Černá Hora – Bosna 2:2 (kon.)
konec
Černá Hora
2:2 (0:0)
Bosna a Hercegovina
Pondělí 29.03.2021, 18:00 • DG Arena Lješkopolje (Podgorica) • Kvalifikace ME U21 • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný pondělní podvečer! Vítám vás při sledování kvalifikace na mistrovství Evropy hráčů do 21 let, u zápasu mezi Černou Horou a Bosnou a Hercegovinou.
     
    Černá Hora

    Černá Hora rozhodně nepatří mezi mužstva, která by patřila ve skupině F mezi favority. Bylo by velkým překvapením, pokud by Černohorci zvládli postoupit na úkor Italů, Švédů nebo Irů, kteří patří mezi největší favority. Příliš optimismu do žil nevlévá ani kvalifikace na letošní mistrovství Evropy, které se koná v těchto dnech. Svěřenci kouče Draškoviće byli nalosováni do skupiny 6 a v šestičlenné skupině obsadili poslední místo se ziskem sedmi bodů.
     
    Bosna a Hercegovina

    Ani junioři Bosny a Hercegoviny nepatří k favoritům skupiny, ale v jejich případě by nebylo zase tak velkým překvapením, pokud by urvali alespoň druhé místo. Velmi dobře si počínali v kvalifikaci na probíhající evropský šampionát, kde obsadili třetí místo s odstupem dvou bodů na Belgičany. Právě tuto reprezentaci v závěrečném skupinovém klání porazili a tím pádem jí vyřadili z účasti na Euru, který Belgii utekl o jediný bod. Bosna by určitě ráda přivítala podobných výsledků více, nečeká ji ale nic jednoduchého.
     
    Úvodní sestavy:

    Černá Hora: Popović – Milić, Obradović, Babić, Ražnatović – Brnović, Matanović, Janjić – Pešukić (C), Striković, Sijarić.
    Náhradníci: Ivezić – Ćetković, Drešaj, N. Krstović, S. Krstović, Latković, Rakonjac, Vukotić.

    Bosna a Hercegovina: Aljakanović – Gazibegović, Savić, Barišić, Šehić – Dokanović (C), Santrač – Savić, Hasić, Dedić – Mehanović.
    Náhradníci: Kanurić – Bašić, Begić, Čavić, Drljo, Ilić, Kujundžić, Kvakić, Mašić.

    Rozhodčí: San – Erni, Zürcher (SUI).
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních červených dresech. Také hosté v prvním kvalifikačním střetnutí vsadili na klasiku, hrají v bílém.
     
    3
    První akce patřila fotbalistům Černé Hory, kteří rozhodně nejsou favority. Dlouhý nákop vymyslel Brnović, ale Striković si neporadil se zpracováním.
     
    4
    Velké zaváhání vyrobil bosenský bek Gazibegović, který přemýšlel co udělá ještě před tím, než balón zpracoval. Ten mu následně podjel pod levou nohou.
     
    5
    Fotbalisté v bílých dresech přesunuli kombinaci na útočnou polovinu. Více volného prostoru využil k centru Hasić, avšak našel pouze hlavu Babiće.
     
    6
    Premiérový rohový kop utkání budou rozehrávat hosté. Výborně si počínal Savić, jenž pod tlakem dvou protihráčů napálil nastavenou nohu Miliće, od níž míč doskákal mimo hrací plochu.
     
    7
    Exekuce rohového kopu se chopil Hasić. Výborně zareagoval gólman Popović, jenž vystartoval z brankové čáry a kulatý nesmysl vyboxoval do bezpečí.
     
    8
    Brnović přiběhl do souboje s Barišićem příliš pozdě. Ve skluzu už trefil pouze protihráče, nikoliv balón. Jasný faul, který rozhodčí nepřehlédl.
     
    9
    Středopolař a kapitán v jedné osobě Dokanović hledal za obranu nabíhajícího Mehanoviće. Opět skvěle vyběhl Popović, ten míč odkopl do zámezí.
     
    10
    Defenzivní povinnosti si na jedničku splnil Babić. Zkřížil cestu unikajícímu Dedićovi po levé lajně, čistým skluzem odjel i s míčem za postranní čáru.
     
    11
    Ofenzivní prohřešek byl odpískán Savićovi, který si podle mínění rozhodčího pomohl v souboji s Matanovićem loktem. Faulující hodně protestoval, ale výrok pochopitelně nezměnil.
     
    12
    Roh si vyzkouší rovněž hráči Černé Hory. Standardku v této podobě vybojoval Sijarić, pravé křídlo chytře nastřelilo blokujícího Šehiće.
     
    13
    Ani domácí ovšem centr od rohového praporku nepřetavili v gól. Obradović sice vyskočil hodně vysoko, ale bránící Gazibegović se vyšplhal ještě výše.
     
    14
    Akce domácích ještě pokračovala a stoper Babić byl kousek od vedoucího gólu! Naskočil si na centr Miliće z pravé strany, balón nasměroval do pravé tyčky.
    14. Babić hlavičkoval do tyče
     
    15
    Obrovské zaváhání vyrobil gólman Aljakanović. Bosenský strážce svatyně vyběhl mimo šestnáctku, ale podcenil vysoký odraz míče a měl co dělat, aby v záklonu odklidil míč před Strikovićem alespoň do autu.
     
    16
    Čitelnou rozehrávku pravého beka a křídla Bosny přečetl stoper Obradović. Vystartoval proti Savićovi, jehož odstavil od míče čistým způsobem.
     
    17
    Odkop gólmana prodloužil Matanović za sebe a domácí rázem utíkali ve dvou proti dvěma obráncům. Možná škoda, že si kapitán Pešukić netroufl na kličku, ale hrál dozadu na záložníky.
     
    18
    Zatím překvapivě jsou aktivnějším týmem domácí fotbalisté. V jejich pohybu je vidět větší chuť. Zdá se, že Bosna soupeře trošku podcenila.
     
    19
    Útočník Sijarić si už připravoval balón ke střele, ale v posledním okamžiku jej zastavil hvizd čárového rozhodčího. Mimo dění hry Janjić podrazil Santrače.
     
    20
    Hráči v červených dresech rychle vybojovali balón zpátky do své moci a rychle přesunuli kombinaci na vlastní útočnou polovinu.
     
    21
    Útok po pravé straně nebyl úspěšný. Striković si narazil se Sijarićem, ale následně nedokázal kličkou obelstít pozičně dobře postaveného Saviće.
     
    22
    Bosna málem udeřila z rychlého protiútoku. Do něj vystartoval Mehanović a Gazibegović ho našel přesným nákopem, ale útočníka zradilo zpracování.
     
    23
    Po hlavičkovém střetu zůstal ne zemi ležet Šehić. Podle hlavního arbitra Sana byl faulován, provinil se černohorský křídelník Sijarić.
     
    23
    První žlutou kartu střetnutí obdržel Nikola Janjić, Střední záložník šel do skluzu, ale měl smůlu, že jako první trefil kotníky soka Santrače.
     
    25
    Centr z levé strany bez problémů stáhl ze vzduchu do rukavic gólman Aljakanović. Rychlým výhozem vyslal do brejku Dediće, ten neuspěl v souboji s Ražnatovićem.
     
    26
    Pozornost brankáře Popoviće prověřil střelou z hranice šestnáctky Savić. Razance dobrá, ale střela šla přímo na střed. Snadná práce pro gólmana.
     
    27
    Akce pokračovala bosenským rohovým kopem. Tradiční rozehrávač Hasić našel hlavu stopera Barišiće, který ale zakončoval v mírném záklonu nad bránu.
     
    28
    Nedovolený zákrok převedl pár metrů za vlastním pokutovým územím Dokanović. Rozhodčí v tomto případě nechává karty v kapse.
     
    29
    Mizerně zahraná standardka v podání Strikoviće, který podkopl balón až příliš, kulatý nesmysl přeletěl všechny fotbalisty čekajících v pokutovém území.
     
    30
    Parádní střelu vyprodukoval Šehić! Skákající balón trefil kousek za šestnáctkou přímým nártem a div, že nepřelomil břevno. Bosnu dělilo od gólu pár centimetrů.
    30. Šehić vypálil dělovku do břevna
     
    31
    Tentokráte vyvinul snahu zakončit Mehanović. Ale k útočníkovi se rychle stáhl babić, jenž ve skluzu odpálil míč do zámezí z pod kopaček soka.
     
    32
    Domácí kapitán Pešukić obelstil kličkou do středu Šehiće, za nějž ovšem výborně zaskočil Gazibegović. S ním už si křídelník neporadil.
     
    33
    Dlouhý balón za obranu pohlídal Barišić. V době, kdy na něj nepříjemně začal dotírat Sijarić, si pomohl malou domů s gólmanem.
     
    34
    Na polovině hřiště došlo k nedovolenému zákroku v podání Brnoviće. Středopolař nestihl včas zastavit pohyb a v rychlosti sestřelil Saviće na zem.
     
    35
    Do hry nohama byl zapojen i domácí brankář Popović. Jedním dotekem balón zpracoval, tím druhým ho vrátil na útočnou polovinu.
     
    36
    Druhým potrestaným domácím hráčem se stal levý obránce Bogdan Milić. V plném běhu zastavil Hasiće podražením, nebylo co řešit.
     
    37
    Pešukić sám vybojoval roh, který bleskově rozehrál. Centroval na přední tyč, kde viděl nabíhajícího Sijariće, avšak ještě před ním úspěšně zasáhl Šehić.
     
    38
    Obradović dlouho váhal s rozehrávkou, pod tlak jej dostalo duo presujících fotbalistů. Stoper volil nahrávku gólmanovi, Popović odpálil balón mimo hrací plochu.
     
    39
    Žlutá karta přichází i do hostujících řad. Eldar Šehić nezachytil pohyb Janjiće, jehož stáhl k zemi. Levý obránce moc dobře věděl, co bude následovat.
     
    40
    Favorizovaní hosté přesunuli kombinační hru na útočnou polovinu. Dlouho ovšem netrvala, neboť na trávníku po jednom ze soubojů zůstal ležet Milić a Santrač sportovně zakopl balón.
     
    41
    Snaha založit rychlý protiútok nebyla úspěšná. Babić viděl Strikoviće, jenže přecenil jeho rychlostní schopnosti, křídelník dostihl míč za postranní čárou.
     
    42
    Útočný faul vrací kulatý nesmysl do držení bosenských fotbalistů. Savić si tělem výborně pokryl míč, Janjić jej atakoval nedovoleným způsobem.
     
    43
    Těžko říct, co nyní kapitán Dokanović zamýšlel udělat. Míč totiž z poloviny hřiště poslal přímo do rukavic gólmana, který po celou dobu stál pozorně na brankové čáře.
     
    44
    Přenesení hry v podání Hasiće nemělo chybu. U levé lajny si Dedić balón zpracoval do prsa, načež zklidnil hru zpětným pasem na Barišiće.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jednu minutu.
     
    45+1
    Levý obránce Ražnatović trestuhodně promáchl centr zleva, jenž vyslal do šestnáctky Šehić. Bek měl štěstí, že Savić s jeho zaváháním nepočítal a míč složitě zpracoval až mimo hrací plochu.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    První poločas utkání mezi Černou Horou a Bosnou a Hercegovinou gól nepřinesl. Ze začátku měli překvapivě více ze hry domácí, kteří měli svou doposud největší šanci ve 14. minutě, ale stoper Babić hlavičkoval jenom do tyče. Favorizovaná Bosna postupně přebrala iniciativu hry na svou stranu a i ona jednou orazítkovala brankovou konstrukci. Jmenovitě Šehić, jenž tvrdou střelou levačkou napálil břevno. Druhé dějství je otevřené na obě strany, klíčovým faktorem může být první gól.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:01.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Bosna a Hercegovina: ze hřiště odchází Stefan Santrač, přichází Jovan Ilić.
    Střídání v týmu Bosna a Hercegovina: ze hřiště odchází Elvis Mehanović, přichází Anes Mašić.
    Střídání v týmu Bosna a Hercegovina: ze hřiště odchází Eldar Šehić, přichází Ivan Bašić.
    Střídání v týmu Černá Hora: ze hřiště odchází Vuk Striković, přichází Nikola Krstović.
    Střídání v týmu Černá Hora: ze hřiště odchází Marko Matanović, přichází Srdjan Krstović.
     
    47
    Oba trenéři udělali pro druhý poločas změny v původní sestavě. Trenér Bosny poslal do utkání tři nové tváře, domácí dvě. Výkop patří domácím.
     
    48
    Do šance spěchal nově příchozí Anes Mašić, jenž obdržel průnikovou nahrávku od Hasiće. Dobře vystartoval gólman Popović, jenž ve skluzu byl u míče jako první.
     
    49
    Bosna právě vstřelila branku!
    Parádní start favorita do druhého dějství, důležitý první gól jde na jeho konto! Centr od rohového praporku si našel Gazibegović, ale jeho hlavička nešla mezi tři tyče. Šťastně ale trefil NIKOLU KRSTOVIĆE, který nedokázal zareagovat dostatečně rychle a kulatý nesmysl si srazil vlastní brány.
    49. Nikola KRSTOVIĆ vlastní - 0:1
     
    51
    Velká komplikace pro Černou Horu, která do této doby hrála dobře a mohla pomýšlet na body. To samozřejmě může i nyní, ale bude muset vstřelit minimálně jeden gól.
     
    52
    Fotbalisté v bílých dresech navíc zřejmě nebudou tolik pospíchat do útoku, naopak lze přepokládat jejich častější kombinace kolem středového kruhu.
     
    53
    S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Nikola Krstović. Smolař z před pár minut ale zaváhání nenapravil, dalekonosný projektil poslal vysoko nad bránu.
     
    54
    Fotbalisté v červených dresech nic nevzdávají. Autové vhazování rozehrál Milič nakrátko, následný centr Brnoviće proletěl těsně nad hlavou Sijariće.
     
    55
    Středopolař Dokanović si narazil balón s Ilićem, následovala nahrávka po lajně na Hasiće. Ten dostihl kulatý nesmysl za postranní čárou.
     
    56
    Černá Hora právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné, vlastní gól přichází i na druhé straně! ADRIAN LEON BARIŠIĆ si je moc dobře vědom, že situaci mohl vyřešit lépe. Nebyl nikým atakovaný, přesto centr z levé strany poslal pravačkou mimo dosah gólmana Aljakanoviće.
    56. Adrian Leon BARIŠIĆ vlastní - 1:1
     
    57
    Střídání v týmu Černá Hora: ze hřiště odchází Nikola Janjić, přichází Marko Rakonjac.
     
    58
    Střídání v týmu Černá Hora: ze hřiště odchází Bogdan Milić, přichází Jonathan Drešaj.
     
    58
    Bosna právě vstřelila branku!
    Radost Černohorců z vyrovnání neměla dlouhého trvání. IVAN BAŠIĆ obdržel nahrávku do vnitra pokutového území, kličkou do protipohybu obelstil Obradoviće a ve skluzu propasíroval balón za záda padajícího brankáře.
    58. Ivan BAŠIĆ - 1:2
     
    60
    Opatrná hra z prvního poločasu je pryč. Tři góly v rozmezí devíti minut hovoří za vše, ve zbylé půl hodině se podle všeho máme na co těšit.
     
    61
    Na útočnou polovinu přemístili kombinaci domácí hráči. Ve finále akce centroval z pravé strany Drešaj, Srdjan Krstović hlavičkoval v záklonu nepřesně.
     
    62
    Milan Savić po pravé lajně pronikl až do pokutového území. Z prakticky nulového úhlu zkusil překvapit brankáře, ale balón napálil nad břevno.
     
    63
    Přblížit Bosnu vítězství chtěl Alen Mašić. První klička proti Babićovi mu vyšla, ale zasekávačka proti Obradovićovi už nikoliv. Stoper vzápětí odkopl míč do bezpečí.
     
    64
    Sám proti třem protihráčům měl Nikola Krstović malou šanci na úspěch. Přesto srdnatě zabojoval, o míč přišel v souboji s druhým konkurentem.
     
    65
    Postavení mimo hru odpískáno hostujícímu mužstvu. Bašić nastartoval motory příliš brzy, v době pasu Dokanoviće byl za posledním obráncem.
     
    66
    Hasić si na středu hřiště výborně pokryl balón a z dvaceti metrů natáhl ke střele. Technické zakončení proletělo těsně vedle pravé tyčky.
     
    67
    Ofsajd i na druhé straně. Útočník Nikola Krstović se nestihl vrátit s Gazibegovićem a hra byla přerušena, protože se zapojil do hlavičkového souboje.
     
    68
    Černá Hora právě vstřelila branku!
    Parádní individuální akce ANDRIJI RAŽNATOVIĆE vedla k vyrovnání na 2:2! Levý obránce si hodil balón kolem Saviće a oběhl jej z druhé strany, načež z hranice šestnáctky přehodil vyběhnuvšího gólmana, cestě míče do sítě pomohla i levé tyčka.
    68. Andrija RAŽNATOVIĆ - 2:2
     
    70
    Za zmínku stojí, že k vidění byli doposud tři střely na bránu, přičemž padli již čtyři góly. To je dáno především faktem, že dva góly si hráči vstřelili do vlastní brány.
     
    71
    Na trávníku zůstává ležet Ajdin Hasić, s nímž to nevypadá vůbec dobře. Po střetu s Ražnatovićem se drží za pravou nohu, do hry musí i nosítka.
     
    72
    Střídání v týmu Bosna a Hercegovina: ze hřiště odchází Ajdin Hasić, přichází Amar Begić.
     
    73
    Amar Begić po svém nástupu okamžitě rozjel akci středem hřiště. Po pravé lajně rozběhl Mašiće, zakončení z úhlu rozvlnilo boční síť.
     
    74
    Dobou práci odvedl Ilić. Nejenže udržel kulatý nesmysl ve hře, ale ještě zvládl nastřelit Rakonjace a vybojovat tak pro Bosnu rohový kop.
     
    75
    Proti nákopu Obradoviće vystoupil Gazibegović. Pravý bek se tělem dostal před pasivně stojícího Srdjana Krstoviće, míč vrátil na útočnou polovinu.
     
    76
    Útočný faul odpískán Mašičovi. Forvard sledoval pouze balón, a když se ohnal při snaze začít sprint, tak omylem trefil do obličeje Ražnatoviće.
     
    77
    Přetažený centr z levé strany vracel do ohně Milan Savić. Adresátem byl Alen Mašić, jehož ovšem stoperská dvojice udržela na uzdě.
     
    78
    Žlutá kata míří na konto Igora Saviće. Bosenský stoper musel faulovat Srdjana Krstoviće, který vložil tělo před soka a mířil do nebezpečné příležitosti.
     
    79
    Kličkovaná Milana Saviće neměla dlouhého trvání. Křídelník ztroskotal hned na prvním protihráči ze tří, následně se tento fotbalista dopustil útočného prohřešku.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Remíza by vzhledem k průběhu střetnutí byla spravedlivým výsledkem, ale oba celky potřebují vzhledem k nabité skupině vítězství.
     
    81
    Akce Černohorců začíná u brankáře. Popović obloučkem našel beka Ražnatoviće, ten po lajně viděl Brnoviće. Bránící Dokanović ve skluzu poslal míč do zámezí.
     
    82
    S ubráněním rychlého brejku pomohl domácím obráncům Popović. Včas vyběhl z brankové čáry a před sprintujícím Mašićem odpálil kulatý nesmysl na útočnou polovinu.
     
    83
    Hráči Bosny a Hercegoviny zvyšují tempo. Z levého křídla navedl balón na střed Milan Savić, pokusem na bližší tyč těsně minul cílové zařízení.
     
    84
    Střídání v týmu Černá Hora: ze hřiště odchází Omar Sarif Sijarić, přichází Ivan Bojović.
     
    85
    Begić podcenil rychlostní schopnosti Iliće. Míč mu poslal za paty, kolega nedokázal včas zastavit pohyb. Novým majitelem balónu se stal Drešaj.
     
    86
    První střelecký pokus Bašiće zblokoval Rakonjac, ten druhý již mířil na bránu. Popović toho moc neviděl, ale měl štěstí, kulatý nesmysl mířil na střed. Nadvakrát jej zpacifikoval.
     
    87
    Alen Mašić vybojoval na svou osobu nedovolený zákrok. O standardní situaci ale nemůže být řeč, ke střetu totiž došlo na obranné polovině Bosny.
     
    88
    Přenesení hry Mašićovi hrubě nevyšlo. Adresátem byl nejspíše Milan Savić, křídelník však neměl možnost na vysoko letící míč doskočit.
     
    89
    Tentokráte přenesl hru Ilić a vedl si výrazně lépe než spoluhráč před malým okamžikem. Gazibegović míč zpracoval, ale v souboji jeden na jednoho neuspěl proti Babićovi.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    90+1
    Nechybělo moc, aby Nikola Krstović napravil zaváhání, kdy si po rohovém kopu srazil balón do vlastní brány. Z pravé strany si naskočil na centr, hlavou poslal míč těsně vedle pravé tyče.
     
    90+2
    Za zmaření slibného protiútoku inkasoval kartónek žluté barvy Jusuf Gazibegović. Pravý bek tahal Pešukiće za dres tak dlouho, až ho povalil na trávník.
     
    90+3
    Poslední útok táhl po levé straně Srdjan Krstović. Utekl svému osobnímu strážci, ale centr mu vůbec nevyšel, balón poslal do rukavic brankáře.
     
    90+3
    V závěru střetnutí ještě jedna žlutá karta, tentokráte do řad domácích. Ivan Bojović ve skluzu trefil Mašiće bez snahy hrát míč, arbitr San neměl jinou možnost.
     
    90+4
    Střídání v týmu Bosna a Hercegovina: ze hřiště odchází Milan Savić, přichází David Čavić.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 2:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 16:19.
     
    Kvalifikační duel o postup na mistrovství Evropy hráčů do 21 let mezi Černou Horou a Bosnou a Hercegovinou skončil nerozhodným výsledkem 2:2.

    K vidění dva zcela odlišné poločasy. V tom prvním oba celky spoléhali především na defenzivu a výsledkem byla skutečnost, že do kabin odcházely za bezbrankového stavu, ačkoli oba jednou nastřelily brankovou konstrukci.

    Druhé dějství bylo o poznání útočnější. Vše rozjel smolný vlastní gól domácího Nikoly Krstoviće, z něhož se ale Černohorci rychle vzpamatovali a v 56. minutě vyrovnali. I v tomto případě se jednalo o vlastní gól, který si vstřelil Adrian Leon Barišić. Hosté neotáleli a o dvě minuty později vzali vedení zpět zásluhou trefy Ivana Bašiće. Svěřenci kouče Draškoviće ale odmítli porážku, v 68. minutě upravil na konečných 2:2 Andrija Ražnatović skvěle provedeným lobem.
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (20:00:52)

    Milan Huppert

    Branky: 56. Barišić (vla.), 68. Ražnatović – 49. N. Krstović (vla.), 58. Bašić

    Karty:   23. Janjić (CHO), 36. Milić (CHO), 90+3. Bojović (CHO) – 39. Šehić (BSN), 78. I. Savić (BSN), 90+2. Gazibegović (BSN)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 2:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 16:19.
    Černá Hora: Popović – Milić (58. Drešaj), Obradović, Babić, Ražnatović – Brnović, Matanović (46. S. Krstović), Janjić (57. Rakonjac) – Pešukić (C), Striković (46. N. Krstović), Sijarić (84. Bojović).
    Náhradníci: Ivezić – Ćetković, Drešaj, N. Krstović, S. Krstović, Latković, Rakonjac, Vukotić.

    Bosna a Hercegovina: Aljakanović – Gazibegović, I. Savić, Barišić, Šehić (46. Bašić) – Dokanović (C), Santrač (46. Ilić) – M. Savić (90+4. Čavić), Hasić (72. Begić), Dedić – Mehanović (46. Mašić).
    Náhradníci: Kanurić – Bašić, Begić, Čavić, Drljo, Ilić, Kujundžić, Kvakić, Mašić.

    Rozhodčí: San – Erni, Zürcher (SUI)
    bahis siteleri