Washington – NY Islanders 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Boston 1:2 (kon.) | New Jersey – Buffalo 3:2 (kon.)
Detroit – Carolina 4:2 (kon.) | Minnesota – Arizona 3:0 (kon.) | Dallas – Tampa 3:4 (1:2 po s.n.)
Colorado – Anaheim 8:4 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
Carolina Hurricanes
Středa 17.03.2021, 00:37 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:34 Filip HRONEK - 4:2
     
    59:34
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nejproduktivnější hráč domácích v sezóně FILIP HRONEK se dočkal premiérového gólu! V rohu kluziště vlastního pásma si s pukem nelámal těžkou hlavu a přes celou šířku kluziště ho poslal do odkryté klece. Bez asistence.
    32:28 Robby FABBRI - 3:2
     
    32:28
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hráči Red Wings si berou zpět ztracený náskok! Larkin nabral velkou rychlost, přesto zvládl udržet přehled ve hře. Na levé straně našel zadovkou ROBBYHO FABBRIHO, který neotálel a Reimerovi poslal kotouč mezi betony, hostující gólman tímto způsobem dnes podruhé inkasoval gól. Asistence: Dylan Larkin a Marc Staal.
    21:50 Sebastian AHO - 2:2
     
    21:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    Krásná branka hostujícího celku znamená nerozhodný stav! Martin Nečas se Sebastianem Ahem potvrdili, že si na ledě rozumí. Český útočník z levé strany našel v bodu pro vhazování v pravém kruhu svého finského spoluhráče, jenž se položil do střely z první a s přispěním horní tyčky propálil brankáře. Asistence: Martin Nečas a Dougie Hamilton.
    12:11 Adam ERNE - 2:1
     
    12:11
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings přetavili v gól i druhou početní převahu a ujímají se vedení! Hronek nahrál na levou stranu Larkinovi, který ještě vyšperkoval celou akci nahrávkou mezi kruhy na ADAMA ERNEHO. Pětadvacetiletý Američan je zatím hrdinou večera, Reimera tentokráte propálil mezi betony! Asistence: Dylan Larkin a Filip Hronek.
    03:35 Adam ERNE - 1:1
     
    03:35
    Detroit právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Filip Zadina se středem proháčkoval přes útočnou modrou až k zakončení, bekhendovou střelu Reimer vyrazil jenom před sebe. O dorážku se přihlásil volný ADAM ERNE a člen čtvrtého útoku bez problémů prostřelil ležícího gólmana. Asistence: Filip Zadina a Filip Hronek.
    02:21 Nino NIEDERREITER - 0:1
     
    02:21
    Carolina právě vstřelila branku!
    Premiérová početní převaha využita, Carolina vede! Na ledě dostala příležitost se ukázat druhá přesilovková lajna, jež skórovala záhy. Fast našel před brankou NINA NIDERREITERA, a ten bez potíží usměrnil touš mezi tři tyče za vyjetého Berniera. Asistence: Jesper Fast a Jake Bean.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 4. Erne (Zadina, Hronek), 13. Erne (D. Larkin, Hronek), 33. Fabbri (D. Larkin, M. Staal), 60. Hronek – 3. Niederreiter (Fast, Bean), 22. Aho (Nečas, D. Hamilton)


    Detroit Red Wings: J. Bernier (Greiss) – Hronek, DeKeyser, Merrill, M. Staal, Djoos, Nemeth, Stecher – Mantha (C), D. Larkin, Fabbri – Gagner, Naměstnikov, Zadina – Svečnikov, Rasmussen, Erne – Glendening (A), Helm.
    Carolina Hurricanes: Reimer (Nedeljkovic) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Skjei, Bean, H. Fleury – Nečas, Aho, Niederreiter – Fast, J. Staal (C), Svečnikov – Foegele, Martinook (A), B. McGinn – Lorentz, Geekie, Paquette.

    Rozhodčí: Lee, Hebert – Galloway, Kelly
    bahis siteleri