Boston – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Philadelphia – NY Rangers 3:8 (kon.) | Washington – New Jersey 4:3 (kon.)
Columbus – Carolina 3:4 (po pr.) | Ottawa – Toronto 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Buffalo 4:0 (kon.)
Minnesota – St. Louis 2:0 (kon.) | Chicago – Florida 3:0 (kon.) | Nashville – Detroit 7:1 (kon.)
Dallas – Tampa 4:3 (kon.) | Colorado – Vegas 5:1 (kon.)
konec
Washington Capitals
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
New Jersey Devils
Pátek 26.03.2021, 00:05 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:24
    Blackwood míří na střídačku a hosté hrají v šesti!
     
    57:21
    Zacha si nabruslil až do středu útočného pásma, odkud následně i vystřelil a jeho nebezpečnou střelu se Vaněčkovi podařilo vytěsnit svou lapačkou.
     
    52:26
    Washington navíc bude hrát přesilovou hru, protože je na dvě minuty za hákování vyloučen Sami Vatanen (NJD).
    52:06 Jevgenij KUZNĚCOV - 4:3
     
    52:06
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals opět okamžitě reagují i na třetí branku Devils! Schultz nahrával kotouč před bránu, kde jej skvěle tečoval JEVGENIJ KUZNĚCOV, který kotouč nasměroval do obránce Seversona, od kterého se už puk odrazil za záda Blackwooda. Asistence: Justin Schultz.
    51:04 Jesper BRATT - 3:3
     
    51:04
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey bleskově využívají přesilovou hru! JESPER BRATT si vyměnil puk se Smithem, který mu jej vrátil na pravou stranu a pohotová střela hostujícího útočníka poté skončila až za zády Vaněčka. Asistence: Trevor Smith, Pavel Zacha.
     
    50:38
    Tak tohle je hodně přísné vyloučení Jensena (WSH), jenž dostává dvě minuty za krosček a New Jersey si zahraje svou třetí přesilovou hru v utkání.
     
    48:51
    Merkley se dostal do zakončení z bezprostřední blízkosti, které se Vaněčkovi podařilo vytlačit ke své druhé tyči, kde se k puku dostal Malcev, který měl před sebou zcela prázdnou bránu, jenže ruský brankář nakonec domácí klec neuvěřitelně přestřelil!
    31:47 Jevgenij KUZNĚCOV - 3:2
     
    31:47
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals otáčejí stav utkání na svou stranu!!! Dillon nahrál na modrou Ovečkinovi, který následně najel do útoku, kde jeho ránu Blackwood ještě vyrazil, jenže ke kotouči se poté dostal JEVGENIJ KUZNĚCOV, kterému se už podařilo dostat puk do hostující klece. Asistence: Alexander Ovečkin, Brenden Dillon.
    27:15 Alexandr OVEČKIN - 2:2
     
    27:15
    Washington právě vstřelil branku!
    Nicméně Capitals mají opět připravenou bleskovou odpověď, když domácí zastavili New Jersey ještě v jeho obranném pásmu, kde následně Sprong nahrál ALEXANDRU OVEČKINOVI do jeho pozice a ruský sniper se ze svého oblíbeného místa opět nemýlil. Asistence: Daniel Sprong, John Carlson.
    26:20 Miles WOOD - 1:2
     
    26:20
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey se dostávají do vedení, když hosté šli do rychlého protiútoku, kde nakonec zkusil své štěstí se střelou z úhlu MILES WOOD a kotouč překvapivě prošel Vaněčkovi kolem jeho tyče, ikdyž na ní byl český brankář nalepený. Asistenec: Janne Kuokkanen, Damon Severson.
     
    18:15
    Jakub Vrána (WSH) putuje na dvě minuty na trestnou lavici, když podrazil jednoho z hostujících.
     
    14:51
    Po vyražené střele Subbana bylo před domácí bránou pořádně horko, kde se snažili ještě hosté dorážet a Vaněčka musel zastoupit i obránce Orlov, který též schytal pár ran.
     
    13:39
    Prvním domácím hráčem v utkání je veterán Zdeno Chára (WSH), který dostává dvě minuty za sekání.
     
    06:13
    Je tu první vyloučení v utkání, když si dvě minuty za hákování odsedí hostující Šarangovič (NJD), a Washington tak bude hrát první přesilovou hru v zápase.
    03:10 Dmitrij ORLOV - 1:1
     
    03:10
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals bleskově srovnávají stav utkání! DMITRIJ ORLOV dostal přihrávku na modrou čáru, odkud následně nahodil kotouč směrem na hostující klec, kde Blackwood absolutně nic neviděl a díky tomu nakonec puk skončil za jeho zády. Asistence: Justin Schultz, Daniel Sprong.
    01:28 Nick MERKLEY - 0:1
     
    01:28
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to byla obrovská chyba domácího brankáře Vaněčka, který chtěl kotouč přihrát svému obránci, jenže kotouč nakonec netrefil, a tak se k opuštěnému puku dostal hostující NICK MERKLEY, jenž ho poslal za domácího brankáře. Bez asistence.
     
    00:22
    Hosté se ihned usadili ve svém útočném pásmu a hned první střela orazítkovala tyč za zády Vaněčka, když si Šaraganovič najel před bránu a následně trefil konstrukci domácí klece.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 4. Orlov (J. Schultz, Sprong), 28. Ovečkin (Sprong, Carlson), 32. Kuzněcov (Ovečkin, Dillon), 53. Kuzněcov (J. Schultz) – 2. N. Merkley, 27. Wood (Kuokkanen, Severson), 52. Bratt (T. Smith, Zacha)


    Washington Capitals: Vaněček (Samsonov) – Carlson (A), Dillon, J. Schultz, Orlov, Jensen, Chára – Oshie, Kuzněcov, Ovečkin (C) – T. Wilson, Bäckström (A), J. Vrána – Sprong, Pánik, Sheary – Hathaway, Dowd, Hagelin.
    New Jersey Devils: Blackwood (Wedgewood) – Severson, T. Smith, P. K. Subban, D. Kulikov, Vatanen, R. Murray – Šarangovič, Zajac (A), Kuokkanen – Bratt, J. Hughes, Palmieri (A) – M. Malcev, Zacha, N. Merkley – Wood, M. McLeod, A. Johnsson.

    Rozhodčí: McIsaac, Blandina – Marquis, Nagy
    bahis siteleri