Montreal – Calgary 2:1 (kon.) | Boston – NY Islanders 3:0 (kon.) | Minnesota – San Jose 3:2 (kon.)
Anaheim – Vegas 0:4 (kon.) | Philadelphia – Washington 3:6 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 6:3 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Montreal – Ottawa 0:4 (kon.)
konec
Boston Bruins
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
New York Islanders
Sobota 17.04.2021, 01:07 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:48 Curtis LAZAR - 3:0
     
    58:48
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto. Pelech zazmatkoval, pozdě si uvědomil, že se nemůže vrátit do útočného pásma. Vzápětí sice zastavil Wagnera, ale přes něj přepadl další ze soupeřů. Volný puk si našel CURTIS LAZAR, který od pravého mantinelu zamířil neomylně do odkryté klece. Bez asistence.
     
    58:10
    Hosté získali útočné pásmo, což byl signál pro Sorokina. Ruský gólman opustil bránu, svěřenci kouče Trotze zkouší powerplay!
     
    49:55
    Zbytečný zákrok Seana Kuralyho v útočné třetině posouvá Medvědy do čtyř. Osmadvacetiletý Američan usedá na trestnou lavici už potřetí, tentokráte za naražení na hrazení.
     
    43:10
    Hosté mají k dispozici další početní výhodu. Dvě minuty za sekání inkasoval nejproduktivnější hráč Bostonu v sezóně Brad Marchand.
     
    39:07
    Svěřenci kouče Trotze se usadili v útočném pásmu. Domácí tlak zvládli, ale pouze za cenu vyhození Seana Kuralyho přes tvrzené sklo. Jasné dvě minuty.
     
    35:45
    Vyloučení hokejisté se střídají na trestné lavici v krátkých časových intervalech. Matt Martin inkasuje menší dvouminutový trest za podrážení.
     
    33:24
    Hra v pěti dlouho nevydržela. Tentokráte přichází dvouminutový trest na straně domácích, navrátilce Eberleho trefil vysokou holí do helmy Nick Ritchie.
     
    31:09
    Boston se může těšit na svou druhou přesilovou hru. Potrestaným hokejistou je v tomto případě Jordan Eberle, který loktem sestřelil McAvoye.
    20:47 Taylor HALL - 2:0
     
    20:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    TAYLOR HALL zažívá v novém působišti parádní start. Třetí zápas, druhý gól. Ideální nahrávku do hokejky mu zprava adresoval David Krejčí, kanadský forvard následně propasíroval puk mezi betony brankáře. Asistence: David Krejčí a Steven Kampfer.
    19:57 David PASTRŇÁK - 1:0
     
    19:57
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí střílí gól do šatny, to je tvrdý direkt pro Islanders! Obránce Reilly našel přihrávkou od levého mantinelu před brankou nikým nehlídaného DAVIDA PASTRŇÁKA, jenž z první poslal kotouč nad lapačku bezmocného Sorokina. Asistence: Mike Reilly a Patrice Bergeron.
     
    15:28
    Příliš aktivní byl Sean Kuraly při forčekinku. S hitem na Dobsona ještě bylo všechno v pořádku, což nelze říci o následně sekeře přes hokejku obránce.
     
    06:59
    První přesilovou hru v utkání si zahrají domácí Medvědi. Na trestnou lavici putuje Mathew Barzal, Kanaďan vysokou holí trefil Krejčího.
     
    01:21
    Obrovskou šanci spálil Brock Nelson! K americkému útočníkovi se odrazil kotouč, ale místo poloodkryté svatyně trefil jen zadní mantinel, vystřelil nad břevno.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 20. Pastrňák (Reilly, Bergeron), 21. Hall (Krejčí, Kampfer), 59. Lazar


    Boston Bruins: Swayman (Vladař) – McAvoy, Lauzon, Clifton, Reilly, Kampfer, J. Zbořil – Pastrňák, Bergeron (C), Marchand (A) – C. Smith, Krejčí (A), Hall – DeBrusk, Coyle, N. Ritchie – Wagner, Lazar, Kuraly.
    New York Islanders: I. Sorokin (Varlamov) – Pulock, Pelech, Mayfield, Leddy (A), A. Greene, Dobson – Eberle, Barzal, Zajac – Komarov, B. Nelson (A), Beauvillier – Wahlstrom, Pageau, Palmieri – M. Martin, Cizikas (A), Dal Colle.

    Rozhodčí: Hanson, Hebert – MacPherson, Halkidis

    Diváci: 2 191
    bahis siteleri