Getafe – Cádiz 0:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Alavés 0:0 (kon.) | Eibar – Levante 0:1 (kon.)
Real Madrid – Barcelona 2:1 (kon.)
konec
Real Madrid
2:1 (2:0)
FC Barcelona
Sobota 10.04.2021, 21:00 • Alfredo di Stéfano Stadium (Madrid) • Španělská LaLiga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Dobrý večer u dlouho očekávaného zápasu, který možná rozhodně o tom, kdo nakonec získal titul v LaLize! V rámci 30. kola je totiž na programu El Clásico, kde na sebe samozřejmě narazí Real Madrid a Barcelona. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Real Madrid CF
    Real Madrid se nachází ve skvělé fazóně, díky čemuž by určitě mohl myslet na skalp svého odvěkého rivala. I přesto se však v tabulce LaLigy nachází za Barcelonou, na kterou ztrácí dva body, takže v případě dnešní výhry se před ní může dostat na druhé místo. Již jsem zmiňoval aktuální formu, která je velmi dobrá. Bílý balet totiž neprohrál již dvanáct zápasů za sebou, deset z nich navíc dotáhl do vítězného konce. Madrid je tak úspěšný i v Lize mistrů, kde výborně zahájil čtvrtfinále, protože Liverpoolu uštědřil porážku 3:1. Dnes tak na to bude chtít navázat proti dalšímu velkému soupeři.

    Poslední tři utkání
    Real Madrid vs. Liverpool – 3:1
    Real Madrid vs. Eibar – 2:0
    Celta Vigo vs. Real Madrid – 1:3
     
    FC Barcelona
    Barcelona hraje také velice dobře, i když se jí začalo dařit až po vypadnutí z Ligy mistrů, kde v osmifinále nestačila na PSG. Katalánci ale určitě nevzdávají boj o španělský titul, protože na vedoucí Atlético už ztrácí jen tři body, které dnes mohou v případě výhry dohnat. Dnešní hosté se pyšní šňůrou devíti zápasů bez porážky, sedm z nich navíc ovládli, aktuálně vyhráli třikrát za sebou, a to když porazili Huescu, Sociedad a Valladolid. Real Madrid je ale mnohem tvrdší oříšek, tak uvidíme, jak si s ním Barcelona poradí.

    Poslední tři utkání
    Barcelona vs. Valladolid – 1:0
    Sociedad vs. Barcelona – 1:6
    Barcelona vs. Huesca – 4:1
    Už se to blíží!
     
    Úvodní sestavy:

    Real Madrid CF: Courtois – L. Vázquez, Militao, Nacho Fernández, F. Mendy – Modrić, Casemiro, Kroos – Valverde, Benzema (C), Vinícius Júnior.
    Náhradníci: Lunin, Altube – Asensio, Isco, Rodrygo, M. Díaz, Odriozola Arzallus, Marcelo.

    FC Barcelona: ter Stegen – Mingueza, R. Araújo, Lenglet – Dest, S. Busquets, F. de Jong, Alba – Messi (C), Pedri – O. Dembèlé.
    Náhradníci: Tenas, Peña – Piqué, Griezmann, Puig, Braithwaite, Firpo, Roberto, Trincão, Umtiti, Moriba, Pjanić.

    Rozhodčí: Gil – Cebrián, De Francisco.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní výkop patří fotbalistům Barcelony, kteří však mají problémy s rozehrávkou, protože míč málem získal Luka Modrić. Nakonec ho ale nezkrotil.
     
    2
    Lionel Messi už se dostal k míči, první dotyk se mu však příliš nepovedl, protože ho Casemiro dostal pod tlak a donutil ho tak ke zpětnému pasu.
     
    3
    Katalánci zatím soupeři vůbec nepůjčili míč a pomalu kombinují kolem půlící čáry. Zatím samozřejmě nemusí nikam spěchat.
     
    4
    Nakonec přišel pokus o první zakončení, protože Ousmane Dembèlé si hledal míč za obranou, ale vzdušný pas byl příliš dlouhý, takže skončil jen v rukavicích Thibauta Courtoise.
     
    5
    Hosté jsou opravdu hodně vysunutí, díky tomu mohl zkusit balón získat Lionel Messi, který ale Casemira nakonec fauloval.
     
    6
    Ferland Mendy měl spoustu prostoru k zachycení nepřesného přenesení hry Barcelony, avšak svou hlavou poslal míč jen za pomezní čáru, takže hosté pořád mohou kombinovat.
     
    7
    Katalánci vedli útok přes levou stranu, kde po nákopu Jordiho Alby získali aut, po kterém se však Real Madrid bez problémů osvobodil.
     
    8
    Sergiño Dest si velmi dobře vyměnil míč se spoluhráčem, nakonec mu ale utekl až ke Casemirovi, který si ho pohlídal tělem a nakonec si vynutil faul.
     
    9
    Na levé straně z pohledu Realu se na malém prostoru odehrál hromadný souboj, který do vítězného konce dotáhli hráči Barcelony.
     
    10
    Thibaut Courtois se musel poprvé činit! Lionel Messi měl totiž spoustu prostoru před pokutovým územím, nakonec tak na levé straně uvolnil Jordiho Albu, který před bránou hledal Ousmana Dembèlého, ale belgický gólman k němu míč nepustil!
     
    11
    Bílý balet byl poprvé nebezpečný z rohového kopu, který samozřejmě rozehrál Toni Kroos, ale zakončení nepřišlo, přičemž nakonec jeden z obránců uklidil míč nůžkami.
     
    12
    Luka Modrić se toho nebál, do Pedriho najel prudkým skluzem, ale žádný pozitivní výsledek z toho nezískal, jelikož mu hlavní sudí odpískal nedovolený zákrok.
     
    13
    Vinícius Júnior si přenáší formu z Ligy mistrů i do tohoto utkání, protože si už hledal prostor k zakončení v pokutovém územím, ale přes tři protihráče se nakonec nedostal.
     
    14
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Bílý balet je zatím poněkud pasivnější, i přesto se však dostává do vedení! Pěknou akci přes pravou stranu zakončil přihrávkou před branku Lucas Vázquez, který sice nepřihrál KARIMU BENZEMOVI úplně ideálně, ale ten vyřešil to velmi elegantně, protože Marca-Andrého ter Stegena překvapil patičkou k bližší pravé tyči. Asistence: Lucas Vázquez.
     
    16
    Barcelona se samozřejmě s tímto stavem nehodlá smířit, Lionel Messi tak už vymýšlel centr na hlavu Ousmana Dembèlého, kterému ale nebylo dovoleno zakončení ani tentokrát.
     
    17
    Éder Militao nakonec vystihl jednu z přihrávek soupeře a míč vzduchem poslal co nejdál od brány, Real Madrid však moc času na odpočinek nedostane.
     
    18
    Barcelona ukazuje svou sílu, protože opět nebezpečně pronikala přes hranu vápna, avšak Pedri možná zbytečně přenechával míč francouzskému útočníkovi, který to úplně nečekal, kvůli čemuž z toho nic nebylo.
     
    19
    Toni Kroos si kousek od šestnáctky pomohl nedovoleným zákrokem, takže do domácího vápna následně letěl centr. Clément Lenglet si však pomohl útočným faulem, k zakončení se navíc ani nedostal.
     
    20
    Máme za sebou prvních dvacet minut, po kterých tedy platí těsné vedení domácího celku. Ten zatím zvládá obranu velmi dobře, po celou dobu zápasu to však platit nemusí.
     
    21
    Bílý balet po dlouhé době může kombinovat na vlastní polovině, směrem dopředu samozřejmě příliš nespěchá, protože si po náročné defenzivě potřebuje odpočinout.
     
    22
    Casemiro je dnes velmi často faulován, i když ani tentokrát to nebylo od Sergia Busquetse nic extra tvrdého. Míč však mají každopádně domácí.
     
    23
    Pedri bude prvním hráčem utkání oceněný žlutou kartou, který přišlápl nohu Casemira, který ho už obcházel.
     
    24
    Karim Benzema si vzal na starost přímý kop z dobré vzdálenosti, přímé zakončení se mu ale vůbec nepovedlo, protože letělo několik metrů nad horní tyč.
     
    25
    Madrid občas soupeři nabídne spoustu prostoru před svou šestnáctkou, nyní toho zkusil využít Frenkie de Jong, který byl však na poslední chvíli zatlačen mimo střelecký úhel.
     
    26
    Vinícius Júnior při protiútoku velmi šikovně obhodil Oscara Minguezu, následně ještě musel obejít Ronalda Araúja, což se mu sice nepovedlo, avšak hráč hostů fauloval a navíc si vysloužil žlutou kartu.
     
    28
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Bílý balet už vede o dva góly, i když TONI KROOS měl obrovské štěstí! Jeho rána se totiž od zad Sergiña Desta odrazila zcela mimo dosah barcelonského gólmana, úspěšně nestačil zareagovat ani Jordi Alba, který na brankové čáře srazil míč jen do vlastní sítě.
     
    30
    Real pořád brání naprosto ukázkově, díky čemuž může podnikat další protiútok, při kterém upadl Vinícius Júnior v pokutovém území, ale penaltu si nevysloužil.
     
    31
    Katalánci už by určitě měli začít trochu spěchat, protože dvoubrankové manko se určitě nebude dotahovat snadno. Pořád navíc nenašli úspěšný recept přes obranu soupeře.
     
    32
    Ferland Mendy vystihl nebezpečný pas na levou stranu. Následně lehce zariskoval v souboji s Frenkiem de Jongem, který ale nakonec fauloval.
     
    33
    Clément Lenglet se při kombinace vydává docela dost dopředu, nic ale nevymyslel, protože kolem něj ihned začali kroužit dva protihráči.
     
    34
    Frenkie de Jong si šikovně našel prostor na hraně vápna, mohl tak rychlým naražením uvolnit Lionela Messiho, kterému ale nebyla dovolena střela ani tentokrát.
     
    35
    Mohlo už být prakticky rozhodnuto, Kataláncům však tentokrát pomohla tyčka! Vinícius Júnior výborně přehodil všechny tři obránce soupeře, díky čemuž mohl pálit Federico Valverde, jehož rána po teči Clémenta Lengleta zamířila do tyče, Marc-André ter Stegen pak zlikvidoval dorážku Lucase Vázqueze!
     
    36
    Real Madrid je skoro při každém útoku aspoň trochu nebezpečný, což ale neplatí o Barceloně. Ferland Mendy totiž vystihl další průnikový pas.
     
    37
    Ousmane Dembèlé při pokusu o kličku totálně zaspal, protože s míčem naběhl přímo do Viníciuse Júniora, který tedy úspěšně pomáhá i při defenzivě.
     
    38
    Sergio Busquets a Lucas Vázquez se nepříjemně střetli, oba tak musí být ošetřováni. Videorozhodčí přitom aspoň prozkoumá sporný moment, protože Ousmane Dembèlé upadl v pokutovém území po kontaktu s Ferlandem Mendym.
     
    40
    Luka Modrić při pokusu o volej lehce trefil do obličeje Jordiho Albu, nic silného to ale nebylo, Chorvat se tak protihráči omluvil a můžeme pokračovat.
     
    41
    Sergiño Dest se vydal podpořit ofenzivu přes pravou stranu, odkud ale zase nedokázal přesně přihrát, takže se domácí bez problémů osvobodili odkopem.
     
    42
    Domácí už chtějí dohrát poločas v co největším klidu, míč tak drží co nejdál od své brány, nechtějí se o nic zbytečně strachovat.
     
    43
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Lucas Vázquez, přichází Álvaro Odriozola Arzallus.
     
    44
    Barcelona je směrem dopředu pořád hodně opatrná, případný inkasovaný gól by totiž nejspíš byl posledním hřebíčkem do rakve.
     
    45
    Clément Lenglet se tentokrát vysunul až k pokutovému území, odkud centroval před bránu, ale jeho přihrávky neměla oči, takže zakončení ani nepřipadalo v úvahu.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty.
     
    45+2
    Tak pozor, i na domácí straně už zvoní branková konstrukce! Lionel Messi se málem prosadil přímo z rohového kopu, ale míč nakonec zatočil jen do vzdálenější tyče!
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:03.
     
    Máme za sebou první poločas letošního prvního El Clásica, ve kterém jednoznačně dominoval Real Madrid. Míč sice na kopačkách častěji drželi fotbalisté Barcelony, ale za celých 45 minut nenašli cestu přes pevnou domácí obranu. Bílému baletu se to naopak povedlo rovnou dvakrát, jako první se po šikovné patičce prosadil Karim Benzema, na což navázal gólem z přímého kopu Toni Kroos. Real Madrid tak do druhé poloviny zápasu bude nastupovat v mnohem lepší pozici.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergiño Dest, přichází Antoine Griezmann.
     
    47
    Vinícius Júnior výborně vypíchl míč na levé straně a hned s ním uháněl dopředu, ale obránci se k němu tentokrát stihli stáhnout a nic mu nedovolili.
     
    48
    Clément Lenglet opravdu často pomáhá s útočením, nyní před brankou uvolnil Lionela Messiho, který ale z bezprostřední blízkosti napálil jen jednoho z beků.
     
    49
    Spolupráce francouzské dvojice ve službách Barcelony nepřinesla ani střelu, protože Ousmane Dembèlé svým centrem našel pouze hlavu obránci, takže Antoine Griezmann zakončovat nemohl.
     
    50
    Ousmane Dembèlé rozehrál rohový kop rovnou nadvakrát, přičemž na druhý pokus směřoval míč na Sergia Busquetse, který to ale vůbec nečekal, takže mu utekl mimo pokutové území.
     
    51
    Marc-André ter Stegen vyběhl daleko ze své brány proti nakopnutému míči, což se vyplatilo, protože jinak by byl u míče první Karim Benzema.
     
    52
    Álvaro Odriozola Arzallus po svém příchodu nepodává vůbec špatný výkon, na pravé straně totiž i pod tlakem dokázal odcentrovat, avšak našel pouze rukavice gólmana.
     
    53
    Bílý balet je pořád nebezpečný hlavně z rychlým protiútoků, další zakončil střelou z dálky Toni Kroos, ale ten tentokrát mířil jen vysoko nad.
     
    54
    Lionel Messi svým nákopem hledal Frenkieho de Jonga, který ale balón dostal dva kroky před sebe, kvůli čemuž na něj nemohl dosáhnout.
     
    55
    V Madridu aktuálně platí velmi náročné podmínky, protože hustě prší a k tomu navíc opravdu hodně fouká. Ani jednomu týmu to tak určitě příliš neprospívá.
     
    56
    Antoine Griezmann byl určitě soupeři mohl nadělat nějaké potíže, protože se po přihrávce dostal k zakončení, které však bylo nepřesné a navíc se francouzský útočník ještě nacházel v ofsajdu.
     
    57
    Karim Benzema vzal veškerou zodpovědnost na sebe, prostě se mu na středu hřiště nechtělo kombinovat, takže vypálil z velké dálky, ale mířil jen hodně vysoko.
     
    58
    Luka Modrić je od druhého poločasu mnohem zataženější, protože operuje zejména na hraně pokutového území, kde nyní uklidil další přihrávku soupeře.
     
    60
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Katalánci snižují přesně třicet minut před koncem základní hrací doby a bude to tedy ještě hodně zajímavé! Jordi Alba na levé straně vymyslel výborný míč do šestnáctky, kde ho přenechal Antoine Griezmann, díky čemuž se dostal až k volnému OSCARU MINGUEZOVI, kterému se volej nepovedla úplně ideálně, ale stejně to stačilo k překonání Thibauta Courtoise. Asistence: Jordi Alba.
     
    61
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Federico Valverde, přichází Marco Asensio.
     
    62
    Real Madrid se po inkasované brance nezatáhl do obranné ulity, protože si jistým náskokem není vůbec jistý, takže se snaží ještě skórovat. Krátký nátlak ale nepřinesl střelu mezi tyče.
     
    63
    Katalánci jsou na koni, už mohlo být i srovnáno! Lionel Messi se totiž velmi šikovně dostal do střelecké pozice, ale jeho pokus byl sražen vysoko do vzduchu!
     
    65
    Lionel Messi měl k dispozici přímý kop z dobré vzdálenosti, takže to samozřejmě zkusil, avšak trefil se jen do vyskakující zdi.
     
    66
    Bílý balet se v posledních minutách prakticky jenom brání, což sice zvládá, ale z velkými obtížemi. Barcelona se totiž každým okamžikem dostává do nebezpečnější pozice.
     
    66
    Vinícius Júnior pokračuje ve své aktivitě, tentokrát se dostal před celou obranu soupeře, ale následně se špatně rozhodl, protože přihrávka na Karima Benzemu neprošla!
     
    67
    Clément Lenglet byl při souboji s protihráčem příliš tvrdý, Vinícius Júnior šel navíc na zem dost ochotně, takže rozhodčí odpískal nedovolený zákrok.
     
    68
    Velký zmatek byl i přes brankou hostů, kde se o zakončení usilovali Vinícius Júnior a Karim Benzema, ale kvůli obráncům na brankové čáře nakonec nevypálili.
     
    69
    Nacho Fernández chce samozřejmě dát najevo svou sílu, se zákrokem na Lionela Messiho to ale přehnal, protože si vysloužil žlutou kartu a navíc daroval soupeři nebezpečnou standardku.
     
    70
    Lionel Messi při přímých kopech dává do střel moc málo síly, protože i tentokrát skončil míč na zdi. Jdeme tak do poslední dvacetiminutovky.
     
    71
    Oscar Mingueza je sice stoper, ale nyní se mohl prosadit již podruhé v zápase, avšak z velkého úhlu nakonec neposlal míč ani mezi tři tyče.
     
    72
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Ronald Araújo, přichází Ilaix Moriba.
     
    72
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Karim Benzema, přichází Mariano Díaz.
     
    72
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Toni Kroos, přichází Isco.
     
    72
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Vinícius Júnior, přichází Marcelo.
     
    74
    Marcelo určitě pozvedne obranu svého týmu, protože je plný energie, hned tak zablokoval centr Ousmana Dembèlého.
     
    75
    Hosté se mohli po čtvrthodině znovu prosadit, protože Ilaix Moriba si našel prostor k zakončení hlavičkou, které se mu však příliš nepovedlo, protože mířilo přímo do náruče Thibauta Courtoise!
     
    76
    Álvaro Odriozola Arzallus dost neočekávaně prověřil z velkého úhlu Marca-Andrého ter Stegena, protože se jeho centr točil pod horní tyč, ale německý brankář stačil zareagovat!
     
    77
    Hraje se v hodně vysokém tempu, protože každou chvíli pozorujeme nějakou příležitost. Čtvrtý gól dnešního utkání tak může padnout naprosto kdykoliv.
     
    78
    Hlavní rozhodčí má nějaké problémy se svou výbavou, musí tak na chvíli přerušit hru, určitě pak ale prodlouží nastavení.
     
    80
    Hlavní sudí už vyřešil své problémy, hru ale pro změnu zdržuje Lionel Messi, který si nasazuje suchý dres. Hra ale pokračuje bez něj.
     
    81
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Ousmane Dembèlé, přichází Martin Braithwaite.
     
    81
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Pedri, přichází Trincão.
     
    82
    Isco zatím v zápase nebyl moc vidět, nyní se ale zničehonic dostal k zakončení z hrany pokutového území, ale mířil jen příliš vysoko.
     
    83
    Jordi Alba výborně získal míč po špatném zpracování soupeře, ale obhození brankáře se mu to nepovedlo. Balón následně zkoušel získat ještě Martin Braithwaite, kterého ale zatahal za dres Ferland Mendy, který ale dle sudího nefauloval!
     
    85
    Jordi Alba je ještě za své poznámky odměněn žlutou kartou.
     
    86
    Kataláncům už opravdu dochází čas, protože do konce základní hrací doby už mají jen čtyři minuty. Pak se určitě bude konat nějaké nastavení, ale hosté už nemají času nazbyt.
     
    87
    Marcelo svým autem vystavil spoluhráče docela zbytečně do těžké pozice, domácí tak nakonec museli uklidit míč mimo hrací plochu.
     
    88
    Real Madrid úspěšné drží soupeře na jeho polovině, Barcelona nyní bude vhazovat kousek od vlastního rohového praporku.
     
    89
    Casemiro šel proti Lionelu Messimu dost tvrdým skluzem, kterému se argentinský hráč nedokázal vyhnout, takže brazilský záložník se musí smířit se žlutou kartou.
     
    90
    Bílý balet hraje v posledních minutách hodně tvrdě, což se mu vymstilo! Casemiro totiž šlápl přímo na nohu Oscara Minguezy, takže je i druhá žlutá karta naprosto zasloužená!
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    90+1
    Lionel Messi samozřejmě i tentokrát pálil z přímého kopu, ale dnes očividně nehraje v největší pohodě, protože ani tentokrát neposlal míč mezi tři tyče.
     
    90+2
    Ilaix Moriba opravdu pozvedl ofenzivu svého týmu, protože je dost aktivní. Tentokrát tak pálil z hranice pokutového území, ale mířil jen nad horní tyč.
     
    90+3
    Marcelo to mohl zničehonic definitivně rozhodnout, protože sebral míč jednomu z obránců a mířil tak sám na brankáře, ale protihráč se stačil vrátit a nakonec mu vyrazil míč od kopačky!
     
    90+4
    Tak teď při domácím celku stáli všichni fotbaloví bohové! V posledních sekundách utkání se totiž rozezněla branková konstrukce po střele Ilaixe Moriby, následně ještě dorážel Marc-André ter Stegen, který podpořil ofenzivu, ale trefil se jen do obránce!
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Real Madrid ovládl třetí El Clásico za sebou! Dnes zvítězil zejména díky povedené první půlhodině zápasu, kdy vsítil oba své góly, čímž si v konečném součtu zajistil výhru. Nejprve se elegantní patičkou prosadil Karim Benzema, o chvíli později pak díky šťastnému odrazu skóroval Toni Kroos. Bílý balet pak po zbytek duelu velmi dobře bránil náskok, který Barcelona dokázala jen snížit díky brance Oscara Minguezy. Katalánci však od vyrovnání nebyli vůbec daleko, protože v poslední minutě nastavení za Thibautem Courtoisem zvonila tyč, ale ta domácímu týmu nesebrala plný bodový zisk.
     
    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:8. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 16:10.
     
    To už je ode mě z dnešního nejzajímavějšího zápasu vše. Děkuji Vám za pozornost a budu se na Vás těšit u dalších přenosů z LaLigy. (23:01:46)

    Lukáš Mihal

    Branky: 14. Benzema (L. Vázquez), 28. Kroos – 60. Mingueza (Alba)

    Karty:   69. Nacho Fernández (REA), 89. Casemiro (REA) – 23. Pedri (BAR), 26. R. Araújo (BAR), 85. Alba (BAR)   90. Casemiro (REA)


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:8. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 16:10.
    Real Madrid: Courtois – L. Vázquez (43. Odriozola Arzallus), Militao, Nacho Fernández, F. Mendy – Modrić, Casemiro, Kroos (72. Isco) – Valverde (61. Asensio), Benzema (C) (72. M. Díaz), Vinícius Júnior (72. Marcelo).
    Náhradníci: Lunin, Altube – Asensio, Isco, Rodrygo, M. Díaz, Odriozola Arzallus, Marcelo.

    FC Barcelona: ter Stegen – Mingueza, R. Araújo (72. Moriba), Lenglet – Dest (46. Griezmann), S. Busquets, F. de Jong, Alba – Messi (C), Pedri (81. Trincão) – O. Dembèlé (81. Braithwaite).
    Náhradníci: Tenas, Peña – Piqué, Griezmann, Puig, Braithwaite, Firpo, Roberto, Trincão, Umtiti, Moriba, Pjanić.

    Rozhodčí: Gil – Cebrián, De Francisco
    bahis siteleri