Montreal – Calgary 2:1 (kon.) | Boston – NY Islanders 3:0 (kon.) | Minnesota – San Jose 3:2 (kon.)
Anaheim – Vegas 0:4 (kon.) | Philadelphia – Washington 3:6 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 6:3 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Montreal – Ottawa 0:4 (kon.)
konec
Minnesota Wild
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
San Jose Sharks
Sobota 17.04.2021, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:06
    Puk vyletěl na domácí střídačku. Couture vyhrál buly a Jones okamžitě vystartoval na střídačku. Hraje se šest na pět.
    53:43 Evander KANE - 3:2
     
    53:43
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté dávají kontaktní gól ve vlastním oslabení! Posedmnácté v sezóně se raduje EVANDER KANE, jenž na obranné modré čáře sebral puk Fialovi a pak ho v úniku fantasticky nasměroval ze svého pohledu do pravého horního rohu. Bez asistence.
     
    53:00
    Netrvalo ale dlouho a trest za vysokou hůl skutečně padl. Logan Couture nešikovně zasáhl Erikssona Eka, kolem kterého zrovna projížděl.
     
    52:02
    Kevin Labanc mohl napodobit včerejší zásah českého útočníka Jakuba Vrány, který vyrazil z trestné lavice přímo do úniku. Důležitý kontaktní gól ale nedal, Talbota trefil do levé ruky.
     
    49:54
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Kevin Labanc – 2 min., podrážení).
     
    45:03
    Teď to byla hotová zvonkohra! Za San Jose z vrcholku pravého kruhu málem snížil Donato a na druhé straně scházely centimetry Johanssonovi.
     
    39:02
    Zuccarello viděl až moc vysunutou obranu San Jose a z jedničky nahrál do opuštěného předbrankového prostoru na Hartmana, který ve velké šanci proti Jonesovi neuspěl!
     
    28:59
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Tomáš Hertl – 2 min., držení).
     
    24:32
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Ryan Suter – 2 min., sekání).
    23:20 Zach PARISE - 3:1
     
    23:20
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A hned v další minutě přichází ještě větší nepříjemnost pro Kaliforňany! ZACH PARISE dojel puk na pravé straně. O mantinel ho předal Boninovi a ten zase Dumbovi. Obránce s čtyřiadvacítkou z výhodné pozice nestřílel a naopak přihrával Parisemu, který se mezitím ocitl sám u brankoviště. Trefení prázdné klece mu nedělalo žádný problém. Asistence: Matt Dumba, Nick Bonino.
    22:15 Mats ZUCCARELLO - 2:1
     
    22:15
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild zničehonic otáčí skóre! Naprosto zásadní roli sehrálo vhazování mezi Raskem a Händemarkem. Švédský útočník přikopl puk na MATSE ZUCCARELLA a ten pohotovou ranou nedal Jonesovi šanci vyniknout. Asistence: Victor Rask.
    09:30 Nick BONINO - 1:1
     
    09:30
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Velké nedorozumění v rozehrávce přišlo hosty velmi draho! Sturm prohrál souboj na krátkém mantinelu. Vyvážející Šimek chtěl předat puk Vielovi, který s tím ale vůbec nepočítal a toho využil NICK BONINO, jenž z prvního doteku zavěsil mezi rameno Jonese a horní tyčku. Bez asistence.
     
    05:10
    Brodin se protáhl kolem Karlssona. Původní přihrávka na Raska skončila u Zuccarella, jenž nejprve trefil tyč a z dorážky už bránu minul úplně.
    03:32 Tomáš HERTL - 0:1
     
    03:32
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks otevírají gólový účet! Jmenovitě se o to postaral TOMÁŠ HERTL, který přitom přebíral puk od Šimka v hloubi obranného pásma. V tom středním si jej narazil o krajní mantinel a v útočném už překonal Talbota střelou z levého křídla. Asistence: Radim Šimek, Marc-Édouard Vlasic.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 10. Bonino, 23. Zuccarello (V. Rask), 24. Parise (Dumba, Bonino) – 4. Hertl (R. Šimek, Vlasic), 54. E. Kane


    Minnesota Wild: Talbot (Kähkönen) – Spurgeon (C), Suter (A), Dumba, Brodin, Cole, Soucy – Zuccarello, V. Rask, Kaprizov – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Greenway – Ma. Johansson, Hartman, Fiala – Bonino, Sturm, Parise (A).
    San Jose Sharks: M. Jones (Kořenář) – Burns (A), Ferraro, E. Karlsson (A), Knyžov, Vlasic, R. Šimek – Labanc, Couture (C), E. Kane – Marleau, Hertl, Balcers – Meier, Gambrell, Sörensen – Donato, Händemark, Viel.

    Rozhodčí: St. Laurent, Dwyer – Baker, Galloway

    Diváci: 3 000
    bahis siteleri