Carolina – Detroit 1:3 (kon.) | Columbus – Chicago 3:4 (po pr.) | Montreal – Toronto 4:2 (kon.)
Ottawa – Winnipeg 4:2 (kon.) | Colorado – Arizona 4:2 (kon.) | Los Angeles – Vegas 2:4 (kon.)
San Jose – Anaheim 0:4 (kon.)
konec
Ottawa Senators
4:2 (2:2, 0:0, 2:0)
Winnipeg Jets
Úterý 13.04.2021, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:12 Brady TKACHUK - 4:2
     
    56:12
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Sens přibližuje k vítězství BRADY TKACHUK! Ten na obranné modré ukradl puk Nealovi Pionkovi a dostal se do samostatného úniku, který zakončil střelou k levé tyčce z pohledu Hellebuycka. Bez asistence.
    50:10 Jevgenij DADONOV - 3:2
     
    50:10
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí dovršují obrat z 0:2 na 3:2! Už podruhé dnes chyboval hostující brankář Hellebuyck. Skákavé nahození ze středního pásma na něj vyslal Thomas Chabot a Hellebuyck puk jen vyrazil před sebe. Toho využil JEVGENIJ DADONOV, který udělal bekhendovou kličku a zasunul kotouč za záda již bezmocného gólmana Jets. Asistence: Thomas Chabot a Josh Norris.
    18:38 Connor BROWN - 2:2
     
    18:38
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Connor Hellebuyck patří k nejlepším brankářům na světě, ale teď dostal hodně laciný gól! Domácí dobře forčekovali a u levého mantinelu puk vybojoval Chris Tierney. Ten ho předal CONNOROVI BROWNOVI, který střílel z vrcholu levého kruhu. Vypadalo to, že Hellebuyck v pohodě zakročí lapačkou, kotouč mu však vypadl a doskákal za brankovou čáru – 2:2. Asistence: Chris Tierney a Erik Brännström.
    11:03 Brady TKACHUK - 1:2
     
    11:03
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovku využívají a snižují! Z pravého kruhu vystřelil Josh Norris a puk těsně před Hellebuyckem tečoval nohou BRADY TKACHUK. Kotouč zapadl ke vzdálenější tyčce svatyně Tryskáčů – 1:2. Asistence: Josh Norris a Thomas Chabot.
    08:25 Nikolaj EHLERS - 0:2
     
    08:25
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté navyšují své vedení! Branka padla po jednoduché akci, kdy se ve středním pásmu dostal k puku NIKOLAJ EHLERS, který s ním dobruslil až mezi kruhy a chytrou střelou přes bránícího Zajceva překvapil Forsberga. Lapačka domácího brankáře máchla do prázdna – 0:2. Asistence: Derek Forbort a Pierre-Luc Dubois.
    05:00 Kyle CONNOR - 0:1
     
    05:00
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté početní výhodu zužitkovali a ujímají se vedení! Mark Scheifele nahrál na modrou čáru Joshovi Morrisseymu, který okamžitě předal kotouč na pravý kruh KYLEOVI CONNOROVI. Ten na nic nečekal a z první zamířil k bližší tyčce domácí svatyně. Přesouvající se Forsberg se tam nemohl dostat včas. Asistence: Josh Morrissey a Mark Scheifele.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 12. B. Tkachuk (Norris, Chabot), 19. Co. Brown (Tierney, Brännström), 51. Dadonov (Chabot, Norris), 57. B. Tkachuk – 5. Connor (Morrissey, Scheifele), 9. Ehlers (Forbort, Dubois)


    Ottawa Senators: A. Forsberg (M. Högberg) – N. Zajcev, Chabot (A), Zub, Brännström, J. Brown, Mete – Batherson, Norris, B. Tkachuk (A) – Dzingel, Amadio, Stützle – Dadonov, White, N. Paul – Co. Brown, Tierney, Formenton.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Poolman, Morrissey (A), Pionk, Forbort, DeMelo, Stanley – Copp, Scheifele (A), Connor – Ehlers, Dubois, Stastny – Appleton, Lowry, Perreault – Lewis, N. Thompson, Harkins.

    Rozhodčí: Furlatt, Skilliter – Toomey, Cherrey
    bahis siteleri