Manchester City – Tottenham 1:0 (kon.)
konec
Manchester City
1:0 (0:0)
Tottenham Hotspur
Neděle 25.04.2021, 17:30 • Wembley Stadium, Londýn • Anglický Ligový pohár • Finále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Krásný nedělní podvečer, vítám všechny příznivce fotbalu. Na slavném londýnském Wembley dnes vyvrcholí Anglický ligový pohár. Až do samotného finále se probojovali fotbalisté Manchesteru City, kteří budou v souboji o titul favority proti Tottenhamu.
     
    Tottenham Hotspur

    Ještě pod vedením Josého Mourinha zakončil Tottenham předešlý ročník Premier League i díky solidnímu závěru na konečném šestém místě, které londýnskému celku garantovalo účast v předkole Evropské ligy.

    Základní skupinou Spurs prolétli bez větších komplikací. V konkurenci Antverp, Lince a Ludogorce obsadil anglický tým první postupovou příčku a zajistil si jarní vyřazovací část. V playoff si Tottenham ještě pochutnal na rakouském Wolfsbergeru s celkovým skóre 8:1. Poté ale přišla pro Angličany velká ostuda. Na domácí půdě Tottenham nad Dinamem Záhřeb vyhrál 2:0, ale v odvetě stejným skóre prohrál a v prodloužení se z postupu radoval chorvatský outsider.

    Ani v Premier League to letos na velký úspěch nevypadá. Na aktuálního lídra Manchester City ztrácí Tottenham pět kol před koncem závratných čtyřiadvacet bodů. Spurs budou muset dokonce bojovat i o evropské poháry, ale od čtvrtého místa až k osmé příčce je tabulka pořádně vyrovnaná.

    Před týdnem byl z role hlavního kouče vyhozen José Mourinho a již ve středečním duelu vedl Tottenham Ryan Mason.

    Tottenham vkročil do Anglického ligového poháru tuhou osmifinálovou bitvou s Chelsea. O postupujícím se rozhodovalo až v penaltovém rozstřelu, zatímco Spurs se pětkrát prosadili, tak v páté sérii byl jediným nešťastníkem Mason Mount. Ve čtvrtfinále poté Tottenham vyřadil ze hry Stoke výsledkem 3:1. Semifinále proti Brndfordu bylo pro elitní tým z Premier League snadným soustem, když se prosadili Son a Sissoko.
     
    Manchester City

    Guardiolův výběr nebyl v úvodu sezony tak dominantní, jak bývalo v posledních letech zvykem. Překvapivě vyfasoval debakl 2:5 s Leicesterem a poté pouze remizoval v Leedsu i na trávníku West Hamu. I přes další prosincová zaváhání s rivaly z United a v domácím duelu s West Bromem se Manchester City vytáhlo do čela Premier League a pět kol před koncem soutěže už téměř drží pohár pro vítěze, protože na druhý Manchester United má náskok dokonce jedenácti bodů.

    Citizens stále bojují ve třech soutěžích! V Premier League mají našlápnuto k titulu, v Lize mistrů jsou mezi nejlepší čtyřkou. Již ve středu proběhne první semifinále proti super silnému PSG. A třetí trofej mohou získat dnes, ve finále Anglického ligového poháru.

    Manchester City zahájil pouť soutěží ve třetím kole, ve kterém vyřadil Bournemouth těsně 2:1, když rozhodl čtvrthodiny před koncem Phil Foden. V osmifinále se City smlslo už jednoznačně 3:0 na Burnley. Čtvrtfinále s Arsenalem sice nabídlo vyrovnanou první půli, ale po změně stran se favorité prosadili rovnou třikrát a jistě postoupili. Lednové semifinále proti United zvládlo City opět zlepšeným výkonem ve druhém poločase a po brankách Stonese a Fernandinha postoupilo do finále.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    13.02. 2021 Manchester City – Tottenham 3:0
    21.11. 2020 Tottenham – Manchester City 2:0
    02.02. 2020 Tottenham – Manchester City 2:0
    17.08. 2019 Manchester City – Tottenham 2:2
    20.04. 2019 Manchester City – Tottenham 1:0
     
    Úvodní sestavy:

    Manchester City: Steffen – Walker, Dias, Laporte, Cancelo – Gündogan, Fernandinho (C), De Bruyne – Mahríz, Sterling, Foden
    Náhradníci: Ederson – Agüero, Aké, Jesus, Rodri, Mendy, Silva, Torres, Zinčenko

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Aurier, Alderweireld, Dier, Reguilón – Winks, Höjbjerg, Lo Celso – Moura, Kane, Son
    Náhradníci: Hart – Alli, Bale, Bergwijn, Lamela, Ndombele, Sanchez, Sissoko, Tanganga

    Rozhodčí: Tierney – Betts, Hatzidakis.
     
    Hlavní rozhodčí Tierney už přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu londýnského Wembley. Souboj o titul z Anglického ligového poháru může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Do prvního poločasu vstoupili rozehrávkou ze středového kruhu fotbalisté Manchesteru City. Po Sterlingovi byl u balonu De Bruyne, který rozbíhal přihrávkou Gündogana.
     
    2
    Také Tottenham se dostal poprvé v zápase k míči. Winksova nahrávka měla najít na pravé straně Mouru, ale výborně se vrátil do obrany De Bruyne.
     
    3
    Cancelo přihrával podél postranní lajny Sterlingovi, kterého ihned fauloval bránící Höjbjerg. City okamžitě rozehrálo a Cancelo přetáhl centr daleko za Mahríze.
     
    4
    Od vlastní branky rozehrával Hugo Lloris. Ve středu pole musel podstoupit složitý souboj s Fernandinhem Lucas Moura a míč se nakonec odrazil jen na kopačky manchesterských hráčů.
     
    5
    Za nakopnutým balonem mířil Ilkay Gündogan, ale výrazně blíže měl k hracímu předmětu Sergio Reguilón. Nakonec bude odkopávat znovu Lloris.
     
    6
    Výbornou práci v obraně odvedl Serge Aurier, který čistým způsobem obral o balon Sterlinga, který se už už dral do pokutového území.
    6. Aurier zamezil první vážnější akci Citizens
     
    7
    Výběr Pepa Guardioly pokračuje v diktování tempa hry. U balonu se vystřídali Laporte i Dias a právě portugalský stoper přenesl hru na Gündogana, který ale nedokázal odcentrovat.
     
    8
    Opět byl u balonu Raheem Sterling. Tentokrát motal hlavu na levém kraji Aurierovi, nakonec přihrál před branku Fodenovi, který ale v tísni nezakončil přesně.
     
    9
    Velkou chybu v rozehrávce udělal Alderweireld. Manchester se okamžitě po zisku balonu natlačil do pokutového území, ale Sterlingova hlavička se mezi tři tyče nevešla.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka vyšla rozhodně lépe obhájcům trofeje. Manchester City útočí do plné obrany a soupeři nepůjčuje balon ani na malý moment.
     
    12
    Od Gündogana putoval balon ke kopačkám Fodena. Parádním přetažením balonu našel na pravé straně Mahríze, který ale nedokázal přejít přes Reguilóna.
     
    13
    Manchester ještě pokračoval rozehrávkou od rohového praporku. De Bruyne rovnou z rohu ohrozil Llorise, ale francouzský gólman byl na svém místě včas.
     
    14
    V úvodu finále je hodně vidět Raheem Sterling. Z levé strany sice prokličkoval do vápna, ale proti Dierovi se už neprosadil k zakončení.
     
    15
    Ve velké rychlosti posouval Mahríz míč do pohybu De Bruynemu, ale belgickému záložníkovi chybělo několik centimetrů, aby míč dokázal převzít a vystřelit.
     
    16
    Nápor City podpořil dalším rohem Kevin De Bruyne. Hned na první tyči ale předvedl obranný zákrok Höjbjerg. Akce ještě pokračovala, ale pokus Mahríze k Llorisovi neprošel.
     
    17
    Fernandinho posunul míč na pravou stranu k Mahrízovi, ten centroval do ohně před Llorise, kde se ale nedomluvili na zakončení Sterling s Cancelem.
     
    18
    Po Llorisově výkopu se u balonu objevil Lucas Moura. Aktivním napadáním ale City vytlačilo soupeře až hluboko na jeho polovinu. Následovala už jen ztráta Lo Celsa.
     
    19
    Perfektní práci s balonem v rychlosti předvedl Foden. Kolem Lo Celsa ještě dokázal proskočit, ale Reguilón už soupeře poslal tvrdě k zemi.
     
    20
    Spurs se daří lehce zmírnit nápor soupeře kombinací na vlastní polovině. Reguilón dokonce mířil do útoku, ale Aurierův centr spoluhráče v šestnáctce nenašel.
     
    21
    Vůbec poprvé se Tottenham nastěhoval do pokutového území soupeře. Son zakroutil míč od rohového praporku před Steffena, ale americký gólman skvěle zlikvidoval nebezpečí.
     
    22
    Po Sonově nahrávce na krátkou vzdálenost se opřel do míče na hranici vápna Alderweireld, ale nepovedený pokus jen prolétl kolem levé tyče.
     
    23
    Aurier chyboval při přihrávce a nabídl balon Gündoganovi. Favorité zápasu se okamžitě tlačili do útoku a vše vyřešil až faulem těsně před vápnem Lo Celso.
     
    24
    Standardní situaci si vzal na starost Mahríz s De Bruynem. Právě belgický záložník se opřel do balonu, ale napálil jen mohutnou zeď před Llorisem.
     
    25
    Tottenham se musel pod tlakem zbavit míče odkopem za postranní lajnu. Pokračovat v ofenzivní hře mohl vhazováním z pravé strany Kyle Walker.
     
    26
    Laporte posouval míč podél postranní lajny Cancelovi, následně ale přišla ztráta a také Manchester musel sáhnout k taktickému faulu ve středu pole.
     
    27
    Chybu v rozehrávce udělal také Reguilón a hned bylo ve vápně Tottenhamu horko. Balon se odrazil přesně proti noze Fodenovi, který ale z blízkosti napálil jen bránícího Diera.
    27. Fodenovo zakončení skončilo po odrazu od obránce na tyči
     
    28
    Žlutou kartu vidí od hlavního sudího také Sergio Reguilón, který skluzem sestřelil u rohového praporku De Bruyneho.
     
    29
    Z místa přestupku cpal míč do pokutového území sám faulovaný Kevin De Bruyne. Laporte si ale vedl při snaze o zakončení nedovoleným způsobem.
     
    30
    Ani půlhodina hry branku nepřinesla. Po dlouhé době mohli jít do útoku Spurs, ale Sona nikdo na levé straně nepodpořil a tak korejskému útočníkovi sebral balon Walker.
     
    31
    O překvapivou ránu zpoza pokutového území se postaral kapitán Manchesteru Fernandinho. Tentokrát ale mohl být Hugo Lloris v klidu.
     
    32
    Neskutečná Fernandinhova nahrávka mezi obránci našla Sterlinga, který sice ještě přehodil Llorise, ale míč nakonec skončil vedle branky Tottenhamu.
    32. Šance Sterlinga zůstala neproměněna
     
    33
    Dias trefil skluzem míč u nohou Kanea, ale hlavní rozhodčí odpískal faul. Tottenham může rozehrávat z klidové pozice těsně u středové čáry.
     
    34
    Po Fodenovi byl u balonu Gündogan. Následně mohl přejít do útoku Walker, ale proti Reguilónovi se tentokrát rychlostně neprosadil.
     
    35
    Spurs s rozehrávkou nespěchají. Winks ztratil míč v souboji s Fernandinhem a Manchester opět mířil do útoku.
     
    36
    Po autovém vhazování reklamovali hosté ruku Cancela, ale hlavní rozhodčí Tierney nechal hru pokračovat bez přerušení dále. Cancelo si v souhře s Fodenem příliš nerozuměl.
     
    37
    Cancelo přenesl hru přes celou šířku trávníku k Mahrízovi. Ten se přesunul více k ose trávníku a po kličce Reguilónovi jen těsně minut vzdálenější tyč Llorisovy branky.
    37. Mahrízova střela se do branky nevešla
     
    38
    Manchester to znovu zkusil po levé straně. Cancelo si narazil s De Bruynem, poté byl u balonu i Foden, ale tentokrát se prosadil v obraně Dier.
     
    39
    Po přistrčení Gündogana se opřel do balonu z dobrých třiceti metrů Rijád Mahríz, ale opět branku Spurs o několik decimetrů minul.
    39. Ani tentokrát Mahríz branku netrefil
     
    40
    První poločas pomalu spěje ke svému závěru. Tottenham stále čeká na první střelu mezi tři tyče, zatím jediný pokus Alderweirelda proskákal vedle tyče.
     
    41
    Giovani Lo Celso centroval do vápna od rohového praporku, ale domácí se bez větších problémů ubránili a po chybě Winkse dokonce mohli jít do protiútoku.
     
    42
    Vynikající nahrávka od De Bruyneho do pokutového území. Dier balon podskočil, ale prudký balon nedokázal zasáhnout skluzem ani Sterling.
     
    43
    Po několika soubojích ve středu pole skončil míč u Sterlinga. Po nahrávce od Fernandinha však anglickému reprezentantovi utekl balon až za postranní lajnu.
     
    44
    Minutu před pauzou se zjevil u balonu Ilkay Gündogan. Manchester zvolil postupný útok, ale Fernandinho přihrával jen do připraveného Auriera.
     
    45
    Kyle Walker se musel zapojit také do obrany. Nabíhajícího Sona lehce ustrážil a ještě dokázal pro svůj tým vybojovat autové vhazování u středu hřiště.
     
    45
    Laporte ve středovém kruhu ukončil nebezpečnou akci Tottenhamu faulem na Mouru.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45+1
    Cancelo ještě před pauzou pořádně protáhl Llorise. Krajní obránce City mířil přesně k tyči, ale hostující brankář ukázal své kvality.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Jedna nastavená minuty je minulostí a první poločas končí. Hráči obou týmů odcházejí do šaten za bezbrankového stavu.

    Manchester City byl sice v úvodu o poznání aktivnějším týmem, ale první nadějnou příležitost si vybudoval až po půlhodině hry. Kdy Foden zakončil ve vápně do stojícího Diera, od kterého se poté míč odrazil do tyče. Nápor Citizens pokračoval, ale Sterling ani následně dvakrát za sebou Mahríz branku netrefili.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:33.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupil rozehrávkou ze středového kruhu Peirre-Emile Höjbjerg. Tottenham se přesouval s míčem na útočnou polovinu, ale Kane si se Sonem příliš nerozuměl.
     
    48
    Až od Diera s Alderweireldem museli začít hosté svou akci. Son převzal míč na rohu pokutového území, ale proti Walkerovi se ke střele neprosadil. To Lo Celso už pálil, ale Steffena nepřekonal.
     
    49
    Nápor Spurs po změně stran pokračoval rohovým kopem, ale skvěle vyvezl míč do bezpečí Sterling. Akci následně zbrzdil Cancelo a poté se píská faul De Bruyneho.
     
    50
    Po odkopu Llorise byl u balonu Harry Kane. Následně mířil do útoku i Son, ale skvěle se v obraně předvedl Kyle Walker.
     
    51
    Po přestávce jsou zatím aktivnějším týmem hosté, ale ke slovu se pomalu znovu dostávají i Guardiolovi svěřenci v čele s Kevinem De Bruynem.
     
    52
    Fernandinho přihrával na pravou stranu Walkerovi, ale následně domácí ztratili balon a museli se rychle přesouvat do obrany. Spurs jsou po změně stran jako vyměnění.
     
    53
    Dloubáčkem do vápna chtěl oslovit Fodena De Bruyne. Balon se ale svezl po nakropeném trávníku až za koncovou čáru a rozehrávat tak bude Lloris.
     
    54
    Po Cancelovi byl v kombinaci Ilkay Gündogan. Manchester se už tolik nedostává do blízkosti pokutového území jako na samém začátku zápasu.
     
    55
    Mahríz sice skončil po souboji s Lo Celsem na trávníku, ale hlavní rozhodčí faul neodpískal. Spurs se však až ke střele neprosadili. Na druhé straně pálil jen do obránce Mahríz.
     
    56
    Son přišlápl kopačku Fernandinhovi a okamžitě se pískalo. Po rychlé rozehrávce dokonce mohl vystřelit Sterling, ale ani tentokrát branku netrefil.
     
    57
    Sonova pobídka na Mouru neměla šanci na úspěch. Obrana Citizens s přehledem sebrala míč před brazilským útočníkem. Následně ale chyboval v kombinaci i Gündogan.
     
    58
    Druhý poločas zatím v nasazení zaostává za tím prvním. Cancelo z velkého úhlu posunul míč jen do rukavic připraveného francouzského gólmana.
     
    59
    Už už to vypadalo, že by mohl jít Moura se Sonem do nebezpečného protiútoku, ale Mourova nahrávka zahnala svého kolegu téměř k postranní čáře.
     
    60
    Ani hodina finálového duelu branku nepřinesla. Manchester sice jasně ovládl první poločas, ale po změně stran už se nemůže tak lehce prosadit.
     
    60
    Fernandinho zatáhl za dres unikajícího Höjbjerga a vidí od hlavního rozhodčího zaslouženou žlutou kartu.
     
    62
    Mizerná nahrávka Sona na Mouru zazdila nadějně se vyvíjející akci Spurs. Ani City však na druhé straně nedokázalo dojít až k pokutovému území.
     
    63
    Cancelův centr sice Sterlinga přelétl, ale v akci ještě mohl pokračovat Mahríz. Jeho pas už sice našel Gündogana, ale ten v nouzi hlavičkoval jen nad branku.
     
    64
    Další obrovská minela v útoku Spurs. Höjbjerg sice ještě ve skluzu přihrál Kaneovi, který následně ještě posouval míč Lo Celsovi, ale ten už nedokázal zachytit na hrací ploše.
     
    65
    Lucas Moura nepříjemně přišlápl kopačku Cancelovi. Portugalský bek sice na moment zůstal na trávníku, ale nakonec se zvedá bez delšího ošetření.
     
    66
    Po Gündoganově nahrávce byl u balonu Foden. Následně ještě přilétl centr do vápna, ale Sterling hlavou na balon nedosáhl.
     
    67
    Tottenham bude poprvé střídat. Za postranní lajnou už se připravují ke vstupu na trávník Bale a Sissoko. Hra ale zatím pokračuje.
     
    68
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Moura, přichází Bale.
     
    68
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Lo Celso, přichází Sissoko.
     
    69
    Son znovu nepřesnou nahrávkou nedokázal lépe rozvinout nadějnou akci. Tentokrát nepřihrál přesně nabíhajícímu Sissokovi a míč mohl sebrat Cancelo.
     
    70
    Mahríz skvěle zpracoval dlouhou nahrávku od Fodena. Následně měl přijít na řadu přízemní centr, ale ten byl zblokován Reguilónem.
     
    72
    Gündogan přihrál na třicet metrů De Bruynemu. Další centr do pokutového území měl najít Sterlinga, ale ještě před ním odhlavičkoval balon do bezpečí Dier.
     
    73
    Fodenův přetažený pas ještě zachránil Fernandinho. Nakonec to byl právě domácí kapitán, který hlavičkou ohrozil Llorise, ale ten byl u své tyče včas.
     
    74
    Ani jeden z týmů se nemůže prosadit do stoprocentní šance. Nyní sice spěchal za balonem Sterling, který ještě přistrčil Gündoganovi, ale německý záložník pálil jen mimo tři tyče.
     
    75
    Gareth Bale poprvé v akci po svém příchodu na trávník. U balonu byl ale o poznání později a poté se nechal vytlouct Cancelem.
     
    76
    Rijád Mahríz si navedl míč z pravé strany více k ose trávníku, poté se přesunul před pokutové území a tvrdou ránou pořádně protáhl Llorise.
    76. Mahrízův pokus dokázal Lloris skvěle zlikvidovat
     
    77
    Gündogan se pokoušel uvolnit průnikovou nahrávkou Sterlinga, ale míč skončil jen u kopaček bránícího Diera. City neproměnili svou převahu v prvním poločase a nyní budou muset o trofej bojovat.
     
    78
    Hráčům obou týmů chybí pohyb. Fernandinho musel dlouho čekat, než se mu na pravé straně rozběhl Walker. Třicetiletý bek následně pro domácí získal autové vhazování.
     
    79
    Kane si zpracoval míč od Winkse, následně sice přenesl hru na Reguilóna, ale ten spadl po kontaktu s Diasem na trávníku. Domácí následně balon raději zakopli do autu.
     
    80
    Rozehrávka domácího týmu začala u Laporteho. Francouzský stoper našel na levé straně De Bruyneho. City však nemůže proniknout do šance.
     
    81
    Do rozhozenější obrany mohl jít Sissoko. Než ale přihrál Sonovi, tak se defenziva Manchesteru bez větších problémů dokázala vrátit.
     
    82
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Deset minut před koncem druhého poločasu se City dostává do vedení! Ze zkráceného rohového kopu centroval do vápna De Bruyne a našel přesně hlavu AYMERICA LAPORTEHO, který z blízkosti propálil Llorise.
    82. Aymeric LAPORTE - 1:0
     
    83
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Fernandinho, přichází Rodri.
     
    84
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Höjbjerg, přichází Alli.
     
    85
    Tottenham okamžitě po rozehrávce ztratil balon a nyní bude muset pořádně zabrat, aby se mu podařilo vyrovnat. De Bruyne v šanci trefil jen obránce před sebou.
     
    86
    Sissoko sice u postranní lajny spadl na trávník, ale akce City mohla bez přerušení pokračovat. Sterling se ale proti srovnané obraně neprosadil.
     
    87
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází De Bruyne, přichází Silva.
     
    88
    Nový muž na trávníku se okamžitě zapojil do hry. Bernardo Silva pořádně zatlačil na rozehrávajícího Auriera a donutil ho k nahrávce za postranní lajnu.
     
    89
    Dnes nevytěžovaný Zack Steffen vyběhl až před pokutové území a pomohl svým spoluhráčům před náběhem Sona. Korejskému útočníkovi zápas zatím nevychází vůbec podle představ.
     
    90
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Aurier, přichází Bergwijn.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90+2
    Dlouhý nákop Alderweirelda měl najít Kanea, ale ani kapitán anglické reprezentace nehraje vyvedené utkání. Balon Kaneovi odskočil od kopačky a útočit mohou opět domácí.
     
    90+3
    Raheem Sterling sice zavezl míč až do pokutového území, ale v něm se přes zhuštěný prostor neprosadil ke střele. Skvělou práci odvedl v obraně Eric Dier.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Hlavní rozhodčí Tierney naposledy dnes foukl do píšťalky a finále končí! Manchester City v boji o trofej v Anglickém ligovém poháru přehrálo Tottenham 1:0.

    Manchester City byl sice v úvodu o poznání aktivnějším týmem, ale první nadějnou příležitost si vybudoval až po půlhodině hry. Kdy Foden zakončil ve vápně do stojícího Diera, od kterého se poté míč odrazil do tyče. Nápor Citizens pokračoval, ale Sterling ani následně dvakrát za sebou Mahríz branku netrefili.

    Po změně stran Spurs výrazně přidali v aktivitě, ale do za celý zápas si nevypracovali jedinou brankovou příležitost. Naopak svěřenci Pepa Guardioly ve druhé části zápasu výrazně ubrali nohu z plynu, v samém závěru však dokázali rozhodnout. De Bruyne naservíroval centr přesně na hlavu Aymerica Laporteho, který rozhodl finále!
     
    Statistiky dnešního utkání

    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 4:1.
    Střely mimo: 10:1.
    Rohy: 8:3.
    Ofsajdy: 1:0.
    Fauly: 11:11.
     
    To už je z finále Anglického ligového poháru mezi Manchesterem City a Tottenhamem vše. Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek nedělního večera. (19:25:22)

    Vít Schück

    Branky: 82. Laporte

    Karty:   45. Laporte (MAC), 60. Fernandinho (MAC) – 28. Reguilón (TOT)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 10:1. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:11.
    Manchester City: Steffen – Walker, Dias, Laporte, Cancelo – Gündogan, Fernandinho (C) (83. Rodri), De Bruyne (87. Silva) – Mahríz, Sterling, Foden
    Náhradníci: Ederson – Agüero, Aké, Jesus, Rodri, Mendy, Silva, Torres, Zinčenko

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Aurier (90. Bergwijn), Alderweireld, Dier, Reguilón – Winks, Höjbjerg (84. Alli), Lo Celso (68. Sissoko) – Moura (68. Bale), Kane, Son
    Náhradníci: Hart – Alli, Bale, Bergwijn, Lamela, Ndombele, Sanchez, Sissoko, Tanganga

    Rozhodčí: Tierney – Betts, Hatzidakis
    bahis siteleri