Montreal – Calgary 2:1 (kon.) | Boston – NY Islanders 3:0 (kon.) | Minnesota – San Jose 3:2 (kon.)
Anaheim – Vegas 0:4 (kon.) | Philadelphia – Washington 3:6 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 6:3 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Montreal – Ottawa 0:4 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
2:3 (0:1, 1:2, 1:0)
Pittsburgh Penguins
Sobota 17.04.2021, 21:25 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Pittsburgh Penguins v závěru vyhazuje na zakázané uvolnění! Buffalo si tak bere oddechový čas a bude se snažit za krátkou dobu vyrovnat!
     
    57:39
    Po reklamní přestávce zůstal Dustin Tokarski na střídačce, a tak se šest domácích hráčů nachází v útočném pásmu!
     
    57:39
    Tristan Jarry měl znovu štěstí a následně předvedl svou mrštnost! Od modré čáry vystřelil Rasmus Dahlin, jehož pokus byl ještě lehce tečován. Kotouč se ve vzduchu rozvrtěl a skončil na pravé tyči, od které se odrazil do brankoviště, kde už chtěl dorážet Sam Reinhart. Ovšem hostující brankář se velmi rychle otočil a schoval touš pod lapačku.
     
    54:27
    Ve středním pásmu nabral velkou rychlost Bryan Rust, který v samostatném úniku sice neměl klid, ale vystřelil. Dustin Tokarski si znovu poradil a počíhal si také na další zakončení Briana Dumoulina.
    51:44 Casey MITTELSTADT - 2:3
     
    51:44
    Sabres právě vstřelili branku!
    Nejprve Ševle zacinkaly na brankovou konstrukci a po chvíli s radovali ze vstřeleného gólu. Drama je tak na světě! Rasmus Ristolainen přihrál mezi kruhy, odkud ihned vystřelil do šibenice CASEY MITTELSTADT. Tristan Jarry byl při tomto pokusu bezmocný – 2:3! Asistence: Rasmus Ristolainen a Sam Reinhart.
     
    50:54
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Mark Jankowski – 2 min., držení).
     
    34:59
    Tentokrát rozehrávku nezvládl Sidney Crosby, a tak bekhendovým zakončení přispěchal Tage Thompson. Tristan Jarry vyrazil a po chvíli musel znovu dvakrát zasahovat. Dokonce zase vytěsnil kotouč, který mířil do odkryté svatyně, autorem dorážky byl Casey Mittelstadt!
    32:15 Bryan RUST - 1:3
     
    32:15
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci využívají početní výhodu a vracejí se do dvoubrankového vedení! Sidney Crosby viděl před brankou položenou hůl BRYANA RUSTA, jenž černou gumu usměrnil za bezmocného Dustina Tokarskiho – 1:3. Asistence: Sidney Crosby a Jake Guentzel.
     
    30:30
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Anders Bjork – 2 min., vysoká hůl).
     
    28:47
    Evan Rodrigues se kličkou zbavil soupeře a následně přihrával na hranici brankoviště, kde operoval Teddy Blueger. Jenže těsně před ním zasáhl bruslí domácí brankář, tohle bylo pro Buffalo obrovské štěstí.
    26:41 Tage THOMPSON - 1:2
     
    26:41
    Sabres právě vstřelili branku!
    Šavlím se velmi rychle povedlo ale snížit! Mezi kruhy se nacházel TAGE THOMPSON, jehož pokus přes obránce zapadl k pravé tyči. Tristan Jarry si tak pokazil čisté konto, jelikož akce začala jeho nepřesnou přihrávkou po mantinelu. Bez asistence.
    25:57 Evan RODRIGUES - 0:2
     
    25:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrne! Dylan Cozens dvakrát ztratil kotouč, kterého se zmocnil Teddy Blueger. Ten okamžitě přihrál na spodní hranu kruhu pro vhazování, odkud zamířil přesně do pravé šibenice EVAN RODRIGUES! Asistence: Teddy Blueger.
     
    25:00
    Jake Guentzel a Bryan Rust se sami řítil na domácího brankáře. První jmenovaný přihrával na hranici brankoviště, ovšem Dustin Tokarski skvěle vytasil hokejku!
     
    23:10
    Na pravé straně se ocitl osamocený Victor Olofsson, jehož pokus hostující brankář vyrazil na druhou stranu, odkud okamžitě střílel do prázdné brány Sam Reinhart. Jenomže Tristan Jarry skočil zpátky do brankoviště a zastavil kotouč betonem. Gólman Penguins byl ihned komentátory přirovnáván k Dominiku Haškovi!
     
    20:40
    Na ose hrací plochy se nacházel Anders Bjork, jehož první pokus vyrazil Tristan Jarry vedle sebe. Stejný hráč tak přispěchal s dorážkou, kterou už nedokázal umístit do prostoru tří tyčí.
     
    16:08
    Na pravé straně měl hodně prostoru Sidney Crosby, který se s kotoučem pomazlil a následně vystřelil do brankové konstrukce. Hostující kapitán byl velmi blízko ke vstřelení gólu!
     
    12:00
    Z levé strany vystřelil Jared McCann, jehož pokus Dustinu Tokarskimu vypadl před sebe. S dorážkou přispěchal Jeff Carter, jenž nedokázal přehodit ležícího gólmana.
    10:30 Jared MCCANN - 0:1
     
    10:30
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins se ujímají vedení, když se od zadního mantinelu prosadil křídelník druhé formace! Od modré čáry vystřelil Michael Matheson, jehož pokus vyrazil k zadnímu hrazení Dustin Tokarski. Ovšem JARED MCCANN cpal puk hned zpátky do brankoviště a o gólmana jej procedil za brankovou čáru. Asistence: Michael Matheson a Cody Ceci.
     
    03:31
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Arttu Ruotsalainen – 2 min., hákování).

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 27. Tage Thompson, 52. Mittelstadt (Ristolainen, S. Reinhart) – 11. McCann (Matheson, Ceci), 26. Rodrigues (Blueger), 33. Rust (Crosby, Guentzel)


    Buffalo Sabres: Tokarski (Houser) – Ristolainen (A), Bryson, Jokiharju, Dahlin, C. Miller, Irwin – Olofsson, S. Reinhart (A), Skinner – Tage Thompson, Mittelstadt, Asplund – Ruotsalainen, Cozens, Bjork – Fogarty, Eakin, Rieder.
    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), Dumoulin (A), Ceci, Matheson, Marino, M. Pettersson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Zucker, J. Carter, McCann – Rodrigues, Blueger, Aston-Reese – Sceviour, Jankowski, R. Zohorna.

    Rozhodčí: Frederick L'Ecuyer, Brian Pochmara – Tony Sericolo, Dan Kelly
    bahis siteleri