Buffalo – Boston 6:4 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 4:1 (kon.) | Chicago – Nashville 1:3 (kon.)
Calgary – Montreal 4:2 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 2:4 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 4:2 (kon.)
St. Louis – Colorado 5:3 (kon.)
konec
Calgary Flames
4:2 (2:2, 0:0, 2:0)
Montreal Canadiens
Sobota 24.04.2021, 03:10 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:52 Elias LINDHOLM - 4:2
     
    59:52
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Už jen kosmetickou úpravu přidává výsledku ELIAS LINDHOLM, který dojel nepřesný pokus Monahana a poslal puk do odkryté branky. Asistence: Sean Monahan.
     
    58:10
    Allen zamířil na střídačku, Montreal to zkusí v šesti!
     
    52:29
    Tak za Markströmem se rozzvonila zvonkohra, protože tentokrát pálil z levého kruhu Anderson, který orazítkoval jeho druhou tyč!
     
    51:25
    Dostal ale druhou šanci a byl blízko vyrovnání, z mezikruží totiž Suzukiho střelu zastavila až tyč!
     
    48:04
    Po několika odrazech puku se z ničeho nic před Allenem objevil sám Tkachuk, jeho zakončení ale hostující brankář vyrazil betonem!
    45:58 Sean MONAHAN - 3:2
     
    45:58
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou znovu do vedení! Zpoza branky poslal přesnou přihrávku mezi kruhy Gaudreau přesně do prostoru, kde se pohyboval SEAN MONAHAN a ten ránou z první nedal Allenovi šanci. Asistence: Johnny Gaudreau a Joakim Nordström.
    37:17 Neuznaná branka Backlunda
     
    37:17
    Gól Backlunda nemohl být pro nedovolené bránění brankáři uznán a stav tak zůstává vyrovnaný!
     
    37:17
    Calgary dosáhl branky, ale při dorážce bylo zjevné, že Allen měl puk v moci a jen díky kontaktu Backlunda mu vypadl z výstroje. To také pomocí coach challenge reklamují Canadiens a situace se bude prohlížet.
     
    21:03
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Michael Stone – 2 min., hrubost).
    19:24 Andrew MANGIAPANE - 2:2
     
    19:24
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Ještě před odchodem do kabin je vyrovnáno. V přesilové hře vyslal střelu od modré čáry Hanifin, kterou náramně nechytatelně pod horní tyč tečoval ANDREW MANGIAPANE. Asistence: Noah Hanifin a Sean Monahan.
     
    18:43
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Shea Weber – 2 min., podrážení).
    18:24 Joel ARMIA - 1:2
     
    18:24
    Montreal právě vstřelil branku!
    A situace se opakovala. Vhazování vyhrál Danault přesně na vrcholek kruhu, kde stál JOEL ARMIA a ten pohotově zpracoval puk a vyslal ho nad pravý beton k bližší tyči. Markström toho zřejmě moc neviděl. Asistence: Phillip Danault.
     
    14:18
    Obrana Montrealu nechala na levém křídle zcela volného Dubého, jenž se dostal do samostatného úniku. Volil střelu ke vzdálenější tyči, ale Allen betonem vyrazil puk!
    13:19 Tyler TOFFOLI - 1:1
     
    13:19
    Montreal právě vstřelil branku!
    Vyhozený puk z pásma domácích sebral na vlastní modré čáře TYLER TOFFOLI. Dojel s ním až na vrchol pravého kruhu, odkud vyslal parádní střelu nad beton Markströma a vyrovnal stav zápasu! Bez asistence.
     
    12:40
    Dubé vybídl šikovnou přihrávkou před brankoviště Ryana, který zakončoval před Allenem sám, ale ten dokázal betonem vyrazit a podržet Canadiens!
     
    10:09
    Do přečíslení dva na jednoho se říttil Gaudreau, který nakonec volil přihrávku. Allen se musel proti střele Lindholma rychle přesunout a to se mu podařilo.
     
    09:20
    Gaudreau našel přesnou přihrávku mezi kruhy Ritchieho, jenž si rychle zpracoval kotouč a z nebezpečné pozice zakončil. Allen musel kopírovat jeho pohyb a rychle zasáhnout.
    06:06 Dillon DUBÉ - 1:0
     
    06:06
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Montrealu se nepodařilo vyhodit puk z pásma, protože dobře zakročil na modré čáře Ryna. Puk za brankou nejrychleji vyzvedl Mangiapane, jenž přesnou přihrávkou našel prostor mezi kruhy, kde ho z první pod horní tyč usměrnil DILLON DUBÉ. Asistence: Andrew Mangiapane a Derek Ryan.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 7. Dubé (Mangiapane, D. Ryan), 20. Mangiapane (Hanifin, Monahan), 46. Monahan (J. Gaudreau, Nordström), 60. E. Lindholm (Monahan) – 14. Toffoli, 19. Armia (Danault)


    Calgary Flames: Markström (Domingue) – Giordano (C), Ch. Tanev, Hanifin, R. Andersson, Välimäki, Mi. Stone – J. Gaudreau, E. Lindholm, M. Tkachuk (A) – Mangiapane, Monahan (A), B. Ritchie – Lucic, Backlund, Nordström – Dubé, D. Ryan, B. Robinson.
    Montreal Canadiens: Allen (Primeau) – Chiarot, S. Weber (C), Edmundson, Petry (A), A. Romanov, Merrill, E. Gustafsson – Tatar, Danault, J. Anderson – Toffoli, Suzuki, Armia (A) – Byron, Kotkaniemi, Lehkonen – Drouin, E. Staal, Perry.

    Rozhodčí: Nicholson, Skilliter – Shewchyk, Murchison
    bahis siteleri