Ottawa – Calgary 3:1 (kon.) | Minnesota – Anaheim 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 5:2 (kon.)
Vancouver – Winnipeg 1:5 (kon.) | San Jose – Los Angeles 4:2 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
5:2 (2:1, 2:0, 1:1)
Buffalo Sabres
Čtvrtek 25.03.2021, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:35 Victor OLOFSSON - 5:2
     
    54:35
    Sabres právě vstřelili branku!
    VICTOR OLOFSSON se z trestného střílení nemýlil. Zamířil mezi betony brankáře Jarryho – 5:2.
    43:57 Sidney CROSBY - 5:1
     
    43:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    SIDNEY CROSBY hostům ukázal, jak samostatný únik zakončit! Kotouč poslal k tyčce po pravé ruce Tokarskiho a zvýšil na 5:1. Asistence: Jake Guentzel a Michael Matheson.
    39:36 Zach ASTON-REESE - 4:1
     
    39:36
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí skórují ve vlastním oslabení! Taylor Hall chtěl nahrát na modrou čáru Rasmusovi Dahlinovi. Tuhle přihrávku však vystihl Frédérick Gaudreau, který obraně Buffala pláchl a dojel až před branku. Místo zakončení ještě nahrál z druhé vlny najíždějícímu ZACHOVI ASTONOVI-REESEOVI a ten to měl do odkryté klece – 4:1. Asistence: Frédérick Gaudreau.
    37:29 John MARINO - 3:1
     
    37:29
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují na dvougólový rozdíl! Tučňáci dobře zabojovali za brankou soupeře, kde získali puk. Jared McCann ho pak poslal na pravý kruh, z jehož vrcholu se trefil ke vzdálenější tyčce obránce JOHN MARINO. Tokarski navíc moc neviděl přes clonícího Coltona Scevioura. Asistence: Jared McCann a Zach Aston-Reese.
    17:17 Rasmus DAHLIN - 2:1
     
    17:17
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté snižují! Po Staalově vyhraném buly posunul Taylor Hall puk na modrou čáru k Brandonovi Montourovi. Ten nahrál RASMUSOVI DAHLINOVI, který vystřelil a kotouč, jež se otřel o bránícího Rodriguese, zapadl mimo dosah lapačky brankáře Jarryho – 2:1. Asistence: Brandon Montour a Taylor Hall.
    15:44 Kris LETANG - 2:0
     
    15:44
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Teď už hosté inkasují! Sidney Crosby nahrával zpoza branky do ohně. Obránce Miller puk nešťastně tečoval přímo ke KRISOVI LETANGOVI a ten zblízka zvedl kotouč mimo dosah Tokarskiho – 2:0. Asistence: Sidney Crosby a Bryan Rust.
    07:36 Evan RODRIGUES - 1:0
     
    07:36
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Sabres propadli ve středním pásmu a domácí tak těžili z přesilové situace. Výborně ji vyřešil Sam Lafferty, jenž z levé strany našel před branku najíždějícího EVANA RODRIGUESE a ten už měl snadnou pozici. Asistence: Sam Lafferty a Mark Jankowski.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 8. Rodrigues (Lafferty, Jankowski), 16. Letang (Crosby, Rust), 38. Marino (McCann, Aston-Reese), 40. Aston-Reese (F. Gaudreau), 44. Crosby (Guentzel, Matheson) – 18. Dahlin (Montour, Hall), 55. Olofsson (TS)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), Dumoulin (A), Ceci, Matheson, Marino, M. Pettersson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Kapanen, McCann, Aston-Reese – Lafferty, Jankowski, Rodrigues – Angello, F. Gaudreau, Sceviour.
    Buffalo Sabres: Tokarski (Houser) – Ristolainen (A), Bryson, C. Miller, Dahlin, Montour, Jokiharju, Irwin – S. Reinhart (A), Cozens, Hall – Mittelstadt, E. Staal (A), Olofsson – Skinner, Lazar, Sheahan – Eakin, Asplund.

    Rozhodčí: Pochmara, Dunning – Smith, Suchánek

    Diváci: 2 800
    bahis siteleri