NHL
NY Rangers – Philadelphia 4:5 (po pr.) | Florida – Chicago 6:3 (kon.) | Pittsburgh – Boston 4:1 (kon.)
Buffalo – Washington 0:6 (kon.) | Ottawa – Vancouver 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Montreal 2:4 (kon.)
Calgary – Edmonton 4:3 (kon.) | Vegas – San Jose 2:1 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
Montreal Canadiens
Úterý 16.03.2021, 01:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:13 Tyler TOFFOLI - 2:4
     
    59:13
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tlak Winnipegu byl sice místy drtivý, ale obrana Canadiens dostala kotouč z vlastního pásma a na útočné polovině si s ním už poradil TYLER TOFFOLI. Měl jednoduchý úkol, dovézt puk do odkryté branky. Asistence: Joel Edmundson.
    45:47 Kyle CONNOR - 2:3
     
    45:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    S touto ránou už ale nemohl Carey Price dělat vůbec nic. Josh Morrissey nabil na pravý kruh, kde byl připravený KYLE CONNOR a ten tvrdou a hlavně přesnou ránou z první krásně vymetl horní část hostující branky! Asistence: Josh Morrissey, Mark Scheifele.
    39:14 Tyler TOFFOLI - 1:3
     
    39:14
    Montreal právě vstřelil branku!
    To byla obrovská chyba domácí obrany, jmenovitě to byl Neal Pionk, který ukázkově namazal. TYLER TOFFOLI měl spoustu možností, jak s šancí naložit. Potvrdil roli střelce, položil si Helleybucka a trefil nad jeho beton. Bez asistence.
    28:08 Kyle CONNOR - 1:2
     
    28:08
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    I Jets využívají přesilovou hru! Výborně před Pricem clonil Wheeler, čehož dokázal využít KYLE CONNOR, když jednoduchou střelou z pravého kruhu našel místečko mezi betony hostujícího brankáře. Asistence: Josh Morrissey, Paul Stastny.
    25:33 Josh ANDERSON - 0:2
     
    25:33
    Montreal právě vstřelil branku!
    Přece jen se hosté po několika šancích dočkali. Suzuki nastřelil puk na branku Jets, čímž vytvořil mírný zmatek před brankovištěm Helleybucka. Ten nejlépe přečetl JOSH ANDERSON, jenž poslal z úhlu puk za záda domácího brankáře a využívá tak přesilovou hru Canadiens. Asistence: Tyler Toffoli, Nick Suzuki.
    04:01 Jesperi KOTKANIEMI - 0:1
     
    04:01
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté skvěle napadali a získali u modré čáry kotouč. Anderson skvělou rybičkou dostal do šance Drouina, který pak měl dvě možnosti a zvolil správně přihrávku. Našel totiž u vzdálenější tyče volného JESPERI KOTKANIEMIHO a ten neměl problém dostat puk za záda Helleybucka. Asistence: Jonathan Drouin, Josh Anderson.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 29. Connor (Morrissey, Stastny), 46. Connor (Morrissey, Scheifele) – 5. Kotkaniemi (Drouin, J. Anderson), 26. J. Anderson (Toffoli, Suzuki), 40. Toffoli, 60. Toffoli (Edmundson)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey, DeMelo, Forbort, Pionk, Stanley, Poolman – Stastny, Scheifele, Wheeler – Connor, Dubois, Ehlers – Copp, Lowry, Appleton – Perreault, N. Thompson, Lewis.
    Montreal Canadiens: Price (Allen) – A. Romanov, S. Weber, Edmundson, Petry, Kulak, Ouellet – Drouin, Suzuki, J. Anderson – Toffoli, Kotkaniemi, Gallagher – Tatar, Danault, Armia – Byron, Evans, Perry.

    Rozhodčí: Nicholson, Pollock – Brisebois, Shewchyk
    bahis siteleri