Philadelphia – New Jersey 3:4 (kon.) | Chicago – Florida 3:2 (kon.) | Nashville – Detroit 2:0 (kon.)
Dallas – Tampa 1:2 (kon.) | Arizona – Colorado 5:4 (3:1 po s.n.) | Ottawa – Calgary 3:1 (kon.)
Minnesota – Anaheim 3:2 (kon.)
konec
Ottawa Senators
3:1 (0:0, 0:1, 3:0)
Calgary Flames
Středa 24.03.2021, 22:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:44 Nikita ZAJCEV - 3:1
     
    58:44
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa i podruhé za sebou zdolá Calgary! Nick Paul zvládl důležité vhazování, Arťom Zub následně posunul kotouč na NIKITU ZAJCEVA, který se přes celé kluziště trefuje do prázdné klece a prosazuje se poprvé v sezoně! Asistence: Arťom Zub, Nick Paul.
    52:01 Chris TIERNEY - 2:1
     
    52:01
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři otáčí vývoj utkání a jdou si pro výhru! Calgary bylo čím dál pomalejší, takže se mu to nakonec vymstilo. Jacob Markström sice vyrazil střelu Thomase Chabota, ale kotouč pak zamířil mezi kruhy, kde byl volný CHRIS TIERNEY, který puk neprodleně poslal do odkryté klece. Asistence: Thomas Chabot, Mike Reilly.
    44:48 Josh NORRIS - 1:1
     
    44:48
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators poměrně rychle srovnávají a mohou usilovat o obrat! Brady Tkachuk nahodil kotouč za branku, kde ho vybojoval Jevgenij Dadonov a neprodleně ho naservíroval před branku, kde se k němu dostal JOSH NORRIS, který střelou z první překvapil Jacoba Markströma. Asistence: Jevgenij Dadonov.
    33:37 Mark GIORDANO - 0:1
     
    33:37
    Calgary právě vstřelilo branku!
    V tomto střetnutí nakonec otevírají skóre hosté! Sean Monahan udržel kotouč u hrazení a následně ho přihrál na modrou čáru, odkud pálil z první MARK GIORDANO. Ten svou střelou otřel kotouč o kalhoty Alexe Formentona, kvůli čemuž zamířil přesně do pravé šibenice. Velká smůla pro ottawského mladíka. Asistence: Sean Monahan, Dillon Dubé.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 45. Norris (Dadonov), 53. Tierney (Chabot, Reilly), 59. N. Zajcev (Zub, N. Paul) – 34. Giordano (Monahan, Dubé)


    Ottawa Senators: Gustavsson (A. Forsberg) – Chabot (A), N. Zajcev, Reilly, Zub, Wolanin, J. Brown – B. Tkachuk (A), Norris, Dadonov – Stützle, Tierney, Batherson – Dzingel, White, N. Paul (A) – Formenton, C. Bishop, Co. Brown.
    Calgary Flames: Markström (Rittich) – Giordano (C), R. Andersson, Hanifin, Ch. Tanev, Välimäki, N. Nestěrov – J. Gaudreau, Monahan (A), Dubé – M. Tkachuk, Backlund (A), Mangiapane – Lucic, E. Lindholm, S. Bennett – Rinaldo, D. Ryan, Leivo.

    Rozhodčí: Pollock, Meier – Cherrey, Nansen
    bahis siteleri