Hr. Králové – Dukla Praha 2:1 (kon.) | Ústí n. L. – Blansko 2:1 (kon.) | Chrudim – Třinec 0:2 (kon.)
Prostějov – Líšeň 1:3 (kon.) | Vyšehrad – Varnsdorf 1:2 (kon.)
konec
FC Slavoj Vyšehrad
1:2 (1:0)
FK Varnsdorf
Sobota 08.05.2021, 17:00 • Stadion Evžena Rošického, Praha-Strahov (kapacita: 19 032). • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Komu se daří?

    Vyšehrad, který v dosavadním průběhu sezóny nastřílel pouhých jedenáct branek, našel v posledních dvou zápasech nového střelce. Pokaždé se prosadil Jan Suchan. Hráč protřelý i Fortuna ligou (Příbram, Teplice, Karviná, Plzeň) se tak rázem stal nejlepším kanonýrem celku hostujícího na Strahově. I to je poměrně tristní vizitka.

    Na druhé straně se v dobrém světle uzkázal v utkání v Jihlavě Patrik Schön. Při posledním triumfu Severočechů byl do svého zranění velmi aktivní Ondřej Kocourek, jenž absentoval, ale v posledním duelu již coby střídající hráč naskočil ve druhé půli. Triumf na Dukle zařídil přímým kopem a penaltou Martin Kouřil.
     
    Jak se hrálo minule?

    Varnsdorf – Vyšehrad 1:0 (0:0)

    První vzájemný zápas této sezóny přinesl spíše defenzivní bitvu. V prvním poločase oba celky ani jednou nevystřelily na branku. Ve druhé půli už se však domácím povedlo nejen ohrozit branku Pražanů, ale především se dokázal prosadit nejlepší střelec Severočechů – kapitán Pavlo Rudnytskyy.

    Gól: 58. Rudnytskyy. ŽK: 2:2 (43. Šimon, 66. Kocourek – 35. Kubala, 72. Šandera). Bez ČK. Rozhodčí: Klíma.

    Sestavy: Varnsdorf: A. Richter – Lehoczki, Zbrožek, Kouřil, Heppner – Rudnytskyy, Bláha, Kubista, Kocourek (90+2. Novák) – Šimon (84. Kubr), Ondráček (74. M. Richter). Vyšehrad: Babka – Šandera, Dočekal (79. Vandas), Košút, Kubala – Alexandr (70. Januška), Černý (70. Kříž) – Čejka (46. Burda), Drobílek (79. Vejvar), Laňka – Králíček.
     
    Příjemný dobrý den.

    Chystáte se sledovat utkání Fortuna národní ligy, v němž na sebe narazí letošní otloukánek z Vyšehradu a Varnsdorf, který hraje o lepší pozice na spodku tabulky.

    Domácí Vyšehrad již hraje prakticky jen o čest. Z posledního místa se nemůže hnout. Letos vybojoval jedinou výhru, a to když na Mikuláše doma porazil nováčka z Blanska. Jedním z nejhřejivějších výsledků Slavoje byla zářijová remíza 0:0 s lídrem z Hradce Králové.

    Varnsdorf stále nemá jistotu slušného tabulkového umístění. Po úspěšném tažení na Dukle čeká už pět zápasů na výhru. Pouze remízu uhrál s Jihlavou, Táborem i Vlašimí. Porážku mu uštědřily týmy Vlašimi a Chrudimi. Aktuálně je s 25 body na jedenáctém místě.

    Severočeši jsou letos remízovými králi. Z celé soutěže jich uhráli nejvíce, a to rovnou deset. Na stadionu Evžena Rošického na Strahově ale budou chtít rozšířit počet vítězství, kterých mají zatím pět.

    Naopak domácí Slavoj bude chtít bodovat teprve počtvrté v řadě a alespoň v závěru sezóny, do jejíhož konce chybí čtyři kola, lehce zazlobit. Otázkou však je, zda hráči naleznou dostatek sebevědomí pro tento nesnadný úkol.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Slavoj Vyšehrad: Otáhal – D. Procházka, Egert, Stropek, Žilák – Jakab, Alexandr, Vojta, Kříž, Hezoučký – Drobílek (C).
    Náhradníci: Ordelt – Burda, Vejvar, Vaněk, Zaradny, Králíček.

    FK Varnsdorf: A. Richter – M. Richter, Kouřil, Hasil – Zbrožek, Bláha, Lehoczki, Rudnytskyy (C), Šimon – Schön, Kocourek.
    Náhradníci: Vaňák – Pajkrt, Daniel Novák, Macháček, Ondráček, Kazda, Velich.

    Rozhodčí: Petr Dorušák – Zdeněk Dobrovolný, Lucie Ratajová.
     
    Na strahovském stadionu panují veskrze ideální fotbalové podmínky. Na trávník svítí slunce, nefouká žádný silný vítr a i teplota se vyšplhala na poměrně přijatelnou hodnotu. Hráči si tak nemohou téměř vůbec stěžovat.
     
    Ačkoliv domácí hrají již více méně jen o čest a sestup je nemine, hostující trenér Pavel Drsek beznadějně poslední šemíky neodepisuje. Naopak před utkáním pronesl, že domácí mají řadu šikovných mladých hráčů. Vyšehradu však v dnešním střetnutí chybí autor dvou posledních gólů Jan Suchan.
     
    Fotbalisté nabíhají na hrací plochu. Nejprve hosté, kteří dnes navlékli trikoty žluté barvy, po nich domácí v modré kombinaci a nakonec i trojice delegovaných rozhodčí.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hosté hned po rozehrávce začali s presinkem a vybojovali aut u rohového praporku. Hráče kličkujícího do šestnáctky pak skluzem čistě zastavil Daniel Procházka. Bude z toho roh.
     
    2
    Nejvýše se vyšplhal Martin Kouřil, ale trefil míč špatně a ten vysoko přeletěl branku.
     
    3
    Hosté jsou aktivnější. Matěj Šimon se dostal na úrovni penalty k zakončení. Jeho jedovku pod horní tyč ale perfektně vyškrábl brankář Martin Otáhal nad břevno!
     
    4
    Rohový kop vyboxoval domácí gólman jen k Martinovi Kouřilovi, který nepokrytý z první zakončil, avšak trefil jen obranný val Vyšehradu.
     
    4
    Ke střele se dostal také svůj 251. zápas za šemíky hrající Filip Drobílek. Ten napřáhl před šestnáctkou a svou ránu zakroutil těsně nad branku Severočechů.
     
    5
    Po levém křídle pronikal Josef Jakab, který posílal centr do šestnáctky, avšak ten se stal kořistí pozorného brankáře Adama Richtera.
     
    6
    Další rohový kop pro hosty skončil hlavičkou Kristiana Zbrožka, ale ten trefil jen dobře postaveného Martina Otáhala. Vzápětí dostal Zbrožek nabito od Martina Kouřila a po teči tu bude další roh.
     
    7
    Hosté se sice dožadovali pokutového kopu, ale sudí byl neoblomný. Kopal se tedy roh, který bezpečně vyboxoval pozorný Martin Otáhal.
     
    8
    Domácí rozehrávali standardku z pravého křídla, ale tu si Varnsdorf v klidu pohlídal. Následný centr Karla Žiláka byl hodně nepovedený a hosté mohou uklidnit hru.
     
    9
    Trošku zbrklý nákop ze středu hrací plochy končí u Otáhala. Ten jej poslal dopředu, ale nákop odvrátila defenziva hostů do autu.
     
    10
    Patrik Schön se hnal po pravém křídle, ale jeden z domácí h beků jej dobře seběhl a obral jej o balon. Následná kombinace celku ze severu Čech skončila jen odkopem.
     
    11
    Slavoj nyní dlouze kombinoval kolem vápna, ale hosté aktivním presinkem nedovolili domácímu celku vymyslet něco konstruktivnějšího.
     
    12
    Filip Drobílek se hnal dopředu. Před vápnem posunul míč do křídla, avšak jeho spoluhráč byl v těsném ofsajdu.
     
    13
    Po úvodních šancích se nyní hra zklidnila a nepřináší příliš zajímavých akcí. Především je k vidění řada osobních soubojů a náznaků. Vyšehrad vyrovnal hru a v posledních okamžicích je dokonce útočnější.
     
    15
    Propadnutí jednoho z obránců Varnsdorf nepotrestal. Centr na malé vápno odvrátil Daniel Procházka a po přihrávce Ondřeje Lehoczkého poté místo centru do ohně zaklepal balonem na nebeskou bránu Marek Richter.
     
    16
    Daniel Procházka nyní zvládl těžký obranný manévr a po faulu na Filipa Drobílka se domácím povedlo rychle přenést hru. Centr Josefa Jakaba do předbrankového prostoru ale defenziva Varnsdorfu dokázala pokrýt. Následně ještě centroval Dominik Kříž, avšak nejvyššímu z hlavičkářů chybělo pár centimetrů navíc.
     
    18
    Obě mužstva nyní trochu postrádají přesnost. Zároveň se z dění na hřišti stala spíše vyčkávaná. Po faulu na Ondřeje Kocourka se však hostům naskýtá zajímavá příležitost pro centr z levé strany.
     
    20
    Varnsdorf rozehrál na krátko. Následně přišel centr, ale nikdo z hráčů ve žlutém nedoskočil na balon. Šemíci následně vyrazili klusem do brejku, ale ten zazdil Pavel Hezoučký, jehož zbytečný centr místo vlastního postupu do volného místa navíc nebyl jako jeho jméno a Dominik Kříž neměl šanci jej smysluplně stihnout.
     
    21
    Matyáš Vojta se dostal ve vápně do zajímavé příležitosti po centru, ale zblízka poslal balon jen do dobře postaveného a včas reagujícího Adama Richtera, který posléze dokázal míč zalehnout.
     
    Věděli jste, že oba celky spolu mají vyrovnanou bilanci? Ve druhé lize odehráli pět zápasů, dva z nich ovládl Vyšehrad a dva Varnsdorf. Jen jednou skončilo měření remízou.
     
    23
    Varnsdorf měl k dispozici zajímavou standardku z pravého křídla. Centr Patrika Schöna byl prodloužen na zadní tyč, kde se Vyšehrad ubránil. Na trávníku ale zůstal ležet otřesený Matyáš Vojta. Hra je zastavena.
     
    24
    Domácí dostali k dispozici balon, ale nenaložili s ním dobře. Naopak, hosté šli do rychlého brejku, ale Marek Richter přes bránícího hráče nedokázal poslat ideální nahrávku do šestnáctky.
     
    26
    Rukou nyní nechtěně zahrál při souboji Pavel Hezoučký. Varnsdorf ale z rozehrávky nic nevytěžil.
     
    27
    Severočeši jsou častěji na balonu, ale více méně jen kombinují kolem šestnáctky, kterou obcházejí jako řeznický pes špalek. Nedaří se jim však proniknout do nebezpečnější situace.
     
    29
    Velký zmar na straně domácích, který jen dokumentuje jejich postavení v tabulce. Vyšehrad sice zdařile kombinoval kolem šestnáctky, trpělivou hrou se dostal k centru, který propadl až k Josefu Jakabovi, ale ten místo střely z první z malého vápna do poloodkryté klece nesmyslně udělal kličku do středu a navedl míč do dvojice hostujících obránců.
     
    31
    Vzápětí se dostal Josef Jakab ke střele z levého křídla, když z poměrného úhlu napálil odražený míč. Balon ale proskákal jen vedle.
     
    32
    Vyšehrad právě vstřelil branku!
    Jenže vzápětí se Vyšehrad prosazuje. Pro domácí je to odměna za aktivitu z posledních minut, kdy se drželi v blízkosti šestnáctky a zastřelovali se. Balon se po pěkné kombinaci dostal k FILIPU DROBÍLKOVI, který si nikým nehlídán připravil v šestnáctce míč a umístil ho precizně pod horní tyč.
     
    33
    Varnsdorf se nyní velmi těžko dostává přes polovinu soupeře. Vyšehrad tak má prostor pro defenzivu. Vlastně jedinou cestu, kterou hosté v posledních okamžicích zkoušejí, je cesta vzdušná. Zdá se však, že letiště před Martinem Otáhalem dočasně nepřijímá lety.
     
    35
    Vyšehradští stále atakují soupeřovo útočné území. Okupanti v modrých dresech se však před defenzivní linii soupeře neodhodlali k další střelbě.
     
    36
    Zajímavě nyní kroutil Josef Jakab míč na malé vápno, kde se do vzduchu šplhal Pavel Hezoučký. Tomu však chybělo několik centimetrů. Domácí mají k dispozici alespoň roh.
     
    37
    Ten nebyl rozehrán zrovna podle učebnic fotbalu a Varnsdorf v klidu odvrací.
     
    39
    Velmi hluboko ze své branky musel vyběhnout Adam Richter, aby odhlavičkoval míč před Josefem Jakabem, který se hnal osamocen k jeho svatyni. Výběh zvládl, navíc byl mávaný ofsajd.
     
    40
    Po faulu u střídaček dostává žlutou kartu Karel Žilák, který do svého soupeře doslova zajel a to poměrně ostře.
     
    41
    Varnsdorf zkusil dlouhou rozehrávku po zemi, ale nabíhajícího Matěje Šimona skvěle odclonil bránící Pavel Hezoučký.
     
    42
    Josef Jakab posílal z levého křídla zajímavý centr do velkého vápna, kde však zasáhl jeden z obránců a míč poté skryl ve svých rukách Adam Richter.
     
    43
    Útočnou akci Varnsdorfu zhatil ofsajd. Navíc domácí obránci byli v dobrém postavení a tlačili soupeře ze severních partií Čech k půlící čáře.
     
    44
    Karel Žilák nejprve poslílal do vápna dlouhý aut, poté i centroval. Obě akce si hostující obrana pohlídala.
     
    45
    Další průnik do vápna a pád jednoho z domácích hráčů. Zdálo se, že nezaviněně a toho si všiml také sudí, který zůstává ledově klidný.
     
    45
    Domácí rozehrávali roh, po němž zakončoval Dominik Kříž, ale míč poslal příliš nepřesně. Navedl si jej sice dobře, ale poté, lidově řečeno, trefil drn a z jeho pokusu je jen aut.
     
    45+1
    Filip Drobílek zahrával přímý kop z levého křídla. Vysoký centr ale skončil v rukavicích Adama Richtera. Následně píská sudí konec první půle.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou úvodní polovinu, v níž byli nejprve jasně aktivnější hosté, ale ti tutovky nevyužili. Následně se Vyšehrad osmělil, skóroval a zbytek úvodního dějství byl výhradně v jeho režii.
     
    Pokud by na domácí straně vedení zůstalo i v následujících pětačtyřiceti minutách, pak by měl Varnsdorf poměrně dost zkomplikovanou cestu za záchranou Od předposledního Blanska jej dělí jen dva body.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FK Varnsdorf: ze hřiště odchází Ondřej Lehoczki, přichází Daniel Novák.
    Střídání v týmu FK Varnsdorf: ze hřiště odchází Matěj Šimon, přichází Oliver Velich.
     
    46
    Patrik Schön se dostal do velké šance. Už z vlastní poloviny vybíhal osamocen, ale jeho nájezd z levé strany perfektně vychytal brankář Martin Otáhal!
     
    47
    Na druhé straně našel Filip Drobílek v šanci dva na jednoho úplně volného Pavla Hezoučkého, který si ale místo rány z první, za což jej nepublikovatelnými výrazy častuje trenér, chtěl míč zpracovat, ten mu utekl a skončil u bleskově vybíhajícího Adama Richtera.
     
    48
    Atak Josefa Jakaba si hosté pohlídali. Pro domácí to ale znamená další ubráněná akce.
     
    49
    Matyáš Vojta nyní po odehrání balonu ostře dojel jednoho z hostujících hráčů. Bylo to na obranné polovině Varnsdorfu, takže je z toho zbytečná, ale za tvrdost zcela zasloužená žlutá karta.
     
    50
    Nevypadá to, že by hosté spustili nějaké útočné tornádo. Spíše naopak. Do brejku se dostal Josef Jakab, kterému se sice povedlo v tutovce přehodit vybíhajícího Adama Richtera, ale nenasměroval hrací předmět mezi tři tyče.
     
    51
    Po faulu na Olivera Velicha mohli hosté rozehrávat, Ondřej Kocourek poslal centr, který byl vysoký a nepřesný. Velmi snadná práce pro spolehlivě chytajícího Martina Otáhala.
     
    53
    Další poměrně dlouhá kombinace Vyšehradu na vápně vyústila v zakončení Pavla Hezoučkého, proti němuž vystoupil hostující dvojblok.
     
    54
    Dominik Kříž se proháčkoval na šestnáctku a jeho klopený nárt skončil na bránícím hráči, od nějž se odrazil nad branku. Roh pro domácí.
     
    55
    Nadvakrát jej odvrátil Martin Richter, který byl vzápětí faulován a je z toho balon pro hosty.
     
    56
    Po delším čase se dostal na útočnou polovinu i Varnsdorf. Centr Daniela Nováka ale odvrátil stoper Slavoje.
     
    57
    Vzápětí přišel hezký nákop z pravé strany, který ale doplachtil přímo do rukavic Martina Otáhala.
     
    58
    Po kombinaci Daniela Nováka s Ondřejem Kocourkem centroval druhý jmenovaný a po zásahu Dominika Kříže budou hrát hosté roh.
     
    59
    Jenže ten skončil jen na hlavách obránců Slavoje. Vyšehrad okamžitě poslal míč daleko od Otáhalovy svatyně.
     
    60
    Máme za sebou čtvrthodinku ze druhého poločasu. Domácí si v klidu hájí náskok, Varnsdorf vyjma první akce příliš nehrozí, i když v posledních okamžicích je v útoku znovu aktivní a tlačí se blíž k vyšehradské brance.
     
    61
    Další atak odvrátili domácí skluzem. Varnsdorf má k dispozici rohový kop.
     
    61
    Po něm se do míče opřel Martin Kouřil, ale trefil jen hradbu těl před sebou. Následně mu byl odpískán, i přes značné protesty, útočný faul.
     
    62
    Na trávníku zůstal ležet jeden z domácích hráčů. Hra byla přerušena, po krátkém ošetření se ale může pokračovat.
     
    64
    Obrovská chyba Martina Kouřila, který při rozehrávce trefil jen Josefa Jakaba, který se řítil do šestnáctky. Šanci tři na dva ale zadrbal tím, že trefil jen couvajícího Kouřila.
     
    64
    Na rohový kop skákalo několik hráčů, ale v těžkém chumlu se zorientoval Adam Richter, který dokázal míč vyboxovat.
     
    65
    Z pravé strany lifroval míč centrem do vápna Dominik Kříž. Balon letěl ideálně, ale skončil jen na hlavičce bránícího hráče.
     
    66
    Střídání v týmu FC Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Dominik Kříž, přichází Jan Vejvar.
    Střídání v týmu FC Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Matyáš Vojta, přichází Michal Vaněk.
     
    67
    Hosté zahrávali roh. Do centru Daniela Nováka se na bližší tyči opřel Martin Kouřil, ale netrefil balon v branku.
     
    68
    Kristian Zbrožek se nyní po faulu od Pavla Hezoučkého rozčiloval, vadilo mu chování domácího hráče. Sudí tuto drobnou rozmíšku uhasil.
     
    69
    V obrovské šanci se ocitl Patrik Schön! Stál úplně sám ve vápně, ale bleskově proti němu vystartoval Martin Otáhal, který proti jeho střele z první předvedl další fantastický zákrok!
     
    70
    Vyšehrad hraje hodně tvrdě. Další ostré dojetí znamená žlutou kartu pro Daniela Procházku. Hosté předtím po nákopu Daniela Nováka reklamovali hru rukou a dožadovali se, marně, penalty.
     
    71
    Žlutou kartu dostává Michal Vaněk (FC Slavoj Vyšehrad).
     
    71
    Střídání v týmu FK Varnsdorf: ze hřiště odchází Patrik Schön, přichází Matyáš Kazda.
     
    72
    Po dlouhé době v útoku také domácí. Centr po zemi od Jana Vejvara si ale obrana Varnsdorfu bezpečně pohlídala.
     
    73
    Rychlý kontr hostů sice vypadal v první fázi pěkně, leč poté přišel špatný centr Ondřeje Kocourka, který poslal míč přímo k domácím kopačkám. U hostů se pomalu dostavuje nervozita, u domácích naopak úbytek sil, který se projevuje častějšími fauly.
     
    74
    Filip Drobílek našel patičkou Jana Vejvara, který zadovkou poslal balon do vápna, kde ale nezakončil Josef Jakab. Následný kontr Varnsdorfu ale skončil jen v zámezí.
     
    75
    Střídání v týmu FK Varnsdorf: ze hřiště odchází Marek Richter, přichází Adam Ondráček.
     
    76
    Martinu Otáhalovi by měli před stadionem postavit pomník! Do tutovky se po parádním sólu dostal Daniel Novák, ale jeho střelu prakticky do prázdné fantasticky zneškodnil domácí gólman! Bude z toho roh.
     
    77
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Jenže po rohu je srovnáno! Krásný nákop na malé vápno se snesl až k OLIVEROVI VELICHOVI, který propasíroval balon do sítě!
     
    78
    Jenže vzápětí byl ve vápně faulován Daniel Procházka a je z toho penalta pro Vyšehrad.
     
    79
    Fantastický Adam Richter vystihl stranu a střelu Pavla Hezoučkého k tyči dokázal vyrazit. Domácí střelec navíc selhal v dorážce, když trefil zblízka jen tyč.
     
    80
    Domácí se znovu dostali k blízkosti vápna, hosté okamžitě otáčejí. Hra dostala neskutečné grády a je i plná emocí.
     
    81
    Josef Jakab našel centrem do vápna Daniela Stropka, který míč lehce tečoval, ale netrefil branku.
     
    83
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Všichni varnsdorfští hráči jsou nyní u rohového praporku a slaví senzační obrat! I brankář Richter přesprintoval celé hřiště. Domácí fotbalisté jsou za neproměněnou penaltu potrestáni. Dosud poměrně precizně hrající defenziva šemíků nyní propadla a do brejku se dostal PAVLO RUDNYTSKYY, který prošel jako nůž máslem a vybíhajícího Martina Otáhala pokořil parádní dělovkou pod břevno.
     
    83
    A protože poté v emocích sundal dres, vidí hostující kapitán Pavlo Rudnytskyy žlutou kartu.
     
    85
    Domácí chtějí srovnat. Vyšehrad zahrával rohový kop. Na vápně se dostal jeden z hráčů k zakončení, ale to bylo příliš vysoké a přeplachtilo Richterovu branku.
     
    86
    Hosté se dožadovali odkopu, ale sudí ukázal v nelehké situaci na roh. Ten rozehrál Slavoj na krátko, ale defenziva hostů si poradila.
     
    87
    Další rychlý brejk Pavla Rudnytského. Tentokrát ale ve výhodné pozici přestřelil branku. Hlasatel oznámil, že zápas sleduje úžasných 33 diváků.
     
    88
    Na Strahově mohl znovu platit nerozhodný stav! Do se položil hlavou Tomáš Egert, ale jeho fantastická šipka a následná hlavička skončila jen pár centimetrů nad břevnem.
     
    88
    Střídání v týmu FK Varnsdorf: ze hřiště odchází Ondřej Kocourek, přichází David Macháček.
     
    89
    Za zdržování při odkopu vidí žlutou kartu brankář Adam Richter.
     
    90
    Hostující gólman se vyškrábal do vzduchu a zachytil vysoký centr. Následně byl jeho spoluhráč faulován.
     
    90+1
    Nastaveny jsou tři minuty. Průnik hostů po pravém křídle skončil jen odkopem od Otáhalovy branky.
     
    90+2
    Pavel Hezoučký se dostal na šestnáctce ke střele, ale tu opřel o bránícího hráče. Nicméně je tu roh.
     
    90+2
    Ten si ale Varnsdorf dokázal pohlídat a po následném ataku posílá dlouhý nákop k Martinovi Otáhalovi.
     
    90+3
    Následnou akci domácích přerušil odpískaný ofsajd. Adam Richter bude chtít určitě poslat míč co nejdál od svého území.
     
    90+3
    To také udělal a následný nákop Vyšehradu si hlavičkáři hostů pohlídali. Sudí píská konec.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 6:4. Rohy: 8:8.
     
    Zápas má nakonec pro domácí velmi hořký konec. Dlouhou dobu sahali po senzační druhé výhře v sezóně, ale nakonec rozhodl Varnsdorf v posledních minutách.

    Zápas nabídl řadu skvělých šancí, Vyšehrad tu svou zazdil, když neproměnil penaltu a vzápětí byl potrestán.
     
    Ode mne je to ze Strahova vše. Užijte si víkend plný slunce, na počtenou se těší Richard Wagner. (18:55:12)

    Richard Wagner

    Branky: 32. Drobílek – 77. Velich, 83. Rudnytskyy

    Karty:   40. Žilák (VYS), 49. Vojta (VYS), 70. D. Procházka (VYS), 71. Vaněk (VYS) – 83. Rudnytskyy (VDF), 89. A. Richter (VDF)

    Neproměněná penalta: 79. Hezoučký (VYS), brankář A. Richter zneškodnil


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 6:4. Rohy: 8:8.
    FC Slavoj Vyšehrad: Otáhal – D. Procházka, Egert, Stropek, Žilák – Jakab, Alexandr, Vojta (66. Vaněk), Kříž (66. Vejvar), Hezoučký – Drobílek (C).
    Náhradníci: Ordelt – Burda, Vejvar, Vaněk, Zaradny, Králíček.

    FK Varnsdorf: A. Richter – M. Richter (75. Ondráček), Kouřil, Hasil – Zbrožek, Bláha, Lehoczki (46. Daniel Novák), Rudnytskyy (C), Šimon (46. Velich) – Schön (71. Kazda), Kocourek (88. Macháček).
    Náhradníci: Vaňák – Pajkrt, Daniel Novák, Macháček, Ondráček, Kazda, Velich.

    Rozhodčí: Petr Dorušák – Zdeněk Dobrovolný, Lucie Ratajová

    Diváci: 33
    bahis siteleri