Montreal – Ottawa 0:4 (kon.) | Arizona – St. Louis 3:2 (kon.) | Carolina – Nashville 3:1 (kon.)
Tampa – Florida 3:5 (kon.) | Detroit – Chicago 0:4 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 0:3 (kon.)
Dallas – Columbus 5:1 (kon.) | Minnesota – San Jose 5:2 (kon.) | Boston – Washington 6:3 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 4:2 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 3:5 (kon.) | Anaheim – Vegas 2:5 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
4:2 (1:0, 1:0, 2:2)
Pittsburgh Penguins
Neděle 18.04.2021, 21:07 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Buffalem Sabres a Pittsburghem Penguins.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vzájemné zápasy

    Buffalo – Pittsburgh 2:3
    Pittsburgh – Buffalo 4:0
    Pittsburgh – Buffalo 5:2
    Buffalo – Pittsburgh 0:3
    Buffalo – Pittsburgh 2:5
     
    Pittsburgh Penguins

    Hostující Pittsburgh letos prožívá povedenou sezónu. Ve čtyřiceti čtyřech zápasech získali Penguins padesát devět bodů a drží druhou pozici Východní divize za vedoucím Washingtonem. Na vedoucí celek ztrácí tři body a mají o jeden zápas méně. Penguins navíc z posledních pěti duelů hned čtyřikrát zvítězili. Jediná porážka přišla doma po nájezdech s Philadelphií. V sobotu navíc Pittsburgh uspěl právě na ledě Sabres.
     
    Buffalo Sabres

    Domácí Buffalo je na tom mnohem hůře. Ve čtyřiceti čtyřech odehraných zápasech získalo Buffalo jen dvacet devět bodů a drží poslední osmou pozici Východní divize. Buffalo dlouhou dobu táhlo sérii porážek. V poslední době už ale přišlo také několik vítězných zápasů. Naposledy však doma prohrálo právě se svým dnešním soupeře.
     
    Úvodní sestavy:

    Buffalo Sabres: Tokarski (Houser) – Ristolainen (A), Bryson, Jokiharju, Dahlin, C. Miller, Irwin – Olofsson, S. Reinhart (A), Skinner – Tage Thompson, Mittelstadt, Asplund – Ruotsalainen, Cozens, Bjork – Dea, Eakin, Rieder.

    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Letang (A), Dumoulin (A), Marino, M. Pettersson, Ceci, Matheson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Zucker, J. Carter, McCann – Rodrigues, Blueger, Aston-Reese – Sceviour, Jankowski, R. Zohorna..
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Buffalo bude hrát v modrém, zatímco Pittsburgh oblékne bílou sadu dresů.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Pittsburgh uspěl na úvodním vhazování dnešního souboje. Hostující celek se ihned vydal do útoku, ale Guentzel přišel o puk v rohu kluziště.
     
    00:26
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí Buffalo se hned v úvodu dnešního souboje dostává do vedení! Domácí celek se dostal do přečíslení! Dylan Cozens poslal přihrávu před poloodkrytou branku a ARTTU RUOTSALAINEN poslal puk do sítě! Asistence: Dylan Cozens, Rasmus Dahlin.
    00:26 Arttu RUOTSALAINEN - 1:0
     
    01:10
    Hosté se usadili v útočném pásmu, ale kotouč na svých hokejkách dlouho neudrželi. Buffalo vlétlo do dnešního souboje skvěle a pokračuje v agresivním napadání.
     
    01:42
    Arttu Ruotsalainen dostal další přihrávku mezi kruhy, odkud tentokrát zakončil příklepem. Jeho dělovku hostující brankář vykopl levým betonem.
     
    02:12
    Tobias Rieder se hnal za nahozením do útočného pásma, jenže zadáci Pittsburghu se k němu stačili vrátit a odehráli puk ven z obranného pásma.
     
    02:41
    Mark Jankowski napadal rozehrávku Buffala na modré čáře. Obránci v modrém si dali pozor a bez problémů přešli do útočného pásma.
     
    03:05
    Dumoulin střílel příklepem od modré čáry, jenže domácí brankář měl čistý výhled a připsal si snadný zákrok levým ramenem. Penguins ale drží útočné pásmo.
     
    03:16
    Jason Zucker se v útočném pásmu dostal k odraženému kotouči a pohotově jej napálil na klec domácího celku. Připravený brankář schoval puk mezi betony.
     
    03:19
    Buffalo si zahraje první přesilovku. Dvě minuty za sekání dostává Jason Zucker.
     
    04:10
    Buffalo se během přesilovky sice udrželo v útočném pásmu, jenže kombinace domácího celku zatím v nějaké zakončení nevyústila.
     
    04:29
    Letang se před vlastní brankou zmocnil volného kotouče a nikým neatakován jej poslal přes všechny čáry za branku Buffala. Domácí musí rozjet novou akci.
     
    05:00
    Buffalu nevyšel ani další pokus o usazení se v útočném pásmu. Hráči Penguins skvěle vystupovali a nedali domácím hokejistům moc prostoru.
     
    05:19
    Hosté v plném počtu.
     
    06:05
    Jason Zucker rozjel akci Pittsburghu po pravém křídle. Hosté se sice dostali do útočného pásma, nicméně nikdo v bílém se nedostal do zakončení.
     
    06:26
    Buffalo mohlo přidat druhou branku! Dahlin dotíral na brankovišti a snažil se dorazit odražený kotouč za DeSmithe. Hostující brankář ale udržel beton na ledě!
     
    07:10
    Hosté se usadili v útočném pásmu. Před brankou hlídkoval aktivní kapitán Sidney Crosby, ale k hvězdnému hokejistovi se kotouč vůbec nedostal.
     
    07:37
    Jacob Bryson se dostal do útočného pásma a z ostrého úhlu chtěl překvapit hostujícího brankáře. Jeho pokus ale rozvlnil pouze boční síť.
     
    08:10
    John Marino dostal prostor na levé straně a ze středního pásma nahodil puk do pásma útočného. Na jeho pobídku si však nesjel nikdo ze spoluhráčů.
     
    08:34
    Domácí brankář vyjel za svou klec, kde zastavil nahození po mantinelu a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Buffalo zatím brání pozorně.
     
    09:10
    Sidney Crosby přihrál na pravou stranu útočného pásma, odkud vypálil Rust, jenže jeho dělovku si domácí brankář Dustin Tokarski s přehledem pohlídal.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:29
    Domácí pod tlakem vyhodili kotouč jen k brankáři hostujícího celku. Pittsburgh zatím poslal na ledovou plochu čerstvé síly, které budou dobývat defenzivu Buffala.
     
    10:03
    Colton Sceviour dostal nabito na modrou čáru, odkud bez přípravy zakončil příklepem, ale jeho dělovku domácí brankář vykopl pravým betonem.
     
    10:27
    Reinhart bojoval o puk za brankou Pittsburghu, jenže zadáci v bílém mu nedali ani kousek prostoru a vybojovali kotouč pro sebe. Pokračuje boj o každý metr ledu.
     
    10:54
    Buffalo si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Jake Guentzel.
     
    11:05
    Hosté se hned v úvodu oslabení dostali k volnému kotouči a dobře postavený Letang jej bez váhání vyhodil přes všechny čáry za klec Buffala.
     
    11:34
    Dahlin rozjel další přesilovkovou kombinaci domácího mužstva, nicméně Buffalo se na kotouči dlouho neudrželo. Pittsburgh brání skvěle.
     
    12:06
    John Marino uspěl v souboji v rohu obranného pásma, jenže nedokázal vyhodit puk z obranného pásma. Buffalo tak může pokračovat v kombinaci.
     
    12:54
    Hosté v plném počtu.
     
    13:12
    Dylan Cozens projel za nahozením na modrou čáru a protečoval puk do útočného pásma. Proti přesile obránců v bílém neměl šanci na úspěch.
     
    13:27
    Colin Miller poslal přihrávku do rohu útočného pásma, kde se k puku dostal Eakin, jenže zadovkou před branku daroval puk obráncům Penguins.
     
    14:10
    Rust svedl souboj na opačné straně ledové plochy. Hostující útočník vybojoval puk pro Crosbyho, který se ještě otáčel a nedostal se do zakončení.
     
    14:34
    Skinner si hledal místečko v útočném pásmu. Domácí hokejista si dokonce troufl na zakončení zápěstím, ale trefil brusle prvního soupeře.
     
    15:02
    Marcus Pettersson bojoval o puk na levé straně útočného pásma, jenže bekhendem jej odevzdal hráčům domácího Buffala. Pokračuje boj o střední pásmo.
     
    15:38
    Jared McCann bekhendem nahodil puk do útočného pásma, nicméně tam kralovali hokejisté domácího Buffala, kteří puk odehráli do bezpečí.
     
    16:10
    Další obrovská šance Buffala! Na přihrávku před branku Penguins si nabruslil Reinhart, ale lehkou tečí neusměrnil kotouč mezi tři tyče!
     
    16:37
    Zach Aston-Reese se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma a prověřil pozornost domácího brankáře. Dustin Tokarski s jeho pokusem neměl problém.
     
    17:05
    Zach Aston-Reese se prosmýkl mezi dvojicí obránců do útočného pásma a zkoušel zakončit bekhendem. Jeho pokus trefil jen boční síť.
     
    17:34
    Domácí se z tlaku Pittsburghu vymanili jen za cenu vyhození kotouče do středního pásma. Odražený kotouč však získali opět hokejisté Penguins.
     
    18:01
    Další vyhození Buffala už končí na zakázaném uvolnění a vhazování se přestěhuje zpátky před klec domácího mužstva. Hosté chtějí vyrovnat před přestávkou.
     
    18:22
    John Marino se na modré čáře snažil udržet puk v útočném pásmu, jenže svou rukavicí jej přizvedl na střídačku Buffala. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:24
    Tobias Rieder se dostal k odraženému puku v útočném pásmu, jenže bekhendovou přihrávkou na brankoviště neoslovil nikoho ze spoluhráčů v modrém dresu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté domácího Buffala. Hned v první minutě se po skvěle sehraném protiútoku prosadil Arttu Ruotsalainen. Domácí celek poté ještě hrál dvě přesilovky a vybojoval si další šance. Casey DeSmith však další kotouč za svá záda nepustil. Do kabin se odchází za stavu 1:0.
     
    Střely na branku: 9 – 12
     
    Další třetina začne přibližně v 22:00.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Buffalo uspělo na úvodním vhazování druhé třetiny dnešního souboje. Domácí celek v ní bude chtít napodobit aktivní výkon z úvodní části.
     
    20:31
    Letang se v útočném pásmu položil do odraženého kotouče a jeho ránu ještě tečoval Guentzel. Druhý jmenovaný puk tečoval jen mimo levé tyčky!
     
    21:10
    Buffalo se sice dostalo ven z obranného pásma, jenže domácí se na kotouči moc dlouho neudrželi. Obránci Penguins se totiž rychle stáhli zpět.
     
    21:37
    Cody Ceci si našel prostor pro zakončení od modré čáry. Domácí brankář Tokarski měl dobře zakrytý výhled, ale nakonec si připsal dobrý zákrok.
     
    22:18
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo hned v úvodu druhé třetiny přidává druhou branku! SAM REINHART vlétl do útočného pásma po pravé straně, kam dostal přihrávku a zápěstím uklidil puk do vzdálenějšího horního rohu! Asistence: Victor Olofsson.
    22:18 Sam REINHART - 2:0
     
    22:59
    Pittsburgh si zahraje svou první přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Cody Eakin.
     
    23:15
    Pittsburgh se v úvodu přesilovky usadil v útočném pásmu, jenže Guentzel puk tečoval mimo tři tyče. Domácím se nepodařilo puk vyhodit.
     
    23:32
    Až nyní se hokejisté Buffala zmocnili odraženého kotouče a dokázali jej poslat daleko z obranného pásma. Kvarteto domácích hokejistů míří na střídačku.
     
    24:27
    Letang střílel z pravé strany. Před brankou clonil Bryan Rust, ale domácí brankář s vypětím všech sil udržel kotouč před brankovou čárou.
     
    24:59
    Domácí v plném počtu.
     
    25:12
    John Marino zavezl puk po pravém křídle do útočného pásma, jenže přihrávkou před branku neoslovil svého spoluhráče. Pittsburgh ale pokračuje v aktivní hře.
     
    25:37
    Sam Reinhart se dostal do rohu útočného pásma, kde se zbavil obránce a hledal Skinnera. Druhý jmenovaný se nechal odstavit Cecim.
     
    26:05
    Tage Thompson projel s pukem po pravém křídle do útočného pásma a vymyslel přihrávku před branku, kam si sjížděl Cozens. Druhému jmenovanému scházel k zakončení krok.
     
    26:38
    Hokejisté Pittsburghu se ze sílícího tlaku Buffala vymanili jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry k domácímu brankáři. Buffalo je nyní lepší.
     
    27:10
    Michael Matheson ještě udržel puk v útočném pásmu, jenže střelecký pokus se mu vůbec nepovedl a puk skončil vedle branky Buffala.
     
    27:36
    Cody Eakin se na levé straně zbavil obránce, přehodil si puk na forhend a prověřil hostujícího brankáře. Casey DeSmith udržel kotouč v lapačce, vhazuje se po jeho pravici.
     
    28:02
    Jeff Carter se dostal do útočného pásma a zakončil. Jeho ránu z velké dálky domácí brankář Arttu Ruotsalainen schoval do lapačky.
     
    28:29
    Cody Ceci se snažil udržet puk v útočném pásmu, jenže kotouč mu přes čepel hokejky uskočil do středního pásma. Pittsburgh musí vyklidit třetinu.
     
    29:10
    Cody Ceci si ještě prodloužil pobyt na ledové ploše a rozjel akci, po které zakončoval Bryan Rust. Jeho pokus přizvedl domácí obránce do ochranné sítě.
     
    29:34
    Dylan Cozens se v útočném pásmu položil do odraženého puku, jenže unáhlenou střelou vůbec netrefil branku Pittsburghu. Domácí však drží puk.
     
    30:00
    Je za námi polovina základní hrací doby dnešního souboje a domácí Buffalo dnes podává jeden ze svých nejlepších výkonů v této sezóně. Pittsburgh se prakticky nedostává do šancí.
     
    30:31
    Dustin Tokarski vyjel za svou branku a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Buffalo se hned vydalo do útoku, ale Arttu Ruotsalainen se daleko nedostal.
     
    31:10
    Tobias Rieder poslal přihrávku na levou stranu, jenže rozjetý Skinner na kotouč nedosáhl. Obrana Pittsburghu může rozjet novou akci.
     
    31:36
    Jeff Carter clonil před brankou Buffala, ale nahození od modré čáry před ním zablokoval jeden z domácích obránců. Buffalo dnes zdobí také obětavost.
     
    32:10
    Brian Dumoulin projel po pravé straně do útočného pásma, jenže jeho zakončení si brankář domácího Buffala pohlídal a puk vyrazil do rohu.
     
    32:39
    Jake Guentzel napadal rozehrávku domácího celku v jeho obranném pásmu. Domácí hokejisté si dali na hostujícího střelce pozor a rozehráli.
     
    33:06
    Guentzel přenechal puk zadovkou Crosbymu, ale kapitán hostujícího mužstva zakončil do hrudníku domácího brankáře. Hosté se v koncovce trápí.
     
    33:44
    Jason Zucker si dělal prostor na pravém kruhu, kam také letěla skákavá přihrávka, ale hostující útočník kotouč v klíčovou chvíli vůbec netrefil.
     
    34:10
    Letang nahodil puk do rohu útočného pásma, nicméně tam neměl nikoho ze svých spoluhráčů v bílém dresu. Buffalo sbírá odražený puk.
     
    34:38
    Cody Ceci si všiml dojíždějícího Skinnera a stačil se připravit na tvrdý náraz. Obránce Pittsburghu stačil puk zadovkou odehrát na Mathesona.
     
    35:10
    Skinner dostal přihrávku na pravou stranu, obhodil si hostujícího obránce, ale kotouč už nedojel před dalším zadákem Pittsburghu.
     
    35:37
    Rasmus Ristolainen našel přihrávkou v útočném pásmu Skinnera, jehož dělovka o kousek minula levou tyčku branky Penguins.
     
    36:10
    Evan Rodrigues udržel puk na modré čáře a forhendem jej nahodil před branku soupeře. Nikdo v bílém dresu však neclonil domácímu brankáři.
     
    36:38
    Ceci si ukousl příliš velké sousto, když chtěl rozehrát konstruktivně a napadající soupeř jej málem obral o kotouč. Hostující zadák měl i kus štěstí.
     
    37:10
    Ristolainen se v útočném pásmu opřel do volného kotouče, ale jeho ránu srazil jeden z obránců Penguins mimo hrací plochu. Vhazuje se před brankou hostů.
     
    37:35
    Dustin Tokarski si dal pozor na tečované nahození. Kotouč už směřoval do protipohybu domácího brankáře, ale ten jej betonem stačil vykopnout mimo branku!
     
    38:05
    Sam Reinhart se před brankou Pittsburghu dostal k volnému kotouči a bekhendem jej zkoušel zvednout nad beton brankáře. Také Casey DeSmith nyní podržel svůj tým.
     
    38:37
    Dahlin se snažil udržet puk na modré čáře, ale prudké vyhození mu přes čepel přeskočilo do středního pásma. Hokejisté Pittsburghu mohou rozjet útok.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:26
    Jake Guentzel projel po pravém křídle do útočného pásma a zápěstím mířil mezi betony domácího brankáře. Dustin Tokarski byl na ledě včas a připsal si jistý zákrok.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je minulostí! Také prostřední část dnešního souboje se o něco lépe povedla domácímu Buffalu. Ve 23. minutě se po další rychlé akci prosadil Sam Reinhart. Poté byl aktivnější hostující Pittsburgh, ale Tokarski si při největší šanci soupeře poradil s tečovaným nahozením. Po čtyřiceti minutách platí stav 2:0.
     
    Střely na branku: 18 – 25
     
    Další třetina začne přibližně v 22:54.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:10
    Domácí Buffalo uspělo na úvodním vhazování třetí třetiny. Domácí celek v ní bude chtít uhájit pracně vybudovaný náskok z úvodních čtyřiceti minut.
     
    40:23
    Crosby se natahoval po přihrávce z pravé strany, jenže lehkou tečí prodloužil puk jen do betonu připraveného brankáře v modrém dresu Buffala.
     
    41:25
    Jared McCann si sjel pro přihrávku do středního pásma a nahodil kotouč do pásma útočného. Na jeho pobídku však nezareagoval spoluhráč.
     
    41:45
    Rodrigues dostal přihrávku na levý kruh, ale vracející se obránce v modrém dresu mu na poslední chvíli stačil přizvednout hokejku.
     
    42:06
    Buffalo se ze sílícího tlaku Penguins ubránilo vyhozením puku do útočného pásma. Letang dojel pro puk a může rozjet novou akci.
     
    42:41
    Crosby dostal přihrávku na levý kruh, ještě se tlačil před branku Buffala, ale jeho bekhendový pokus skončil na hrudníku připraveného brankáře.
     
    43:06
    Mark Jankowski se v útočném pásmu dostal do zakončení, ale jeho příklep jen zaduněl o mantinel za brankou. Buffalo zatím brání velmi dobře.
     
    43:29
    Jeff Carter zavezl puk do útočného pásma, kde si chytrou kličkou zbavil oránce, jenže nahození z pravé strany trefilo brankáře do betonu.
     
    44:02
    Arttu Ruotsalainen táhl akci domácího Buffala středem ledové plochy. Na modré čáře proti němu vystoupil obránce, který puk vypíchl do pásma středního.
     
    44:34
    Tobias Rieder si udělal prostor na levé straně a zakončil forhendem. Jeho slabý pokus však nemířil mezi tři tyče branky Penguins.
     
    45:06
    Domácí Buffalo se snad poprvé ve třetí třetině na delší dobu nastěhovalo v útočném pásmu. Rychlou akci zakončil Dahlin, ale DeSmith byl pozorný.
     
    45:35
    Pittsburghu se nyní vůbec nepovedla rozehrávka a přihrávka z hole Letanga skončila na zakázaném uvolnění. Vhazování se vrátí před klec hostů.
     
    46:20
    McCann dostal přihrávku na levou stranu a zavezl puk do útočného pásma. Hosté se v něm sice na chvíli usadili, ale zakončit už nedokázali.
     
    46:37
    John Marino střílel od modré čáry, nicméně připravený Dustin Tokarski jeho ránu viděl a připsal si snadný zákrok. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    47:00
    Hosté se usadili v útočném pásmu. Od modré čáry vyzkoušel tvrdou střelu Kris Letang, ale jeho dělovka prolétla kolem levé tyčky domácí klece.
     
    47:11
    Buffalo si zahraje přesilovku. Marcus Pettersson dostává dvě minuty za hákování.
     
    48:02
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo využívá početní převahu a výrazně se přibližuje k vítězství v dnešním souboji! SAM REINHART dostal další přihrávku na pravý kruh, kde si puk připravil ke střele a zápěstím přidal svou druhou branku v utkání! Asistence: Victor Olofsson, Rasmus Dahlin.
    48:02 Sam REINHART - 3:0
     
    48:29
    Bryan Rust si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud se bez přípravy opřel do kotouče, jenže jeho rána skončila vedle levé tyčky domácí klece.
     
    49:12
    McCann zůstal zapomenutý na pravé straně útočného pásma, jenže se nedostal k přihrávce z levé strany. Obránce před ním puk tečoval do bezpečí.
     
    49:27
    Jason Zucker střílel z levé strany útočného pásma a jeho pokus ještě tečoval právě McCann. Domácí brankář však vytáhl další reflexivní zákrok!
     
    50:10
    Sidney Crosby přihrál na modrou čáru, odkud pálil Michael Matheson, ale Dustin Tokarski si jeho dělovku pohlídal. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    50:18
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Pittsburgh se ještě nevzdává! Hned po vyhraném vhazování zůstal kotouč na levém kruhu a JASON ZUCKER pohotovou střelou překonal domácího brankáře! Asistence: Jeff Carter.
    50:18 Jason ZUCKER - 3:1
     
    51:00
    Pittsburgh se okamžitě po snížení tlačí zpátky do útoku a hosté ještě chtějí zdramatizovat závěrečné minuty dnešního souboje. Buffalo má stále dostatečný náskok.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    51:20
    DeSmith si dal pozor na nahození ze středního pásma a hokejkou rozehrál na Marina. Druhý jmenovaný nedokázal rozehrát adresně a daroval puk domácím.
     
    51:46
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Rasmus Dahlin – 2 min., držení hole).
     
    52:00
    Domácí se hned v úvodu oslabení dostali ke kotouči a dokázali jej vyhodit za branku Penguins. Hosté musí rozjet novou útočnou akci.
     
    52:26
    Jason Zucker dostal prostor před brankou, kde zakončoval bekhendem, ale jeho pokus vykopl domácí brankář pravým betonem mimo tři tyče.
     
    53:33
    Hosté se sice dostali do tlaku, ale Tokarski dělovku od modré čáry dobře viděl a vyrazil puk ramenem mimo ledovou plochu.
     
    53:46
    Domácí v plném počtu.
     
    54:10
    Michael Matheson si udělal prostor v útočném pásmu, kde si puk srovnal na čepeli a zakončil zápěstím. Jeho rána ale prolétla kolem zadní tyčky.
     
    54:30
    Přesilovku si zahraje také Buffalo. Dvě minuty za podrážení dostává Letang.
     
    55:05
    Dahlin sice udržel kotouč na modré čáře, jenže svou střelu poslal jen do bruslí hostujícího obránce. Buffalu však stačí držet puk daleko od své branky.
     
    55:45
    Hosté získali puk v obranném pásmu a bez problémů jej vyhodili přes všechny čáry za klec Buffala. Domácí musí rozjet novou akci.
     
    56:12
    Tage Thompson střílel od modré čáry, jenže jeho pokus zápěstím směřoval daleko od branky Penguins. Buffalo však nadále drží útočné pásmo.
     
    56:30
    Hosté v plném počtu.
     
    57:04
    Guentzel dostal přihrávku na levý kruh, odkud bez váhání zakončil příklepem, ale jeho dělovku domácí brankář nepustil za svá záda!
     
    57:20
    Casey DeSmith zůstává na střídačce a Pittsburgh zkouší zdramatizovat závěr duelu v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:02
    Sidney Crosby projel po pravém křídle do útočného pásma, jenže jeho nahození z pravé strany bylo hodně nepřesné a puk skončil daleko od branky.
     
    58:12
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Buffalo definitivně potvrzuje svůj triumf gólem do prázdné branky! Do útočného pásma se dostal RASMUS ASPLUND a bez problémů trefil odkrytou klec! Asistence: Casey Mittelstadt.
    58:12 Rasmus ASPLUND - 4:1
     
    59:10
    Domácí brankář si pohlídal mezírku u levé tyčky a nepustil kotouč za svá záda. Gólman domácího Buffala dnes patří mezi nejlepší muže na ledě.
     
    59:37
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh se v poslední minutě dočkal ještě jedné branky! TEDDY BLUEGER projel po pravém křídle do útočného pásma, kde dostal příliš mnoho prostoru a odrazem o tyč poslal puk do branky! Asistence: Evan Rodrigues, Cody Ceci.
    59:37 Teddy BLUEGER - 4:2
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Buffalo zvládlo dnešní utkání a poráží Pittsburgh 4:2. Ve třetí části jsme sledovali hodně ofenzivní podívanou. Domácí odskočili Pittsburghu na rozdíl tří branek. V přesilovce přidal svůj druhý zásah v utkání Sam Reinhart. Na jeho zásah sice odpověděl Jason Zucker, ale při hře bez brankáře se mezi střelce zapsal Asplund. V poslední minutě ještě napsal tečku za dnešním utkáním Teddy Blueger.
     
    Střely na branku: 29 – 36
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Dustin Tokarski (BUF) – 34 zákroků, 2 OG, úspěšnost 94,4%, odchytal 60:00
    Casey DeSmith (PIT) – 25 zákroků, 3 OG, úspěšnost 89,2%, odchytal 58:46
     
    Česká a slovenská stopa

    Radim Zohorna (PIT) – 0+0, 0 účast, 0 střel na branku, TM 0, čas na ledě 7:15
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Sam Reinhart (BUF) 2+0
    2. Dustin Tokarski (BUF) 34 zákroků, 2 OG, úspěšnost 94,4%
    3. Rasmus Dahlin (BUF) 0+2
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:40:35)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 1. Ruotsalainen (Cozens, Dahlin), 23. S. Reinhart (Olofsson), 49. S. Reinhart (Olofsson, Dahlin), 59. Asplund (Mittelstadt) – 51. Zucker (J. Carter), 60. Blueger (Rodrigues, Ceci)


    Buffalo Sabres: Tokarski (Houser) – Ristolainen (A), Bryson, Jokiharju, Dahlin, C. Miller, M. Samuelsson – Olofsson, S. Reinhart (A), Skinner – Tage Thompson, Mittelstadt, Asplund – Ruotsalainen, Cozens, Bjork – Dea, Eakin, Rieder.
    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Letang (A), Dumoulin (A), Marino, M. Pettersson, Ceci, Matheson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Zucker, J. Carter, McCann – Rodrigues, Blueger, Aston-Reese – Sceviour, Jankowski, R. Zohorna.

    Rozhodčí: L´Ecuyer, Puchmara – Sericolo, Kelly
    bahis siteleri