NHL
NY Rangers – Philadelphia 4:5 (po pr.) | Florida – Chicago 6:3 (kon.) | Pittsburgh – Boston 4:1 (kon.)
Buffalo – Washington 0:6 (kon.) | Ottawa – Vancouver 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Montreal 2:4 (kon.)
Calgary – Edmonton 4:3 (kon.) | Vegas – San Jose 2:1 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
Montreal Canadiens
Úterý 16.03.2021, 01:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:13 Tyler TOFFOLI - 2:4
     
    59:13
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tlak Winnipegu byl sice místy drtivý, ale obrana Canadiens dostala kotouč z vlastního pásma a na útočné polovině si s ním už poradil TYLER TOFFOLI. Měl jednoduchý úkol, dovézt puk do odkryté branky. Asistence: Joel Edmundson.
     
    58:17
    Jets nahodili puk do útočného pásma a Hellebuyck míří na střídačku. Winnipeg hraje v šesti!
     
    52:29
    Canadiens jsou poslední střídání pod tlakem. Teď měl obrovskou šanci k vyrovnání Ehlers, který zakončoval z mezikruží ale Price znovu vytáhl beton a vyrazil.
    45:47 Kyle CONNOR - 2:3
     
    45:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    S touto ránou už ale nemohl Carey Price dělat vůbec nic. Josh Morrissey nabil na pravý kruh, kde byl připravený KYLE CONNOR a ten tvrdou a hlavně přesnou ránou z první krásně vymetl horní část hostující branky! Asistence: Josh Morrissey, Mark Scheifele.
     
    44:53
    Nastřelení Ehlerse ke vzdálenější tyči se odrazilo Priceovi do jeho protipohybu, ale brankář Montrealu dokázal natáhnout beton a vyrazit. Dokonce si v leže poradil i s nebezpečnou dorážkou Scheifeleho!
     
    44:23
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Joel Edmundson – 2 min., podrážení).
    39:14 Tyler TOFFOLI - 1:3
     
    39:14
    Montreal právě vstřelil branku!
    To byla obrovská chyba domácí obrany, jmenovitě to byl Neal Pionk, který ukázkově namazal. TYLER TOFFOLI měl spoustu možností, jak s šancí naložit. Potvrdil roli střelce, položil si Helleybucka a trefil nad jeho beton. Bez asistence.
     
    38:12
    To ale přerušila akce Connora! Ten dostal střílenou přihrávku před Price, kde byl úplně sám a nebezpečně zakončoval s hokejkou mezi nohy. Hostující brankář, ale jeho úmysl vystihl a vyrazil.
     
    34:49
    Petry nastřelil puk na branku od modré čáry a podruhé v této třetině trefuje tyčku branky Jets! To je velká smůla pro zadáka Canadiens.
    32:11 Neproměněný nájezd Gallaghera
     
    32:11
    K trestnému střílení vyjel sám faulovaný Gallagher. Mířil na vyrážečku, ale Helleybuck jeho úmysl vystihl a dokázal vyrazit.
     
    32:11
    Gallagher dostal přihrávku za obranu a byl faulovaný, to je trestné střílení pro Canadiens!
     
    28:38
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Andrew Copp – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Mason Appleton – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Brendan Gallagher – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Xavier Ouellet – 2 min., hrubost).
    28:08 Kyle CONNOR - 1:2
     
    28:08
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    I Jets využívají přesilovou hru! Výborně před Pricem clonil Wheeler, čehož dokázal využít KYLE CONNOR, když jednoduchou střelou z pravého kruhu našel místečko mezi betony hostujícího brankáře. Asistence: Josh Morrissey, Paul Stastny.
     
    27:25
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Jesperi Kotkaniemi – 2 min., držení).
    25:33 Josh ANDERSON - 0:2
     
    25:33
    Montreal právě vstřelil branku!
    Přece jen se hosté po několika šancích dočkali. Suzuki nastřelil puk na branku Jets, čímž vytvořil mírný zmatek před brankovištěm Helleybucka. Ten nejlépe přečetl JOSH ANDERSON, jenž poslal z úhlu puk za záda domácího brankáře a využívá tak přesilovou hru Canadiens. Asistence: Tyler Toffoli, Nick Suzuki.
     
    24:39
    Canadiens byli znovu blízko brance! Petry střílel z vrcholku levého kruhu a za Helleybuckem zazvonila tyčka.
     
    24:09
    Byl ovšem faulován. Nebude to trestné střílení ale přesilovka. Za hákování je vyloučen Pionk.
     
    24:09
    Drouin získal na útočné modré čáře kotouč a dostal se do samostatného úniku. Položil si Helleybucka, ale nedokázal poslat puk nad jeho beton.
     
    20:52
    Drouinovu ránu dorážel nebezpečně Anderson se Suzukim, ale Helleybuck i s potížem dokázal udržet puk před brankovou čárou, to byla dobrá příležitost pro hosty.
     
    19:47
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Paul Stastny – 2 min., podrážení).
     
    16:57
    Price podržel hosty! Scheifele našel střílenou přihrávkou od pravého mantinelu volnou hůl Stastnyho u vzdálenější tyče, ovšem brankář Canadiens se rychle přesunul a zastavil puk!
     
    15:45
    Podobná situace, Kotkaniemi obral domácího obránce o kotouč a poté zakončoval zcela sám před Helleybuckem! Jeho zakončení pod horní tyč ale neusměrnil dobře a branku přestřelil.
     
    11:09
    Velmi dobrá šance pro hosty! Suzuki našel šikovnou přihrávkou zpoza branky před brankovištěm Gallaghera, jenž zakončil z první a jen skvělý zákrok Helleybucka zachránil Jets od inkasování.
     
    08:28
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Nick Suzuki – 2 min., držení).
    04:01 Jesperi KOTKANIEMI - 0:1
     
    04:01
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté skvěle napadali a získali u modré čáry kotouč. Anderson skvělou rybičkou dostal do šance Drouina, který pak měl dvě možnosti a zvolil správně přihrávku. Našel totiž u vzdálenější tyče volného JESPERI KOTKANIEMIHO a ten neměl problém dostat puk za záda Helleybucka. Asistence: Jonathan Drouin, Josh Anderson.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 29. Connor (Morrissey, Stastny), 46. Connor (Morrissey, Scheifele) – 5. Kotkaniemi (Drouin, J. Anderson), 26. J. Anderson (Toffoli, Suzuki), 40. Toffoli, 60. Toffoli (Edmundson)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey, DeMelo, Forbort, Pionk, Stanley, Poolman – Stastny, Scheifele, Wheeler – Connor, Dubois, Ehlers – Copp, Lowry, Appleton – Perreault, N. Thompson, Lewis.
    Montreal Canadiens: Price (Allen) – A. Romanov, S. Weber, Edmundson, Petry, Kulak, Ouellet – Drouin, Suzuki, J. Anderson – Toffoli, Kotkaniemi, Gallagher – Tatar, Danault, Armia – Byron, Evans, Perry.

    Rozhodčí: Nicholson, Pollock – Brisebois, Shewchyk
    bahis siteleri