Hr. Králové – Dukla Praha 2:1 (kon.) | Ústí n. L. – Blansko 2:1 (kon.) | Chrudim – Třinec 0:2 (kon.)
Prostějov – Líšeň 1:3 (kon.) | Vyšehrad – Varnsdorf 1:2 (kon.)
konec
FC Slavoj Vyšehrad
1:2 (1:0)
FK Varnsdorf
Sobota 08.05.2021, 17:00 • Stadion Evžena Rošického, Praha-Strahov (kapacita: 19 032). • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    83
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Všichni varnsdorfští hráči jsou nyní u rohového praporku a slaví senzační obrat! I brankář Richter přesprintoval celé hřiště. Domácí fotbalisté jsou za neproměněnou penaltu potrestáni. Dosud poměrně precizně hrající defenziva šemíků nyní propadla a do brejku se dostal PAVLO RUDNYTSKYY, který prošel jako nůž máslem a vybíhajícího Martina Otáhala pokořil parádní dělovkou pod břevno.
     
    77
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Jenže po rohu je srovnáno! Krásný nákop na malé vápno se snesl až k OLIVEROVI VELICHOVI, který propasíroval balon do sítě!
     
    32
    Vyšehrad právě vstřelil branku!
    Jenže vzápětí se Vyšehrad prosazuje. Pro domácí je to odměna za aktivitu z posledních minut, kdy se drželi v blízkosti šestnáctky a zastřelovali se. Balon se po pěkné kombinaci dostal k FILIPU DROBÍLKOVI, který si nikým nehlídán připravil v šestnáctce míč a umístil ho precizně pod horní tyč.

    Richard Wagner

    Branky: 32. Drobílek – 77. Velich, 83. Rudnytskyy

    Karty:   40. Žilák (VYS), 49. Vojta (VYS), 70. D. Procházka (VYS), 71. Vaněk (VYS) – 83. Rudnytskyy (VDF), 89. A. Richter (VDF)

    Neproměněná penalta: 79. Hezoučký (VYS), brankář A. Richter zneškodnil


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 6:4. Rohy: 8:8.
    FC Slavoj Vyšehrad: Otáhal – D. Procházka, Egert, Stropek, Žilák – Jakab, Alexandr, Vojta (66. Vaněk), Kříž (66. Vejvar), Hezoučký – Drobílek (C).
    Náhradníci: Ordelt – Burda, Vejvar, Vaněk, Zaradny, Králíček.

    FK Varnsdorf: A. Richter – M. Richter (75. Ondráček), Kouřil, Hasil – Zbrožek, Bláha, Lehoczki (46. Daniel Novák), Rudnytskyy (C), Šimon (46. Velich) – Schön (71. Kazda), Kocourek (88. Macháček).
    Náhradníci: Vaňák – Pajkrt, Daniel Novák, Macháček, Ondráček, Kazda, Velich.

    Rozhodčí: Petr Dorušák – Zdeněk Dobrovolný, Lucie Ratajová

    Diváci: 33
    bahis siteleri