Boston – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Philadelphia – NY Rangers 3:8 (kon.) | Washington – New Jersey 4:3 (kon.)
Columbus – Carolina 3:4 (po pr.) | Ottawa – Toronto 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Buffalo 4:0 (kon.)
Minnesota – St. Louis 2:0 (kon.) | Chicago – Florida 3:0 (kon.) | Nashville – Detroit 7:1 (kon.)
Dallas – Tampa 4:3 (kon.) | Colorado – Vegas 5:1 (kon.)
po prodl.
Columbus Blue Jackets
3:4 (0:0, 1:2, 2:1 - 0:1)
Carolina Hurricanes
Pátek 26.03.2021, 00:05 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:26 Sebastian AHO - 3:4
     
    61:26
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté vítězí! Velkou zásluhu na rozhodující brance má Martin Nečas! Ten v obranném pásmu vystihl úmysl Roslovice, jemuž vypíchl puk a vydal se do samostatného úniku. Co se dalo, ještě udělal Zach Werenski, jenž se stačil s Nečasem vrátit a znemožnil mu pořádné zakončení. Český útočník Canes však zpoza branky ještě dokázal nahrát SEBASTIANOVI AHOVI a ten trefoval prázdnou klec. Asistence: Martin Nečas.
     
    60:46
    Roslovic se protlačil dopředu podél levého mantinelu a po jeho nahrávce minul zblízka branku Cam Atkinson!
    59:44 Oliver BJORKSTRAND - 3:3
     
    59:44
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají 15,1 sekundy před koncem třetí třetiny! Seth Jones od modré čáry minul hostující branku. Odražený puk poslal Cam Atkinson zpět před brankoviště, kde ho za ležícího Nedljkovice dopravil OLIVER BJORKSTRAND! Foegele teď asi hodně lituje minuté prázdné branky soupeře. Asistence: Cam Atkinson a Sethl Jones.
     
    59:06
    Seth Jones chyboval, když se nechal na útočné modré obrat o puk Warrenem Foegelem. Ten mohl jet sám na prázdnou branku, ale Jones ještě bojoval a křižoval ho. Útočník Caroliny se ho asi zalekl a od modré čáry minul opuštěnou klec!
     
    57:31
    Domácí si vyžádali oddechový čas. Korpisalo zůstává na střídačce!
    55:42 Nino NIEDERREITER - 2:3
     
    55:42
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté strhávají vedení na svou stranu! Po vyhraném buly se dostal puk k obránci Jaccobovi Slavinovi, který z levé strany vymyslel střílenou přihrávku, po níž na vzdálenější tyčce usměrnil kotouč do odkryté branky NINO NIEDERREITER – 2:3. Asistence: Jaccob Slavin a Dougie Hamilton.
     
    54:03
    Šance Canes! Nino Niederreiter před brankou z otočky neuklidil puk za Korpisala!
     
    48:37
    Max Domi se dostal do samostatného úniku na branku Caroliny! Udělal bekhendovou kličku, Nedeljkovic se však natáhl a útočník Columbusu puk poslal do jeho lapačky!
     
    47:09
    Tentokrát už Eric Robinson brankáře soupeře ohrozil. Před brankou si stáhl puk na bekhend a zakončoval do teploměru – tedy do prostoru mezi tělem a pravou rukou. Nedeljkovic tam ale kotouč udržel a uchránil tak svůj tým od pohromy! Následuje reklamní přestávka.
    43:20 Cam ATKINSON - 2:2
     
    43:20
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nečas může litovat neproměněné šance, protože domácí vzápětí srovnali! Z pravé strany vystřelil CAM ATKINSON a puk zapadl až za záda Nedeljkovice, který nic neviděl přes clonícího Jennera. Navíc tam byla i teč od obránce. Asistence: Patrik Laine a Seth Jones.
     
    42:47
    Martin Nečas projel mezi dvěma obránci a byl sám před Korpisalem! Udělal kličku do bekhendu, ovšem finský brankář Columbus zachránil!
     
    41:55
    Jake Bean zahákoval před branku najíždějícího Stenlunda. To znamená další přesilovku pro domácí!
     
    39:36
    Foligno nakonec odešel z ledu po svých, také on ale zamířil rovnou do šaten. Hostující Foegele je za svůj zákrok vyloučen.
     
    38:00
    Martin Nečas mohl skórovat podruhé v rozmezí pár desítek sekund! Kotouč mu přeskočil hokejku před prázdnou brankou!
    37:16 Martin NEČAS - 1:2
     
    37:16
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté strhávají vedení na svou stranu krásným gólem MARTINA NEČASE! Český útočník se dostal k puku na pravé straně útočného pásma. Zamířil s ním za branku, kterou v rychlosti obkroužil a zasunul kotouč za brankovou čáru. Korpisalo se nestačil dostatečně rychle přesunout od tyče k tyči – 1:2. Asistence: Andrej Svečnikov a Jake Bean.
     
    34:00
    Dougie Hamilton v dobré šanci. Z pravé strany mířil k bližší tyčce, ovšem Korpisalo tento prostor včas ucpal!
    27:49 Cédric PAQUETTE - 1:1
     
    27:49
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté rychle vyrovnávají! Na modré čáře se dostal k puku Brady Skjei, jehož střela byla někde mezi kruhy zablokována. Volný kotouč si ale našel CÉDRIC PAQUETTE, který ho napálil za záda Korpisala – 1:1. Asistence: Brady Skjei a Steven Lorentz.
    27:03 Zach WERENSKI - 1:0
     
    27:03
    Columbus právě vstřelil branku!
    A právě domácí se dočkali! Rychlý protiútok táhl na levém křídle ZACH WERENSKI. Ten se snažil nahrávat spoluhráčům, ale puk se odrazil za branku. Tam si ho našel právě Werenski, jenž si ho vytáhl k brankové čáře a bekhendem z nulového úhlu ho s přispěním zásahu přesouvajícího se Nedeljkovice poslal do sítě. Asistence: Kevin Stenlund a Seth Jones.
     
    23:10
    Neskutečné! Max Domi si s pukem vybruslil na osu a svou střelou zápěstím trefil tyčku po levé ruce brankáře Nedeljkovice! Tomu tedy musí zvonit v uších.
     
    22:08
    Po nahrávce zpoza branky se ocitl ve velké šanci Oliver Bjorkstrand. Ten nastřelil tyčku hostující svatyně!
    20:57 Divoký úvod druhé třetiny.
     
    20:57
    Šance na obou stranách! Po střele Jaccoba Slavina si vytáhl volný puk před branku Jesper Fast, který ho chtěl zasunout za brankovou čáru, ale v tomu mu v poslední chvíli zabránil levý beton Korpisala. Hned poté se dostali ke slovu domácí. Nejprve najížděl z pravé strany na branku Jake Roslovic, který ji minul. Poté dostal nabídku před odkrytou klec Cam Atkinson, jenž však přestřelil!
     
    17:03
    Ve vlastním oslabení pláchl obraně Caroliny Eric Robinson. Zkusil bekhendovou kličku, kterou Alex Nedeljkovic vystihl a pokryl!
     
    15:59
    Nick Foligno podrazil Bradyho Skjeie a odchází na trestnou lavici. Síly na ledě se na 40 sekund vyrovnají.
     
    15:30
    Cam Atkinson dostal přihrávku na pravý kruh. Mířil těsně vedle bližšího horního růžku!
     
    14:39
    Jordan Staal je vyloučen za nedovolené bránění. Hostující kapitán natlačil Kevina Stenlunda na brankáře Korpisala.
     
    09:03
    Poměrně dlouho se hrálo při výhodě Caroliny. Až teď je hra přerušena. Na trestnou lavici jde Dean Kukan.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 28. Werenski (Stenlund, S. Jones), 44. Atkinson (Laine, S. Jones), 60. Bjorkstrand (Atkinson, S. Jones) – 28. Paquette (Skjei, Lorentz), 38. Nečas (Svečnikov, Bean), 56. Niederreiter (Slavin, D. Hamilton), 62. Aho (Nečas)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – S. Jones, Werenski, D. Savard, Gavrikov, Del Zotto, Kukan – Laine, N. Foligno (C), Bjorkstrand – Atkinson (A), Roslovic, Domi – Stenlund, Riley Nash, Jenner (A) – Robinson, MacInnis, Matteau.
    Carolina Hurricanes: Nedeljkovic (Reimer) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Skjei, Bean, H. Fleury – Nečas, Aho, Niederreiter – Fast, J. Staal (C), Svečnikov – Foegele, Martinook (A), B. McGinn – Lorentz, Geekie, Paquette.

    Rozhodčí: St. Pierre, Dunning – Knorr, Fournier

    Diváci: 4033
    bahis siteleri