Anaheim – Vegas 2:5 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 0:1 (po pr.) | Vancouver – Toronto 3:2 (po pr.)
po prodl.
Vancouver Canucks
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
Toronto Maple Leafs
Pondělí 19.04.2021, 01:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:19 Bo HORVAT - 3:2
     
    61:19
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vancouver ani v dalších sekundách nepustil Toronto na puk a nakonec vstřelil rozhodující branku. Podruhé v utkání se prosadil BO HORVAT, který znovu přesně zacílil z levého kruhu. Kotouč propadl Jacku Campbellovi mezi tělem a vyrážečkou. 3:2 po prodloužení. Asistence: Tyler Myers a Brock Boeser.
    52:03 Nils HÖGLANDER - 2:2
     
    52:03
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A hosté jsou za své neproměněné šance potrestáni! Jalen Chatfield adresoval výtečnou střílenou přihrávku k zadní tyči, se kterou si sice Campbell betonem poradil, ale NILS HÖGLANDER poté dorážel do poloprázdné klece. 2:2. Asistence: Jalen Chatfield a Bo Horvat.
    36:23 Bo HORVAT - 1:2
     
    36:23
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vancouver snižuje díky rychlému útočnému kontru. Nils Höglander posunul puk dopředu na rozjetého BO HORVATA, který se střelou z kruhu nemýlil. Kotouč poslal přesně k přední tyči, Jack Campbell reagovat nedokázal. 1:2. Asistence: Nils Höglander.
    34:57 Auston MATTHEWS - 0:2
     
    34:57
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Devatenáct sekund před koncem přesilovky nakonec Toronto dává druhou branku. William Nylander postrčil puk na AUSTONA MATTHEWSE, který si tváří v tvář Holtbymu už poradil. Přesně vymetl horní růžek a zapsal si svůj třiatřicátý zásah v sezoně. 0:2. Asistence: William Nylander a John Tavares.
    03:45 William NYLANDER - 0:1
     
    03:45
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Skóre otevírají Javorové listy! John Tavares na středovém kruhu získal puk a následně jej posunul do strany WILLIAMU NYLANDEROVI. Švédský útočník poté z levého kruhu parádně vymetl horní růžek u zadní tyče Bradena Holtbyho. 0:1. Asistence: John Tavares.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 37. Horvat (Höglander), 53. Höglander (Chatfield, Horvat), 62. Horvat (T. Myers, Boeser) – 4. W. Nylander (Tavares), 35. Matthews (W. Nylander, Tavares)


    Vancouver Canucks: Holtby (DiPietro) – Hamonic, Q. Hughes, T. Myers, Edler (A), Chatfield, Brisebois – Höglander, Horvat (C), Pearson – Boeser, J. T. Miller, Vesey – Boyd, B. Sutter (A), Michaelis – Hawryluk, Graovac, Roussel.
    Toronto Maple Leafs: J. Campbell (Rittich) – Holl, Rielly (A), Brodie, Muzzin, Bogosian, Dermott – Marner, Matthews (A), Galchenyuk – W. Nylander, Tavares (C), Robertson – I. Michejev, Kerfoot, Hyman – Simmonds, Spezza, J. Thornton.

    Rozhodčí: Furlatt, Skilliter – Nansen, Murchison
    bahis siteleri