Buffalo – Boston 6:4 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 4:1 (kon.) | Chicago – Nashville 1:3 (kon.)
Calgary – Montreal 4:2 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 2:4 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 4:2 (kon.)
St. Louis – Colorado 5:3 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
New Jersey Devils
Sobota 24.04.2021, 18:38 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Sidney CROSBY - 4:2
     
    59:59
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Špatně to Devils nesehráli, ale opět je zklamala koncovka! Jack Hughes posunul kotouč před branku, kde odkrytou bránu minul Nico Hischier! Kotouče se chopil SIDNEY CROSBY, jenž v poslední desetině vteřiny trefil odkrytou klec. Bez asistence.
     
    58:25
    Mackenzie Blackwood zamířil na střídačku, New Jersey Devils posílají na led bruslaře navíc!
     
    55:14
    Ve druhé vlně se nacházel Sidney Crosby, který měl hodně prostoru. Ovšem zakončení domácího kapitána nenašlo místečko mezi brankářovými betony.
     
    54:54
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Jason Zucker – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Nick Merkley – 5 min., bitka).
     
    54:54
    Jason Zucker trefil jednoho z hostujících hráčů, a tak se šel mstít Nick Merkley. Domácí útočník se soupeři snažil sundat helmu a v tom oba skončili na ledové ploše.
    50:58 Miles WOOD - 3:2
     
    50:58
    Devils právě vstřelili branku!
    V koncovce zápasu nás čeká pořádné drama, vždyť vedení Pens se ztenčilo na jedinou trefu! Na levé straně naznačil střelu Ryan Murray, ovšem přišla přesná nahrávka přes osu. MILES WOOD pak trefil odkrytou část domácí branky – 3:2. Asistence: Ryan Murray a Damon Severson.
     
    45:14
    Z vrcholu levého kruhu vystřelil Miles Wood, jehož zakončení vyrazil domácí brankář před sebe, a tak přišla dorážka Nathana Bastiana, kterou Casey DeSmith také pokryl.
     
    44:43
    Na pravém kruhu si odražený kotouč našel Jason Zucker, jehož zakončení mířilo pod břevno. Avšak Mackenzie Blackwood vytáhl výborný zákrok ramenem!
     
    34:12
    Přihrávku do pravého kruhu dostal Andreas Johnsson, který okamžitě vystřelil. Domácí brankář se stihl přesunout a tvrdou ránu zastavil.
    28:45 Jack HUGHES - 3:1
     
    28:45
    Devils právě vstřelili branku!
    Také na druhé straně padá branka, s níž brankář nemohl nic dělat! JACK HUGHES přihrál na zadní tyč, kde kotouč nezpracoval Jegor Šarangovič. Kotouč se odrazil před odkrytou klec, kde se nacházel jednička draftu. Asistence: Jegor Šarangovič a Will Butcher.
    27:30 Bryan RUST - 3:0
     
    27:30
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak to je trochu kuriózní branka, se kterou Mackenzie Blackwood nemohl nic dělat! Od modré čáry vystřelil Cody Ceci, jehož pokus tečoval mimo bránu Jake Guentzel. Ovšem kotouč zamířil do kalhot BRYANA RUSTA, od nichž se odrazil za brankovou čáru – 3:0. Asistence: Jake Guentzel a Cody Ceci.
     
    25:03
    Do samostatného úniku se hnal Teddy Blueger, který si položil hostujícího brankáře, ovšem nedokázal z úhlu přehodit jeho beton!
     
    23:51
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Bryan Rust – 2 min., držení).
     
    21:07
    Miles Wood se dostal od zadního mantinelu do brankoviště, kde předvedl dvě, možná tři střely. Jenomže Casey DeSmith byl dobře postavený u tyče.
     
    19:27
    Před brankou Penguins se nacházel Nico Hischier, jenž se pokoušel rychle vytočit a vystřelit. Zřejmě Casey DeSmith mu kotouč vypíchl širokou holí.
     
    18:23
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Bryan Rust – 2 min., držení).
    12:50 Jared MCCANN - 2:0
     
    12:50
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci se ujímají dvoubrankového náskoku, když využili početní výhodu! Od modré čáry vystřelil Kris Letang, jehož pokus ještě tečoval Jake Guentzel. Ovšem Mackenzie Blackwood stihl vyrazit kotouč před sebe, odkud se dorážkou mezi střelce zapsal JARED MCCANN. Asistence: Jake Guentzel a Kris Letang.
     
    Dnešní utkání sleduje 4 672 diváků.
     
    12:26
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Andreas Johnsson – 2 min., podrážení).
    09:41 Jeff CARTER - 1:0
     
    09:41
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku zápasu a dává ji favorit! Jason Zucker udělal kličku u pravého mantinelu a kotouč mu trochu utekl. Ke střele se tak dostal JEFF CARTER, jehož střela zapadla ke vzdálenější tyči! Asistence: Jason Zucker a Michael Matheson.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 10. J. Carter (Zucker, Matheson), 13. McCann (Guentzel, Letang), 28. Rust (Guentzel, Ceci), 60. Crosby – 29. J. Hughes (Šarangovič, Butcher), 51. Wood (R. Murray, Severson)


    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Letang, Dumoulin, Ceci, Matheson, Marino, M. Pettersson – Rust, Crosby, Guentzel – Zucker, J. Carter, McCann – Kapanen, Blueger, Aston-Reese – Rodrigues, Jankowski, Sceviour.
    New Jersey Devils: Blackwood (Wedgewood) – Severson, R. Murray, C. Carrick, Butcher, Tennyson, White – Šarangovič, J. Hughes, A. Johnsson – Bratt, Hischier, Zacha – N. Merkley, J. Boqvist, Studenič – Bastian, M. McLeod, Wood.

    Rozhodčí: Kozari, Charron – Galloway, Baker

    Diváci: 4 672
    bahis siteleri