Inter – Cagliari 1:0 (kon.) | Juventus – Janov 3:1 (kon.) | Sampdoria – Neapol 0:2 (kon.)
Hellas Verona – Lazio 0:1 (kon.) | AS Řím – Bologna 1:0 (kon.) | Fiorentina – Atalanta BC 2:3 (kon.)
konec
Hellas Verona
0:1 (0:0)
S. S. Lazio
Neděle 11.04.2021, 15:00 • Stadio Marc'Antonio Bentegodi (Verona) • Italská Serie A • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (17:05:16)
     
    Lazio Řím v dramatickém souboji 30. kola italské Serie A zvítězilo na půdě Hellasu Verona nejtěsnějším možným rozdílem 1:0 gólem v nastaveném čase.

    Mírný favorit střetnutí si první velkou příležitost vybojoval ve 24. minutě, kdy Ciro Immobile tvrdou střelou orazítkoval pravou tyčku. V úvodu druhé půle se už Římané dočkali vedoucího gólu, pěknou individuální akci přetavil v gól Felipe Caicedo, ale jeho zásah byl kvůli loktu v obličeji následně odvolán. Střetnutí směřovalo k bezbrankové remíze, kterou ale odmítl ve druhé nastavené minutě základní hrací doby Sergej Milinković-Savić, jenž umístil hlavičku k pravé tyči mimo dosah Silvestriho a rozhodl tak o třech bodech pro hostující celek.

    Svěřenci kouče Inzaghiho si pojistili šestou příčku, městskému rivalovi AS odskočili na rozdíl čtyř bodů a Atalantě se přiblížili na tři body. Hellas zůstává osmý o bod před Sassuolem.
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 1:7. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:13.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Domácí zabojovali o vyrovnání, ale Eddie Salcedo v souboji jeden na jednoho nepřešel přes Pereiru. Domácí hráč končil na zemi, ale brazilský záložník hrál čistě.
    90+2. Sergej MILINKOVIĆ-SAVIĆ - 0:1
     
    90+2
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou za svou aktivitu v závěru odměněni nejspíše vítězným gólem! Radu vyslal nadýchaný centr do pokutového území, na který si naskočil SERGEJ MILINKOVIĆ-SAVIĆ. Srbský reprezentant umístil míč k pravé tyči, Silvestri natahoval levou ruku marně.
     
    90+1
    Reina zariskoval, když vyběhl mimo šestnáctky vypomoci spoluhráčům s rozehrávkou. Poradil si na jedničku, před dotírajícím Kalinićem přihrál středem Lulićovi.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    89
    Výbornou práci odvedl Pepe Reina. Zkušený španělský gólman si vyběhl pro centr, který, i navzdory drobným komplikacím, zachytil do rukavic.
     
    88
    Volného prostoru po lajně využil Andreas Pereira, jenž doběhl až k rohovému praporku, načež napálil Parola a získal pro Hellas rohový kop.
     
    87
    Hosté se snaží strhnout vítězství na svou stranu, zatímco domácí spíše usilují o udržení bezbrankové remízy. Zatáhli se hlouběji do defenzivy.
     
    86
    Ofenzivní snahy Lazia zastavil útočný faul Immobileho. Italský forvard si v souboji s Faraonim pomohl rukama, jimž soka poslal na trávník.
     
    85
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Antonín Barák, přichází Eddie Salcedo.
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Kevin Lasagna, přichází Nikola Kalinić.
     
    84
    Vyskočivší Vedat Muriqi posunul balón za sebe na Immobileho. Jeho snahy byly zbytečné, v době nahrávky totiž stál za posledním obráncem.
     
    83
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Jean-Daniel Akpa-Akpro, přichází Marco Parolo.
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Lucas Leiva, přichází Gonzalo Escalante.
     
    82
    Sergej Milinković-Savić viděl po lajně běžícího Leivu, ale nahrávku mu poslal příliš dopředu. Brazilec kulatý nesmysl zpracoval až mimo hrací plochu.
     
    81
    Přetažený centr Andrease Pereiry si našel Ciro Immobile. V záklonu zkusil hlavičkovat na přední tyč, ale cílový prostor o zhruba metr minul.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Výsledková tabule nadále ukazuje nulu na obou stranách, bezbranková remíza začíná býti čím dál více reálnější.

    Milan Huppert

    Branky: 90+2. S. Milinković-Savić (S. Radu)

    Karty:   49. F. Caicedo (LAZ), 72. Alberto (LAZ)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 1:7. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:13.
    Hellas Verona: Silvestri – Dawidowicz, Magnani, Dimarco (76. Ceccherini) – Faraoni, Sturaro, Veloso (C) (69. Ilić), Lazović – Zaccagni (76. Bessa), Barák (85. Salcedo) – Lasagna (85. N. Kalinić).
    Náhradníci: A. Berardi, Pandur – Bessa, Ceccherini, Colley, Günter, Ilić, N. Kalinić, Rüegg, Salcedo, Tameze, Udogie.

    S. S. Lazio: Reina – Marušić, Acerbi, S. Radu – Akpa-Akpro (83. Parolo), S. Milinković-Savić, Lucas Leiva (83. Escalante), Alberto (75. Pereira), Fáris (75. Lulić) – F. Caicedo (68. Muriqi), Immobile (C).
    Náhradníci: Alia, Strakoša – Armini, Escalante, Patric, Hoedt, Lulić, Moro, Muriqi, Parolo, Pereira.

    Rozhodčí: Chiffi – Bresmes, Perrotti
    bahis siteleri