Černá Hora – Bosna 2:2 (kon.)
konec
Černá Hora
2:2 (0:0)
Bosna a Hercegovina
Pondělí 29.03.2021, 18:00 • DG Arena Lješkopolje (Podgorica) • Kvalifikace ME U21 • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (20:00:52)
     
    Kvalifikační duel o postup na mistrovství Evropy hráčů do 21 let mezi Černou Horou a Bosnou a Hercegovinou skončil nerozhodným výsledkem 2:2.

    K vidění dva zcela odlišné poločasy. V tom prvním oba celky spoléhali především na defenzivu a výsledkem byla skutečnost, že do kabin odcházely za bezbrankového stavu, ačkoli oba jednou nastřelily brankovou konstrukci.

    Druhé dějství bylo o poznání útočnější. Vše rozjel smolný vlastní gól domácího Nikoly Krstoviće, z něhož se ale Černohorci rychle vzpamatovali a v 56. minutě vyrovnali. I v tomto případě se jednalo o vlastní gól, který si vstřelil Adrian Leon Barišić. Hosté neotáleli a o dvě minuty později vzali vedení zpět zásluhou trefy Ivana Bašiće. Svěřenci kouče Draškoviće ale odmítli porážku, v 68. minutě upravil na konečných 2:2 Andrija Ražnatović skvěle provedeným lobem.
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 2:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 16:19.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Střídání v týmu Bosna a Hercegovina: ze hřiště odchází Milan Savić, přichází David Čavić.
     
    90+3
    V závěru střetnutí ještě jedna žlutá karta, tentokráte do řad domácích. Ivan Bojović ve skluzu trefil Mašiće bez snahy hrát míč, arbitr San neměl jinou možnost.
     
    90+3
    Poslední útok táhl po levé straně Srdjan Krstović. Utekl svému osobnímu strážci, ale centr mu vůbec nevyšel, balón poslal do rukavic brankáře.
     
    90+2
    Za zmaření slibného protiútoku inkasoval kartónek žluté barvy Jusuf Gazibegović. Pravý bek tahal Pešukiće za dres tak dlouho, až ho povalil na trávník.
     
    90+1
    Nechybělo moc, aby Nikola Krstović napravil zaváhání, kdy si po rohovém kopu srazil balón do vlastní brány. Z pravé strany si naskočil na centr, hlavou poslal míč těsně vedle pravé tyče.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    89
    Tentokráte přenesl hru Ilić a vedl si výrazně lépe než spoluhráč před malým okamžikem. Gazibegović míč zpracoval, ale v souboji jeden na jednoho neuspěl proti Babićovi.
     
    88
    Přenesení hry Mašićovi hrubě nevyšlo. Adresátem byl nejspíše Milan Savić, křídelník však neměl možnost na vysoko letící míč doskočit.
     
    87
    Alen Mašić vybojoval na svou osobu nedovolený zákrok. O standardní situaci ale nemůže být řeč, ke střetu totiž došlo na obranné polovině Bosny.
     
    86
    První střelecký pokus Bašiće zblokoval Rakonjac, ten druhý již mířil na bránu. Popović toho moc neviděl, ale měl štěstí, kulatý nesmysl mířil na střed. Nadvakrát jej zpacifikoval.
     
    85
    Begić podcenil rychlostní schopnosti Iliće. Míč mu poslal za paty, kolega nedokázal včas zastavit pohyb. Novým majitelem balónu se stal Drešaj.
     
    84
    Střídání v týmu Černá Hora: ze hřiště odchází Omar Sarif Sijarić, přichází Ivan Bojović.
     
    83
    Hráči Bosny a Hercegoviny zvyšují tempo. Z levého křídla navedl balón na střed Milan Savić, pokusem na bližší tyč těsně minul cílové zařízení.
     
    82
    S ubráněním rychlého brejku pomohl domácím obráncům Popović. Včas vyběhl z brankové čáry a před sprintujícím Mašićem odpálil kulatý nesmysl na útočnou polovinu.

    Milan Huppert

    Branky: 56. Barišić (vla.), 68. Ražnatović – 49. N. Krstović (vla.), 58. Bašić

    Karty:   23. Janjić (CHO), 36. Milić (CHO), 90+3. Bojović (CHO) – 39. Šehić (BSN), 78. I. Savić (BSN), 90+2. Gazibegović (BSN)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 2:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 16:19.
    Černá Hora: Popović – Milić (58. Drešaj), Obradović, Babić, Ražnatović – Brnović, Matanović (46. S. Krstović), Janjić (57. Rakonjac) – Pešukić (C), Striković (46. N. Krstović), Sijarić (84. Bojović).
    Náhradníci: Ivezić – Ćetković, Drešaj, N. Krstović, S. Krstović, Latković, Rakonjac, Vukotić.

    Bosna a Hercegovina: Aljakanović – Gazibegović, I. Savić, Barišić, Šehić (46. Bašić) – Dokanović (C), Santrač (46. Ilić) – M. Savić (90+4. Čavić), Hasić (72. Begić), Dedić – Mehanović (46. Mašić).
    Náhradníci: Kanurić – Bašić, Begić, Čavić, Drljo, Ilić, Kujundžić, Kvakić, Mašić.

    Rozhodčí: San – Erni, Zürcher (SUI)
    bahis siteleri