Ottawa – Calgary 2:1 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Columbus – Carolina 0:3 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 5:3 (kon.) | Minnesota – Anaheim 2:1 (kon.) | Vegas – St. Louis 5:1 (kon.)
Arizona – Colorado 1:5 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 0:4 (kon.) | San Jose – Los Angeles 2:1 (kon.)
konec
Ottawa Senators
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Calgary Flames
Úterý 23.03.2021, 00:05 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:24 Chris TIERNEY - 2:1
     
    57:24
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Vyrovnaný stav příliš dlouho neplatil, Senators se tak přibližují k výhře! Po nahození Mikea Reillyho od modré čáry se kotouč odrazil mezi kruhy, kde byl k zakončení připraven CHRIS TIERNEY, jenž se trefil přesně k pravé tyči a nedal brankáři šanci na reakci. Asistence: Mike Reilly, Drake Batherson.
    54:54 Johnny GAUDREAU - 1:1
     
    54:54
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames přece jen srovnávají, i když jim to teda trvalo! Milan Lucic vystihl přihrávku na vlastní modré čáře a kotouč okamžitě poslal na najíždějícího JOHNNYHO GAUDREAUA, jenž se tak dostal do úniku, který vyřešil přesnou střelou nad lapačku Filipa Gustavssona. Asistence: Milan Lucic, Nikita Nestěrov.
     
    50:35
    Andrew Mangiapane už přece jen brankáře soupeře pořádně vystrašil, protože jeho rána měla razanci i směr, ale nakonec se přece jen mezi tyče nevešla!
     
    48:27
    Sam Bennett vedl přečíslení dva na jednoho, které nakonec zakončil sám, ale branku trestuhodně minul!
     
    28:29
    Filip Gustavsson už doslova deptá střelce soupeře, protože tentokrát ho od inkasovaní dělili jen centimetr, jelikož mu kotouč proklouzl mezi betony, ale nakonec ho přece jen dokázal udržet před brankovou čárou!
     
    24:49
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Andrew Mangiapane – 2 min., nedovolené bránění).
     
    17:39
    Jacob Markström byl nakonec v nepříjemné situaci, kdy ránu z dálky vyrazil před sebe a protihráči se dostali i k dorážce, ale dokázal podržet svůj tým!
     
    16:04
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Rasmus Andersson – 2 min., hákování).
     
    14:00
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Christian Wolanin – 2 min., podrážení).
     
    12:05
    Tim Stützle jen tak tak zabránil ofsajdu, přičemž následně pěkně našel Drakea Bathersona, který uvolnil ještě lépe postaveného Joshe Norrise, jenž ale střelou mezi betony na gólmana nevyzrál!
    10:23 Ryan DZINGEL - 1:0
     
    10:23
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators otevírají skóre duelu z protiútoku! RYAN DZINGEL po dobrém vypíchnutí Austina Watsona řídil přečíslení dva na jednoho, které nakonec vzal na vlastní triko. Celou situaci vyřešil parádně, protože se trefil přesně mezi ruku a tělo Jacoba Markströma. Asistence: Austin Watson, Mike Reilly.
     
    07:13
    Andrew Mangiapane si po nahození už objížděl klečícího Filipa Gustavssona, ten se ale šikovně přesunul a zlikvidoval další velkou příležitost soupeře!
     
    02:16
    Derek Ryan vybojoval kotouč v rohu kluziště, ale následná kombinace se Plamenům vůbec nepovedla, takže na branku sám ujížděl Ryan Dzingel, kterého zastavil těsný ofsajd!
     
    01:18
    Z rychlého protiútoku se do dobré příležitosti dostal Connor Brown, který tak dost nebezpečně vypálil, ale kotouč otřel jen o brankovou konstrukci!

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 11. Dzingel (Watson, Reilly), 58. Tierney (Reilly, Batherson) – 55. J. Gaudreau (Lucic, N. Nestěrov)


    Ottawa Senators: Gustavsson (A. Forsberg) – Chabot (A), N. Zajcev, Reilly, Zub, Wolanin, J. Brown – B. Tkachuk (A), Tierney, Co. Brown – Stützle, Norris, Batherson – N. Paul (A), White, Dadonov – Dzingel, C. Bishop, Watson.
    Calgary Flames: Markström (Rittich) – Giordano (C), R. Andersson, Hanifin, Ch. Tanev, Välimäki, N. Nestěrov – M. Tkachuk, E. Lindholm, Dubé – J. Gaudreau, Monahan (A), S. Bennett – Lucic, Backlund (A), Mangiapane – Rinaldo, D. Ryan, Leivo.

    Rozhodčí: Joannette, Pollock – Brisebois, Cormier
    bahis siteleri