Hr. Králové – Dukla Praha 2:1 (kon.) | Ústí n. L. – Blansko 2:1 (kon.) | Chrudim – Třinec 0:2 (kon.)
Prostějov – Líšeň 1:3 (kon.) | Vyšehrad – Varnsdorf 1:2 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
2:1 (2:1)
FK Dukla Praha
Sobota 08.05.2021, 15:45 • Všesportovní stadion Malšovice, Hradec Králové • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Artem Kovernikov ještě fasuje žlutou kartu, jelikož fauloval Kodeše, který získal míč a rychle s ním pádil na půlící kruh. Po zákroku na Kovernikova ještě zařval, že si kartu zaslouží, ale důležité je, že Hradec už tohle zvládne a po čtyřech letech je znovu prvoligový!
     
    90+2
    Situaci Hradce ještě lehce komplikuje Adam Vlkanova, který na půlící čáře fauloval Artema Kovernikova, takže Dukla pošle do vápna ještě jeden balón.
     
    80
    Barac za svůj zákrok nebo výrok po něm viděl žlutou kartu. Kateřiňák zahrál míč šikovně na zadní tyč, tam však byli nejvýš obránci Dukly. Balón sbírá Rada.
     
    64
    Velice tvrdý střet na polovině hřiště. Jan Peterka se zde tvrdě střetl s Petrem Kodešem, kterému se nechce ze země a přiběhnout musí lékaři. Hráč Dukly fasuje za tento souboj žlutou kartu.
     
    47
    Rychlý průnik Votroků musel za cenu žluté karty zastavit jeden z borců Dukly, jmenovitě šlo o Štěpána Šebrleho. Ten už jednu žlutou měl, takže nyní dostává červenou a musí ze hřiště!
     
    44
    Otto Urma vidí žlutou kartu za faul v nepřehledné situaci na polovině Dukly. Levý obránce Votroků si tak bude muset hlídat své prohřešky ve zbývajícím čase utkání.
     
    37
    Jasná žlutá karta pro Štěpána Šebrleho. Sudí je stejného názoru. Známé jméno faulovalo v úniku Mejdra na pravé straně vápna. Vidí žlutou kartu a Votroci mají zajímavou standardku.
     
    29
    Štěpán Krunert je prvním karetně trestaným hráčem tohoto utkání. Míč na ose hřiště špatně zpracoval, po osobním souboji s Dvořákem upadl a následně podrazil hradeckého útočníka, který chtěl jít do protiakce. Zaslouženě tak vidí žlutý kartónek.

    Petr Šatalík

    Branky: 12. Prekop, 30. P. Dvořák – 26. Buchvaldek

    Karty:   44. Urma (HKR), 90+2. Vlkanova (HKR) – 29. Krunert (DUK), 37. Šebrle (DUK), 64. J. Peterka (DUK), 80. Barac (DUK), 90+3. Kovernikov (DUK)   47. Šebrle (DUK)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 9:1. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:21.
    FC Hradec Králové: Reichl – Mejdr, Donát, Leibl, Urma – Kodeš, J. Rada (89. Soukeník) – Prekop (83. Záviška), P. Dvořák, Vlkanova (C) – Vašulín (73. Kateřiňák).
    Náhradníci: Ottmar – J. Král, Soukeník, Kateřiňák, F. Novotný, Záviška, F. Čech.

    FK Dukla Praha: Kinský – D. Souček, Piroch (C), Kovernikov, Chlumecký – J. Peterka, Krunert (85. David Kozel) – Šebrle, Buchvaldek (73. Barac), Hadaščok (73. Kim) – Fábry (61. Ayong).
    Náhradníci: F. Rada – Kott, Ayong, Kim, Fišl, David Kozel, Barac.

    Rozhodčí: Pavel Orel – Matěj Vlček, Lukáš Lakomý – Marek Radina. Delegát fotbalové asociace: Miroslav Tulinger. Technický delegát: Michal Tandler.

    Diváci: 410 (omezená kapacita)
    bahis siteleri