Montreal – Ottawa 0:4 (kon.) | Arizona – St. Louis 3:2 (kon.) | Carolina – Nashville 3:1 (kon.)
Tampa – Florida 3:5 (kon.) | Detroit – Chicago 0:4 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 0:3 (kon.)
Dallas – Columbus 5:1 (kon.) | Minnesota – San Jose 5:2 (kon.) | Boston – Washington 6:3 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 4:2 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 3:5 (kon.) | Anaheim – Vegas 2:5 (kon.)
konec
Minnesota Wild
5:2 (3:1, 2:0, 0:1)
San Jose Sharks
Neděle 18.04.2021, 02:07 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:45 Joel KELLMAN - 5:2
     
    57:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    V koncovce utkání snižují Žraloci na rozdíl tří gólů. Labanc našel přihrávkou zpoza brány volného JOELA KELMANNA, šestadvacetiletý švédský forvard vystřelil nad levé rameno padajícího Kähkonena. Asistence: Kevin Labanc a Ryan Donato.
    39:11 Nico STURM - 5:1
     
    39:11
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Závěr druhé třetiny ozdobila parádní trefa NICA STURMA! Německý útočník místo očekávaného zakončení z levé strany objel bránu a kotouč následně zasunul k bližší tyči. Překvapený Jones neměl šanci zasáhnout. Asistence: Carson Soucy.
    21:14 Kirill KAPRIZOV - 4:1
     
    21:14
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí sice nevyužili ani klasickou početní převahu, ale skórovali pouhé tři vteřiny poté! Nahrávku Zuccarella z levé strany sice Fiala promáchl, ale za ním ještě číhal KIRILL KAPRIZOV, jenž pokusem z první rozvlnil síť. Asistence: Mats Zuccarello.
    15:47 Zach PARISE - 3:1
     
    15:47
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují, Minnesota odskakuje do dvoubrankového náskoku! ZACH PARISE dostal do levého kruhu nahrávku od Brodina a střelou po ledě propálil Jonese mezi betony. Asistence: Jonas Brodin a Nick Bonino.
    15:11 Joel Eriksson Ek - 2:1
     
    15:11
    Minnesota právě vstřelila branku!
    To je obrat! Domácí skórovali podruhé během jedné minuty a rázem jsou o krok napřed. Zakončení Greenwaye z pravé strany vyrazil Jones pouze do dojíždějícího JOELA ERIKSSONA EKA a centr druhé lajny tělem dopravil kotouč do sítě. Asistence: Jordan Greenway a Marcus Foligno.
    14:35 Mats ZUCCARELLO - 1:1
     
    14:35
    Minnesota právě vstřelila branku!
    S koncem Ferrarova trestu přichází vyrovnání! Burns se prosadil podruhé, nyní ale do vlastní brány. Chtěl pomoci Jonesovi s pokrytím zakončení MATSE ZUCCARELLA, místo toho sám bruslí usměrnil touš za záda gólmana. Asistence: Marcus Johansson a Ryan Hartman.
    12:02 Brent BURNS - 0:1
     
    12:02
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Jako první skórují hosté! Na modrou čáru obdržel nahrávku kanadský zadák BRENT BURNS, jenž vystřelil zápěstím na bránu a ke svému překvapení se zapsal mezi střelce zápasu. Kähkonen na kotouč po celou dobu dobře viděl, přesto lapačkou promáchl. Asistence: Rudolfs Balcers a Tomáš Hertl.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 15. Zuccarello (Ma. Johansson, Hartman), 16. J. Eriksson Ek (Greenway, M. Foligno), 16. Parise (Brodin, Bonino), 22. Kaprizov (Zuccarello), 40. Sturm (Soucy) – 13. Burns (Balcers, Hertl), 58. Kellman (Labanc, Donato)


    Minnesota Wild: Kähkönen (Talbot) – Spurgeon (C), Suter (A), Dumba, Brodin, Cole, Soucy – Zuccarello, V. Rask, Kaprizov – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Greenway – Ma. Johansson, Hartman, Fiala – Bonino, Sturm, Parise (A).
    San Jose Sharks: M. Jones (41. Kořenář) – Burns (A), Ferraro, E. Karlsson (A), Knyžov, Vlasic, R. Šimek – Labanc, Couture (C), E. Kane – Marleau, Hertl, Balcers – Meier, Gambrell, Sörensen – Donato, Kellman, Gregor.

    Rozhodčí: Dwyer, Lee – Galloway, Baker

    Diváci: 3 000
    bahis siteleri