Boston – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Philadelphia – NY Rangers 3:8 (kon.) | Washington – New Jersey 4:3 (kon.)
Columbus – Carolina 3:4 (po pr.) | Ottawa – Toronto 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Buffalo 4:0 (kon.)
Minnesota – St. Louis 2:0 (kon.) | Chicago – Florida 3:0 (kon.) | Nashville – Detroit 7:1 (kon.)
Dallas – Tampa 4:3 (kon.) | Colorado – Vegas 5:1 (kon.)
po prodl.
Columbus Blue Jackets
3:4 (0:0, 1:2, 2:1 - 0:1)
Carolina Hurricanes
Pátek 26.03.2021, 00:05 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:26 Sebastian AHO - 3:4
     
    61:26
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté vítězí! Velkou zásluhu na rozhodující brance má Martin Nečas! Ten v obranném pásmu vystihl úmysl Roslovice, jemuž vypíchl puk a vydal se do samostatného úniku. Co se dalo, ještě udělal Zach Werenski, jenž se stačil s Nečasem vrátit a znemožnil mu pořádné zakončení. Český útočník Canes však zpoza branky ještě dokázal nahrát SEBASTIANOVI AHOVI a ten trefoval prázdnou klec. Asistence: Martin Nečas.
    59:44 Oliver BJORKSTRAND - 3:3
     
    59:44
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají 15,1 sekundy před koncem třetí třetiny! Seth Jones od modré čáry minul hostující branku. Odražený puk poslal Cam Atkinson zpět před brankoviště, kde ho za ležícího Nedljkovice dopravil OLIVER BJORKSTRAND! Foegele teď asi hodně lituje minuté prázdné branky soupeře. Asistence: Cam Atkinson a Sethl Jones.
    55:42 Nino NIEDERREITER - 2:3
     
    55:42
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté strhávají vedení na svou stranu! Po vyhraném buly se dostal puk k obránci Jaccobovi Slavinovi, který z levé strany vymyslel střílenou přihrávku, po níž na vzdálenější tyčce usměrnil kotouč do odkryté branky NINO NIEDERREITER – 2:3. Asistence: Jaccob Slavin a Dougie Hamilton.
    43:20 Cam ATKINSON - 2:2
     
    43:20
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nečas může litovat neproměněné šance, protože domácí vzápětí srovnali! Z pravé strany vystřelil CAM ATKINSON a puk zapadl až za záda Nedeljkovice, který nic neviděl přes clonícího Jennera. Navíc tam byla i teč od obránce. Asistence: Patrik Laine a Seth Jones.
    37:16 Martin NEČAS - 1:2
     
    37:16
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté strhávají vedení na svou stranu krásným gólem MARTINA NEČASE! Český útočník se dostal k puku na pravé straně útočného pásma. Zamířil s ním za branku, kterou v rychlosti obkroužil a zasunul kotouč za brankovou čáru. Korpisalo se nestačil dostatečně rychle přesunout od tyče k tyči – 1:2. Asistence: Andrej Svečnikov a Jake Bean.
    27:49 Cédric PAQUETTE - 1:1
     
    27:49
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté rychle vyrovnávají! Na modré čáře se dostal k puku Brady Skjei, jehož střela byla někde mezi kruhy zablokována. Volný kotouč si ale našel CÉDRIC PAQUETTE, který ho napálil za záda Korpisala – 1:1. Asistence: Brady Skjei a Steven Lorentz.
    27:03 Zach WERENSKI - 1:0
     
    27:03
    Columbus právě vstřelil branku!
    A právě domácí se dočkali! Rychlý protiútok táhl na levém křídle ZACH WERENSKI. Ten se snažil nahrávat spoluhráčům, ale puk se odrazil za branku. Tam si ho našel právě Werenski, jenž si ho vytáhl k brankové čáře a bekhendem z nulového úhlu ho s přispěním zásahu přesouvajícího se Nedeljkovice poslal do sítě. Asistence: Kevin Stenlund a Seth Jones.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 28. Werenski (Stenlund, S. Jones), 44. Atkinson (Laine, S. Jones), 60. Bjorkstrand (Atkinson, S. Jones) – 28. Paquette (Skjei, Lorentz), 38. Nečas (Svečnikov, Bean), 56. Niederreiter (Slavin, D. Hamilton), 62. Aho (Nečas)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – S. Jones, Werenski, D. Savard, Gavrikov, Del Zotto, Kukan – Laine, N. Foligno (C), Bjorkstrand – Atkinson (A), Roslovic, Domi – Stenlund, Riley Nash, Jenner (A) – Robinson, MacInnis, Matteau.
    Carolina Hurricanes: Nedeljkovic (Reimer) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Skjei, Bean, H. Fleury – Nečas, Aho, Niederreiter – Fast, J. Staal (C), Svečnikov – Foegele, Martinook (A), B. McGinn – Lorentz, Geekie, Paquette.

    Rozhodčí: St. Pierre, Dunning – Knorr, Fournier

    Diváci: 4033
    bahis siteleri