Buffalo – Boston 6:4 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 4:1 (kon.) | Chicago – Nashville 1:3 (kon.)
Calgary – Montreal 4:2 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 2:4 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 4:2 (kon.)
St. Louis – Colorado 5:3 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
6:4 (1:1, 2:0, 3:3)
Boston Bruins
Sobota 24.04.2021, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:18 Sam REINHART - 6:4
     
    59:18
    Sabres právě vstřelili branku!
    Až nyní je definitivně rozhodnuto, jelikož David Pastrňák totálně pokazil zpětnou přihrávkou na modrou čáru, kterou tedy zachytil SAM REINHART, který bez problémů poslal kotouč do prázdné klece a zkompletoval tak hattrick. Bez asistence.
    57:12 Taylor HALL - 5:4
     
    57:12
    Bruins právě vstřelili branku!
    Zničehonic je to jen o jednu branku, tentokrát se ale domácí překonali vlastně sami! TAYLOR HALL totiž z pravé strany přihrával před branku, kde se nacházel Rasmus Ristolainen, který chtěl kotouč srazit mimo, ale místo toho ho poslal přímo do protipohybu vlastního brankáře. Asistence: Charlie McAvoy, David Krejčí.
    55:25 Kevan MILLER - 5:3
     
    55:25
    Bruins právě vstřelili branku!
    Najednou je to jen o dva góly, získá Boston aspoň jeden bod! Každopádně o tuto branku se postaral KEVAN MILLER, který nabral slušnou rychlost a mohl se vydat dopředu, kde se prosadil s mírným štěstím zakončením mezi nohy Ukka-Pekka Luukkonena! Asistence: Steven Kampfer, Sean Kuraly.
     
    54:11
    Tage Thompson mohl definitivně zastavit vzestup soupeře, jelikož sám uháněl na Jaroslava Haláka, ale slibnou příležitost zakončil jen velmi špatnou střelou!
    52:06 Nick RITCHIE - 5:2
     
    52:06
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston přece jen snižuje, ale na comeback je nejspíš už moc pozdě! Tvrdou ránu od modré čáry z hole Stevena Kampfera dokázal Ukko-Pekka Luukkonen vyrazit jen před sebe, kde operoval NICK RITCHIE, který ho pohotovou dorážkou překonal mezi betony. Asistence: Steven Kampfer, Jake DeBrusk.
    44:23 Sam REINHART - 5:1
     
    44:23
    Sabres právě vstřelili branku!
    Nyní už Bruins dnešní zápas téměř určitě nezvrátí, protože prohrávají o čtyři branky! Za další branku si navíc mohou úplně sami, protože SAM REINHART zachytil jeho přihrávku před vlastní klec a pohotovou klecí překonal vyjíždějícího Jaroslava Haláka! Bez asistence.
     
    44:21
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Brad Marchand – 2 min., sekání).
     
    41:14
    Střídání v týmu Boston Bruins: ze hřiště odchází Tuukka Rask, přichází Jaroslav Halák.
    41:14 Arttu RUOTSALAINEN - 4:1
     
    41:14
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo už vede o tři góly a nejspíš dnes zvítězí! Sabres díky dobrému napadání rozjeli rychlou protiakci, při které zkoušel ARTTU RUOTSALAINEN přesně přihrát, avšak přes spoluhráče se mu to nepovedlo, takže musel jít do zakončení, které mu už sedlo skvěle a skončilo až v síti. Asistence: Dylan Cozens, Mattias Samuelsson.
     
    39:04
    Buffalo hraje velmi dobře, díky dobrému napadání tak nyní mohl pálit Will Borgen, ale ten v přímém souboji s gólmanem neuspěl!
     
    38:32
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Craig Smith – 2 min., držení).
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Dylan Cozens – 2 min., nesportovní chování).
     
    35:28
    Velmi rychle to mohlo být o dost zajímavější, za zády Ukka-Pekka Luukkonena však už podruhé v zápase zvoní tyčka!
    34:17 Casey MITTELSTADT - 3:1
     
    34:17
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo překvapivě odskakuje na rozdíl dvou branek a má skvěle nakročeno k vítězství! Tage Thompson se s kotoučem dlouho motal po pravé straně, nakonec se tak dostal až za branku, odkud v pravém kruhu našel hůl CASEYHO MITTELSTADTA, který překonal brankáře střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Tage Thompson, Mattias Samuelsson.
     
    29:16
    Buffalo první přesilovka opravdu vyšla, i tentokrát přišla velmi rychle šance, ve které byl Dylan Cozens, ale Tuukka Rask ho vychytal ramenem!
     
    28:55
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Matt Grzelcyk – 2 min., hákování).
    26:54 Rasmus DAHLIN - 2:1
     
    26:54
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí dokonávají překvapivý obrat! Díky dobré kombinaci Buffala by před brankou Bostonu obrovský zmatek, čehož po odrazu dokonale využil RASMUS DAHLIN, který se trefil přesně k pravé tyči. Tuukka Rask zasahovat nemohl, protože vůbec nic neviděl. Asistence: Riley Sheahan, Tobias Rieder.
     
    17:59
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Arttu Ruotsalainen – 2 min., sekání).
     
    17:49
    Taylor Hall se jako první dostal k nahozenému puku a následně před brankou uvolnil Davida Krejčího, kterého od branky dělily centimetry, protože trefil čisté břevno!
     
    17:02
    Mike Reilly přišel o kotouč při pokusu o rozehrávku z rohu kluziště, i přesto se David Pastrňák díky dobrému napadání dostal do úniku, který ale zakončil jen střelou do boční sítě!
    15:40 Sam REINHART - 1:1
     
    15:40
    Sabres právě vstřelili branku!
    Sabres ještě přece jen v prvním dějství srovnávají, navíc využívají početní výhody! Pěknou a rychlou kombinaci zakončil z levého kruhu SAM REINHART, který vypálil opravdu tvrdě k bližší levé tyči, takže se Tuukka Rask nestačil včas přesunout. Asistence: Rasmus Dahlin, Victor Olofsson.
     
    15:23
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Matt Grzelcyk – 2 min., podrážení).
     
    08:39
    Tage Thompson se po pěkné akci dostal až před gólmana Bostonu, kterého si zkusil roztáhnout, ale Tuukka Rask se nenechal nachytat a jistě zasáhl lapačkou!
     
    06:47
    Sabres to však vůbec nevadilo, protože se udrželi v pásmu a nakonec vymysleli velmi nebezpečnou střelu, která rozezněla brankovou konstrukci!
    02:15 Steven KAMPFER - 0:1
     
    02:15
    Bruins právě vstřelili branku!
    Ukko-Pekka Luukkonen nezažívá zrovna povedený debut, protože inkasuje hned z prvního zakončení soupeře! Podíl viny ale nesou také obránci, kteří si vůbec nepohlídali střed hřiště, čehož po přihrávce Taylora Halla využil STEVEN KAMPFER, který poslal kotouč přímo k pravé tyči. Asistence: Taylor Hall, Tuukka Rask.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 16. S. Reinhart (Dahlin, Olofsson), 27. Dahlin (Sheahan, Rieder), 35. Mittelstadt (Tage Thompson, M. Samuelsson), 42. Ruotsalainen (Cozens, M. Samuelsson), 45. S. Reinhart, 60. S. Reinhart – 3. Kampfer (Hall, T. Rask), 53. N. Ritchie (Kampfer, DeBrusk), 56. K. Miller (Kampfer, Kuraly), 58. Hall (McAvoy, Krejčí)


    Buffalo Sabres: Luukkonen (Tokarski) – M. Samuelsson, Ristolainen (A), Dahlin, Jokiharju, Bryson, Borgen – Skinner, S. Reinhart (A), Olofsson – Asplund, Mittelstadt, Tage Thompson – Bjork, Cozens, Ruotsalainen – Rieder, Sheahan, Caggiula.
    Boston Bruins: T. Rask (42. Halák) – Grzelcyk, McAvoy, Reilly, K. Miller (A), Lauzon, Kampfer – Coyle, Marchand (A), Pastrňák – Hall, Krejčí (A), C. Smith – N. Ritchie, Lazar, DeBrusk – Blidh, Kuraly, Wagner.

    Rozhodčí: MacDougall, Rank – Alphonso, Flemington
    bahis siteleri