Calgary – Montreal 1:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 4:1 (kon.) | Ottawa – Vancouver 2:1 (kon.)
Dallas – Carolina 4:3 (po pr.) | Nashville – Florida 4:1 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 1:6 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 4:1 (kon.) | San Jose – Arizona 6:4 (kon.)
konec
Ottawa Senators
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
Vancouver Canucks
Úterý 27.04.2021, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:30
    Branka Vancouveru je již prázdná!
     
    57:36
    Braden Holtby teď podržel hosty! Sens sehráli přečíslení 2 na 1 téměř do prázdné, ovšem proti zakončení Nicka Paula se dokázal gólman Canucks natáhnout a zasáhl vyrážečkou!
     
    55:37
    Domácí Chris Tierney přebruslil Hughese a dostal se do samostatného úniku. Po zamíchání s pukem se pokusil zakončit do protipohybu Holtbyho, který ale zasáhl lapačkou a udržel Kosatky ve hře!
     
    51:11
    Teď Högberg do akce musel! Zakončení Brocka Boesera z předbrankového prostoru ale zastavil a následně puk stačil zalehnout před dotírajícími útočníky Kosatek!
     
    47:47
    J. T. Miller našel krásnou přihrávkou za obranu najíždějícího Tylera Motteho. Ten zblízka nepřekonal Marcuse Högberga!
     
    39:59
    Hosty dělily centimetry od vyrovnání! Bo Horvat dostal přihrávku na osu a z voleje vypálil. Puk propadl za záda Högberga, který se ale dokázal včas zorientovat a holí zastavil kotouč na brankové čáře!
     
    38:41
    Vylučuje se na straně Ottawy. Na trestnou lavici půjde Ryan Dzingel. Přesilová hra Vancouveru začne po reklamní pauze.
     
    36:18
    Tohle ale Ottawští sehráli dobře. Holtby musel řešit závar u brankoviště a Ryan Dzingel pak nedokázal před již odkrytou klecí trefit skákavý puk!
     
    34:45
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Tyler Myers – 2 min., hrubost).
     
    34:44
    Při signalizovaném vyloučení na straně hostí měl na hokejce třetí gól Ottawy Tim Stützle. Německý útočník pálil po pasu Whitea na poloodkrytou branku, ale Holtby se v brankovišti roztáhl a puk uvízl někde mezi jeho pravým betonem a vyrážečkou!
    31:41 Drake BATHERSON - 2:1
     
    31:41
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí pětici Vancouveru dokonale utavili a nakonec skórují! Brady Tkachuk nahrál mezi kruhy zcela volnému DRAKEOVI BATHERSONOVI a ten z první prostřelil Holtbyho – 2:1. Asistence: Brady Tkachuk.
     
    31:20
    Výborné střídání Ottawy! Braden Holtby si musel připsat několik těžkých zákroků. Teď vyrazil ránu Connora Browna z mezikruží!
     
    24:52
    Ve velké šanci tentokrát domácí Brady Tkachuk! Ten zblízka minul branku Vancouveru.
     
    23:35
    Hosté se dostali dvakrát v krátkém sledu do přečíslení 2 na 1 a v obou případech hrál hlavní roli Nils Höglander! Švédský útočník vzal nejprve zakončení na sebe a z mezikruží orazítkoval pravou tyčku z pohledu Högberga. Poté minul odkrytý kout branky po nahrávce kapitána Horvata!
     
    21:16
    Thomas Chabot se vydal na útočný výlet a po jeho střele z úhlu vznikl před brankovištěm Kosatek zmatek! Josh Norris zblízka dorážel jen do levého betonu Holtbyho, poté ještě pálil Nikita Zajcev, jehož pokus byl sražen do ochranné sítě.
     
    19:30
    Dobré nahození Nikity Zajceva. Po zákroku Holtbyho se dostal k dorážce Drake Batherson, který nepřetlačil pravý beton gólmana Canucks!
    14:07 Olli JUOLEVI - 1:1
     
    14:07
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají! Tyler Myers posunul na modré čáře puk na OLLIHO JUOLEVIHO, který vystřelil z levé strany a kotouč zapadl za Högberga. Ten měl zakrytý výhled – 1:1. Asistence: Tyler Myers a Brandon Sutter.
     
    10:23
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Ryan Dzingel – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Jake Virtanen – 5 min., bitka).
     
    10:23
    Hned po buly ve středovém kruhu se poprali domácí Ryan Dzingel a Jake Virtanen!
    10:22 Josh NORRIS - 1:0
     
    10:22
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Teď už se Sens radují z regulérního zásahu! Brady Tkachuk získal ve středním pásmu puk a posunul ho doprava na JOSHE NORRISE. Ten právě s Tkachukem najížděl na jediného obránce. Rozhodl se pro střelu z pravého kruhu a zamířil přesně nad pravé rameno klekajícího Holtbyho. Asistence: Brady Tkachuk.
    08:11 Neuznaný gól Colina Whitea.
     
    08:11
    Domácí dostali puk do sítě, ale rozhodčí gól neuznávají kvůli kontaktu Thomase Chabota s brankářem Holtbym! Právě Chabot dostal puk od Zajceva a dokázal si s ním sjet až před branku. Jeho bekhendové zakončení Holtby pokryl, ale následná dorážka Colina Whitea skončila za zády gólmana Canucks. Právě Chabot se však otřel o Holtbyho betony a to je důvod, proč se sudí rozhodli branku neuznat.
     
    00:40
    Do první šance se nacpal hostující Jimmy Vesey. Ten se z levé strany natlačil před branku, přehodil si puk na bekhend, ovšem brankář Högberg se dokázal natáhnout a lapačkou kotouč vytěsnit!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 11. Norris (B. Tkachuk), 32. Batherson (B. Tkachuk) – 15. Juolevi (T. Myers, B. Sutter)


    Ottawa Senators: M. Högberg (Gustavsson) – N. Zajcev, Chabot (A), Zub, Brännström, J. Brown, Mete – Batherson, Norris, B. Tkachuk (A) – Dadonov, White, Stützle – Co. Brown, Pinto, Formenton – Dzingel, Tierney, N. Paul (A).
    Vancouver Canucks: Holtby (Silovs) – Hamonic, Q. Hughes, Schmidt, Edler (A), T. Myers, Juolevi – Boeser, Horvat (C), Pearson – Vesey, J. T. Miller, Höglander – Hawryluk, B. Sutter (A), Motte – Virtanen, Boyd, Highmore.

    Rozhodčí: Nicholson, Joannette – Barton, Nansen
    bahis siteleri