Montreal – Calgary 2:1 (kon.) | Boston – NY Islanders 3:0 (kon.) | Minnesota – San Jose 3:2 (kon.)
Anaheim – Vegas 0:4 (kon.) | Philadelphia – Washington 3:6 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 6:3 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Montreal – Ottawa 0:4 (kon.)
konec
Boston Bruins
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
New York Islanders
Sobota 17.04.2021, 01:07 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:55
    Zbytečný zákrok Seana Kuralyho v útočné třetině posouvá Medvědy do čtyř. Osmadvacetiletý Američan usedá na trestnou lavici už potřetí, tentokráte za naražení na hrazení.
     
    43:10
    Hosté mají k dispozici další početní výhodu. Dvě minuty za sekání inkasoval nejproduktivnější hráč Bostonu v sezóně Brad Marchand.
     
    39:07
    Svěřenci kouče Trotze se usadili v útočném pásmu. Domácí tlak zvládli, ale pouze za cenu vyhození Seana Kuralyho přes tvrzené sklo. Jasné dvě minuty.
     
    35:45
    Vyloučení hokejisté se střídají na trestné lavici v krátkých časových intervalech. Matt Martin inkasuje menší dvouminutový trest za podrážení.
     
    33:24
    Hra v pěti dlouho nevydržela. Tentokráte přichází dvouminutový trest na straně domácích, navrátilce Eberleho trefil vysokou holí do helmy Nick Ritchie.
     
    31:09
    Boston se může těšit na svou druhou přesilovou hru. Potrestaným hokejistou je v tomto případě Jordan Eberle, který loktem sestřelil McAvoye.
     
    15:28
    Příliš aktivní byl Sean Kuraly při forčekinku. S hitem na Dobsona ještě bylo všechno v pořádku, což nelze říci o následně sekeře přes hokejku obránce.
     
    06:59
    První přesilovou hru v utkání si zahrají domácí Medvědi. Na trestnou lavici putuje Mathew Barzal, Kanaďan vysokou holí trefil Krejčího.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 20. Pastrňák (Reilly, Bergeron), 21. Hall (Krejčí, Kampfer), 59. Lazar


    Boston Bruins: Swayman (Vladař) – McAvoy, Lauzon, Clifton, Reilly, Kampfer, J. Zbořil – Pastrňák, Bergeron (C), Marchand (A) – C. Smith, Krejčí (A), Hall – DeBrusk, Coyle, N. Ritchie – Wagner, Lazar, Kuraly.
    New York Islanders: I. Sorokin (Varlamov) – Pulock, Pelech, Mayfield, Leddy (A), A. Greene, Dobson – Eberle, Barzal, Zajac – Komarov, B. Nelson (A), Beauvillier – Wahlstrom, Pageau, Palmieri – M. Martin, Cizikas (A), Dal Colle.

    Rozhodčí: Hanson, Hebert – MacPherson, Halkidis

    Diváci: 2 191
    bahis siteleri