Buffalo – Boston 0:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 6:1 (kon.) | Tampa – Carolina 1:4 (kon.)
Florida – Columbus 5:1 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 7:6 (kon.) | Dallas – Detroit 5:2 (kon.)
Vancouver – Toronto 6:3 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 4:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
5:2 (3:0, 1:1, 1:1)
Detroit Red Wings
Středa 21.04.2021, 02:37 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:07 Blake COMEAU - 5:2
     
    59:07
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. V obranném pásmu vybojoval puk Cogliano, načež po pravé straně vyslal do jízdy BLAKEA COMEAUA, jenž s přehledem dovezl kotouč až do prázdné brány. Hronek vzápětí ve vzteku rozlomil hokejku o tyčku. Asistence: Andrew Cogliano.
    56:13 Dylan LARKIN - 4:2
     
    56:13
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté dramatizují utkání, snižují na rozdíl dvou gólů! Hronek podržel puk na holi, aby následně oslovil kapitána DYLANA LARKINA. Čtyřiadvacetiletý Američan si najel do levého kruhu a střelou zápěstím propasíroval touš mezi betony Oettingera. Asistence: Filip Hronek a Simon Gagner.
    24:51 Valtteri FILPPULA - 4:1
     
    24:51
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit bleskově odpovídá! Vrána na obranné modré čáře obral Oleksiaka a vyrazil do brejku, který završil přihrávkou na VALTTERIHO FILPPULU, na střelu do pravého horního rohu Oettinger nedosáhl. Asistence: Jakub Vrána.
    23:36 Jamie OLEKSIAK - 4:0
     
    23:36
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí se o další krok přiblížili důležitému vítězství. Gurjanov v plné jízdě zachoval přehled ve hře a nahrávkou od pravého mantinelu posunul puk na hokejku JAMIEHO OLEKSIAKA, ofenzivu podpořivší bek poslal Bernierovi hrací předmět mezi betony. Asistence: Denis Gurjanov.
    14:17 Joe PAVELSKI - 3:0
     
    14:17
    Dallas právě vstřelil branku!
    Gólové hody Stars v úvodním dějství pokračují! Mezi kruhy obdržel kotouč Robertson. Ten nezazmatkoval a ještě vylepšil pozici pro JOEA PAVELSKIHO, americký útočník bez problémů poslal černou gumu za bezmocného Berniera. Asistence: Jason Robertson a Jason Dickinson.
    05:07 Jason ROBERTSON - 2:0
     
    05:07
    Dallas právě vstřelil branku!
    Svěřenci kouče Bownesse zažívají parádní vstup do utkání, disponují už dvoubrankovým náskokem! Dickinson se za brankou nenechal obrat Cholowskim a v předbrankovém prostoru našel JASONA ROBERTSONA, jenž tváří v tvář brankáři uspěl. Při bránění amerického forvarda selhal Hronek. Asistence: Jason Dickinson a Joel Hanley.
    02:55 Tanner KERO - 1:0
     
    02:55
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají brzkého vedení! Benn přetlačil v souboji jeden na jednoho Staala a přihrál do pravého kruhu TANNERU KEROVI, který našel mezeru v postoji gólmana střelou k bližší tyči. Asistence: Jamie Benn.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 3. Kero (Ja. Benn), 6. Robertson (Dickinson, Hanley), 15. Pavelski (Robertson, Dickinson), 24. Oleksiak (Gurjanov), 60. Comeau (Cogliano) – 25. Filppula (J. Vrána), 57. D. Larkin (Hronek, Gagner)


    Dallas Stars: Oettinger (Chudobin) – J. Klingberg, Lindell (A), Hanley, Oleksiak, Vatanen, Sekera – Pavelski (A), Dellandrea, Robertson – Gurjanov, Ja. Benn (C), Dickinson – Comeau, Faksa, Cogliano – Kero, Dowling, Gardner.
    Detroit Red Wings: J. Bernier (24. Greiss) – Hronek, Cholowski, Stecher, M. Staal, G. Lindström, DeKeyser, Biega – Zadina, D. Larkin (C), J. Vrána – Filppula, Rasmussen, Erne – Glendening (A), Helm, Gagner – Naměstnikov, Pánik.

    Rozhodčí: Dwyer, Rehman – Suchánek, Baker

    Diváci: 5 148
    bahis siteleri