Anaheim – Vegas 2:5 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 0:1 (po pr.) | Vancouver – Toronto 3:2 (po pr.)
po prodl.
Vancouver Canucks
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
Toronto Maple Leafs
Pondělí 19.04.2021, 01:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:19 Bo HORVAT - 3:2
     
    61:19
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vancouver ani v dalších sekundách nepustil Toronto na puk a nakonec vstřelil rozhodující branku. Podruhé v utkání se prosadil BO HORVAT, který znovu přesně zacílil z levého kruhu. Kotouč propadl Jacku Campbellovi mezi tělem a vyrážečkou. 3:2 po prodloužení. Asistence: Tyler Myers a Brock Boeser.
     
    Střely na bránu po 3. třetině: 23 – 39
     
    59:41
    O gól se nejednalo! Ani jeden ze záběrů nebyl tak průkazný, aby mohl říct, že kotouč byl celým objemem za brankovou čárou.
     
    59:41
    Ani teď hosté neudeřili, přestože se jednalo o velmi nebezpečnou situaci. Auston Matthews zakončoval z těsné blízkosti pouze do břevna. Holtby se poté přimáčkl k tyči a kotouč zřejmě udržel před brankovou čárou. Rozhodčí ale pro jistotu budou telefonovat.
     
    55:15
    A pozor! Hughes vyslal ránu od modré čáry, která byla lehce tečovaná. Někteří domácí hráči se už radovali, ale gól to zřejmě nebyl. Puk se asi odrazil od horní tyče.
    52:03 Nils HÖGLANDER - 2:2
     
    52:03
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A hosté jsou za své neproměněné šance potrestáni! Jalen Chatfield adresoval výtečnou střílenou přihrávku k zadní tyči, se kterou si sice Campbell betonem poradil, ale NILS HÖGLANDER poté dorážel do poloprázdné klece. 2:2. Asistence: Jalen Chatfield a Bo Horvat.
     
    50:55
    Brankář Braden Holtby dnes čaruje. Proti němu si to mířil Wayne Simmonds, ale gólman Canucks předvedl rychlý kotrmelec po „Haškovsku“, a proto Torontu znemožnil přidat třetí branku.
     
    47:44
    Mitchell Marner se dostal do samostatného úniku. Na Holtbyho ale rychlou střelou zápěstím nevyzrál.
     
    45:59
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Justin Holl – 2 min., krosček).
     
    45:25
    Vancouveru vůbec nevyšla předávka puku, takže dva hráči Toronta se dostali do ideální pozice. Kotouč si rychle vyměnili a šanci nakonec na hokejce měl Nicholas Robertson. Útočník Maple Leafs ale brankový prostor netrefil.
     
    42:44
    Morgan Rielly si nenápadně najel na pravý kruh, kam dostal přesnou přihrávku. Obránce Toronta vystřelil z první, ale Holtby v utkání už minimálně potřetí předvedl opravdu vynikající přesun.
     
    Střely na bránu po 2. třetině: 13 – 27
    36:23 Bo HORVAT - 1:2
     
    36:23
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vancouver snižuje díky rychlému útočnému kontru. Nils Höglander posunul puk dopředu na rozjetého BO HORVATA, který se střelou z kruhu nemýlil. Kotouč poslal přesně k přední tyči, Jack Campbell reagovat nedokázal. 1:2. Asistence: Nils Höglander.
    34:57 Auston MATTHEWS - 0:2
     
    34:57
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Devatenáct sekund před koncem přesilovky nakonec Toronto dává druhou branku. William Nylander postrčil puk na AUSTONA MATTHEWSE, který si tváří v tvář Holtbymu už poradil. Přesně vymetl horní růžek a zapsal si svůj třiatřicátý zásah v sezoně. 0:2. Asistence: William Nylander a John Tavares.
     
    33:12
    John Tavares vypálil z prostoru mezi kruhy do tyče. Toronto má ve své dlouhé přesilovce i dávku smůly.
     
    32:39
    Braden Holtby vytáhl další parádní zákrok! Po odrazu od hole Jasona Spezzy se puk dostal k Alexi Galchenyukovi, jehož prudká rána skončila na betonu přesunujícího se Holtbyho. Tohle byl famózní přesun.
     
    30:16
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Alexander Edler – 5 min., faul kolenem + osobní trest do konce utkání, faul kolenem).
     
    27:14
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (J. T. Miller – 2 min., hákování).
     
    20:49
    A Bo Horvat znovu v hlavní roli! Tentokrát se už dostal do samostatného úniku, který ale neproměnil. Mířil nad pravé rameno, jenže jeho rána prolétla jen o chlup vedle tyče.
     
    Střely na bránu po 1. třetině: 8 – 12
     
    14:41
    Hostům se málem povedla naprosto úžasná rozborka. Marner posunul puk pod sebe na Galchenyuka, jenž si ještě všiml na pravém kruhu zcela volného Matthewse. Elitní střelec týmu ale nezakončil, neboť do dráhy puku mu nakonec skočili obránci.
     
    08:51
    Alex Galchenyuk nabízel kotouč do obrovské šance k zadní tyči. V tomto prostoru operoval Jason Spezza. Bylo velkým překvapením, že zkušený forvard nedoklepl puk do sítě.
     
    06:55
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Alexander Edler – 2 min., sekání).
    03:45 William NYLANDER - 0:1
     
    03:45
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Skóre otevírají Javorové listy! John Tavares na středovém kruhu získal puk a následně jej posunul do strany WILLIAMU NYLANDEROVI. Švédský útočník poté z levého kruhu parádně vymetl horní růžek u zadní tyče Bradena Holtbyho. 0:1. Asistence: John Tavares.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 37. Horvat (Höglander), 53. Höglander (Chatfield, Horvat), 62. Horvat (T. Myers, Boeser) – 4. W. Nylander (Tavares), 35. Matthews (W. Nylander, Tavares)


    Vancouver Canucks: Holtby (DiPietro) – Hamonic, Q. Hughes, T. Myers, Edler (A), Chatfield, Brisebois – Höglander, Horvat (C), Pearson – Boeser, J. T. Miller, Vesey – Boyd, B. Sutter (A), Michaelis – Hawryluk, Graovac, Roussel.
    Toronto Maple Leafs: J. Campbell (Rittich) – Holl, Rielly (A), Brodie, Muzzin, Bogosian, Dermott – Marner, Matthews (A), Galchenyuk – W. Nylander, Tavares (C), Robertson – I. Michejev, Kerfoot, Hyman – Simmonds, Spezza, J. Thornton.

    Rozhodčí: Furlatt, Skilliter – Nansen, Murchison
    bahis siteleri