New Jersey – Washington 1:2 (po pr.) | Winnipeg – Toronto 1:2 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Calgary 3:2 (kon.)
Colorado – St. Louis 3:2 (kon.) | Anaheim – Arizona 2:4 (kon.) | Los Angeles – San Jose 0:3 (kon.)
Boston – Pittsburgh 7:5 (kon.) | Tampa – Detroit 2:1 (kon.) | Nashville – Chicago 3:0 (kon.)
konec
Boston Bruins
7:5 (0:1, 5:2, 2:2)
Pittsburgh Penguins
Sobota 03.04.2021, 19:08 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:59 Brad MARCHAND - 7:5
     
    58:59
    Bruins právě vstřelili branku!
    Sidney Crosby nezvládl přihrávku na modrou čáru, a tak Charlie Coyle přejel do středního pásma, odkud trefil BRAD MARCHAND prázdnou branku. Čepice už létají na ledovou plochu a je rozhodnuto! Asistence: Charlie Coyle a Charlie McAvoy.
    58:45 Sidney CROSBY - 6:5
     
    58:45
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Branka v oslabení a navíc se znovu tečí vedení Bruins! Jaroslav Halák se musí pod maskou červenat, SIDNEY CROSBY spíše přihrával před branku, ale kotouč si našel cestičku mezi betony slovenského brankáře. Asistence: Jake Guentzel.
    53:28 David PASTRŇÁK - 6:4
     
    53:28
    Bruins právě vstřelili branku!
    Asi definitivní zlom zápasu, Bruins znovu odskakují do dvoubrankového vedení! Michael Matheson nezvládl souboj, čímž pustil soupeře do přečíslení. Nick Ritchie našel DAVIDA PASTRŇÁKA, jenž zamířil přesně do odkryté části branky – 6:4. Asistence: Nick Ritchie.
    44:38 Cody CECI - 5:4
     
    44:38
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A je to znovu o jedinou trefu! Mark Jankowski přihrál do levého kruhu, kde si kotouč chvíli podržel CODY CECI, jenž následně Haláka propálil u první tyče – 5:4. Asistence: Mark Jankowski a Sam Lafferty.
    39:41 Brad MARCHAND - 5:3
     
    39:41
    Bruins právě vstřelili branku!
    A ještě jedna branka, tentokrát je gólem do kabiny! Po vhazování si mezi kruhy najel BRAD MARCHAND, který převzal kotouč a přesně zamířil k levé tyči! Tučňáci doslova zaspali závěr druhé periody a prohrávají o dva zásahy! Asistence: Charlie McAvoy a Patrice Bergeron.
    38:29 David KREJČÍ - 4:3
     
    38:29
    Bruins právě vstřelili branku!
    Také Bruins využívají početní výhodu a v bláznivém střetnutí se vracejí do vedení! David Pastrňák přihrál na modrou čáru, odkud DAVIDA KREJČÍHO vybídl lahůdkovou nahrávkou Brad Marchand. Český útočník pak jen nastavil hůl a usměrnil kotouč za brankovou čáru. Asistence: Brad Marchand a David Pastrňák.
    34:56 Brad MARCHAND - 3:3
     
    34:56
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je znovu vyrovnáno! Nepovedenou střelu od modré čáry našel za brankou Matt Grzelcyk, který vyjel do pravého kruhu, odkud našel BRADA MARCHANDA, jenž si roztáhl Caseye DeSmitha a zamířil přesně. Asistence: Matt Grzelcyk a Charlie McAvoy.
    25:11 Jared MCCANN - 2:3
     
    25:11
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci rozebrali Medvědy do posledního šroubku a jsou znovu ve vedení! Sidney Crosby našel před brankou Jakea Guentzela, který zadovkou našel JAREDA MCCANNA, jenž zamířil do odkryté branky. Tohle Jaroslav Halák rozhodně chytit nemohl – 2:3. Asistence: Jake Guentzel a Sidney Crosby.
    22:45 Jake GUENTZEL - 2:2
     
    22:45
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je velmi rychle znovu vyrovnáno! Sidney Crosby vyhrál vhazování a puk mu o mantinel vrátil Brian Dumoulin. Kapitán Pens objel branku a přihrál do levého kruhu, odkud Haláka propálil JAKE GUENTZEL – 2:2. Asistence: Sidney Crosby a Brian Dumoulin.
    20:45 David PASTRŇÁK - 2:1
     
    20:45
    Bruins právě vstřelili branku!
    Pasta přerušuje sérii tří utkání bez vstřeleného gólu, navíc Krejčí má pětistou asistence v NHL! z vrcholu prvého kruhu vystřelil David Krejčí, jehož pokus vyrazil Casey DeSmith k DAVIDU PASTRŇÁKOVI, jenž měl snadnou úlohu! Medvědi velmi rychle otáčí stav zápasu na svou stranu – 2:1. Asistence: Nick Ritchie a David Krejčí.
    20:11 Patrice BERGERON - 1:1
     
    20:11
    Bruins právě vstřelili branku!
    Raketový vstup Bruins do prostřední dvacetiminutovky! Craig Smith se zpoza branky cpal do brankoviště a kotouč se odrazil k PATRICI BERGERONOVI, který zamířil přesně a vyrovnal na 1:1. Bez asistence.
    03:24 Mark JANKOWSKI - 0:1
     
    03:24
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Mark Jankowski vyhrál vhazování v útočném pásmu a od mantinelu to vyzkoušel Michael Matheson. Jeho nahození tečoval MARK JANOWSKI a poté ještě Charlie Coyle, a tak Jaroslav Halák nestihl už reagovat. Tohle je velmi nešťastná situace pro Boston – 0:1! Asistence: Mark Jankowski.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 21. Bergeron, 21. Pastrňák (N. Ritchie, Krejčí), 35. Marchand (Grzelcyk, McAvoy), 39. Krejčí (Marchand, Pastrňák), 40. Marchand (McAvoy, Bergeron), 54. Pastrňák (N. Ritchie), 59. Marchand (Coyle, McAvoy) – 4. Jankowski (Matheson), 23. Guentzel (Crosby, Dumoulin), 26. McCann (Guentzel, Crosby), 45. Ceci (Jankowski, Lafferty), 59. Crosby (Guentzel)


    Boston Bruins: Halák (Vladař) – McAvoy, Grzelcyk, Kampfer, J. Zbořil, Clifton, Tinordi – C. Smith, Bergeron (C), Marchand (A) – Pastrňák, Krejčí (A), N. Ritchie – Coyle, Kuraly, Bjork – Senyshyn, Studnicka, Frederic.
    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Lagacé) – Letang (A), Dumoulin (A), Ceci, Matheson, Marino, M. Pettersson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Rodrigues, McCann, Zucker – B. Tanev, F. Gaudreau, Aston-Reese – Angello, Jankowski, Lafferty.

    Rozhodčí: Hebert, Pochmara – Suchánek, Gibbons

    Diváci: 2 191
    bahis siteleri