New Jersey – Washington 1:2 (po pr.) | Winnipeg – Toronto 1:2 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Calgary 3:2 (kon.)
Colorado – St. Louis 3:2 (kon.) | Anaheim – Arizona 2:4 (kon.) | Los Angeles – San Jose 0:3 (kon.)
Boston – Pittsburgh 7:5 (kon.) | Tampa – Detroit 2:1 (kon.) | Nashville – Chicago 3:0 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
Calgary Flames
Sobota 03.04.2021, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:01 Connor MCDAVID - 3:2
     
    47:01
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilovka a domácí celek jde do vedení. Rychle po vhazování vypálil CONNOR MCDAVID a jeho rána propadla hostujícímu brankáři až za brankovou čáru. Asistence: Leon Draisaitl.
    31:29 Dominik KAHUN - 2:2
     
    31:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace do prázdné branky a je srovnáno na 2:2. Kailer Yamamoto mohl zakončovat, ale ještě předložil puk před odkrytou část branky, kde byl připravený a v pohodě zakončující DOMINIK KAHUN. Edmonton nyní vyšachoval obranu soupeře. Asistence: Kailer Yamamoto a Ethan Bear.
    25:25 Matthew TKACHUK - 1:2
     
    25:25
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hostující celek si bere vedení zpět, MATTHEW TKACHUK se dostal do brejku z trestné lavice. Od spoluhráče přijal žabičku, dostal se před branku a bekhedovým blafákem nedal brankáři šanci. Asistence: Sean Monahan a Sam Bennett.
    21:19 Ryan NUGENT-HOPKINS - 1:1
     
    21:19
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí celek nyní proměnil přesilovku, a tak srovnává stav zápasu. První střelu vyrazil brankář, hra pokračovala dál a na dorážku byl krátký, rychlou střelou se prezentoval RYAN NUGENT-HOPKINS. Asistence: Leon Draisaitl.
    12:23 Michael STONE - 0:1
     
    12:23
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Pasivněji hrající hostující celek se dostává v tomto zápase do vedení, střelou od modré čáry se prosazuje MICHAEL STONE. Spoluhráč clonil před brankou, takže gólman měl zakrytý výhled. Asistence: Andrew Mangiapane a Milan Lucic.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 22. Nugent-Hopkins (Draisaitl), 32. Kahun (Yamamoto, Bear), 48. McDavid (Draisaitl) – 13. Mi. Stone (Mangiapane, Lucic), 26. M. Tkachuk (Monahan, S. Bennett)


    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Nurse, Barrie, Lagesson, A. Larsson, K. Russell, Bear – Nugent-Hopkins, McDavid, Puljujärvi – Kahun, Draisaitl, Yamamoto – J. Archibald, Haas, Kassian – D. Shore, Khaira, Chiasson.
    Calgary Flames: Markström (Rittich) – Giordano, R. Andersson, Hanifin, Ch. Tanev, Mi. Stone, Välimäki – M. Tkachuk, E. Lindholm, Mangiapane – J. Gaudreau, Monahan, B. Ritchie – Nordström, Backlund, S. Bennett – Lucic, D. Ryan, Leivo.

    Rozhodčí: Markovic, Pollock – Toomey, Murchison
    bahis siteleri