU EKBLADOVI, který si sjel do levého kruhu a vyslal přesnou střelu pod horní tyč Lankinenovy branky. Asistence: Keith Yandle, Jonathan Huberdeau.
    33:02 Brandon HAGEL - 1:3
     
    33:02
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Předtím to sice hostům nevyšlo, ale tentokrát už ano. Střelu Keitha od levého mantinelu dorazil do branky BRANDON HAGEL, který stál na hranici brankoviště a nenechal se obráncem odstavit. Asistence: Dominik Kubalík, Duncan Keith.
    30:17 Philipp KURASHEV - 1:2
     
    30:17
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Pro Floridu je to opět ledová sprcha. Byť byla velmi aktivní, byla lepší, byla nebezpečnější, tak inkasuje. Janmark našel svou přihrávkou na středu PHILIPPA KURASHEVA, jemuž se povedlo z prostoru mezi kruhy překonat Bobrovského střelou z první a vrátit Chicago do vedení. Asistence: Mattias Janmark, Calvin de Haan.
    18:15 Owen TIPPETT - 1:1
     
    18:15
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! A je to pro Chicago opravdu smolná situace. Střela OWENA TIPPETTA byla hned dvakrát tečována hráči Blackhawks. Napřed v levém kruhu byla střela Tippetta sražena před brankoviště, kde se odrazila od De Haana za záda bezmocného Lankinena. Asistence: Gustav Forsling, Alex Wennberg.
    10:38 Patrick KANE - 0:1
     
    10:38
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Ačkoliv doposud byli nebezpečnější domácí, jsou to hosté, kdo jako první udeřil! PATRICK KANE se dostal během souboje Kämpfa s hráčem soupeře k puku a vyslal střelu po ledě, která končí za zády Bobrovského. Asistence: David Kämpf.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 19. Tippett (Forsling, Wennberg), 35. Ekblad (Yandle, Huberdeau), 36. Forsling (Barkov, Verhaeghe), 54. Barkov (Acciari, Weegar), 59. Verhaeghe (Barkov), 60. Wennberg (Hörnqvist, Huberdeau) – 11. P. Kane (Kämpf), 31. Kurashev (Janmark, de Haan), 34. Hagel (D. Kubalík, Keith)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Driedger) – Ekblad (A), Weegar, Strälman, Yandle, Gudas, Forsling – Duclair, Barkov (C), Verhaeghe – Hörnqvist (A), Wennberg, Huberdeau – Tippett, Luostarinen, Vatrano – Acciari, Lammikko, Marchment.
    Chicago Blackhawks: Lankinen (M. Subban) – Boqvist, Keith (A), C. Murphy (A), de Haan, Mitchell, Zadorov – P. Kane (A), Kurashev, DeBrincat – Hagel, Kämpf, D. Kubalík – Suter, Söderberg, Janmark – Carpenter, Wallmark, Highmore.

    Rozhodčí: Luxmore, L'Ecuyer – Murray, Racicot
    bahis siteleri