HC Slovan – Nové Zámky 1:4 (kon.) | Nitra – Banská Bystrica 3:1 (kon.) | Trenčín – Michalovce 0:2 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Poprad 2:5 (kon.) | Zvolen – Miskolc 8:3 (kon.) | Košice – Detva 2:3 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:5 (0:2, 1:3, 1:0)
HK Poprad
sk Pátek 19.03.2021, 17:00 • TITAN Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:20
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Prvá zaujímavejšia akcia Liptákov v tretej tretine končí gólom. Štrauch na ľavom kruhu využil zaváhanie Hodoroviča a vystrelil. Hamerík ľavým betónom vyrazil presne na hokejku RUDOLFA HUNU a ten zblízka už pohodlne zasunul do brány.
    Asistencie: Andreas Štrauch, Michal Uhrík.
     
    29:57
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci znižujú popradské vedenie. Nahodenie od modrej čiary z hokejky Uhríka sa odrazilo od zadného mantinelu priamo medzi kruhy na hokejku RUDOLFA HUNU a ten z prvej prekonal Hamerlíka.
    Asistencia: Michal Uhrík.
     
    27:24
    Poprad dal gól!
    O dvadsať sekúnd strieľajú hostia aj piaty gól. Višnevskij z modrej čiary posunul do rohu klziska Tavimu, ktorý sa priblížil k bráne, našiel prihrávkou MIROSLAVA PREISINGERA a ten usmernením puku z prvej zariadil prvý inkasovaný gól Kozela.
    Asistencie: Janne Tavi, Ivan Višnevskij.
     
    27:04
    Poprad dal gól!
    Popradčania rozobrali defenzívu Liptákov a strieľajú štvrtý gól. Brejčák na úroveň bránkovej čiary posunul Haščákovi, ten sa neulakomil a do lepšej pozície pred bránkou dal puk ADAMOVI JEVOŠOVI, ktorý strelou z prvej prekonal Bátoryho.
    Asistencie: Marcel Haščák, Daniel Brejčák.
     
    22:06
    Poprad dal gól!
    Poprad v čase 22:06 vedie už trojgólovým rozdielom. Bjalončík šikovne vyhral buly v útočnom pásme, posunul si puk dopredu, posunul to pred bránku MATEJOVI PALOČKOVI a tomu sa podarilo bekhendom prekonať Bátoryho.
    Asistencia: Peter Bjalončík.
     
    19:19
    Poprad dal gól!
    V závere prvej tretiny prichádza druhý gól v sieti Mikuláša. Bjalončík síce najprv prišiel o puk v útočnom pásme, Mezovský to však vypichol len priamo medzi kruhy na hokejku MARCELA HAŠČÁKA a ten z prvej nekompromisne prekonal Bátoryho.
    Asistencie: Peter Bjalončík, Adam Drgoň.
     
    06:53
    Poprad dal gól!
    Presilová hra Popradu je využitá a hostia idú do vedenia v stretnutí. Višnevskij posunul puk za ľavý kruh MARCELOVI HAŠČÁKOVI, ktorý zamieril a švihom prekonal Bátoryho. Puk sa síce spomalil, no "doskákal" za bránkovú čiaru.
    Asistencie: Ivan Višnevskij, James Livingston.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 30. Huna (Uhrík), 46. Huna (Štrauch, Uhrík) – 7. Haščák (Višnevskij, Livingston), 20. Haščák (Bjalončík, Drgoň), 23. Matej Paločko (Bjalončík), 28. Jevoš (Haščák, Brejčák), 28. Preisinger (Tavi, Višnevskij)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Bátory (28. Kozel) – Kurali, Nemec, Mezovský, Droppa, Rusina, Valtola, Duran, Židek – Štrauch, Uhrík, Ru. Huna – Kiss, Oško, Michalík – Dunčko, Surový, Vybiral – Kalousek, Parobek, Haluška
    HK Poprad: Hamerlík (Vošvrda) – Drgoň, Brejčák, Seigo, Višnevskij, Demo, Kramár, Hodorovič – Svitana, Jevoš, Haščák – Tavi, Preisinger, Handlovský – Mešár, Zagrapan, Livingston – Mashinter, Bjalončík, Matej Paločko – Matúš Paločko

    Rozhodčí: Valach, Korba – Bogdaň, Ordzovenský
    bahis siteleri