Calgary – Montreal 5:2 (kon.) | Florida – Carolina 4:3 (po pr.) | NY Islanders – Washington 3:6 (kon.)
Detroit – Dallas 1:2 (po pr.) | Winnipeg – Toronto 1:4 (kon.) | San Jose – Minnesota 3:6 (kon.)
Anaheim – Vegas 1:5 (kon.) | Vancouver – Ottawa 4:2 (kon.) | Los Angeles – Arizona 0:4 (kon.)
Pittsburgh – Boston 1:0 (kon.)
konec
New York Islanders
3:6 (1:2, 2:2, 0:2)
Washington Capitals
Neděle 25.04.2021, 01:07 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:43 Daniel SPRONG - 3:6
     
    54:43
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington přidává ještě šestou branku! Ihned po vyhraném vhazování v útočném pásmu zakončil příklepem DANIEL SPRONG a jeho dělovka se od tyče odrazila do branky! Asistence: Tom Wilson, Jevgenij Kuzněcov.
    47:35 Jevgenij KUZNĚCOV - 3:5
     
    47:35
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington dokázal udeřit jako blesk z čistého nebe! JEVGENIJ KUZNĚCOV si vzal puk v obranném pásmu, po pravém křídle projel do pásma útočného a z kruhu zápěstím prostřelil Sorokina! Bez asistence.
    37:12 Jean-Gabriel PAGEAU - 3:4
     
    37:12
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je sníženo! Domácí celek využívá také druhou přesilovku v dnešním souboji! Islanders se nastěhovali do útočného pásma. Barzal našel spoluhráče na modré čáře, jehož rána se od zadního mantinelu odrazila před branku a důrazný JEAN-GABRIEL PAGEAU kotouč sklepl ze vzduchu do branky! Asistence: Noah Dobson, Mathew Barzal.
    34:46 Daniel SPRONG - 2:4
     
    34:46
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington už znovu vede o dvě branky! Jevgenij Kuzněcov vnikl do útočného pásma a bekhendem poslal fantastickou přihrávku před branku. Dojídějící DANIEL SPRONG už měl snadnou práci! Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Brenden Dillon.
    32:21 Nic DOWD - 2:3
     
    32:21
    Washington právě vstřelil branku!
    A hosté zazlobili dokonale! Washingon si totiž bere zpět ztracené vedení! Odražený kotouč si mezi kruhy našel NIC DOWD, který se pohotově otočil a střelou zápěstím vymetl horní roh. Asistence: Trevor van Riemsdyk, Brenden Dillon.
    27:37 Adam PELECH - 2:2
     
    27:37
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek se dokázal prosadit v oslabení! ADAM PELECH projel z rohu obranného pásma do pásma útočného a příklepem od modré čáry prostřelil Samsonova. Bez asistence.
    14:28 Anthony BEAUVILLIER - 1:2
     
    14:28
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je sníženo! Domácí celek bleskově využívá přesilovou hru a výrazně se přibližuje ke svému soupeři! ANTHONY BEAUVILLIER si před brankou našel odražený kotouč a bekhendem jej poslal nad beton bezmocného Samsonova. Beu asistence.
    10:55 T. J. Oshie - 0:2
     
    10:55
    Washington právě vstřelil branku!
    Hostující celek přidává v první třetině také druhý zásah! Anthony Mantha přihrál na levý kruh, odkud Nicklas Bäckström přihrál před branku a T. J. OSHIE celou akci zakončil přesnou střelou! Asistence: Nicklas Bäckström, Anthony Mantha.
    02:33 Garnet HATHAWAY - 0:1
     
    02:33
    Washington právě vstřelil branku!
    Hostující celek se překvapivě dostává do vedení! GARNET HATHAWAY dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, ale Sorokin nebyl připraven a pustil kotouč do branky! Asistence: Nick Jensen.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 15. Beauvillier, 28. Pelech, 38. Pageau (Dobson, Barzal) – 3. Hathaway (Jensen), 11. Oshie (Bäckström, Mantha), 33. Dowd (T. van Riemsdyk, Dillon), 35. Sprong (Kuzněcov, Dillon), 48. Kuzněcov, 55. Sprong (T. Wilson, Kuzněcov)


    New York Islanders: Varlamov (I. Sorokin) – Pulock, Pelech, Mayfield, Leddy, Dobson, A. Greene – Eberle, Zajac, Barzal – Palmieri, B. Nelson (A), Dal Colle – Josh Bailey (A), Pageau, Beauvillier – Clutterbuck, Cizikas, M. Martin.
    Washington Capitals: Samsonov (Vaněček) – Carlson, Orlov, T. van Riemsdyk, Dillon, Jensen, Chára – T. Wilson, Kuzněcov, Sprong – Oshie (A), Bäckström (A), Mantha – M. Raffl, Eller, Sheary – Hathaway, Dowd, Hagelin.

    Rozhodčí: Rehman, McCauley – Tobias, Nagy

    Diváci: 1400
    bahis siteleri